!!!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
sweetadryana Avatarul lui sweetadryana

32 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Mor la fel de repede cum s-au nascut. Da, vorbim despre relatii. S-au dus si nu mai poti face nimic ca sa le aduci inapoi. Sau poate ca nu vrei, poate ca cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine este sa le lasi sa se scufunde in uitare. Poate ca te simti ranit si fara sanse de vindecare, dar undeva, intr-unul din momentele de sinceritate ramai recunoscator vietii pentru ca ti-a oferit sansa de a trai, de a iubi si de a uri.

Despartirea necesita intotdeauna tarie. Nu poate fi niciodata usor sa te rupi de un trecut pe care l-ai construit alaturi de o persoana, de amintiri, de felul sau unic in care obisnuia sa fie si sa se comporte, de clipele pe care le-ai facut sa va apartina doar voua.

Exista insa unele relatii peste care nu poti trece atat de usor. Exista unele relatii carora ai vrea sa le pui punct si cu toate acestea nu o faci. Intotdeauna intre tine si celalalt se va interpune un anumit grad de suferinta atunci cand te desprinzi de o persoana ce obisnuia sa-ti ofere iubire si fericire.

Fiecare sfarsit depinde de gradul de implicare a celor doi parteneri, de felul lor de a fi si de a comunica sau de intensitatea sentimentelor traite. Unele relatii se incheie prin certuri, altele prin lacrimi, altele prin vorbe grele, tipete si jigniri, altele prin tacere si detasare... O parte dintre ele se incheie insa printr-o ultima noapte petrecuta in doi, o noapte menita sa atenueze suferinta cauzata de despartire, un ultim moment de apropiere fizica si de impartasire de emotii.

Dar oare chiar iti face bine o noapte de dragoste nebuna, un sarut dimineata de ramas bun, dupa care... nimic? Daca au existat sentimente sau poate ca mai exista, este firesc sa simti nevoia ca partenerul sa iti apartina chiar daca este pentru ultima oara. Este oare actul sexual modalitatea cea mai indicata modalitate de a incheia o relatie? Lasa in urma amintiri placute sau din contra, face situatia sa fie si mai dificila pentru cei doi?

Pentru o parte din cupluri, aceste “false despartiri” reprezinta solutia cea mai potrivita in momentul respectiv. In cazul unor persoane care au reprezentat totul una pentru cealalta, actul fizic nu mai constituie doar un simplu act fizic... Acolo unde nu mai este loc pentru pasiune si ardere, ramane insa tandrete si duiosie.
Raporteaza abuz de limbaj
adryana
adicon Avatarul lui adicon

175 mesaje
Membru din: 4/07/2008
Oras: iasi

Mă gândeam, citind cele scrise de tine, la cei îndrăgostiți de mare, cei care merg pe litoral pentru că iubesc necondiționat freamătul valurilor și le place să se joace cu ele, să se lase legănați de unduirea lor, să construiască și castele de nisip, chiar dacă au trecut de mult de vârsta copilăriei... Aceștia sunt oamenii care, riscând uneori să piardă trenul, își găsesc timp pentru o ultimă baie în mare, pentru un "rămas bun" adresat în gând sau în șoaptă imensității albastre. Vor veni poate și anul următor, poate nu, dar ei știu că despărțirea aceasta nu va semăna cu nicio altă despărțire pentru că ceea ce s-a întâmplat în cele câteva zile, acolo, între ei și marea albastră le va rămâne în amintire o viață și simt nevoia unei ultime băi în mare...
Raporteaza abuz de limbaj