Mai multe
| gaby m si cleo si sawsan sunt musulmance iar eu in curs de convertire | ||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:32 |
||
|---|---|---|
De la: Raannyyah, la data 2008-10-10 10:32:08gaby m si cleo si sawsan sunt musulmance iar eu in curs de convertire inteleg,dar e bine sa te gandesti de multe ori daca sufletul vrea asta nu conteaza ce vrea mama tata sotul pisica.ce simti tu |
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:33 |
||
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 10:32:03 Deci asta era cafeaua pentru mine?
|
||
|
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:34 |
||
Nici nu am vazut ca esti,era pentru fete ziceam sa nu iau bataie.Dar trebuie sa comentezi tu.
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:36 |
||
Khaled nu o fac pt viitorul meu sot cu atat mai putin pt mama si tata care sunt ortodocsi....o fac pentru mine pentru ca vreau si Clau poate confirma
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:38 |
||
| WHAT? Cum adica comentez? Era postat mesajul dupa al meu si credeam ca este raspuns la intrebarea "cine imi da o cafea".OK,ma retrag,esti cu capul la cerceas azi.Bye | ||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:38 |
||
De la: Raannyyah, la data 2008-10-10 10:38:09Khaled nu o fac pt viitorul meu sot cu atat mai putin pt mama si tata care sunt ortodocsi....o fac pentru mine pentru ca vreau si Clau poate confirma sa ne anunti cand declari shahada sa sarbatorim
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:40 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-10-10 10:38:27WHAT? Cum adica comentez? Era postat mesajul dupa al meu si credeam ca este raspuns la intrebarea "cine imi da o cafea".OK,ma retrag,esti cu capul la cerceas azi.Bye daca esti prost dispusa ce vina am eu?nu te-am vazut,imi cer scuze,cum adica bye?mai fata asta este imposibila.sa vad acum ce mai zici |
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:40 |
||
|
neata..neataaaaa....neataaaaaaaaaaaaaaaaaa.....ce faceti fetelor??? eu inca mai dorm, stau intre perne si paturi..si-ncerc sa ma trezesc..arabush a plecat prin oras..deci n-am chef sa ma dau jos...va invit pe toate la mine la o cafea.... Pentru unicul domn care posteaza, Clau nu e imposibila, ok?????So... Pupaturi si floricele fetelor.... Si ptr ca se apropie weekendul, weekend placut la toata lumea....
|
||
|
Elena30 Postat pe 10 Octombrie 2008 10:45 |
||
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 10:24:25ce spui tu?bataie dar sunt un gentelemen si nu fac asa ceva.sau un vibrator sa le treaca stresul Vibrator??? I-auzi..asa te-ai gandit tu...Cred ca pentru asta, cel putin de la mine, iti vei lua "bataie"...nu-mi plac misoginii...nice day...
|
||
|
Elena30 Postat pe 10 Octombrie 2008 10:48 |
||
De la: Arabusa, la data 2008-10-10 10:48:07De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 10:24:25ce spui tu?bataie dar sunt un gentelemen si nu fac asa ceva.sau un vibrator sa le treaca stresul Mai sa fie ,era vorba de inteligentele gen khatara and company sau faci parte din grupul lor?nu sunt misogin dar cand cineva iti gijneste familia tu ce ai face? si "imposibila" ca nu o scot la capat cu ea .nice day for you |
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:52 |
||
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 10:52:47De la: Arabusa, la data 2008-10-10 10:48:07De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 10:24:25ce spui tu?bataie dar sunt un gentelemen si nu fac asa ceva.sau un vibrator sa le treaca stresul eu si kathara? same group?? se vede ca nu stii cine sunt, mersi de "compliment"..iar un om inteligent, ignora prostia altora...si nu se coboara la nivelul lor.. |
||
|
Elena30 Postat pe 10 Octombrie 2008 11:01 |
||
nu ma cobor la nivelul lor,sunt dobitoace.scuze nu stiu cine esti,sunt aici de 2 zile. imi pare rau daca te-am suparat
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 11:03 |
||
Tu nu ai ce face?Vad ca te-ai "imprietenit " cu acele personaje. sau esti in cautare de ceva
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 11:10 |
||
|
hello fetelor,ce mai facetzi azi? clau iubita,unde esti? va salut din mers,am f multa treaba azi,vb mai pe dupa-amiaza. mey "barbat de barbat" ce te crezi tu,cum poti vorbi asa la adresa unor femei??orice ar face si orice ar zice ele....cine esti tu sa le faci dobitoace???vad ca te pricepi sa scrii corect romaneste insa uneori le stalcesti de numa.....ce fel de om esti tu???? da-ti jos masca si LASA-NEEEE,LASA-NEEE
|
||
|
matracucu Postat pe 10 Octombrie 2008 11:11 |
||
laura
|
||
|
Malak Postat pe 10 Octombrie 2008 11:13 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-10 11:11:02hello fetelor,ce mai facetzi azi? scriu si eu cum pot.din cate imi aduc aminte si nu stau prost cu memoria cand nu am invatat limba romana la colt de strada,sau din auzite ,am luat lectii de la un profesor universitar .mi se pare normal si cu bun simt ca in aproape 9 ani de cand sunt aici sa pot sa scriu corect sa nu imi faca altii contractele sau sa vorbeasca in numele meu. si nu le as numi dobitoace daca nu ar termina cu jignirea la adresa copiilor si familiilor unor useri de aici.e ca si cum eu acum m-as lua de copii tai daca ai.cand e forum de religie vorbesti de religie.nu de mama si tata. ca sa raspund la intrebare sunt un om decent,muncesc 7 zile din saptamana,ma plimb intre bucuresti si cairo,am probleme si momente frumoase, nu judec pe cineva dupa religie sau infatisare , sunt independent nu imi baga familia idiotenii in cap ,daca vreau sa iubesc iubesc ca asa vreau eu nu ca asa vrea mama .cam atat. si nu vrea sa "las" daca eu las atitudinea,daca altul o lasa,cei ca acele dobitoace din ura cred ca ar da in cap la musulmani ba mai mult la femeile de aici care sunt casatorite cu musulmani.sper ca nu am plictisit cu explicatia |
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 11:18 |
||
|
:asati oamenii incuiati la ei pe orum ... nu amestecati mizeria de acolo aici, va rog din tot suletul ... Eu postez aici si ma mai uit pe "povestioare", si pe ocazionalele orumuri ... da' daca sunt pline de kk, le las ... lasati-le, oameni buni! Mai e o vorba: "Daca te bagi in cocina te mananca porcii!" ... Si Khaled, sa te lamuresc - nu sunt muslim, nu am nici in clin nici in maneca cu aceasta religie, nu judec, nu condamn ... stau pe acest forum pt. ca imi place atmosfera si respectul de aici. |
||
|
catalinaOlo Postat pe 10 Octombrie 2008 11:18 |
||
| Si acum ma retrag ,nu vreau sa deranjez cu prezenta mea.Tunnel nu sunt prieten cu ele si esti o femeie minunata .Gata.Va pup | ||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 11:20 |
||
De la: CatalinaOlo, la data 2008-10-10 11:18:57:asati oamenii incuiati la ei pe orum ... nu amestecati mizeria de acolo aici, va rog din tot suletul ... Eu postez aici si ma mai uit pe "povestioare", si pe ocazionalele orumuri ... da' daca sunt pline de kk, le las ... lasati-le, oameni buni! Mai e o vorba: "Daca te bagi in cocina te mananca porcii!" ... Catalina
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 10 Octombrie 2008 11:20 |
||
| Si sar'na pt. explicatia de la "hell". | ||
|
catalinaOlo Postat pe 10 Octombrie 2008 11:20 |
||
De la: CatalinaOlo, la data 2008-10-10 11:18:57:asati oamenii incuiati la ei pe orum ... nu amestecati mizeria de acolo aici, va rog din tot suletul ... Eu postez aici si ma mai uit pe "povestioare", si pe ocazionalele orumuri ... da' daca sunt pline de kk, le las ... lasati-le, oameni buni! Mai e o vorba: "Daca te bagi in cocina te mananca porcii!" ... m-am referit la jigniri si lipsa de respect pe alt topic nu aici,sper sa intelegeti ce postez. |
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 11:21 |
||
Maktub - M-am ambalat si nu am mai avut grija la ce scriu ... incerc sa nu fiu vehementa, da' ma mai ambalez ... uf! Gata, mai pun de o cafea, ma duc la o tigare ... si redevin Cata cea zambitoare (nu musai cea optimista, da' cea zambitoare, da!) |
||
|
catalinaOlo Postat pe 10 Octombrie 2008 11:23 |
||
|
ai perfecta dreptate catalina ce cred eu enta_el_ghaly este ca ai venit in cafenea plin de venin de pe celalalt forum si vrei sa ne instigi si pe noi la rautatzi de acest gen.Am vizitat si eu ieri forumul acela,chiar asa,in 10 minute te umple de nervi,insa nu e problema mea ce se intampla acolo.asa cum zice cata,ar fi bine ca aceste probleme sa la lasi acolo iar daca ai venit aici si fetele te-au primit atat de bine,sa bei cu noi o cafea si sa te simtzi bine,...ce zici? |
||
|
matracucu Postat pe 10 Octombrie 2008 11:24 |
||
malak iubita
|
||
|
matracucu Postat pe 10 Octombrie 2008 11:26 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-10 11:11:02hello fetelor,ce mai facetzi azi? Aici sunt,adica prin birou
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 11:26 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-10 11:24:18ai perfecta dreptate catalina m-ai intrebat ce fel de om sunt,eu doar am explicat cine sunt respect pentru cei de aici,nu am venit cu venin. |
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 11:27 |
||
| pe mine mai baiete nu ma deranjezi absolut deloc,ce m-a deranjat insa a fost acel cuvant "dobitoace" ,cuvant pe care,daca intelegi si vorbesti limba romana,se atribuie nu oamenilor...cu atat mai putin femeilor,....si nu un gentleman,asa cum incepusem eu sa cred ca esti.....eeeee | ||
|
matracucu Postat pe 10 Octombrie 2008 11:27 |
||
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-10 11:21:07De la: CatalinaOlo, la data 2008-10-10 11:18:57:asati oamenii incuiati la ei pe orum ... nu amestecati mizeria de acolo aici, va rog din tot suletul ... Eu postez aici si ma mai uit pe "povestioare", si pe ocazionalele orumuri ... da' daca sunt pline de kk, le las ... lasati-le, oameni buni! Mai e o vorba: "Daca te bagi in cocina te mananca porcii!" ... Khaled, oi avea multe defecte, da' "stupid I ain't" - sigur ca am priceput ca sunt pe alte forumuri jigniri si alte sentimente "alese"... dar faptul ca aduceti starea de spirit pe care o obtineti acolo pe acest forum ... asta e ideea: mergeti acolo, va certati sau mai stiu eu ce, si apoi veniti aici si spuneti ca sunteti enervati si ca sunt batuti in cap ... Pe unii va inteleg - cand se iau de familii si de copii, simtiti nevoia sa refulati - si e logic - dar mai mult ... zau ca nu are rost sa mai postati pe orumurile alea - eu asta incerc sa va spun - lasati-i! NU MAI POSTATI! NU MAI CITITI! Si sa vedeti ca sunteti mult mai linistiti ... asta e parerea mea! |
||
|
catalinaOlo Postat pe 10 Octombrie 2008 11:28 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-10 11:27:54pe mine mai baiete nu ma deranjezi absolut deloc,ce m-a deranjat insa a fost acel cuvant "dobitoace" ,cuvant pe care,daca intelegi si vorbesti limba romana,se atribuie nu oamenilor...cu atat mai putin femeilor,....si nu un gentleman,asa cum incepusem eu sa cred ca esti.....eeeee ele m-au facut musulman nenorocit.punct.subiectul este incheiat pentru mine. |
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 11:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Casa de Craciun | 3 | De la: copacelul 12 Mai 2009 10:12 |
| Push the green Button!!! HELP!!! | 1 | De la: kudika092556 12 Decembrie 2009 00:50 |
| Buna ziua ! | 5 | De la: Alecsandra_13 15 Martie 2010 12:18 |
|
|
||
| Hipnoza | 15 | De la: miss_darine 26 Aprilie 2010 21:47 |
| stie cineva? | 7 | De la: kudika023770 7 Noiembrie 2009 19:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.