Setari Cookie-uri

RAPORTAREA POZELOR !

nu reusesc sa pricep la ce va ajuta sa puneti poze de asa joasa calitate , absolut vulgare si care nu provoaca decat sila . eu nu ma numar printre cei care raporteaza dintr-un motiv extrem de simplu i don't give a damn about them . nu merita timpul si energia dar nu ii acuz pe cei care aleg sa raporteze . pe site sunt si tineri si ce mai asteptam de la ei daca oameni in varsta ca stef , geo , etta , myryam , claudio si multi altii se manifesta intr-un mod suburban . fratilor incercati sa tineti la calitate ca ne-am saturat de mocirla si tiganie . daca esti frumos|frumoasa se vede si cu haine nu trebuie sa te dezbraci cum bine spune o prietena . apropos de invidia pe care o tot invocati pey sa va explic . daca tanti etta 70 nu e invidioasa de ce am fi noi restul ? sincer femeie mai urata si mai dezgustatoare ca ea nici ca am pomenit , nu-mi plac grasanele . deci renuntati la stilul suburban ca aveti copii si bine e sa incercam sa formam oameni de calitate ca altfel nu stiu ce ne-om face . alta idiotenie invocata ipocrizia . ma voi sunteti zdraveni la cap ? aici majoritatea suntem niste iduri niste anonimi si atat . deci motive de ipocrizie nu exista . probabil pentru unii e greu sa accepte ca sunt cativa care au standarde mai inalte si realizeaza ca aici nu suntem pe centura . mi s-a facut lehamite de vulgaritatea si nesimtirea de pe site . adio .

Postat pe 28 Iulie 2008 00:54
INCERC SA POSTEZ SI NU POT !!!!!....

Postat pe 28 Iulie 2008 02:35
AVIZ LU'DOAMNA LUCIANA !!!....AI NOROC CA NU MI SE POSTEAZA COMENTARIILE ,CA AI FI SPERIATA PANA IN MADUVA,EXCROACA ORDINARA CE ESTI !!!!

Postat pe 28 Iulie 2008 02:36
asa ca ROAGA-TE LA D-ZEU SA NU TE AFLU,CA NU-TI VEI DORI SA MA CUNOSTI IN POSTURA DE DUSMAN AL TAU !!!!!......CA DACA PANA ACU' TI S-A PARUT CA SUNT A DRACULUUUUIII....NU AI VAZUT NIMC !!!!......

Postat pe 28 Iulie 2008 02:44
va rog pe toti cei care ma cunoasteti sa ma iertati pentru iesirea ce am avut-o,dar e prea de tot !!!!.....sunt eu buna si glumeata,dar cand mi se pune pata,e naspa....pentru cel in cauza !!!!.....

Postat pe 28 Iulie 2008 02:50
Ioi ! Etta !Asa aveam si eu o prietena foarte calma si draguta dar sa n-o calci pe sistem ca se face para .Intr-o zi am auzit ca i-o dat lui unu cu o sticla in cap fiindca i-a zis ceva .

Postat pe 28 Iulie 2008 03:01
O ASPIRINA OZON ,TI-AR PRINDE BINE NEBUNOOOOOOOO...=))=)))))))))))S-A DUS DRACU'..TU N-AI VAZUT CE AM POSTAT MAI SUS..JEG DE FEMEIE !!

Postat pe 28 Iulie 2008 03:03
va rog inca odata,cu lacrimile in ochi de rigoare pe care le am,pentru ca am putut scrie ce am scris,sa ma iertati !!!!.....NU TU ,LUCIANO,CA TU ESTI MANCATA !!!....ci toti cei care stiti cine si ce sunt !!!!!.....

Postat pe 28 Iulie 2008 03:08

Postat pe 28 Iulie 2008 03:20

Postat pe 28 Iulie 2008 04:19
esti suparata rau la ora asta!sunt prea obosita si scarbita ca as face si eu ca tine

Postat pe 28 Iulie 2008 04:20
personalitatile multiple ataca din nou??
auzi CUCOANA (ca DOAMNA nu-ti pot spune) ar trebui sa-ti fie rusine pentru porcariile care le-ai spus! DOAMNA este etta, tu ai foarte mult de lucrat la capitolul asta!si in loc sa o jignesti pe etta mai bine ai cere sa-ti dea niste lectii de viata, ca ai nevoie! problema e ca nu stiu daca s-ar cobori la nivelul tau! pacat ca exista oameni ca tine!iar voi dragilor, iar ii dati satisfactie???

Postat pe 28 Iulie 2008 10:29
aoleooo...ce-mi vad ochisorii aici.Luciana77 ce te deranjeaza pe tine asa tare oamenii acestia? nu vezi ca sint in grup,sint uniti,sint prieteni fie ei grasi, slabi, urati, chiori etc. nu trebuie sa aduci jigniri la adresa nimanui despre cum arata iar daca tie nu-ti plac grasele ce cauti sa te uiti la pozele lor? nu te uita, sau esti curioasa sa vezi ce-au mai postat la profil-poze noi???? o poza nu conteaza cum s-a mai si spus aici si nu inteleg de ce se sterg pozele? ce vi se pare iesit din comun? ce sa mai zicem de cele sau cei care fac plaja la nudisti? iar emma era doar in costum de baie. Etta nu te mai supara ca nu ai cu cine sa vorbesti, nu le da importanta celor spuse deoarece acesti oameni sint invidiosi.
Ruxxita pe tine te mananca undeva si nu are cine sa te scarpine? pai ia vezi tu cate topic-uri au deschis oamenii astia si cat au postat aici, iar tu apari ca un handel aici cu primul mesaj sa spui tu ca esti nefututa si vrei scandal.
Daca nu va place de ei de ce va tot bagati nasurile la ei in profile sa va uitati la poze? Stiti ceva toti cei care nu aveti loc de ei sa va ia dracu pe toti. Puteti sa ziceti ce vreti caci ei sunt mai mult ca prieteni, ei sunt in familie, iar pe mine sa ma pupati undeva.

Postat pe 28 Iulie 2008 10:38
gosh.. ce discutii aprinse pentru niste nimicuri, fiecare e liber sa faca ce vrea si sa se comporte cum vrea, atata vreme cat nu-i deranjeaza pe ceilalti ( si vorbim de etic, nu de estetic)
Circe
Postat pe 28 Iulie 2008 11:41
ooohhhoooohhhoooo...na ca ai iesit la iveala..ce te-am deranjat atat de mult incat nu ai mai rezistat si ai si mai lasa rsismul asta ca doar stim cine esti...ofticata ce esti..oamenii astia ti-au facut un bine candva iar acum tu ca drept multumire vii sa-i jignesti...pai am vazut poze cu tine si chiar vroiam sa intreb dca faci parte din familia lui CIOABA...
Etta draguta mea acceptam scuzele de rigoare, nu fii trista caci este doar invidia si de aceea nu stia ce sa scrie..iar tu luciana77 vezi ca mi-ai pocit numele..panco nu vezi sa citesti, pai da-ti bretonul din ochi si ai sa ma diclesti mai bine....Roxxano mancati-as ficateii tai de poloponeza ce esti ai sarit exact in handel..stiai? si te-ai innecat..
mai chiar nu a-ti inteles ca este doar o poza???? ce va deranjeaza atata..gata..ca sunt multe altele care ar trebui raportate si sa nu ma supar eu ca o sa incep sa raportez tot ce vreau eu sa vad va convine????

Postat pe 28 Iulie 2008 12:07
hopaaaaa......nu mai apare comentariul lui Roxanutta !!!!.....de ce iubita,ti-e frica ????......ca ma duce destul de miult capu' sa-mi dau seama ca esti una si aceeasi cu Lucianna !!!!.....si ,draguto,nu am nevoie de Kudika si de informatiile lor sa te prind !!!!.....am o minte destul de agera si o sa-ti dovedesc !!!!....tu roaga-te in continuare sa nu reusesc sa te descopar ,CA ESTI MANCATA ....iti repet asta !!!!..... si ,totusi de ce esti asa de pornita impotriva mea ?????....m-am legat io cumva de tine ?????......sau tocmai ,au` contraire, te-a deranjat ca nu te-am mai pomenit si pe tine in poezia mea de la blog ????......

Postat pe 28 Iulie 2008 14:09
etta, mama mea adoptiva in ale forumului, nu merita sa-ti ceri scuze si sa te enervezi din cauza unei proaste... fii tu insati. noi te iubim asa cum esti.

Postat pe 28 Iulie 2008 15:25
io nu te iert, etta70, ca nu am pentru ce scriei pe privat si injuro cum trebuie. Ce drak a inebunit lumea nu mai stim de gluma, de distractie, nu putem vedea altceva pe forum decat ce fac pocaitele in pat si cat de proaste sunt altele in ale gurii, voi nu va puteti abtine de la nimic.Stregeti-va conturile si carativa pe forumul de la.........?

Postat pe 28 Iulie 2008 16:01
luciano fata se vede ca nu avusesi parte de tratament.......dar baga nasul ala cirmat intre fesierii ettei si mori sufocata jitie ordinara ce esti!FRUMUSETEA VINE DIN SUFLET otrava ce esti iar tu sigur nu ai nici una si nici alta!te crezi vreo madona sixtina?????????????HANDICAPATA mintal ce esti!raspunsul asta il dau pentru ca etta a fost finuta cu tine dar cu mine nici dunarea nu te spala!

Postat pe 2 August 2008 21:19
francia, unii chiar nu merita efortul. Daca fata e obsedata de tine, las-o in pace, la un moment dat se va potoli. Daca ii raspunzi mentii focul ce o macina. N'are rost.
amme22
Postat pe 2 August 2008 21:28
amme toata ziua am cautat cuvintele care sper sa o usture cum a usturato si pe etta atunci cind a jignito!oricum ai dreptate ca nu merita!

Postat pe 2 August 2008 21:34
inca nu imi vine sa cred ce am citit...
alexandra06
Postat pe 2 August 2008 23:43
luciana sa iti fie rusine....cat de inapta poti fi sa scri asemenea lucruri????daca nu iti place,nu te mai uita...ce treaba ai tu cu ce poze pun altii? esti dusa rau...si ce poate fi asa vulgar la un costum de baie???iar ce ai zis despre etta...esti o nerusinata...
alexandra06
Postat pe 2 August 2008 23:48
Ptiuuu da' urat se vorbesta p-acilea.luciana nu puteai sa prezinti mai frumos ideile?iar voi nu mai dati apa la moara.rusinica de ambele parti.ce educatie e asta mon cher?urat urat se vorbeste si e pacat ca suntem oameni nu animale.pana si ele or fi mai la locul lor.eta nu tine cont de ce urla unu' si altu' la nervi ca frumusetea n-o alegi.tu nici nu esti urata si daca ai fi tot nu e frumos sa jignesti.nu pune la suflet si la multi ani ca am auzit de o aniversare.eu propun asa sa va comportati mai frumusel si sa vorbiti pe masura ca nu-i sta omului frumos sa se dea in spectacol profitand ca deh...nu e cu omu' in fata.hai ca puteti mai mult.v-am pupacit dulce.fug la culcare ca maine plec la chicago.asa e aici unu' vine altu' pleaca.mai bine s-a inchide subiectu' ca e urat sa se certe lumea si cu sens da' fara.bine ati revenit france,oanna si care ati mai fost plecati.

Postat pe 4 August 2008 03:11
OMG!Nu stiu cum am nimerit pe aici si eu...dar nu cred ca se vb si asa aici pe forum Fug repede de aici,dar eu zic sa nu va mai certati si enervati ca acumulati energie negativa fara rost si e pacat,chiar nu merita sa va consumati!Peace!
sweetpink
Postat pe 4 August 2008 03:32
pleci la chicago pe naiba sa te ia, rebel76.. La ce ti-ai mai facut cont azi??? ca sa-mi trimiti mie mesaje pe privat?? rebel76 este wolfy

Postat pe 4 August 2008 08:44
na ca raportara astia si pozele mele!pentru nestiutori eram cu paiul in gura nu cu instrumentul! crapa invidia in voi dar sa fiti sanatosi!o sa vedeti si voi caraibe poate in vis (noaptea si o sa va treaca ciuda)

Postat pe 4 August 2008 21:56
De la: francia2008, la data 2008-08-04 21:56:07na ca raportara astia si pozele mele!pentru nestiutori eram cu paiul in gura nu cu instrumentul! crapa invidia in voi dar sa fiti sanatosi!o sa vedeti si voi caraibe poate in vis (noaptea si o sa va treaca ciuda)

stai linistita...s-au raportat si alte poze absolut inofensive.. probabil e cineva cu minte ingusta si suflet stramb...

Postat pe 4 August 2008 22:05
desteptii confundara paiul cu chestia!

Postat pe 4 August 2008 22:07
daca au imaginatie bogata....

Postat pe 4 August 2008 22:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce v-a binedispus azi? 51 De la: lao_kudika 23 Septembrie 2009 02:24
PASETELE 4 De la: hannah_montana 28 Martie 2010 15:12
Cum ai putut? 30 De la: one_size 10 Noiembrie 2009 10:35
Un sfat va rog, legat de amenanjare si usi de interior 3 De la: kudika_5390 31 Iulie 2012 17:38
Visezi? Inseamna ca stiu unde poti afla raspunsul!!!!!!! 53 De la: geo_sh 25 Martie 2009 13:48