Mai multe
De la: dana_3, la data 2008-09-11 22:21:07nu cred ca un barbat care respecta o femeie pretinde sa ii faca sex oral,parerea mea mai ales daca doreste o relatie serioasa cu acea femeie si vrea un viitor alaturi de ea,numai un barbat care doreste o aventura ocazionala cu o femeie usuratica are curaj sa ii ceara sa faca sex oral si inca ceva am auzit ca un barbat a fost muscat de o femeie care se prostitua pentru ca nu a fost de acord sa faca sex oral nici macar pentru bani s-a intimplat de adevaratelea chiar daca nu vreti so credeti Nici o sansa sa-ti faca tie vreun barbat sex oral nu ? probabil ca-l dai in judecata si pe nenorocitul care incearca sa-ti arate cum sta treaba cu sexul
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Septembrie 2008 22:30 |
||
|---|---|---|
corect ce tot atata daca fata se simte bine si ii place nush de ce se i-a lume de ea??? ea doar a intrebat ce parere aveti daca e periculos sau nu dar nu va cerut sa o judecati si cred ca pana la urma din cat am citit pe aici cred ca toata lumea face asa ceva chiar daca nu se termina la toata lumea ca la biata fata...dar e mai bine sa judecam pe altul intotdeauna.
|
||
|
aurrorandreea Postat pe 11 Septembrie 2008 22:32 |
||
I'm ....aaaaa....say wath???? adica aaaa ceee??? replay .... de la capat ca nu pricipii nemicuta.... |
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Septembrie 2008 22:46 |
||
De la: aurrorandreea, la data 2008-09-11 22:32:39corect ce tot atata daca fata se simte bine si ii place nush de ce se i-a lume de ea??? si tu faci parte din " bietele fete "?
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 11 Septembrie 2008 22:50 |
||
De la: io_me_sicumine, la data 2008-09-11 22:46:59 Dragutza ema , tu deja ai uitat cine a deschis topicul si de ce
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Septembrie 2008 22:51 |
||
| cred ca si persoana care a deschis topicul a uitat cand si de ce l-a deschis... | ||
|
Postat pe 11 Septembrie 2008 23:00 |
||
nu mai iris ma baga fata asta in ceayta iar ca faza cu graviditatea am crezut ca am prins-o de muultisor pe la pagina 2-3...cel mult 4 da acu .... credeamca pana acu s-a prins lumea ca facem misto .... eeee commmedie geooooooo ada fratioare papuas samatele alea ca se incinge treaba aciule o luam de la capat...!!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Septembrie 2008 23:02 |
||
Fata a raspuns la mesajul initial bre ....acu m-am prostit dintr-odata asa la batranetze ? Hmmmm....geo nu e
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Septembrie 2008 23:05 |
||
|
pai asa mai iris fara sa se distreze si ea putintel??? asa pe la pagina 2 cand incepe gluma??? ma intreb oare ce o fii inteles biata fata.... geo e la plimbarica pana acu trebuia sa vie daca nu e cu duda in freza iar...hmmmm papuasu' asta de imprumut trage chiulul |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Septembrie 2008 23:08 |
||
| GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! | ||
|
Postat pe 11 Septembrie 2008 23:08 |
||
|
GEOOOOOOOOOOOOOO ,treci ma baiatule la apel ca te trecem acum absent si numai duda e in stare sa-ti motiveze absenta :) |
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Septembrie 2008 23:13 |
||
|
cu siguranta ...are treaba...biji biji ....hmmmm manc seminte singurica.... no api sara buna meeei |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Septembrie 2008 23:25 |
||
De la: dana_3, la data 2008-09-11 22:21:07nu cred ca un barbat care respecta o femeie pretinde sa ii faca sex oral,parerea mea mai ales daca doreste o relatie serioasa cu acea femeie si vrea un viitor alaturi de ea,numai un barbat care doreste o aventura ocazionala cu o femeie usuratica are curaj sa ii ceara sa faca sex oral si inca ceva am auzit ca un barbat a fost muscat de o femeie care se prostitua pentru ca nu a fost de acord sa faca sex oral nici macar pentru bani s-a intimplat de adevaratelea chiar daca nu vreti so credeti draga dana, deci cand trupul mieu este angrenat intro partida de dragoste, macar din greseala, din zbaterile aparute si tot atingi ciucurelu' infierbatat. ba cu obrazu' , ba cu buzele! la fel cum si buzele mele , nu stiu niciodata pe unde vor poposii, in drumul lor spre odihna! poate pe bucutele dulci aflate in stand-by, poate pe coapsele deschise buzelor mele avide, poate pe carnitza frageda a .......... receeeee! |
||
|
Postat pe 11 Septembrie 2008 23:28 |
||
|
eeeeee seminte negre saraaaaateeee avem samante negre avem..... zi-le domnu geo!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Septembrie 2008 23:31 |
||
| da-mi doua pugi de seminte fragede prajite si sarate. vreau sa-mi calmez tropaiala! | ||
|
Postat pe 11 Septembrie 2008 23:37 |
||
| da' de ce tropai?ai alergat prea mult pe-afara? | ||
|
Postat pe 11 Septembrie 2008 23:38 |
||
|
domnu geo.. da ce ziceti dv acolo???? dau si eu seminte daca vrei, ca am si nu pot sa le papa in seara asta. uite ca viiiiiiiiiiiiiin
|
||
|
sheeva Postat pe 11 Septembrie 2008 23:38 |
||
|
eeeee....asa da , pai fara geo parca semintele nu au gust nu-i asa fetelor ? cred ca dana s-a convins de perversitatea din cuibul kudicii deja
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Septembrie 2008 23:40 |
||
|
m-a alergat ala micu de mi-a scos untu'. cica...samanta de geo
|
||
|
Postat pe 11 Septembrie 2008 23:44 |
||
|
aaaa pai asa... dau si eu samantele mele...la impart cu fratili papuas ca devine interesant subectu..... cand colo ce sa vezi am afla de ce e fata ...dana suparata pe ciucurei l-a dat in gat la militie pe unu care omul a zis sa aiba si el parte de ceva diversiune ...si cand colo s-a trezit luat pe susu la sectia(spitalu' 9) |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Septembrie 2008 23:47 |
||
De la: geo32, la data 2008-09-11 23:44:13m-a alergat ala micu de mi-a scos untu'. manca-l-ar mama... |
||
|
Postat pe 11 Septembrie 2008 23:51 |
||
De la: geo32, la data 2008-09-11 23:28:07De la: dana_3, la data 2008-09-11 22:21:07nu cred ca un barbat care respecta o femeie pretinde sa ii faca sex oral,parerea mea mai ales daca doreste o relatie serioasa cu acea femeie si vrea un viitor alaturi de ea,numai un barbat care doreste o aventura ocazionala cu o femeie usuratica are curaj sa ii ceara sa faca sex oral si inca ceva am auzit ca un barbat a fost muscat de o femeie care se prostitua pentru ca nu a fost de acord sa faca sex oral nici macar pentru bani s-a intimplat de adevaratelea chiar daca nu vreti so credeti Geo esti cel mai tare
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 00:30 |
||
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 Septembrie 2008 00:42 |
||
BRAVO GEO!!!Constantean domne ce sa mai zic:))esti valabil!
|
||
|
mauinboots Postat pe 12 Septembrie 2008 01:20 |
||
| Domnu Geo' mai ca a meritat asteptarea...dar ia ai intimidato-o pe doamna...pana la urma cred ca se inscrie la cursul de supt al domnisoarei care vad ca nu ne mai onoreaza cu prezenta-cred ca isi cauta sala... | ||
|
sweetpink Postat pe 12 Septembrie 2008 01:37 |
||
Nu este cazul sa discutam prea multe deoarece am senzatia ca un baiat a postat acest mesaj si nu o fata,tocamai pentru a`si expune fanteziile ori frustrarile neimplinite ori pentreu a pune o tanara domnisoara intr`o lumina nefavorabila (lucru deosebit de placut pentru un misogin)
|
||
|
ramless Postat pe 12 Septembrie 2008 08:20 |
||
...si pe femeia asta serioasa o interesa.... ,ce o interesa pe forumul asta? s-a ratacit saracuta,ori ii vine de fiecare data cind face cu ou si cu otet lumea pe aici? Vaaaai ce sfinta-i,s-o ducem inapoi la manastirea de.....taici!
|
||
|
damadefrunza Postat pe 12 Septembrie 2008 08:34 |
||
A,de dana3 vorbeam,sa nu se creeze confuzii.
|
||
|
damadefrunza Postat pe 12 Septembrie 2008 08:35 |
||
De la: dana_3, la data 2008-09-11 20:13:09si daca va place asa de mult sa io sugeti partenerului de sex cum de mai puteti minca cu gura aia spurcata de sexul unui pervers scirbos mai puteti mai curvelor minca dupa ce v-ati spurcat gura ca un wc cu perversiuni cred ca eu as muri de scirba si mi-as spala gura de 100 de ori cu apa si sapun cum de mai puteti minca ca oamenii dupa ce v-ati spurcat cu scirbosenii handicapatelor Duduie, sfanta in gura si presupun si in alte locuri la cum gandesti...e treaba ta ce faci sau nu faci(dar nu prea faci dupa modul in care te exprimi.....denota multa frustrare si insatisfactie)....dar nu-ti permit sa-mi faci iubitul pervers scarbos si nici pe mine handicapata.... As putea sa te fac eu pe tine handicapata dar din respect pt persoanele cu dizabilitati, care sunt persoane deosebite, am sa ma abtin.... Din sperma esti nascuta nu din mir.... Nu ai respect pt asta, nu ai respect pentru viata.... Si apropo, imi pare ca ti-e frica mai tare de lege decat de actul in sine...si cum spunea un barbat pe aici, nu toti au carante legate de igiena.... Gura ti-o spurci cand jicnesti si vorbesti aiurea, nu cand pui gura pe penisul iubitului...Nu se zice ca nu e pacat ce bagi in gura e pacat ce scoti din gura? Mai citeste femeie..... ca doar cu 8 clase nu faci nimic... Imi pare ca avea dreptate cineva, eu cred ca esti constienta ca perechea ta isi doreste asa ceva si iti dai seama ca sunt femei care ar face asta fara sa fie curve, ci femei normale, si deschise si care stiu sa iubeasca ..... Nu poza in ferventa credincioasa si cunoscatoare a legilor statului roman..... nu esti decat o persoana nefericita si imi pare rau pt tine... Argumentele tale sunt mereu aceleasi...scarbozenie, curve si perversitati... iti urez multa sanatate mentala mai ales...si daca vrei consiliere psihologica, ma ofer sa te ajut gratuit, sunt de profesie.... |
||
|
imarcris Postat pe 12 Septembrie 2008 09:17 |
||
Oameni buni.....nu ai cum sa ramai insarcinata daca inghiti....ajunge in stomac si este distrusa de acidul gastric !!!!!
|
||
|
paula27 Postat pe 12 Septembrie 2008 10:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Poveste trista.. | 16 | De la: michon_11_71 3 Mai 2010 12:04 |
| de ce sunt barbatii chiar asa dispertai dupa sex??? | 12 | De la: ___LL___ 5 Mai 2009 01:31 |
| VA PLACE SEXUL CU FEMEILE MATURE ? | 188 | De la: 4Life 26 Decembrie 2010 12:20 |
|
|
||
| ciorapi sau nu la sandale? | 9 | De la: Corina1205 30 Iulie 2011 17:45 |
| Sex si televizor | 35 | De la: marco002400 5 August 2014 19:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.