Setari Cookie-uri

VREAU sa DEVIN MAKE UP ARTIST

www.maluwilz.de
miss_G82
Postat pe 1 Februarie 2010 22:52
vis-a-vis de nick-ul tau.Esti make-up artist sau este doar un pseudonim?! Daca nu ma insel am vazut ca ai urmat o scoala dar vroiam sa stiu daca si profesezi in domeniu.
Pentru makeupmirela.
oanaandrei
Postat pe 2 Februarie 2010 16:23
balcescu, nr. 16...acolo gasesti un make up artist cu diploma buna care te poate ajuta
kudika099149
Postat pe 2 Februarie 2010 17:45
oana, poti sa spui ca sunt makeup artist in progres.. adica fac asa ceva.. tin si un blog daca vrei sa vezi ce fac: http://makeupmirela.blogspot.com/
makeupmirela
Postat pe 3 Februarie 2010 09:47
scoala MAKE_UP ACADEMY GIULIA NAHMANY costa in jur de 3500-4500 de euro. Depinde ce fel de modul alegi.... Daca vizitezi academia(doar as afli pretul unui curs) o sa-ti placa foarte mult ,insa eu consider ca nu merita....
kudika116867anne
Postat pe 11 Februarie 2010 23:12
Fetelor, vizitati-ma si veti vedea produsele mele de make up. Daca va intereseaza ceva va rog sa-mi lasati mesaj. Trusa de 66 de glossuri e 115 RON ( livrare gratuita), trusa de 28 blush e 115 RON ( livrare gratuita). Se plateste transport doar pentru trusa de 120 farduri + set 18 pensule. Comanda o dau in Anglia si ajunge la voi in 2 saptamani. Truse profesionale, ce vedeti in poze asta primiti!
Alina31
Postat pe 21 Februarie 2010 21:59
costul scolii Giulia Nahmany este intre 3000-7000 de euro!!!! Depinde de modul(ce specializare vrei).Din punctul meu de vedere e fabulos de mult! Daca vrei,poti invata make-up profesional si la alte scoli,mai putin costisitoare....Bafta!
kudika116867anne
Postat pe 22 Februarie 2010 18:36
Coco Nails, Hair, Make-Up, Bar Constanta - o experienta unica - Va ofera servicii complete de manichiura si pedichiura, hair styling exceptional si machiaje ultramoderne - carti de vizita ale personalitatii si frumusetii dumneavoastra, stil si eleganta. Rasfatati-va cu o manichiura spa, o pedichiura de relaxare, un refreshing facial, sau un hair styling exceptional. Veti adora timpul relaxant petrecut in salonul nostru de manichiura si frumusete! Fotoliile si minibarul, manichiura si pedichiura luxoase, sunt doar cateva exemple din oferta noastra de servicii de lux cu stil. Tehnicieni nostri de unghii sunt profesionisti si experimentati, precum si echipamentul nostru este de cea mai buna calitate, astfel va veti bucura de ingrijirea decadenta a unghiilor si de relaxarea serviciilor spa, numai la Coco Nails Constanta


Bulevardul MAMAIA, nr.232, Constanta, judetul Constanta
0341/881831; 0724178995
www.coconails.ro
BlondaX
Postat pe 11 Martie 2010 21:40
Inscriem persoane serioase, dinamice, inteligente, care isi doresc obtinerea unui venit intr-un mod usor si placut. Puteti fi eleve, studente sau salariate, colaborarea cu Avon va va aduce doar avantaje, fara sa va ceara mult timp sau efort.
Ce anume trebuie sa faci?
-formarea unui cerc de clienti intre persoanele cunoscute (colege, vecine, prietene);
-colectarea de comenzi de produse Avon, pe baza brosurilor;
-distribuirea produselor clientilor personali;
BENEFICII:
-15-30% din valoarea comenzilor;
-livrare la domiciliu;
-puteti plasa comenzile online;
-produse cadou;
-participarea la concursuri si competitii;
-sansa de a promova rapid la conducerea unei echipe;
-aveti permanent sprijinul unui coordonator de vanzari.
Daca sunteti interesata ma puteti contacta pe mail felicikiss2009@yahoo.com sau la nr 0758139367
Multumesc
Jianu Felicia. Coordonator Avon Cosmetics Romania
Fellly
Postat pe 28 Aprilie 2010 18:14
sa nu faceti scoala de make-up la Il makiage (str. halelor nr. 7)...........deoarece da de dorit.
tocmai am fost azi la o prezentare la ei, la ora 18.
bineinteles, a inceput mai tarziu.... am trecut cu vederea.
a inceput o d-ra, genoveva, sa faca prezentarea: "avem produsele urmatoare....", mai mult de 10 min nu a durat, iar am trecut cu vederea.
m-a invitat genoveva sa ma asez pe scaun, dar a luat pe altcineva. mi s-a parut strigator la cer. am asteptat cuminte pe scaun. dupa vreo 10 min m-a luat o alta d=ra, mara. ce sa zic? 10 min a fost mult.... mi=a aplicat un fond de ten doar pe fata (cred ca nu a invatat la scoala ca se da si pe gat), mi-a trantit un fard pe toata ploapa (ce umbre si lumini, vorbesc prostii) si ruj. gata!!!!
sprancenele, probabil, mi le-a lasat sa le fac eu acasa.
apoi m=-a intrebat daca vreau sa achizitionez ceva????
pai in astfel de conditii, cine ar lua ceva de la ei??? la telefon mi s-a spus ca mi se va spune ce produse mi se potrivesc, bla bla bla...... o fi vorbit tipa cu altcineva, cu mine a tacut malc.
ea se numeste make-up artist profesional???? fereasca dumnezeu sa merg intr-un salon si sa dau peste un astfel de specimen.
in concluzie, pierdere de timp..... nu va duceti la IL MAKIAGE ca veti regreta
oanacroitoru2004
Postat pe 22 Iunie 2010 20:37
Incercati pe site-ul www.scoaladecosmetica.ro la rubrica cursuri de machiaj
sparkle
Postat pe 29 Iunie 2010 11:09
Buna tuturor!
Eu urmez un curs de cosmetica si machiaj prin corespondenta, de la Eurocor. E OK. Primesti acasa caiete de curs, faine, cu poze multe si explicatii super. Imi place ca invat acasa, cand am chef, dupa program. Oricum stau mai mult de 9 ore a birou si n-as avea timp de altceva...in presa e o nebunie acum...bine o nebunie mereu :)
Pe mine nu ma intereseaza diploma, il fac asa de amoru' artei, pentru mine, dar cine vrea poate sa mearga acolo la o saptamana de cursuri la sala si obtine o diploma recunoscuta oficial...scrie pe site, la www.eurocor.ro, ce si cum, eu nu prea am retinut sectiunea sata, nu prea m-a interesat direct......

Enyhow, salutare tuturor
kudika228826
Postat pe 15 Iulie 2010 16:14
http://www.ursula-haas.de/
uite aici e o scoala k-lumea, eu stau in frankfurt in germania si la anu ma inscriu si eu atata ca costa 13.000 euro dar se merita faci praktika direct la tv si chiar si in milano cu case d moda pt prezentari... si primesti diploma in germana si engleza.
NYLAKSHY
Postat pe 26 Iulie 2010 22:49
eu sunt make-up artist si am terminat scoala de machiaj Cotimanis Show...recomand aceasta scoala, ai multe de invatat, mai ales daca vrei sa faci o cariera din asta...ca si pret este mai accesibila....2700 de euro..cursul de 7 luni de calificare. Doamna profesoara Florina Marcuta se ocupa de acest curs...este o persoana cu experienta vasta in acest domeniu, o persoana sufletista....in scoala nu exista fitze din partea profesorilor...decat daca se nimereste vreo eleva mai cu motz...cateva foste colege au plecat dezamagite de la scoala aceea a lu giulia...o scoala vestita de altfel....daca dispui de f multi bani, adica mii de euro..si sa faci scoala doar pt ca este f vestita...este alegerea proprie...scoala cotimanis este si ea amplasata tot in piata romana...
makeupartist_prof
Postat pe 20 Septembrie 2010 13:46
Cursuri initiere in arta machiajului.
Machiajul poate fi magic si artistic sau practic si natural. Nu exista greseli in machiaj , doar posibilitati infinite .
Atelier Make-up Anca Radulescu - un loc in care arta , pasiunea , frumusetea si prietenia se impletsec in orice moment Cursuri initiere in arta machiajului
Atelier Make-up Anca Radulescu
Detalii pe www.ancaradulescu.ro
Contact: irenne_p@yahoo.ca sau office@ancaradulescu.ro
inna_grace
Postat pe 15 Octombrie 2010 17:44
Buna.
Am intrat si eu pe acest site dar nu scrie nimic de preturi sau cel putin nu am vazut eu.
Daca ma poti indruma sa aflu care sunt preturile cursului.
Multumesc.

O zi placuta.
deiuta21
Postat pe 24 Noiembrie 2010 08:58
ai putea incerca mai intai cu un workshop unde inveti lucrurile de baza si api sa vezi exact spre ce sa te indrepti.. am descoperit ei eu un workshop de curand si vreau sa ma inscris poti intra pe blog sa vezi care sunt conditiile...tipa care machiaza este make-up artist la pro tv si ii machiaza pe cei din emisiunea Dansez pentru tine ... http://suzanavisan.blogspot.com/
criss84
Postat pe 25 Noiembrie 2010 14:54
Scoala S.C. "Profesional Center" S.R.L. organizeaza cursuri de calificare si specializare pentru Manichiura-Pedichiura, Make-up, Cosmetica, Coafor si Masaj si elibereaza diplome avizate de Ministerul Muncii, valabile in toata Uniunea Europeana.
Pentru mai multe detalii:
-persoana de contact: Cozman Dana - 0744 920 034
- site: www.profesionalcenter.ro
- e-mail: profesionalcentercluj@yahoo.com
Cozman_Dana
Postat pe 10 Ianuarie 2011 22:21
Buna, cea mai buna scoala de machiaj este intr-adevar scoala rusa care se bazeza pe tehnica creionului si folosirea acuarelei in machiaj.La noi nu exista decat o singura scoala de machiaj (Nastelle Makeup Academy), din cate stiu, unde se pot invata aceste tehnici cu un makeup artist care a studiat la Moscova si este de prin zona aceea.In rest mai sunt destule scoli de machiaj cu preturi destul de piperate, de genul: Fleurimon, Kruger Brent, Christine Valmy, Il Makiage.Mult succes!
PinkyStar
Postat pe 14 Ianuarie 2011 13:27
la kruger am sunat eu zilele trecute si am aflat pretul: 5000 de euro, dureaza 9 saptamani, dar este un pret enorm pe care eu nu mi-l pot permite, daca stie cineva cat costa la nestelle - scoala ruseasca
ellyssa
Postat pe 24 Ianuarie 2011 13:11
Buna,eu am urmat scoala Nastelle si am invatat multe. Costa 600 Euro cursul.Bafta multa!
PinkyStar
Postat pe 1 Februarie 2011 20:32
Buna fetelor, va pot recomanda trusa de make-up care o folosesc eu
http://magazinulmeu.blogspot.com/2011/06/trusa-make-up-cu-48-culori-pleoape-3.html
E super calitate, iar acum au bagat si alte modele, pe langa asta au f multe lucruri interesante.
Georgya7
Postat pe 8 Iunie 2011 14:46
Pentru cele din Bucuresti, este un curs de machiaj profesional pentru film, teatru sau tv (cu profesori din teatru si tv) si zilele acestea au si o reducere de 300 Euro:
http://teamdeals.ro/curs-de-formare-profesionala-make-up-artist-pentru-film-teatru-si-televiziune-cu-40-ron-ai-o-reducere-de-1260-ron
kudika410397
Postat pe 1 Iulie 2011 09:12
buna,stie cineva un curs make-up in brasov in afara de valmy si scoala hilda.Imi doresc sa fac un curs dar in Brasov sau in Bucuresti dar in weekend.Astept poate ma ajuta cineva:)
kudika004269
Postat pe 5 Octombrie 2011 23:10
Raport calitate-pret Kruger Brent Academy este de departe cea mai buna scoala de make-up din Romania. (Din punctul meu de vedere!!) Mai sus a spus cineva ca a sunat la Kruger anul trecut in ianuarie si ca i s-a spus ca pretul este de 5000 euro si durata de 9 saptamani. Imi permit sa o contrazic! In aceeasi perioada, cu aproximatie, am sunat si eu si un domn foarte dragut mi-a dat toate detaliile de care aveam nevoie si anume:

Cursul dureaza 8 luni si costa 4800 euro in care este inclusa trusa in valoare de 2000 euro cu produse profesionale de la Make-up Forever. In acest curs invatati atat machiajul beauty, mireasa, fantasy, fashion cat si efecte speciale etc. Cu alte cuvinte invatati totul de la A la Z! Acesti bani ai posibilitatea sa-i dai in 6 rate!

Cat despre scoala Giulei Nahmani, da, este si ea o scoala buna, dar mult mai costisitoare... Cursul care implica machiajul beauty, mireasa si nu mai stiu care, va costa 3000 euro in care aveti o trusa inclusa cu produse de la M.A.C., iar durata este de 3 luni. Iar modulul care include teoretic (practic nu stiu exact pt ca nu m-a interesat) machiajul de teatru, efecte speciale etc este in jur de 9000 euro. Se da un avans de 25% cred si nu mai stiu daca pana la jumatatea cursului sau intr-o luna maxim trebuie dati restul de bani. (este valabil pentru modulul de 3 luni, nu stiu pentru celelalte module cum se incaseaza banii.)

Pana in momentul de fata nu am putut sa urmez cursurile datorita preturilor foarte ridicate, dar sper sa pot sa intru in seria urmatoare de la Kruger Brent Academy :X Eu una consider ca se merita sa faci un efort financiar sa urmezi aceasta academie daca iti doresti cu adevarat sa faci o cariera in acest domeniu.

P.S.: Cunosc 2 fete, una a terminat la Kruger Brent si cealalta la Giulia Nahmany. Din tot ce am auzit si facand diferenta intre cat au platit si ce a invatat fiecare in banii dati, pot spune cu mana pe inima ca Kruger Brent este pe departe cea mai tare si buna scoala.

Pentru cele interesate de aceasta academie imi permit sa va dau un sfat. Cu toate ca site-ul nu este in functiune, sunati la ei si cereti detalii daca vreti mai multe decat am scris sau intrati pe pagina lor de FB unde dau detalii legate de curs, nu mai cereti pe diverse site-uri pentru ca informatiile se degenereaza cand circula. Eu una asa am observat. Ce-i in mana, nu-i minciuna! ;)

O sa revin cu detalii daca voi putea incepe cursul la ei anul acesta si bineinteles daca va intereseaza. :)

Bafta celor interesate de make-up!
matza23
Postat pe 25 Ianuarie 2012 18:04
De la: kudika116867anne, la data 2010-02-22 18:36:06costul scolii Giulia Nahmany este intre 3000-7000 de euro!!!! Depinde de modul(ce specializare vrei).Din punctul meu de vedere e fabulos de mult! Daca vrei,poti invata make-up profesional si la alte scoli,mai putin costisitoare....Bafta!


cam scump!!!!!
zinaceabunasinebuna
Postat pe 25 Ianuarie 2012 23:33
Make- up profesional- 50 RON(orice machiaj include gene false). Cursuri de machiaj-CURSUL DE MACHIAJ pregateste specialisti in machiajul corector, profesional, de zi, pentru ocazii festive, pentru manechine si TV, prin studierea teoriei culorilor, a produselor necesare si a tehnicilor de lucru adecvate. Aceste tehnici urmaresc trasaturile individuale si armonizarea machiajului cu forma fetei, culoarea ochilor, a parului si a vestimentatiei, precum si cu ocazia pentru care se realizeaza machiajul. DURATA CURS 5 ZILE/ 450 RON.
Alice_Htsb_1
Postat pe 11 Aprilie 2012 16:03
De la: Alice_Htsb_1, la data 2012-04-11 16:03:05Make- up profesional- 50 RON(orice machiaj include gene false). Cursuri de machiaj-CURSUL DE MACHIAJ pregateste specialisti in machiajul corector, profesional, de zi, pentru ocazii festive, pentru manechine si TV, prin studierea teoriei culorilor, a produselor necesare si a tehnicilor de lucru adecvate. Aceste tehnici urmaresc trasaturile individuale si armonizarea machiajului cu forma fetei, culoarea ochilor, a parului si a vestimentatiei, precum si cu ocazia pentru care se realizeaza machiajul. DURATA CURS 5 ZILE/ 450 RON.



Buna. unde au loc cursurile si sunt atestate ?
Egeea
Postat pe 23 Iunie 2012 14:42
Buna, am pornit un blog despre moda si beauty, multe sfaturi in make-up si hairstyling. Va invit sa discutam, sa invatam si sa ne "certam" pe temele noastre preferate. Fresh article : Twist on a classic bride! Va astept! O zi frumoasa!
Spitfire_artisan
Postat pe 17 Decembrie 2012 12:21
De ce sa alegi scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY?
• Trainer-ul scolii de machiaj este Alina Brailescu, make-up artist, cu o experienta de peste 13 ani in beauty si fashion.
• Abilitati didactice excelente, gata oricand sa iti impartaseasca din experienta sa
• Cursurile sunt structurate pe doua module, incepatori si avansati, astfel incat sa beneficiezi de informatii complete
• Programa este conceputa sa acopere toate tipurile de machiaj, de la noutiunile de baza, alegerea si aplicarea fondului de ten si pana la machiaje spectaculoase
• Programul cursurilor este after work pentru a da posibilitatea celor care muncesc sa isi dezvolte si pasiunea
• Durata unui modul este de 12 saptamani cu o sedinta pe saptamana asa ai timp sa exersezi tehnicile si machiajele realizare iar informatia sa se asimileze
• Beneficiezi de suport de curs digital, produse cosmetice, pensule si produse de ingrijirea fetei pe perioada cursului
• Daca iti doresti sa dezvolti pasiunea in meserie beneficiezi de tot suportul atat prin includerea ta in echipa ABA MAKE-UP TEAM cat si prin oferirea produselor atunci cand ai de realizat un machiaj sau proiect
• Fiecare grupa are maxim 10 participanti pentru ca tu sa beneficiezi de toata atentia trainer-ului
Eu cred ca e cel mai potrivit loc sa inveti despre machiaj indifferent daca vrei sa devii make-up artist sau iti doresti sa inveti doar pentru tine!
kudika_975003
Postat pe 15 Octombrie 2014 00:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna ziua 2 De la: Shhh 25 Aprilie 2010 13:17
nu stiu cum sa ma machiez 30 De la: addiction 18 August 2014 20:39
va intereseaza produsele cosmetice de calitate? 1 De la: dyana_ifrim 16 Noiembrie 2008 17:18
L`oreal 15 De la: rdy 28 Februarie 2011 01:05
Ce produse cosmetice folositi pentru tenul gras? 10 De la: monica_s23 7 Iunie 2010 16:23