Setari Cookie-uri

!!!

Mor la fel de repede cum s-au nascut. Da, vorbim despre relatii. S-au dus si nu mai poti face nimic ca sa le aduci inapoi. Sau poate ca nu vrei, poate ca cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine este sa le lasi sa se scufunde in uitare. Poate ca te simti ranit si fara sanse de vindecare, dar undeva, intr-unul din momentele de sinceritate ramai recunoscator vietii pentru ca ti-a oferit sansa de a trai, de a iubi si de a uri.

Despartirea necesita intotdeauna tarie. Nu poate fi niciodata usor sa te rupi de un trecut pe care l-ai construit alaturi de o persoana, de amintiri, de felul sau unic in care obisnuia sa fie si sa se comporte, de clipele pe care le-ai facut sa va apartina doar voua.

Exista insa unele relatii peste care nu poti trece atat de usor. Exista unele relatii carora ai vrea sa le pui punct si cu toate acestea nu o faci. Intotdeauna intre tine si celalalt se va interpune un anumit grad de suferinta atunci cand te desprinzi de o persoana ce obisnuia sa-ti ofere iubire si fericire.

Fiecare sfarsit depinde de gradul de implicare a celor doi parteneri, de felul lor de a fi si de a comunica sau de intensitatea sentimentelor traite. Unele relatii se incheie prin certuri, altele prin lacrimi, altele prin vorbe grele, tipete si jigniri, altele prin tacere si detasare... O parte dintre ele se incheie insa printr-o ultima noapte petrecuta in doi, o noapte menita sa atenueze suferinta cauzata de despartire, un ultim moment de apropiere fizica si de impartasire de emotii.

Dar oare chiar iti face bine o noapte de dragoste nebuna, un sarut dimineata de ramas bun, dupa care... nimic? Daca au existat sentimente sau poate ca mai exista, este firesc sa simti nevoia ca partenerul sa iti apartina chiar daca este pentru ultima oara. Este oare actul sexual modalitatea cea mai indicata modalitate de a incheia o relatie? Lasa in urma amintiri placute sau din contra, face situatia sa fie si mai dificila pentru cei doi?

Pentru o parte din cupluri, aceste “false despartiri” reprezinta solutia cea mai potrivita in momentul respectiv. In cazul unor persoane care au reprezentat totul una pentru cealalta, actul fizic nu mai constituie doar un simplu act fizic... Acolo unde nu mai este loc pentru pasiune si ardere, ramane insa tandrete si duiosie.
sweetadryana
Postat pe 14 August 2008 10:38
Mã gândeam, citind cele scrise de tine, la cei îndrãgostiþi de mare, cei care merg pe litoral pentru cã iubesc necondiþionat freamãtul valurilor ºi le place sã se joace cu ele, sã se lase legãnaþi de unduirea lor, sã construiascã ºi castele de nisip, chiar dacã au trecut de mult de vârsta copilãriei... Aceºtia sunt oamenii care, riscând uneori sã piardã trenul, îºi gãsesc timp pentru o ultimã baie în mare, pentru un "rãmas bun" adresat în gând sau în ºoaptã imensitãþii albastre. Vor veni poate ºi anul urmãtor, poate nu, dar ei ºtiu cã despãrþirea aceasta nu va semãna cu nicio altã despãrþire pentru cã ceea ce s-a întâmplat în cele câteva zile, acolo, între ei ºi marea albastrã le va rãmâne în amintire o viaþã ºi simt nevoia unei ultime bãi în mare...
adicon
Postat pe 14 August 2008 11:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna fetelor 1 De la: kudika_960579 7 Mai 2014 14:47
Machiajul de mireasa 1 De la: mail_to_roxana 26 Martie 2011 08:34
Castiga si tu! 2 De la: kudika226898 12 Ianuarie 2011 19:45
Nu stiu ce sa mai cred..... 14 De la: kudika105471 2 Februarie 2011 11:41
am nevoie de un sfat 24 De la: Janice 26 Iulie 2008 19:15