Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

plus ça change, plus c'est la même chose...
pupicei tuturor celor care merita (va stiti voi )
Malak
Postat pe 11 Iulie 2009 00:30
eu mi-am luat portia deja ..,stiu ca ai lasat si pt mine..
va tzuc si eu dragelor,acum pe frunte ,ca tot dormiti ...
sa aveti somnul linistit si vegheat de ingerasi..
prietenul_tau
Postat pe 11 Iulie 2009 02:38
De la: myeyes, la data 2009-07-10 18:29:19imi cer scuze dar chiar nu am putut sa ma abtin

ea/ el ( k inca nu s-a hotarat ) este o persoana care are dreptul sa stie CLAR??
parca e cineva obligat sa iti raspunda

Scumpa, nu are rost sa te supi.....................lasa asa ca e mai bine pt noi...............
Si apoi aici mereu era liniste si buna dispozitie si trebuie sa ramana asa..................uite pupicei de la fata sa treaca....................

Rania, J'adore ubi zuzi...................Malak banditoi ce imi esti o turma dulce de pupiciei iti las...........

Stefule................ pupa fata si la tine dulce..............
sun_shine
Postat pe 11 Iulie 2009 11:21
De la: kudika037011, la data 2009-07-10 15:13:21ıar tu cu ce drept vıı sı spuı asa ceva???daca a axplıcat ınseamna ca stıe ce vorbeste,nu??
draga mea rania nu baga in seama toata lumea... da tu cine naibii mai esti ca vi si vb ca o idioata ?!?!eu sunt o persoana care are dreptul sa intrebe CLAR? pai daca stie ce vb de aia am intrebat-o:)mama fratilor,ce rele suneti!chill out!!!!

Draga mea, noi nu suntem rele dovada ca aici pe forum sunt si persoane care nu au nimic in comun cu musulmanii..................

Ci pur si simplu mereu in alerta..............si pe buna dreptate, pt ca mereu e cineva care sa arunce cu noroi doar pt ca nu cunoaste sau nu ii plac musulmanii......Nu o lua in nume de rau..................
Daca te simti jignita accepta , te rog scuzele mele.............
week-end placut
sun_shine
Postat pe 11 Iulie 2009 11:25
De la: kudika037011, la data 2009-07-10 15:13:21ıar tu cu ce drept vıı sı spuı asa ceva???daca a axplıcat ınseamna ca stıe ce vorbeste,nu??
draga mea rania nu baga in seama toata lumea... da tu cine naibii mai esti ca vi si vb ca o idioata ?!?!eu sunt o persoana care are dreptul sa intrebe CLAR? pai daca stie ce vb de aia am intrebat-o:)mama fratilor,ce rele suneti!chill out!!!!

ai grija cum vorbesti..eu nu te*am jignit si nici nu te-am dat naibii.cred ca scrie destul de clar cine sunt..ROSCATİKA23.o seara buna.....
roscatika23
Postat pe 12 Iulie 2009 02:36
De la: voicu_monica2001, la data 2009-07-11 11:25:15

Draga mea, noi nu suntem rele dovada ca aici pe forum sunt si persoane care nu au nimic in comun cu musulmanii..................

Ci pur si simplu mereu in alerta..............si pe buna dreptate, pt ca mereu e cineva care sa arunce cu noroi doar pt ca nu cunoaste sau nu ii plac musulmanii......Nu o lua in nume de rau..................
Daca te simti jignita accepta , te rog scuzele mele.............
week-end placut

roscatika23
Postat pe 12 Iulie 2009 02:43
va pup dulce pe toti chiar ºi pe kudika.va las cafelosul si desigur falfaiala mea....

roscatika23
Postat pe 12 Iulie 2009 02:46
buna fetelor ce mai faceti?cam certuri p-aici....oricum mi-a fost dor de voi...va pupacesc pe toate
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 12 Iulie 2009 16:48
sigur.cum spuneti. http://www.ro-online.ro/ruby09-28037.html
kudika018164
Postat pe 12 Iulie 2009 17:33
Rubia draguta............ pupa fata sa treaca si las-o asa.......................

multam pt cafelos...................
sun_shine
Postat pe 12 Iulie 2009 19:17
Neatza lumeeeeeeeeeee...................

hai la inviorare gasca.........................un doi, un doi, un doi........................

va las un butoi de cafelo si o turma de pupicei......................

Rania, Myeyes, Malak, Rubia, Khaled.................

J'adore, de ticalos de banditoi de ubi special pt tine cele mai dulci pupicuri....................

Stefule..................treci sa te tzuc dulce...................
sun_shine
Postat pe 13 Iulie 2009 09:07
De la: voicu_monica2001, la data 2009-07-12 19:17:41Rubia draguta............ pupa fata sa treaca si las-o asa.......................

multam pt cafelos...................

pupici si la tine

desigur pupici pentru celelalte fete.nu-l uit nici pe sultan.... si nici pe khaled. va las cafelosul si sper sa fiti mai activi....

roscatika23
Postat pe 14 Iulie 2009 03:04
De la: HABIBA_CHANDRAMUCKI, la data 2009-07-12 16:48:02buna fetelor ce mai faceti?cam certuri p-aici....oricum mi-a fost dor de voi...va pupacesc pe toate

roscatika23
Postat pe 14 Iulie 2009 03:07
cum sterg un subiect postat de me? help
mario12m
Postat pe 14 Iulie 2009 03:41
De la: barbie1, la data 2009-07-14 03:41:36cum sterg un subiect postat de me? help

poate sa scrii un mail la redactie??
roscatika23
Postat pe 15 Iulie 2009 01:52
Neata.....kizlar.......................

happy day for me....................fata o taie cu piticul la mare maine...............

vacanta in safrsit vacanta...........................

O sa imi fie dor de voi gagici, dar ca sa nu ma ia valul prea tare si sa uit, va las cafelos cu garnitura de pupicei pt toate si toti......................

Khaled Stef.........................pupicei en-gross si dulcinei ....................

Sultane sa nu uiti sa ii imparti cu familionul tau..................

Rania, Rubia, Malak si ceilalti puradei( care de la un timp nu prea mai dau pe aici RUISINIK)..........

J'adore ubi de banditoi de ticalos.................o sa imi fie tare dorut de tine.................. pupa fata la tine dulce , dulce................
sun_shine
Postat pe 15 Iulie 2009 08:32
Neatza. O zi buna!
SCIENCE2009
Postat pe 15 Iulie 2009 09:23
Gunaydin kizlar...sabah el kher ya banat '''hai 'neatza gagici....

Pupici multi pentru voi si litriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de cafelossssssssssssss....

zuzi meu si eu te ubi mult si sa ai vreme frumi si mult soare...si pupici multi pt printesa
jadore_dior
Postat pe 15 Iulie 2009 09:31
Musulmanii sunt aia de au harem acasa ?Fete musulmane la noi ? sunt tot romance prostite de ei sa-si lase credinta crestina, si pentru niste bani in plus se spurca cu ei,in niste ritualuri drastice!
tinel
Postat pe 15 Iulie 2009 12:09
neata buna dragilor si dragelor
dat fiind faptul ca am intrat destul de rar in ultima vreme cred ca e cazul sa dau eu cafeluta azi
Malak
Postat pe 16 Iulie 2009 13:54
De la: Malak, la data 2009-07-16 13:54:16neata buna dragilor si dragelor
dat fiind faptul ca am intrat destul de rar in ultima vreme cred ca e cazul sa dau eu cafeluta azi

roscatika23
Postat pe 17 Iulie 2009 00:36
De la: voicu_monica2001, la data 2009-07-15 08:32:03Neata.....kizlar.......................

happy day for me....................fata o taie cu piticul la mare maine...............

O sa imi fie dor de voi gagici, dar ca sa nu ma ia valul prea tare si sa uit, va las cafelos cu garnitura de pupicei pt toate si toti......................

Khaled Stef.........................pupicei en-gross si dulcinei ....................

Rania, Rubia, Malak si ceilalti puradei( care de la un timp nu prea mai dau pe aici RUISINIK)..........

J'adore ubi de banditoi de ticalos.................o sa imi fie tare dorut de tine.................. pupa fata la tine dulce , dulce................

vacanta placuta si sa nu ne uiti...pupici dulci si pufosi tie si piticului tau...

pup si pe ceilalti prieteni si las cafelosul...

roscatika23
Postat pe 17 Iulie 2009 00:39
De la: tinel, la data 2009-07-15 12:09:19 Musulmanii sunt aia de au harem acasa ?Fete musulmane la noi ? sunt tot romance prostite de ei sa-si lase credinta crestina, si pentru niste bani in plus se spurca cu ei,in niste ritualuri drastice!

Serios? Hai nu zau...Domnule drag din Tulcea, uite de aia nu merge nimic bine in tara asta pentru ca inainte de orice primeaza prostia ...ignoranta...nu crezi ca ar fi mai bine ca inainte de a scoate niste prostii pe gura, sa te documentezi putin inainte?

Peste tot exista oameni buni si oameni mai putin buni..barbati buni si mai putin buni, si femei la fel ..asta nu inseamna insa ca trebui esa generalizam si sa-i bagam pe toti in aceeasi oala ...oare, romanii care beau de sting si-si inseala nevestele, devin violenti etc sunt mai buni?

Si ca sa-ti raspund la intrebarea: "Fete musulmane la noi?" ....Da domnule drag...sunt musulmani la noi in tara...daca ai avea ceva notiuni de cultura generala ai fi la curent cu faptul ca in Dobrogea este o comunitate de musulmani destul de mare...

Ar fi multe de spus insa prin cele spuse de tine, imi dau seama ca mi-ai irosi timpul aiurea incercand sa-ti explic ce si cum atata vreme cat nu ai notiunile de baza in ceea ce priveste cultura generala, si apoi altele...prin urmare, sfatul meu este sa te documentezi inainte de a face astfel de afirmatii preum cele de mai sus demne de o persoana cu o gandire destul de limitata...

O zi buna....

jadore_dior
Postat pe 17 Iulie 2009 09:44
De la: jadore_dior, la data 2009-07-17 09:44:12
De la: tinel, la data 2009-07-15 12:09:19 Musulmanii sunt aia de au harem acasa ?Fete musulmane la noi ? sunt tot romance prostite de ei sa-si lase credinta crestina, si pentru niste bani in plus se spurca cu ei,in niste ritualuri drastice!

Serios? Hai nu zau...Domnule drag din Tulcea, uite de aia nu merge nimic bine in tara asta pentru ca inainte de orice primeaza prostia ...ignoranta...nu crezi ca ar fi mai bine ca inainte de a scoate niste prostii pe gura, sa te documentezi putin inainte?

Peste tot exista oameni buni si oameni mai putin buni..barbati buni si mai putin buni, si femei la fel ..asta nu inseamna insa ca trebui esa generalizam si sa-i bagam pe toti in aceeasi oala ...oare, romanii care beau de sting si-si inseala nevestele, devin violenti etc sunt mai buni?

Si ca sa-ti raspund la intrebarea: "Fete musulmane la noi?" ....Da domnule drag...sunt musulmani la noi in tara...daca ai avea ceva notiuni de cultura generala ai fi la curent cu faptul ca in Dobrogea este o comunitate de musulmani destul de mare...

Ar fi multe de spus insa prin cele spuse de tine, imi dau seama ca mi-ai irosi timpul aiurea incercand sa-ti explic ce si cum atata vreme cat nu ai notiunile de baza in ceea ce priveste cultura generala, si apoi altele...prin urmare, sfatul meu este sa te documentezi inainte de a face astfel de afirmatii preum cele de mai sus demne de o persoana cu o gandire destul de limitata...

O zi buna....

Domnita , in domeniul asta ,cunosc bine mai ales, asa este, la noi sunt multi musulmani,ii cunosc destul de bine si stiu ce spun , mai ales ca si o verisoara a mea pana anul trecut , mergea la biserica ortodoxa si discoteca cu romanii, si acum umbla legata la gura ,cu haine lungi si se roaga in religia lor .,iar Meryr al ei mai are doua neveste , un magazin , si ceva aur,bani...![ nu inteleg cum dracu a prostit-o ! ]Asa este sunt oameni buni, si mai putin buni , sau violenti, nu mai inteles, eu nu am nimic cu musulmanii sau religia lor, dar trebuie sa recunoastem, ca stiu sa prosteasca multe tinere romance sa le incante cred ca cu bani , si alte minciuni ca sa ajunga fata sa-si paraseasca , familia, credinta sa treaca in dogma lor . ! ; femei usoare la minte, usor de prostit. !
tinel
Postat pe 17 Iulie 2009 18:35
multumescuti tie DOAMNE ca miai dat minte multa si tarie de caracter sa nu cad in mrejele....musulmaniilor,
mihaelatrincu
Postat pe 17 Iulie 2009 18:42
Seara buna tuturor celor care n-au plecat inca in vacanta.
mahy33
Postat pe 17 Iulie 2009 19:50
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-17 18:42:48multumescuti tie DOAMNE ca miai dat minte multa si tarie de caracter sa nu cad in mrejele....musulmaniilor,
:

sml-love0049: Avut grija, ei cand vad o fata ,pe placul lor, plateste pe cineva sa se intereseze de ea, apoi trimit "mici atentii" ,bijuterii, obiecte de valoare, bani, si apoi intervin ei cu promisiuni care asa incanta fata, si apoi urmeaza haremul . Eu cred ca si Alah rade de ei.Multe de la noi , au fost duse in tara lor si abandonate ca sclave!
,
tinel
Postat pe 17 Iulie 2009 21:45
De la: voicu_monica2001, la data 2009-07-15 08:32:03Neata.....kizlar.......................

salutari cafenelei din cortul meu....!!!
pupilici pt toti prietenii mei ,ce intra pe aici...
ca deobicei ..,weekendul il petrec impreuna cu parte din Haremul meu MINUNAT si unele dintre cele mai dragi cadane..

pt monica si bianca..distrati-va la maxim ..!!!
asteptam ca la intoarcere,sa va strangem cu drag in brate..
pupicii ...,ii pastam pt real..
weekend placut tuturor..!!
prietenul_tau
Postat pe 18 Iulie 2009 01:03
De la: jadore_dior, la data 2009-07-17 09:44:12

O zi buna....

draga ea jadore dior cel mai bine este sa ignoram acesti oameni si sa ne vedem de ale noastre..

roscatika23
Postat pe 18 Iulie 2009 23:06
De la: tinel, la data 2009-07-17 21:45:51
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-17 18:42:48multumescuti tie DOAMNE ca miai dat minte multa si tarie de caracter sa nu cad in mrejele....musulmaniilor,
:

sml-love0049: Avut grija, ei cand vad o fata ,pe placul lor, plateste pe cineva sa se intereseze de ea, apoi trimit "mici atentii" ,bijuterii, obiecte de valoare, bani, si apoi intervin ei cu promisiuni care asa incanta fata, si apoi urmeaza haremul . Eu cred ca si Alah rade de ei.Multe de la noi , au fost duse in tara lor si abandonate ca sclave!
,

iar mata nea mitica vezi-ti de treaba ta si lasa-ne in pace.zici ca stii dar esti foarte incuiat la minte...dar ma rog..

aaaaaaaaaa....cat despre partea cu platitul ca sa se intereseze de fata nu e asa....
roscatika23
Postat pe 18 Iulie 2009 23:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relatie toxica ! 38 De la: faith742011 27 Noiembrie 2011 16:20
buna 2 De la: iulia069834 29 Ianuarie 2010 12:29
Profitati acum!!! promotia este pana pe 08.10.2010 6 De la: coldwind 3 Octombrie 2010 14:33
FATIMA 220 De la: contesina 15 Iulie 2011 14:23
Weekend la Viena 1 De la: eley 19 Septembrie 2011 16:34