Mai multe
|
Salut. Tocmai am ajuns la un impas in relatia mea si am nevoie de un sfat... Suntem amandoi de 9 luni, am locuit impreuna la camin, fiind studenti. Eu am plecat acasa, el a ramas sa-si caute de lucru, sa lucreze... Ieri vorbeam despre mers la mare cu niste prieteni sapt viitoare, si a ramas ca, in caz ca poate si are bani, poate mergem... Aseara m-a sunat sa-mi spuna ca e in drum spre mare cu alti prieteni care l-au luat pe nepusa masa, i-au promis k nu va cheltui bani. Sunt 4 baieti si o fata, prietena unuia dintre ei...Eu m-am suparat ff tare iar el se comporta de parca nu intelege, k eu ar trebui sa imi dau seama k asta era singura varianta sa ajunga anul asta la mare, pt ca prietenii astia au bani si chiar nu va cheltui de la el. Pe mine ma deranjeaza cel mai tare ca stia cat de mult imi doream sa mergem la mare, k ieri discutasem despre asta si k m-a sunat de pe drum, nicidecum inainte sa gasim variante sa merg si eu si sa ne intalnim... De aseara n-am mai vb cu el, pt ca ne-am certat destul de urat si nu am de gand sa dau niciun semn pana nu da el... Nu stiu ce ar trebui sa fac mai departe, astept sfaturi...
|
||
|
alexida Postat pe 24 Iulie 2008 17:03 |
||
|---|---|---|
Buna! Pot fi mai multe explicatii: Poate a avut nevoie de putina libertate,ok..de acord ca ar fi putut suna Inainte sa plece,fara sa te puna in fata faptului implinit,dar probabil ca nu a vrut sa-l faci sa se razgandeasca. A doua varianta,ca e egoist si a profitat de ocazie. Dar....Incearca sa te pui in situatia lui si intreba-te tu oare cum ai fi procedat? Sincer! Mai asteapta putin,judeca lucrurile "la rece". Mult succes! |
||
|
andreea1976 Postat pe 24 Iulie 2008 17:56 |
||
|
Eu nu as fi plecat fara el...cred...Iar faza cu libertatea era de o sapt singur la tm, k s-a angajat, iar eu am plecat acasa...Si, totusi, in ziua aia vorbisem k vreau mult sa mergem impreuna la mare, sa faca tot posibilul sa reusim... Inca nu a dat niciun semn...Mai astept...Sincer, vreau sa se termine cu bine...si numai de el depinde... Astept sfaturi
|
||
|
|
||
|
alexida Postat pe 25 Iulie 2008 00:07 |
||
| mi se pare o nesimtire din partea lui sa plece fara tine indiferent dc aveati planuri impreuna sau nu.tu nu ai fi plecat fara el,asa k nici el nu are nici un drept sa plece fara tine.dc era singur nu era nici o problema,dar din moment ce este angajat intr-o relatie nu mai poate sa faca ce vrea.poate s-a dus sa-si faca de cap stiind k cu tine nu va putea.va trebui sa vb serios k el si sa vedeti dc mai continuati k relatia | ||
|
acy_mik Postat pe 25 Iulie 2008 16:45 |
||
De la: acy_mik, la data 2008-07-25 16:45:17mi se pare o nesimtire din partea lui sa plece fara tine indiferent dc aveati planuri impreuna sau nu.tu nu ai fi plecat fara el,asa k nici el nu are nici un drept sa plece fara tine.dc era singur nu era nici o problema,dar din moment ce este angajat intr-o relatie nu mai poate sa faca ce vrea.poate s-a dus sa-si faca de cap stiind k cu tine nu va putea.va trebui sa vb serios k el si sa vedeti dc mai continuati k relatia de inselat nu ma inseala...nu de-asta mi-e frica...nici macar certati...dar ca e nesimtit si cu restul sunt de-acord... ink n-am vb deloc de cand a plecat... |
||
|
alexida Postat pe 26 Iulie 2008 00:19 |
||
| vechea poveste cu prietenii si iubita...nu inteleg de ce majoritatea barbatilor trebuie sa s poarte ca niste magari cand sunt implicati si prietenii lor...intradevar, a dat dovada de multa nesimtire plecand cu acei baieti in conditiile in care discutia dintre voi avusese loc cu cateva ore inainte si stia ca iti doresti sa mergi la mare CU EL!si faptul ca te a sunat din tren...mare magar! | ||
|
lil_mariuk Postat pe 26 Iulie 2008 08:54 |
||
|
daca ti-e dor de mare, io te astept. da-l incolo de nesimtit! ce , tu nu poti sa te simti bine cateva zile intinsa ca rama la soare iar valurile marii sa-ti gadile talpile!!? |
||
|
Postat pe 26 Iulie 2008 09:03 |
||
| Multumesc pt invitatie :P | ||
|
alexida Postat pe 28 Iulie 2008 02:37 |
||
|
MAI DA I O SANSA...DACA MAI FACE ASTA INCA O DATA, ADICA SA NU TE CONSULTE, INSEAMNA CA E PREA OPIL, SI TI TREBUIE UNUL MATUR..CRED CA NU IA IN SERIOS O RELATIE ASA CUM SIMTI TU...CUM FACI TU. ESTI MULT MAI MATURA DECAT EL, ITI REBUIE CINEVA MAI MATUR...CUM VEI AVEA INCREDERE IN EL DACA FACE ASA CEVA??? VB CU EL, SPUNE I TOT CE SIMTI CAND VA VEDETI SI DACA SE MAI INTAMPLA, NU ARE SENS SA TI PIERZI TIMPUL.... |
||
|
andreea9 Postat pe 28 Iulie 2008 06:48 |
||
| pareres mea este ca e f egoist si nu se merita.eu i`as da cu flit. auzi tu ..pleaca la mare de 3 zile noi fiind certati si sa nu ma caute ..e clar ca nu ii pasa.o sa se gandeasca poate cand o sa se intoarca ca vai hai sa discut si cu aia..ca parca nu`mi place sa stau singur.ia mai da`l in m... saraca femeie n`are nici o vina ca el e bou!:> | ||
|
Amaruie Postat pe 6 August 2008 12:47 |
||
De la: Amaruie, la data 2008-08-06 12:47:33pareres mea este ca e f egoist si nu se merita.eu i`as da cu flit. auzi tu ..pleaca la mare de 3 zile noi fiind certati si sa nu ma caute ..e clar ca nu ii pasa.o sa se gandeasca poate cand o sa se intoarca ca vai hai sa discut si cu aia..ca parca nu`mi place sa stau singur.ia mai da`l in m... saraca femeie n`are nici o vina ca el e bou!:> Faza e de-acum 2 saptamani...s-a intors demult si n-a dat niciun semn...Nici eu n-am facut nimic si nu mai astept nimic... :( |
||
|
alexida Postat pe 7 August 2008 16:08 |
||
s a intors de 2 saptamani si nu a mai dat nici un semn? ori e prost..ori e las..iarta ma ca ti spun asta.dar gata.a trecut!daca n a facut nimic in timpul asta, da l incolo.viata e frumoasa, priveste inainte.eu am o groaza de planuri de viitor si pana mai azi imi era teama de esecul lor..dar am primit un super sfar :"repeta ti intruna ca vrei sa ajungi acolo unde iti doresti..spune ti ca poti!si ai incredere in viitor!"..si asta fac.asta t sfatuiesc si eu sa faci..capul sus, privirea inainte si un zambet maaaaaaaaare pe fata:) si oricum..ceea ce nu te omoara te face mai puternic:)te pup si ai grija de tine!
|
||
|
lil_mariuk Postat pe 7 August 2008 18:33 |
||
Alexida resemneaza`te nu te merita.stai linistita ca roata se v`a intoarce:)
|
||
|
Amaruie Postat pe 8 August 2008 09:40 |
||
| Cand pleci in concediu la mare fara persoaan iubiat,ti se face un dor nebun de ea!Daca a venit de atata timp de la amre si nu a dat nici un semn e deja cu gandul la altcineva! | ||
|
janice18 Postat pe 9 August 2008 21:55 |
||
|
imi pare rau.. majoritatea sunt porci, chiar si dupa 9 luni ... ai vrea sa te intorci la el? ...daca te cauta? |
||
|
morticia_adams Postat pe 21 August 2008 01:05 |
||
| Parerea mea este k nu are scuza. Trebuia sa iti spuna clar, sa discutati inainte, poate s-a gandit k daca te suna pe drum nu mai are cum sa se intoarca si a tinut mortis sa mearga la mare. Si eu am fost intr-o situatie similara vara asta. prietenul meu a plecat intr-un tur al europei si nu m-a luat cu el. Nu k nu a vrut, dar eu aveam treaba acasa in perioada aceea. Nu puteam sa-i zic sa nu mearga, dar macar mi-a spus din timp de chestia asta. Ar trebui sa ii dai o lectie ;) | ||
|
Postat pe 21 August 2008 01:33 |
||
| Nu pot sa-i mai dau o lectie si nici nu conteaza daca vreau sa ma mai intorc la el...pt ca ne-am despartit...el s-a despartit de mine, nu ca ar avea pe cineva sau ca nu ma iubeste, dar pt ca asa e mai bine...Parafrazam din ce a zis el | ||
|
alexida Postat pe 22 August 2008 12:19 |
||
De la: alexida, la data 2008-08-22 12:19:56Nu pot sa-i mai dau o lectie si nici nu conteaza daca vreau sa ma mai intorc la el...pt ca ne-am despartit...el s-a despartit de mine, nu ca ar avea pe cineva sau ca nu ma iubeste, dar pt ca asa e mai bine...Parafrazam din ce a zis el Scumpico, De la primele tale randuri, de cum ai deschis acest forum "Cum reactionez?", am vrut sa-mi dau cu parerea: SINCER, LASA-L, UITA-L, URASTE-L ... (cum preferi tu). Numa' da-l naibi! Si totusi, nu m-am grabit sa-ti scriu, si spre deosebire de alte dati am citit in continuare si celelatle raspunsuri pana am ajuns aici, la acesta din urma, al tau. DECI, am avut dreptate! Banuisem de la primele tale randuri ca s-a dus la mare fara tine pentru ca el cauta SA SE DISTREZE, FARA TINE ! Te doare, suferi, stiu - dar ASTA ESTE. Da-l ... stii tu unde !!!
|
||
|
Simply_i Postat pe 4 Octombrie 2008 11:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sa ma despart sau nu de iubitul meu?! | 17 | De la: BUBU_84 21 Decembrie 2012 15:54 |
| probleme in casnicie | 37 | De la: keep_shining 6 Mai 2011 14:04 |
| o mica umflatura in zona genitala | 9 | De la: aly_b 27 Februarie 2010 17:45 |
|
|
||
| vreau sa fac mai mult pt ea dar nu prea mai stiu ce | 19 | De la: felixcat 12 Decembrie 2009 13:31 |
| Dilema | 4 | De la: lexxya88 29 Iulie 2014 07:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.