Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: jadore_dior, la data 2009-02-24 11:10:14
De la: ramo_nik, la data 2009-02-24 11:08:55neata 'la toate fetele ,!!!!!!!ma primiti si pe mine ? sunt o fata mulsumana ! [/quot

...cum sa nu te primim? daca ai ganduri bune, orican cu placere...un cafelos doresti?

Sunt deja sucarita.......nu mi-au postat afurisitul de raspuns...........................

si cum ziceam.................... incep sa ma falfaii de bucurie ca te vazui pe aci...................

la inimioara mea tu lipsit tare si dor mare fu la mine.....................

cat despre puradei, banditii profita si trag chiulul, sper sa aiba un motiv intemeiat ptr asta..........

pupa fata la tine dulce dulce.............j'adore, de banditoi, de ticalos..................
sun_shine
Postat pe 24 Februarie 2009 15:01
De la: alexaalice2, la data 2009-02-24 15:00:29uite cine ma ubeste pupicei dulci

eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................

asa sunt mamicile.........................
sun_shine
Postat pe 24 Februarie 2009 15:02
mi-a fost dor de fameleon de cafenea bine ca a trecut si sesiunea acum incepe vacanta cu adevarat
azi e dragobeteleeeeeeeeeeeeeeeee eu il sarbatoresc maine
alexa20mitzi
Postat pe 24 Februarie 2009 15:09
De la: alexaalice2, la data 2009-02-24 15:09:36 mi-a fost dor de fameleon de cafenea bine ca a trecut si sesiunea acum incepe vacanta cu adevarat

mai nazbatie.................
ma bucur pt tine......mai stiu pe cineva care ..............cat de curand va sarbatori si ea dagobetele..........

sun_shine
Postat pe 24 Februarie 2009 15:55
De la: voicu_monica2001, la data 2009-02-24 15:55:46
De la: alexaalice2, la data 2009-02-24 15:09:36 mi-a fost dor de fameleon de cafenea bine ca a trecut si sesiunea acum incepe vacanta cu adevarat

mai nazbatie.................
ma bucur pt tine......mai stiu pe cineva care ..............cat de curand va sarbatori si ea dagobetele..........

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cine cine?
alexa20mitzi
Postat pe 24 Februarie 2009 16:00
Neatza ubitele mele mici si mari, puradei si matusi...........................

alooooooooooooooo..................dar bine mai frumos va sade?? iar imi beau cafeau singura??

pffffffffffffffff ce plicti...sawsan? rania? melek??? malak , aloooooooooooooooooooooo.......... cineva??

pasca voastra......uite va las cate un cafelos si o turma de pupicei, rautatilor............

alexa, j'adore va sarbatori si ea cat de curand dragobetele..................

pup si la tine ubita de ticalos, de banditoi, de j'adore..............
sun_shine
Postat pe 25 Februarie 2009 11:33
dupa cate vad nu e nimeni pe aci...........

m-ati abandonat cu totii railor..................

am trecut sa va urez un week-end minunat si sa va las turma de pupicei ................ pt puradei si matusi, verisoare si alte rubedenii.....si pt gasca toata fara numar .........................
sun_shine
Postat pe 27 Februarie 2009 13:52
yoy yoy tulai Domne...vazui cum imi duserati lipsa si zisai sa apar si eu..nu prea am timp sa stau ca sunt pe fuga...mii de pupici si de cafelosi si ce mai vreti voi

moniccccccccccccccccccccccc pupa mama iubita de fata te iubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mult
jadore_dior
Postat pe 27 Februarie 2009 16:20
De la: jadore_dior, la data 2009-02-27 16:20:43yoy yoy tulai Domne...vazui cum imi duserati lipsa si zisai sa apar si eu..nu prea am timp sa stau ca sunt pe fuga...mii de pupici si de cafelosi si ce mai vreti voi

moniccccccccccccccccccccccc pupa mama iubita de fata te iubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mult

ei j'adore, de banditoi, de ticalos................. esti o adevarata incantare pt inimioara mea male, male.............. pupa fata si la tine dulce , dulce asa ca la Tulcea.............. .

sun_shine
Postat pe 1 Martie 2009 17:58
De la: voicu_monica2001, la data 2009-02-23 17:12:55
Cata ubita depinde ce anume cauti.......... si eu lucrez cu draciile astea, seful meu e belgian, poate .......te pt ajuta......

Sa incep ca oamenii: Buna dimineatza, dau o cafea la fete!

Moni, sar'na, dupa o saptamana de cautat prin legi am descoperit ... :) Seful meu e francez, si mi-a spus ca "teoretic se poate", da' no, mie imi trebuia textul de lege, ca sa imi acopar k**u. :)

Problema ti-o expun pe privat, sa nu plictisesc fetele cu chestii de TVA si alte alea!

In rest o galagie de si va urez o saptamana superba!
catalinaOlo
Postat pe 2 Martie 2009 10:28
De la: voicu_monica2001, la data 2009-03-01 17:58:43
De la: jadore_dior, la data 2009-02-27 16:20:43yoy yoy tulai Domne...vazui cum imi duserati lipsa si zisai sa apar si eu..nu prea am timp sa stau ca sunt pe fuga...mii de pupici si de cafelosi si ce mai vreti voi

ei j'adore, de banditoi, de ticalos................. esti o adevarata incantare pt inimioara mea male, male.............. pupa fata si la tine dulce , dulce asa ca la Tulcea.............. .

ahaaaa..adica pupi la mine dulce dulce ca la Tulcea? adica, fala numal fala numal??? yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jadore_dior
Postat pe 2 Martie 2009 17:50
saltare gagicile.....................

Cata multam inca odata pt raspuns si ai o truma de pupicioi de la mine...................

J'dore ubita , pt tine mereu pupicei fara numar .suuuuuuuuuuuper dulci..............

somnik usor fetele.........
sun_shine
Postat pe 2 Martie 2009 21:37
De la: voicu_monica2001, la data 2009-02-25 11:33:50Neatza ubitele mele mici si mari, puradei si matusi...........................

alooooooooooooooo..................dar bine mai frumos va sade?? iar imi beau cafeau singura??

pffffffffffffffff ce plicti...sawsan? rania? melek??? malak , aloooooooooooooooooooooo.......... cineva??

pasca voastra......uite va las cate un cafelos si o turma de pupicei, rautatilor............

acasaaaaaaa fameleoooooooooonnnn....am venit p sistem....kizler :*:* anne surori matusi....am venit d la teroristu turc si deja mi`e dor d e :(
Melek_Melek
Postat pe 2 Martie 2009 23:00
De la: Adel_Melek, la data 2009-03-02 23:00:14
De la: voicu_monica2001, la data 2009-02-25 11:33:50Neatza ubitele mele mici si mari, puradei si matusi...........................

acasaaaaaaa fameleoooooooooonnnn....am venit p sistem....kizler :*:* anne surori matusi....am venit d la teroristu turc si deja mi`e dor d e :( [/quote

SI EU AM VENIT IERI DE LA EL TLISTA LAU ACUMA
alexa20mitzi
Postat pe 2 Martie 2009 23:40
alexa20mitzi
Postat pe 3 Martie 2009 00:22
Fetelor, e primavara !!! Va dau cate un ghiocel, sa va mai inveseliti un pik ... :)
catalinaOlo
Postat pe 3 Martie 2009 14:21
multumim cataaaa
alexa20mitzi
Postat pe 3 Martie 2009 16:28
salutare gagici...................

melek kizim ............. fata se bucura ca vede puradelul turculet.si pe tine alice.............

hai la mama sa va tzuce dulce..............
cata .multam pt ghioceii .uiute de la mine o turma de pupicei...si multi ghiocei pt voi fetelor....puradei ubi, matusi si verisoare si prieteni.................
sun_shine
Postat pe 3 Martie 2009 17:41
De la: voicu_monica2001, la data 2009-03-03 17:41:02salutare gagici...................

melek kizim ............. fata se bucura ca vede puradelul turculet.si pe tine alice.............

cata .multam pt ghioceii .uiute de la mine o turma de pupicei...si multi ghiocei pt voi fetelor....puradei ubi, matusi si verisoare si prieteni.................

daaa floricele p campii.....
Melek_Melek
Postat pe 3 Martie 2009 22:55
De la: Adel_Melek, la data 2009-03-03 22:55:49
De la: voicu_monica2001, la data 2009-03-03 17:41:02salutare gagici...................

daaa floricele p campii.....
alexa20mitzi
Postat pe 3 Martie 2009 23:00
salutare kizlar.....................

unde imi umblati mama dezlegate??

offfffffffff................. va lasa fata o turma de pupicei si va urez somnik usor............

va ubi dragele mele............
sun_shine
Postat pe 4 Martie 2009 21:04
Merhaba kizlar...Marhaba ya banat...hai salut gagici...

ce e cu linistea asta in cafenea, ca nu ma prind?

cum lipseste omul nitelus cum va faceti de cap FAMELEONNNNNNNNNNNNNNNNNN REPEDE LA RAPORT

si cu cafelosul meu cum ramane, ai?

pupici nu va dau, decat atunci cand va faceti aparitia
jadore_dior
Postat pe 5 Martie 2009 13:01
jadore_dior
Postat pe 5 Martie 2009 13:01
Vine, vine primavara,
Se asterne toata tara.
Floricele pe cimpii,
Hai sa le-adunam, copii.

Creste, creste iarba verde,
Ciocirlia-n nori se pierde,
Haideti s-ascultam, copii,
Al ei cintec din cimpii.

Cucul, cucul striga tare,
Pitpalacu-n lunca sare,
Mieii zburda pe cimpii,
Haideti sa-i vedem, copii.
mikela_my
Postat pe 5 Martie 2009 14:32
Pfff ... Azi ploua ... si e baba mea !!! Da' las' ca spun ca "ploua cu bani!", poate poate am dreptate ...

Spor la treaba, gagici!
catalinaOlo
Postat pe 5 Martie 2009 15:10
salutare fetele....................

si aici ploua si e naspa tareeeeeeeeeee...................

dar eu va dau o turma de pupicioi super dulci....................
sun_shine
Postat pe 5 Martie 2009 19:42
hai neatza la toata gasca.................

vrea cineva un cafelos??? alooooooooooooo.....................

offfffffffffff..iar imi beau cafelosul singura...rautatilor.............

va las ai o stacana de cafea si multe piscotele ...................

si desigur turma de pupicei pt o zi cat mai frumoasa...................
sun_shine
Postat pe 6 Martie 2009 09:29
salutare fetiliiiiiiiiiiiiiiiii......................

FATAVA UREAZA UN HAPPY MOTHER'S DAY............................. SI NUMAI BUCURII ( desigur pt mamicile reale si cele virtulale.......j'adore )

o turma de pupicei pt toate fetele ...................

sun_shine
Postat pe 7 Martie 2009 12:51
Romani uniti-va si sustineti piesa "THE BALKAN GIRLS "

Intrati pe linkul de mai jos -e piesa ELENEI si faceti comentarii cat mai multe de preferat in engleza ca sa castingam popularitate ,votati postati si voi pe la celelalte piese cu numele ROMANIEI si al ELENEI si cel al pieseisi dati mass-uri pe mail !

http://www.youtube.com/watch?v=S6_nYux3p-4

Scuze de metoda de promovare dar e absolut necesar caci Turcia are deja 1.500.000 de vizionari pe Youtube prin aceasta metoda iar Romania doar 250.000 .
Nu fiti indiferenti caci celelalte natii comenteaza foarte urat despe ROMANIA si despre piesa noastra!!
Hai ROMANIA !!

diane_
Postat pe 10 Martie 2009 20:40

cu tot respecttul dar nu se compara piesa Turciei cu cea a Romaniei...romanii mai au multe d einvatat si la capitolul muzica...

HAI TURCIA, HAI HADISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

SI DACA VA GRABITI SA MA ATACATI, SINGURA CARE POATE SA VINA CU JIHADUL PESTE ESTE FIICA'MEA RANYA...NU-I ASA IUBITA LU MAMA?

PUPICI PENTRU FETELE MELE SI PENTRU UBI A MEA, MONICUTZA MEA
jadore_dior
Postat pe 11 Martie 2009 12:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
salutare 13 De la: greierash_is_back 31 Decembrie 2009 16:47
despre parfumuri si nu numai 10 De la: _dulcik_ 26 Martie 2009 14:55
ManyFest 03 festival al artelor vizuale Timisoara 2 De la: scorpyoW 19 Iunie 2009 23:43
O mana de ajutor,va rog ! 9 De la: kudika028960 25 Iunie 2009 23:09
KLMGEO COFFE GAME BAR ONLINE GAMES 6 De la: KLMGEO 30 Ianuarie 2010 02:35