Mai multe
De la: amirah_gh, la data 2009-02-13 11:23:34auziti ce ni sa intamplat aseara pe la 11 noaptea.cand parcam masina,era un catel atat de slab, Eu am la birou vreo 3 catei pe care iitot hranesc de cand erau pui ... da' nici asta nu e o treaba! Adica imi plac, da' s-au prostit copiii mei (imi cer scuze, da' eu, cum nu am copii, animalele sunt ca si copii mei ...). Prostovanii au inceput sa atace - nu i-am vazut inca sa muste, da' latra, se dau la picioarele oamenilor, fug dupa masini ... intr-adevar, recunosc masina noastra, si dimineatza vin la mine cu urechile ciulite si cu coada falfaind .. Da' tot nu e bine ce fac ei! Unde mai pui ca ei stau intr-o curte a unei case care mai e si locuita ... Of , of, ce l-as bate pe omul ala care sta in curtea aia !!!
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 14 Februarie 2009 16:27 |
||
|---|---|---|
Vai de mine, sunt ca neoamenii - mai intai comntez, si apoi salut ... Rusine sa imi fie! Da' eu asa fac - mai intai ma uit sa vad cine ce a mai spus, si apoi salut ... si azi m-a luat valul! Sorry! Sa aveti o zi frumoasa ... Plina de iubire! Si acum sa va mai spun ceva - credeti ca noi ar trebui sa sarbatorum Sf. Valentin ??? Ca sa nu vorbesc prostii, m-am uitat pe un calendar crestin-ortodox. Ia uitati-va care sunt cei pe care ii sarbatorim azi ... "Cuv. Auxenþiu, Maron ºi Avraam; Sf. Filimon, Ep. Gazei ". Deci e asa cum stiam si eu - ziua de azi e os arbatoare catolica !!! Dar ... orice sarbatoare a dragostei e binevenita, din punctul meu de vedere!
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 14 Februarie 2009 16:32 |
||
NIMENI IN CAFENEA ASA DIMINEATA !!!!!!!!!!!!!!!URASC SA BEAU CAFEAUA SINGURA ...................IMI CER SCUZE CA NU AM FOST O VREME DA RECUPERAQREA ASTA IMI MANANCA ZILELE SI SI PUTEREA CA AJUNG ACASA SI NU VAD DECAT PATUL.......................... ORICUM VA SALUT PE TOATE ACUM SI MULTI PUPICI CA MAI TARZIU IAR PLEC LA RECUPERARE SI NU STIU IN CE STARE AJUNG ACASA ASA CA CAFEAUA E PE MASA SI O ZI CAT MAI BUNA PENTRU TOATE FETELE
|
||
|
|
||
|
elle24elena Postat pe 17 Februarie 2009 07:09 |
||
|
Mai usor cu caps-ul . Tu acum meriti una fara cofeina , ca prea tipi asa de dimineata :) |
||
|
un1_simplu_baiat Postat pe 17 Februarie 2009 07:11 |
||
| buna dimineata, ma alatur si eu voua la cafeluta,o zi buna tuturor | ||
|
gabic Postat pe 17 Februarie 2009 07:14 |
||
Buna dimineata!!!!!! Am trecut sa va las cafea cu hel, tigari, fructe si iaurt. Va pup pe toate, inclusiv pe cele abia venite la cafenea. |
||
|
Maktub_16 Postat pe 18 Februarie 2009 10:05 |
||
Salutare lume.......................... venit, citit, aflat si acum o intind ca am ceva treaba ....................... dar nu inainte de a va lasa pupicii de rigoare................. deci: pt puradeii mei in primul rand( si ei se stiu)............daca am lipsit asta nu inseamna ca nu stiu ce ati facut, deci aveti grija.......o turma de pupicei.............. Pt Amirah, Mahtub, Malak. Alexa,Cata.....multi pupicei si o zicat mai buna...................... Si pt UBITA mea j'adore............... iar acum pt cei nooi sositi si cei care nu au mai intrat in ultima vreme.................
|
||
|
sun_shine Postat pe 18 Februarie 2009 11:01 |
||
|
Hai ca azi sunt ca oamenii: Unu: - fara suparare, fara sa fiu partinitoare - pentru TOTI! Doi: pun de o cafea ... cine mai vrea? Daca nu vreti cafea va dau ceai de vanilie! Trei: Spor la treaba! Si o dupa-masa frumoasa!
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 18 Februarie 2009 14:09 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-02-18 11:01:09Salutare lume..........................o multime de pupicei pt toate fetele,o cafeluta da fata:) va puupik dulce |
||
|
amirah_gh Postat pe 18 Februarie 2009 14:31 |
||
De la: catalinaOlo, la data 2009-02-18 14:09:34Hai ca azi sunt ca oamenii: fata vrea ceiutul tau de vanilie....................... e minunat................ si asa sunt racita cobza....................
|
||
|
sun_shine Postat pe 18 Februarie 2009 15:18 |
||
Moni, imi cer scuze, aseara am avut treaba de nu mi-am vazut capul - asa ca in dimineatza asta iti dau si o cafea, si un ceiutz! Si iti pun un "bumb" langa, care sa iti ajute organismul sa scapa de raceala ... Buna dimineatza, fetelor! Azi dau eu cafeaua!
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 19 Februarie 2009 09:20 |
||
Buna.. primiti si lume noua la cafea ?
|
||
|
Deutza7 Postat pe 19 Februarie 2009 11:07 |
||
Fii binevenita! Vrei si un Kent8?
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 19 Februarie 2009 12:07 |
||
De la: catalinaOlo, la data 2009-02-19 09:20:13Moni, imi cer scuze, aseara am avut treaba de nu mi-am vazut capul - asa ca in dimineatza asta iti dau si o cafea, si un ceiutz! Si iti pun un "bumb" langa, care sa iti ajute organismul sa scapa de raceala ... multumesc Cata...................... imi place , ceiutul tau....................... nu te supi ca refuz cafelosul , dar cu raceala mea.................... te pupic ..................
|
||
|
sun_shine Postat pe 20 Februarie 2009 09:57 |
||
oooooooooo............................. Scuze , unde imi sunt maierele................. Neatza lume nou si lume mai putin noua............................ o turma de pupicei pt voi........Cata...Deutza si bine ai venit.................. puradei ...........unde bunica imi umblati????????????????? treceti la pupaceala..................
|
||
|
sun_shine Postat pe 20 Februarie 2009 09:59 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-02-20 09:59:14oooooooooo............................. Prezentaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am venit d la puradelu turc ;))) pupicei pt:surori mamici si alte verisoare rude si celelalte fete venite deci pt toata lumea si o falfaiala sa aveti o zi buna va doreste puradelu turc!!!! hihi
|
||
|
Melek_Melek Postat pe 20 Februarie 2009 10:13 |
||
|
Melek kizim....................... o incantare pt inimioara mea...................... treci sa te tzuc dulce.................... mama masii de treaba frigul asta nu vrea sa mai plece................bleahhhhhhhhhhhhhh....... vreau soare si vara si .................
|
||
|
sun_shine Postat pe 20 Februarie 2009 10:57 |
||
Am intrat sa va salut si sa va urez sa aveti un week end minunat!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 21 Februarie 2009 18:46 |
||
|
Nu-mi vine sa cred ... sunt prima la apel pe ziua de azi ?! Si inca atat de tarziu ... Dau o cafea, si o "galagie" de Fetelor, oare avem printre noi pe cineva care se ocupa cu legislatia asta intracomunitara, reguli de TVA, export, livrari si alte alea? Am nevoie de ajutor ... pls ... ca deja dau in boli ascunse cu legile astea!
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 23 Februarie 2009 12:25 |
||
salutare cafenea........................ va tzuca fata dulce pe toti, de la puradel , la mamici, matusi si verisoare........... Cata ubita depinde ce anume cauti.......... si eu lucrez cu draciile astea, seful meu e belgian, poate .......te pt ajuta...... |
||
|
sun_shine Postat pe 23 Februarie 2009 17:12 |
||
hmmmmmmmmmmmmm................... ..... ..... pe unde o fi toata lumea???............. bei , dar voi sunteti chiar rele.......mereu ma lasati sa beau cafelosul singura......................... lumeeeeeeeeeeeeeeeee........................puradeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............................alllooooooooooooooooooooooo..................... offffffffffffff.................va lasa fata o stacana de cafelos si o armata de................
|
||
|
sun_shine Postat pe 24 Februarie 2009 10:29 |
||
Gunaydin kizlar..marhaba ya banat...salutare gagici....
|
||
|
jadore_dior Postat pe 24 Februarie 2009 11:06 |
||
Gunaydin kizlar..marhaba ya banat...salutare gagici....
|
||
|
jadore_dior Postat pe 24 Februarie 2009 11:06 |
||
Monica iubita baga si la mine un cafelos ca abia-mi tin ochiosii deschisi unde-s puradeiii?
|
||
|
jadore_dior Postat pe 24 Februarie 2009 11:07 |
||
neata 'la toate fetele ,!!!!!!!ma primiti si pe mine ? sunt o fata mulsumana !
|
||
|
Postat pe 24 Februarie 2009 11:08 |
||
De la: ramo_nik, la data 2009-02-24 11:08:55neata 'la toate fetele ,!!!!!!!ma primiti si pe mine ? sunt o fata mulsumana ! |
||
|
jadore_dior Postat pe 24 Februarie 2009 11:10 |
||
|
neatza fetele !!!! mai este o cafea si pt mine pls??? |
||
|
matracucu Postat pe 24 Februarie 2009 11:31 |
||
|
anne monica eu plec la iubitul meu maine de ce cafeneau noastra asa empty???afacerea de familie da falimenttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt fameleonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn intrati in formatie surioarelor unde sunteti? j'adore mamica mea unde umbli... |
||
|
alexa20mitzi Postat pe 24 Februarie 2009 14:54 |
||
De la: alexaalice2, la data 2009-02-24 14:54:36anne monica eu plec la iubitul meu maine de ce cafeneau noastra asa empty???afacerea de familie da falimenttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt pai na ca sosii.................. .ma bucur pt tine draguta............... ..cat despre cafenea..banditoii cam trag chiulul................ pupicei de la mine si ai grija de tine micuto....................
|
||
|
sun_shine Postat pe 24 Februarie 2009 14:58 |
||
uite cine ma ubeste pupicei dulci
|
||
|
alexa20mitzi Postat pe 24 Februarie 2009 15:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sta pe calculator si nu ne mai intelegem o parere va rog... | 29 | De la: battleofwits 4 Mai 2011 14:41 |
| Ajutor!probleme....... | 27 | De la: iulia069834 30 Ianuarie 2010 18:08 |
| soacra, soacra poama acra | 19 | De la: BEL_AMY1 25 Ianuarie 2011 09:40 |
|
|
||
| Puterea gandului | 179 | De la: mkdisk 30 Noiembrie 2009 14:42 |
| Bagarea in seama... | 406 | De la: gya29 29 Februarie 2012 22:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.