Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

Buna dimineata!

Si eu vreau o cafea ... mmm .... fara laptic ...
catalinaOlo
Postat pe 10 Octombrie 2008 09:22
vin imediat si cafelele voastre ca doar nu degeaba am venit cu filtru' "la pachet" si inca o data buna dimineata
Malak
Postat pe 10 Octombrie 2008 09:28
mashi :)

ma scuzati eram pe la inteligente sa le dau un ice cream sa se racoreasca

Postat pe 10 Octombrie 2008 09:29
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 09:29:37mashi :)

dragule,daca-mi permiti sa intervin,"inteligentele" nu merita deranjul.nu merita sa faci risipa de timp si energie
Malak
Postat pe 10 Octombrie 2008 09:34

Khaled, poti sa le dai ce vrei tu ca degeaba. De unde nu-i (minte), nici D-zeu nu cere. Ufffffff, ce rea sunt in dimineata asta.
Va multumesc pentru cafea, a fost nemaipomenita pana a fost gata cafeaua mea cu hel.
Maktub_16
Postat pe 10 Octombrie 2008 09:36
stati asa ca inca madam soarec adica lexicoloaga inca nu si a rezolvat problema sufera saraca dupa arab ..inca virgina si apoi iese la vanatoare asa se exprima.eu nu as vana o nici de mi-ar da ea mie bani .vai ce urat vorbesc daca vede nicole ce scriu ma trimite la sheitan

Postat pe 10 Octombrie 2008 09:43
Zau ca nu va inteleg ... Voi sunteti masochisti ??? Va uitati pe forumuri care va enerveaza, le raspundeti si apoi va enervati ca sunt incuiati cei de pe acolo ... da' lasati-i in plata Domnului! Cu o floare nu se face primavara ... si nici nu le puteti schimba ideile pe un orum - le schimbati ideile daca va cunosc personal, daca vad cum sunteti voi ... Zau ca am impresia ca va luptati cu morile de vant!

Acum pt. curiozitatea mea ... Maktub, cu ce e cafeaua ta ?! cu hel ?! Scuza-mi ignoranta, da' ce e aia?
catalinaOlo
Postat pe 10 Octombrie 2008 09:51
Offf ... imi cer scuze ca mananc litere - litera "F" se tasteaza cand vrea ea, ca eu tastez cum trebuie ... fir-ar sa fie de tastatura ca o iau si o arunc pe geam !!!
catalinaOlo
Postat pe 10 Octombrie 2008 09:52
pe iblis ce va tot pierdeti timpul cu toate proastele ....nu-i nimic rau in a fi virgina si a vrea sa fii cu un arab ...dar sa-i faci ca pe dracu si apoi sa zici ca vrei sa te culci cu unul mi se pare pe masura inteligentei lor whatever nu ma bag ca eu am avut runda mea de balacareala cu ele si m-am dezgustat sunt toate o apa s-un pamant

in fine vreau si eu un ceai de maramya ca tare ma doare gatul

Postat pe 10 Octombrie 2008 09:54
De la: CatalinaOlo, la data 2008-10-10 09:51:10Zau ca nu va inteleg ... Voi sunteti masochisti ??? Va uitati pe forumuri care va enerveaza, le raspundeti si apoi va enervati ca sunt incuiati cei de pe acolo ... da' lasati-i in plata Domnului! Cu o floare nu se face primavara ... si nici nu le puteti schimba ideile pe un orum - le schimbati ideile daca va cunosc personal, daca vad cum sunteti voi ... Zau ca am impresia ca va luptati cu morile de vant!

Acum pt. curiozitatea mea ... Maktub, cu ce e cafeaua ta ?! cu hel ?! Scuza-mi ignoranta, da' ce e aia?

Este un condiment arab (seminte), care se foloseste atat la prepararea unor mancaruri si dulciuri, cat si in cafea. Din cate stiu eu, hell(cardamon, cum mai este cunoscut la noi) este denimit samanta dragostei.
daca gresesc cu ceva, poate ne ajuta Khaled.
Maktub_16
Postat pe 10 Octombrie 2008 09:56
maktuuuub nu-mi mai zice de condimente arabe si cafea cu tot felul de dracii ajunge ca in mancare baga numai tampenii ce-am mancat saptamanile astea m-am crucit si eu

Postat pe 10 Octombrie 2008 09:59
De la: Raannyyah, la data 2008-10-10 09:59:12maktuuuub nu-mi mai zice de condimente arabe si cafea cu tot felul de dracii ajunge ca in mancare baga numai tampenii ce-am mancat saptamanile astea m-am crucit si eu

Ai dreptate, dar e buna mancarea lor, cu un singur amendament, prea mult ulei. Iar cafeaua cu hell, mmmmmmmmmmmmm, DELICIOASA.
Maktub_16
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:07

Nu prea merita deranjul ca oricum nu vor aprecia gestul....
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:07
da asa este..sunt doua feluri alb si negru si arata ca fasole cum ii spune lung si verde cu seminte inauntru.este aromat si la noi nu se prea foloseste in mancare doar la cafea.dar daca il tii desfacut isi pierde mirosul. eu il folsesc la sos.se face un sos gros cu sofran si alte condimente in care se pune carnea si o lasi acolo sa stea apoi oo scoti si o pui la gratar.sunt un bun bucatar .in market am vazut in romania plicuri cu hell macinat semintele dar trebuie consumat repede.

Postat pe 10 Octombrie 2008 10:08
Buna fetelor, Khaled....ma bucur sa va vad...O cafeluta se gaseste si pentru fata pe acolo???
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:08
am o curiozitate ,daca mi se permite sa va intreb
voi sunteti musulmane sau nu?ca nu inteleg rostul acestor cafenele ma uit pe aici si vad acelasi titlu cafenele peste tot.

Postat pe 10 Octombrie 2008 10:10
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 10:08:09da asa este..sunt doua feluri alb si negru si arata ca fasole cum ii spune lung si verde cu seminte inauntru.este aromat si la noi nu se prea foloseste in mancare doar la cafea.dar daca il tii desfacut isi pierde mirosul. eu il folsesc la sos.se face un sos gros cu sofran si alte condimente in care se pune carnea si o lasi acolo sa stea apoi oo scoti si o pui la gratar.sunt un bun bucatar .in market am vazut in romania plicuri cu hell macinat semintele dar trebuie consumat repede.

pai daca esti bucatar bun, poate gatesti ceav si pentru noi...intr-o zi cand ai timp........
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:11
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 10:08:09da asa este..sunt doua feluri alb si negru si arata ca fasole cum ii spune lung si verde cu seminte inauntru.este aromat si la noi nu se prea foloseste in mancare doar la cafea.dar daca il tii desfacut isi pierde mirosul. eu il folsesc la sos.se face un sos gros cu sofran si alte condimente in care se pune carnea si o lasi acolo sa stea apoi oo scoti si o pui la gratar.sunt un bun bucatar .in market am vazut in romania plicuri cu hell macinat semintele dar trebuie consumat repede.

Gasesti si sub forma de seminte, in magazinele arabesti. Eu de acolo imi iau, ca si cafeaua cu hell.
Pentru tine Monica si pentru cine mai doreste o cafeluta

Maktub_16
o precizare hell ajuta la depresie ,o ceasca de ceai sau cafea reda dispozitia

De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 10:11:37o precizare hell ajuta la depresie ,o ceasca de ceai sau cafea reda dispozitia

Pai ofera o ceasca cu ceai sau cafea cu hell si "prietenelor" tale de pe alte forumuri Ufffffffffff, nu mi-a trecut rautatea. Clar, azi sunt reautacioasa
Maktub_16
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:19
ce spui tu?bataie dar sunt un gentelemen si nu fac asa ceva.sau un vibrator sa le treaca stresul
gata ma abtin sa nu iau eu bataie

Postat pe 10 Octombrie 2008 10:24
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 10:10:18am o curiozitate ,daca mi se permite sa va intreb
voi sunteti musulmane sau nu?ca nu inteleg rostul acestor cafenele ma uit pe aici si vad acelasi titlu cafenele peste tot.

Pai sa zic asa..aici sunt persoane musulmane, cele care au prieteni sau soti musulmani si nu sunt neaparat de aceiasi religie...si binentels fete care nu sunt neaparat musulmane, dar au colegi cunostinte musulmani...oricum e binevenitata toata lumea atat timp cat este respectat bunul simt si nu vb ineptii ca.....Stii tu unde...
Lamurit sau mai rau te-am bagat in ceata???
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:24
De la: Maktub_16, la data 2008-10-10 10:11:36

Gasesti si sub forma de seminte, in magazinele arabesti. Eu de acolo imi iau, ca si cafeaua cu hell.
Pentru tine Monica si pentru cine mai doreste o cafeluta

Multumesc mult draguta...
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:25
De la: voicu_monca2001, la data 2008-10-10 10:24:38
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 10:10:18am o curiozitate ,daca mi se permite sa va intreb

Pai sa zic asa..aici sunt persoane musulmane, cele care au prieteni sau soti musulmani si nu sunt neaparat de aceiasi religie...si binentels fete care nu sunt neaparat musulmane, dar au colegi cunostinte musulmani...oricum e binevenitata toata lumea atat timp cat este respectat bunul simt si nu vb ineptii ca.....Stii tu unde...

deci voi nu sunteti dar aveti amici soti sau iubiti..niciuna nu este muslim?

Postat pe 10 Octombrie 2008 10:25
De la: Maktub_16, la data 2008-10-10 10:19:35
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 10:11:37o precizare hell ajuta la depresie ,o ceasca de ceai sau cafea reda dispozitia

Pai ofera o ceasca cu ceai sau cafea cu hell si "prietenelor" tale de pe alte forumuri Ufffffffffff, nu mi-a trecut rautatea. Clar, azi sunt reautacioasa

Cateodata nu strica sa fii putin rautacioasa...
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:26
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 10:24:25ce spui tu?bataie dar sunt un gentelemen si nu fac asa ceva.sau un vibrator sa le treaca stresul

sun_shine
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 10:24:25ce spui tu?bataie dar sunt un gentelemen si nu fac asa ceva.sau un vibrator sa le treaca stresul

Nu vrem sa te vedem asa

Maktub_16
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 10:25:36
De la: voicu_monca2001, la data 2008-10-10 10:24:38

deci voi nu sunteti dar aveti amici soti sau iubiti..niciuna nu este muslim?

Sigur ca sunt , dar nu cred ca sunt prezente aici asa de dimineata....
sun_shine
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:27
Buna!Ce activitate aveti!!E deja weekend pentru voi?O cafea cine da?

Postat pe 10 Octombrie 2008 10:28

Postat pe 10 Octombrie 2008 10:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un capuccino nu v-ar interesa? 40 De la: voguelilas 10 Ianuarie 2010 12:34
topicul 'insomniacilor' 30 De la: GODZILA 16 Noiembrie 2011 13:29
kudika nicoll,,m am indragostit de tn 16 De la: kudika_nikole 1 Ianuarie 2012 17:53
Avertizare de furtuna geometrica in toate regiunile tarii - ce credeti despre asta ? 20 De la: MONSENIORUL 5 Ianuarie 2012 18:26
Casa de Craciun 3 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:12