Mai multe
nimeni nu obliga pe nimeni ..........sa faca sex anal sau sex oral........app voi sunteti obligate sa faceti sex normal sau o faceti din placere............offf cata prostie in lumea asta.........
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:21 |
||
|---|---|---|
| bine ca am ajuns la un punct de vedere comun e si asta ceva poate o sa ajungem sa ne unim toate fetele serioase si sa ii distrugem pe perversii care isi bat joc de noi si ne murdaresc cu scirboseniile lor bravo fetelor va astept cu alte noutati sa-mi spuneti ce ati mai hotarit cum sa nimicim toti barbati perversi ca sa le piara pofta sa ne mai spurce pe noi care suntem cuminti | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:23 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-09-12 23:23:38......................................................cuv handicapat=handicapatã (handicapati, handicapate) 1) si substantival (despre persoane) care are o infirmitate (fizicã si psihicã). 2) care se aflã în dezavantaj într-o întrecere sportivã. v. a handicapaDe la: geo32, la data 2008-09-12 23:18:02nuuu, a insistat ea. io nu si nu, da' ca o fiara s-a repezit la el si dintro singura miscare a buzelor , m-am trezit cu ciucrelu' captiv in gura ei. am incercat sa scap , tragem de el sa-l scot, cand in fata cand in spate, ea nu, cu o foarta pe care nu i-as fi bauito intre buze, il tinea strans acolo. culmea tupeului a fost ca nu i-a ajuns ca il acaparase, da' limba ei tot dadea rotocoale pe cap. intrun final , invins in lupta , cu moralul sifonat si cu oaresce placeri , m-am lasat prada buzelor ei suave. ........................vb in necunostiinta ............ce iti e si cu femeile astea..............hmmmmmmmmm
|
||
|
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:26 |
||
|
io zic sa facem un club, o asociatie CU GURA CURATA sau HAIDETI SA N-O MAI LUAM IN GURA! |
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:26 |
||
De la: dana_3, la data 2008-09-12 23:23:52bine ca am ajuns la un punct de vedere comun e si asta ceva poate o sa ajungem sa ne unim toate fetele serioase si sa ii distrugem pe perversii care isi bat joc de noi si ne murdaresc cu scirboseniile lor bravo fetelor va astept cu alte noutati sa-mi spuneti ce ati mai hotarit cum sa nimicim toti barbati perversi ca sa le piara pofta sa ne mai spurce pe noi care suntem cuminti DANA , VREI SA FI PRESDINTEV DE ONOARE PE VIATA A CLUBULUI NOSTRU!? am uitat capsele. |
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:27 |
||
De la: celia, la data 2008-09-12 23:21:11nimeni nu obliga pe nimeni ..........sa faca sex anal sau sex oral........app voi sunteti obligate sa faceti sex normal sau o faceti din placere............offf cata prostie in lumea asta......... daca citesti bine ce am spus noi ai sa observi ca majoritatea dintre fetele care au recunoscut au fost obligate sa faca asta pana si geo a suferit din cauza asta dar de ....ce sa mai zic acu ca deja mi se face scarba cand imi amintesc cum mi-a spus ca el ma paraseste in ziua nuntii daca nu accept sa fac sex oral
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 Septembrie 2008 23:28 |
||
De la: geo32, la data 2008-09-12 23:18:02nuuu, a insistat ea. io nu si nu, da' ca o fiara s-a repezit la el si dintro singura miscare a buzelor , m-am trezit cu ciucrelu' captiv in gura ei. am incercat sa scap , tragem de el sa-l scot, cand in fata cand in spate, ea nu, cu o foarta pe care nu i-as fi bauito intre buze, il tinea strans acolo. culmea tupeului a fost ca nu i-a ajuns ca il acaparase, da' limba ei tot dadea rotocoale pe cap. intrun final , invins in lupta , cu moralul sifonat si cu oaresce placeri , m-am lasat prada buzelor ei suave. Io imi dau seama prin ce ai trecut geo si sunt alaturi de tine ,daca incercai sa o scoti din gura ei cu forta exista riscul sa te muste asa ca ai capitulat in fata ei . Nu e o rusine ca ai facut asta dar data viitoare fii mai atent ,sa nu se repete ca am auzit ca sexul oral creeaza dependenta |
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 Septembrie 2008 23:31 |
||
| iris ma refeream la placere de a face ..nu din obligatie....asta nu as accepta nici eu ca cineva sa am oblige sa fac cv ce nu vreau.daca o fac ...e din placere............eu la asta ma refeream nu generalizati ..una e din obligatie si alta din placere | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:33 |
||
De la: celia, la data 2008-09-12 23:33:52iris ma refeream la placere de a face ..nu din obligatie....asta nu as accepta nici eu ca cineva sa am oblige sa fac cv ce nu vreau.daca o fac ...e din placere............eu la asta ma refeream nu generalizati ..una e din obligatie si alta din placere Celia , noua nu ne face placere acest lucru , asta nu intelegi tu defapt , ca suntem cateva femei aici care in urma mesajelor danei ne-am dat seama ca dana are dreptate. Initial am urmat turma si eu dar asta pana in momentul in care am realizat ca este o femeie desteapta care stie exact ce spune : perversii astia de barbati s-au obisnuit ca unele femei sa le faca sex oral si vin acasa la noi si ne cer acelasi lucru. Cum as putea sa iau eu penisul lui in gura sau el sa coboare jos la vaginul meu cu limba si apoi sa ne sarutam pe gura ? Iti dai seama cat de scarboasa este toata chestia asta ? Bleah |
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 Septembrie 2008 23:37 |
||
| nu numai ca provoaca dependenta...provoaca infectii !! informativa mai k nu degeaba aveti internet ! | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 12 Septembrie 2008 23:37 |
||
deja s-a ajuns la un nivel prea adanc de subtilitate sau in alte cazuri de ipocrizie :D, nu mai are forumu' asta nici un haz
|
||
|
googoodoll Postat pe 12 Septembrie 2008 23:39 |
||
| Doamne...revenitiva...cat mai puteti..sa nu intrati in mainile aluia cu coarne !!! | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 12 Septembrie 2008 23:41 |
||
De la: googoodoll, la data 2008-09-12 23:39:18deja s-a ajuns la un nivel prea adanc de subtilitate sau in alte cazuri de ipocrizie :D, nu mai are forumu' asta nici un haz unele fete,femei, chit ca traiesc intr-o lume murdara,isi pastreaza seriozitatea si decenta.Bravo noua ! |
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:41 |
||
De la: googoodoll, la data 2008-09-12 23:39:18deja s-a ajuns la un nivel prea adanc de subtilitate sau in alte cazuri de ipocrizie :D, nu mai are forumu' asta nici un haz Suntem aici ca sa te ajutam ! numai daca vrei tu |
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:43 |
||
| da geo ma simt onorata ca m-ati propus presedinte al clubului de onoare asta inseamna ca am reusit sa fim pe drumul cel bun si astept sa imi spuneti ce ati mai hotarit toate fetele cuminti cum sa ii distrugem pe toti barbati perversi care s-au spurcat numai cu tirituri ordinare scuzati-mi expresia dar nu pot sa nu le numesc altfel pe acele femei care se dezumanizeaza spurcindu-si gura cu asemenea orgii astept noutatile voastre sa fiti fete cuminti si o sa fim prietene bune | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:44 |
||
[quote name=\'Georgia99\' date=\'2008-09-12 23:41:53\'][quote name=\'googoodoll\' date=\'2008-09-12 23:39:18\']deja s-a ajuns la un nivel prea adanc de subtilitate sau in alte cazuri de ipocrizie :D, nu mai are forumu\\\' asta nici un haz [/quote]unele fete,femei, chit ca traiesc intr-o lume murdara,isi pastreaza seriozitatea si decenta.Bravo noua ![/quote] pls, nu ma introduce in nici o grupare neoficsista :-P |
||
|
googoodoll Postat pe 12 Septembrie 2008 23:46 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-09-12 23:43:22De la: googoodoll, la data 2008-09-12 23:39:18deja s-a ajuns la un nivel prea adanc de subtilitate sau in alte cazuri de ipocrizie :D, nu mai are forumu' asta nici un haz OOOOO, multumesc! Cat esti de generoasa!!! |
||
|
googoodoll Postat pe 12 Septembrie 2008 23:47 |
||
|
ah , cand ma gandesc ca am fost violat oral, ma ia cu tremuratu' de placere! nu mai vreau sa fiu o marioneta sexuala, vreau sa fiu tratat ca un om . sa se opreasca asuprirea limbii mele asupra zonei inghinale feminine! cate placere puteti sa aveti voi femeile , cand simtiti apasarea usoara a limbii asupra labiilor!!? ioasta nu inteleg . si nici de ce va place sa simtiti miscarile in lateral ale limbii in interiorul atat de cald si umed.............? de ce!!? |
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:49 |
||
De la: geo32, la data 2008-09-12 23:49:20ah , cand ma gandesc ca am fost violat oral, ma ia cu tremuratu' de placere! Pai mai geo...mai exista si femei psihopate pe lumea asta...care`si gasesc placerile in zona "iadului"... Tulääi Doamnieee !! :)) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 12 Septembrie 2008 23:50 |
||
De la: geo32, la data 2008-09-12 23:49:20ah , cand ma gandesc ca am fost violat oral, ma ia cu tremuratu' de placere! geo,cum poti sa ne intrebi pe noi...adik nici nu imi imaginez sa-mi las prietenul sa coboare acolo jos, e o zona intima, este zona mea intima, de ce sa priveasca, sa o linga doamne sa o linga, pt ce???? eu nu inteleg
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:54 |
||
| laso` asa fata...noi de acum inainte ne vom face un grup..si vom face planuri si proiecte..despre aceste oribilitati si riscurile lor..cand putem sa ne intalnim toate ? | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 13 Septembrie 2008 00:14 |
||
Cat mai repede fata ! sa le venim de hac tuturor curvelor care ar putea sa ne fure barbatii prin practicile lor scarboase ! nu trebuie sa permitem raului sa se extinda !
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 00:18 |
||
|
Daaaaaaa.....e clar , o punem de un club Geo , nici eu nu pot sa cred cum de ai acceptat atata timp sa te lasi calcat in limba de catre prietena aia a ta ....consider sexul oral facut de barbati femeilor la fel de denigrant Esti in siguranta alaturi de noi
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 13 Septembrie 2008 00:25 |
||
Ce fel de forum este acesta???Se vorbeste ca in satra aici..auzi la voi...cautati idei unde puteti ejacula...si va vine sa radeti....asa repede va apuca rasul..din orice... Acea fata a avut o intrebare, poate putin mai aiurea dar asta nu inseamna ca trebuie sa va amuzati, cel mai oribil forum din cauza voastra ...pentru ce atata ras?
|
||
|
iubi7a_lui Postat pe 13 Septembrie 2008 00:27 |
||
|
Pai daca vrei limbaj academic, nu era cazul sa intri la categoria sex, nu? Parerea mea, la naiba!:-P |
||
|
googoodoll Postat pe 13 Septembrie 2008 00:31 |
||
De la: carmensitta, la data 2008-09-13 00:27:42 Du-te repede si spala-te pe ochi , incearca sa bei o gura de ceai de musetel sa-ti spele si cuvintele alea scarboase cititte pana acum si apoi poti veni sa te alaturi clubului nostru e clar ca nici tu nu esti adepta sexului oral asa ca esti de-a noastra
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 13 Septembrie 2008 00:33 |
||
|
:)))))))) De 3 ori " La naiba " :)) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 13 Septembrie 2008 00:33 |
||
Ma refeream ca in general pe forumi gasesti respect aici, doar bataie de joc..in fine ...............
|
||
|
iubi7a_lui Postat pe 13 Septembrie 2008 00:35 |
||
De la: carmensitta, la data 2008-09-13 00:35:54Ma refeream ca in general pe forumi gasesti respect si ti se pare cumva ca suntem lipsite de respect fata de cineva ? si cam ce fel de respect te astepti sa gasesti la capitolul sex ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 13 Septembrie 2008 00:37 |
||
|
respect = sex ??? NU cred ok ?? |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 13 Septembrie 2008 00:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Marele turnator e din ce in ce mai mic... | 23 | De la: felixcat 31 Iulie 2010 10:54 |
| Un pic altfel... | 35 | De la: inna_2324 11 Octombrie 2009 01:22 |
| Colecta ! | 26 | De la: alexandra_n 16 Mai 2009 16:22 |
|
|
||
| help.me! | 17 | De la: _Cryssa_ 5 Mai 2011 21:12 |
| bancuri | 1 | De la: ingerasul_noptii 17 Mai 2009 14:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.