Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

nb tuturor
Malak
Postat pe 2 Noiembrie 2008 22:05

SUPER...!!!

pentru voi ..,toti !!

Postat pe 2 Noiembrie 2008 23:25
Ranyaa....!!!
unde esti..??????????

ai patit-o si tu ca Sultanu'
te roooooog,sa revii cat mai repede si sa vii in lista mea..!!
ce lume rea....
pupici pentru tine

Postat pe 2 Noiembrie 2008 23:41
Buna dimineata va spun si eu. Sa aveti o zi minunata!
Lucia1971
Postat pe 3 Noiembrie 2008 08:37
Neatza lumeeeeeeeeeeeee...........
Se pare ca pt o zi de luni m-am trezit super bine.....
Va doresc o zi super si voua dragalasii............pupacealaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sun_shine
Postat pe 3 Noiembrie 2008 09:10
Buna dimineata!

Clau, imi cer scuze ca am absentat "aseara" si nu am fost la "datorie" sa dau o mana de ajutor ... Dar am citit acum, m-am sters la ochi, am mai citit o data ... Si tot nu stiu ce sa iti sugerez ...

Cred ca cel mai bun lucru este sa nu iti dau nici un sfat - esti majora, vaccinata, cu capul pe umeri. Stii klar ceea ce vrei. Eu iti pot spune - si cred ca si restul fetelor vor spune la fel - "Orice decizie iei, si orice ar fi, o sa incerc sa te sustin!"
catalinaOlo
Postat pe 3 Noiembrie 2008 09:16
neata....ce mai faceti???.......

ranya..iar ai disparut....

va doresc o zi frumoasa...
mafia_nrr1
Postat pe 3 Noiembrie 2008 09:37
'neata la pranz
sa aveti o zi cat mai faina
Malak
Postat pe 3 Noiembrie 2008 12:05
Aici sunt Mafiutzo
Cum a ramas cu cererea aia in casatorie ?ca m-au trecut toate palpitatiile cand am citit
Daca raspunsul lui clau a fost DA vreau sa vin la nunta ca totul s-a intamplat pe cafeneaua mea
Numai bine sa fiti fericiti mi-ati facut ziua mai frumoasa

Postat pe 3 Noiembrie 2008 13:37
De la: Ranyyaa, la data 2008-11-03 13:37:39Aici sunt Mafiutzo
Cum a ramas cu cererea aia in casatorie ?ca m-au trecut toate palpitatiile cand am citit
Daca raspunsul lui clau a fost DA vreau sa vin la nunta ca totul s-a intamplat pe cafeneaua mea
Numai bine sa fiti fericiti mi-ati facut ziua mai frumoasa

Salut Ranya...dar stiu ca esti scumpa la vedere....ti-am dus dorul aici..cat despre cerere nu stim inmca raspunsul ..Sunt secretosi....
sun_shine
Postat pe 3 Noiembrie 2008 14:58
Buna ziua fetelor...cate chestii interesante s-au intamplat pe aici...Clau pot sa zic felicitari?????Oricum ar fi ....si orice ai alege, eu ma bucur pt tine..

Salutari si la restul fetelor, Malak, Monica..Rannya evident...va pup pe toate ..eu ma pregatesc a plec la bv pentru cateva zile...ne auzim in curand...
Elena30
Postat pe 3 Noiembrie 2008 15:07
Cine imi da si mie o cafea? Eu dau sampanie,ciocolata,flori ...insa cafea mi-e lene sa fac.....Azi am lenevit,,,,,,,,,,sunt un om feiricit

Postat pe 3 Noiembrie 2008 15:17
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-03 15:17:37Cine imi da si mie o cafea? Eu dau sampanie,ciocolata,flori ...insa cafea mi-e lene sa fac.....Azi am lenevit,,,,,,,,,,sunt un om feiricit

Poate ca dau eu o cafea, o singura intrebare...ma bucur ca esti fericit..Vroiam doar sa stiu..esti fericit cumva pt ca te insori???
Elena30
Postat pe 3 Noiembrie 2008 15:39
am primit raspuns favorabil..DA.sper numai sa nu se razgandeasca

Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:05
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-03 15:17:37Cine imi da si mie o cafea? Eu dau sampanie,ciocolata,flori ...insa cafea mi-e lene sa fac.....Azi am lenevit,,,,,,,,,,sunt un om feiricit

Fata da o cafea cu cea mai mare placere..Dar ce zici dansam la nunta???? :sml-rolleye001
sun_shine
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:05
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-03 16:05:17 am primit raspuns favorabil..DA.sper numai sa nu se razgandeasca

E superrrrrrrrrrrrrrrrrr
Felicitari...asa ma bucur pt voi......
si deci vom dansa la nunta....Sper ca nu uiti de noi.....
sun_shine
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:07
nu nu ,cu lautari si toate cele

Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:18
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-03 16:18:16nu nu ,cu lautari si toate cele

Tinand cont de faptul ca eu sunt subiectul acestei discutii,imi permit sa intervin.KH stii ca am avut o discutie numai noi doi.Si stii prea bine ce am discutat.Ca sa stie toata lumea,deja ma superi.rezultatul nu am spus ca nu va fi sau va fi nunta,ci sa lasam lucrurile sa vina de la sine,vii in tara si vorbim.Ori tu vad ca ai postat peste tot ce vrea bibilica ta. Asa ca te rog de azi inainte cand mai postezi ceva cre-mi si mie parera.Dreptul de autor.
In rest inshaallah,sa speram ca o fi cumva spre bine. Thanks,

Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:24
YOy ce sari asa
???????
in loc sa te bucuri ca ma mandresc ce bunaciune de femeie am,,deja am luat-o razna,,tu te oftici.Hai habiba nu fii asa,te rog.Promit ca nu mai fac,cum vrei tu.Dar nu fi suparata.Eu doar le-am raspuns fetelor,deh erau curioase.Asa e fetelor?

Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:32
e clar toti arabii au o problema in perioada asta....le-au venit piticii pe creier la toti ce iblis khaled ca ma si gandeam ca-mi trebuie rochie de nunta si mi-o luati inainte cu nunta in fine inshAllah sa fie bine....clau scumpi

Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:33
Eu nu mai inteleg femeiel,,daca o lali mult ziceti ca suntem neseriosi,daca venim cu propunerea e prea repede.Cum dracu sa mai faca omul cu voi sa fiti multumite.SI nu am obligat la raspuns.

Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:45
Khaled ....stii tu vorba aia nici prea prea nici foarte foarte....da la voi nici nu ne intalnim bine si hai sa facem planuri de nunta copii si draci...ioi take it easy si nu mai riposta aici ca femeile mereu au dreptate

Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:50
uh la la Ranya, ce rele sunteti. pai e normal sa faci planuri,cand ai un obiectiv,un tel,faci cumva sa il realizezi.nu?

Postat pe 3 Noiembrie 2008 17:45
salam fetele!!

pot sa ma servesc cu o qahwah???????
veiled_thoughts
Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:00
De la: the_tunnel, la data 2008-11-03 16:24:30
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-03 16:18:16nu nu ,cu lautari si toate cele

Tinand cont de faptul ca eu sunt subiectul acestei discutii,imi permit sa intervin.KH stii ca am avut o discutie numai noi doi.Si stii prea bine ce am discutat.Ca sa stie toata lumea,deja ma superi.rezultatul nu am spus ca nu va fi sau va fi nunta,ci sa lasam lucrurile sa vina de la sine,vii in tara si vorbim.Ori tu vad ca ai postat peste tot ce vrea bibilica ta. Asa ca te rog de azi inainte cand mai postezi ceva cre-mi si mie parera.Dreptul de autor.
In rest inshaallah,sa speram ca o fi cumva spre bine. Thanks,

eI HAIDE , DRAGUTA.....e de inteles entuziasmul lui...nu avrut sa supere doar ca e putin cam................efervescent??
sun_shine
Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:36
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-03 16:32:31YOy ce sari asa
???????
in loc sa te bucuri ca ma mandresc ce bunaciune de femeie am,,deja am luat-o razna,,tu te oftici.Hai habiba nu fii asa,te rog.Promit ca nu mai fac,cum vrei tu.Dar nu fi suparata.Eu doar le-am raspuns fetelor,deh erau curioase.Asa e fetelor?

Asa e Khaled....noi vropiam doar sa stim....
sun_shine
Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:37
De la: veiled_thoughts, la data 2008-11-03 19:00:14salam fetele!!

pot sa ma servesc cu o qahwah???????

buna si tie draguta
sun_shine
Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:39
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-03 16:45:28Eu nu mai inteleg femeiel,,daca o lali mult ziceti ca suntem neseriosi,daca venim cu propunerea e prea repede.Cum dracu sa mai faca omul cu voi sa fiti multumite.SI nu am obligat la raspuns.

Ei haide fara panica.....de multe ori facem valuri dar suntem blande.....Miauuuuuuuu
sun_shine
Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:40
Doamne , dar ce a patit toata lumea??
Pe unde imi umblati??..parca a cazut o bomba ceva ca nu e nici tipenie...
E cineva??
sun_shine
Postat pe 3 Noiembrie 2008 20:13
De la: voicu_monca2001, la data 2008-11-03 20:13:47Doamne , dar ce a patit toata lumea??
Pe unde imi umblati??..parca a cazut o bomba ceva ca nu e nici tipenie...
E cineva??

buna seara!Eu sunt!

Postat pe 3 Noiembrie 2008 20:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
KLMGEO COFFE GAME BAR ONLINE GAMES 6 De la: KLMGEO 30 Ianuarie 2010 02:35
Insomnia 53 De la: battleofwits 7 Martie 2011 21:16
Avertizare de furtuna geometrica in toate regiunile tarii - ce credeti despre asta ? 20 De la: MONSENIORUL 5 Ianuarie 2012 18:26
nou pe kudika 6 De la: emaemia 9 Decembrie 2010 20:33
invitation 2all 3 De la: pamela_1 23 Martie 2009 15:40