Mai multe
De la: roscatika23, la data 2009-07-18 23:11:59:De la: tinel, la data 2009-07-17 21:45:51De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-17 18:42:48multumescuti tie DOAMNE ca miai dat minte multa si tarie de caracter sa nu cad in mrejele....musulmaniilor,: sml-confused0067: Cred ca nu-i cunosti prea bine, eu ii cunosc mai bine,mai ales ca am verisoara in situatia asta , ca toate naivele din tara., multe din ele azi sunt in haremuri unele , iar altele sunt vandute ca sclave la ei in tara. Da , asa e , cu platitul.! ;platesc sa afle date despre ele,apoi urmeaza cadouri scumpe , mici atentii , promisiuni de multa fericire, si gata in religia lor. Precizez, ma refer numai la fetele romance! Nu mai ma contrazice unde cunos bine.!
|
||
|
tinel Postat pe 19 Iulie 2009 10:16 |
||
|---|---|---|
|
Asalam aleikom o ia unul pe aratura vine si turma dupa el.....ca e spirit de turma peste tot ia mai incetati si mai vedeti-va de vietile voastre te doare pe tine de viata verisoarei ce sa zic si d-aia esti asa de inversunat impotriva musulmanilor incat scrii numai pe topic-uri despre musulmani eu cred ca asta se numeste islamofobie,discriminare,rasism,xenofobie si multe altele care indica o disfunctie psihologica/psihiatrica.nu cred ca tie ti-ar conveni sa se bage verisoara nush care in viata ta de familie poate verisoara ta a zis multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de ei.....dar nu e treaba mea sa judec problema asta ideea e ca si daca verisoara ta a facut o tampenie nu toate cazurile sunt la fel....si eu cunosc mult mai bine decat tine problema crede-ma....si pt informatia ta exista fete musulmane convertite necasatorite care nu o fac pentru un barbat ,ci pentru ele si nimeni nu le plateste,daca ar fi pe plata atunci barbatii romani de ce se convertesc si ei primesc bani de la vreo araboaica? daca te referi la darul de nunta e dreptul fiecarei femei care se casatoreste cu un musulman sa primeasca un dar la nunta indiferent de valoarea lui(depinde de posibilitatile fiecaruia) acest dar il primesc deopotriva crestine,evreicele si musulmancele asa ca nu ne mai spune noua cate stii despre musulmanii ca majoritatea stim de 10000 de ori mai multe decat tine si inceteaza discutia pe topic-ul asta ca nu a fost creat pt asa ceva daca ai vreo problema du-te si fa-ti topic propriu sau cauta ca mai sunt alte 2-3 pe forum si zii acolo ce vrei ca nu se oboseste nici dracu sa-ti raspunda acolo nu ne mai aburi aici cu chestii d-astea ca suntem satule de ele .
|
||
|
Rania7 Postat pe 19 Iulie 2009 11:20 |
||
Salutare gagicileeeeeeeeeeee..............fata va saluta de la mare si va pupicei turme, turme........ nu bagati in seama toti ........... nenea e vestit pt aberatiile pe care le scoate..............va la turme de pupicei....rubia, rania, malak, khaled............... j'adore ubi sunt un negru acum............ te ubi si pupicei dulci..........
|
||
|
|
||
|
sun_shine Postat pe 19 Iulie 2009 20:45 |
||
|
Neatza baieti si fete! Ce liniste se lasa pe topicul acesta. In schimb vad intrusi . :)) Ma bufneste rasul.Dar mai bine ma abtin. Ati plecat la soare? Distractie placuta celor care sunt in concediu. Kisses for all!
|
||
|
SCIENCE2009 Postat pe 21 Iulie 2009 11:17 |
||
neatza lume un pahar de suc de portocale as dori si eu
|
||
|
yumy Postat pe 21 Iulie 2009 11:19 |
||
De la: Rania7, la data 2009-07-19 11:20:34Asalam aleikom: sml-happy0144: Se pare ca nu ai inteles nimic din ce am spus eu .Cazul cu vara mea , e un exemplu banal, eu ma refer in general .Nu am nimic cu musulmanii si religia lor, din partea mea tot respectul, eu ma refer numai la relatia intre un musulman si un crestin, e cum ai amesteca apa cu uleiul .! ei au alte conceptii despre relatie , iubire,familie , societate, adica niste lucruri care pentru un crestin este ca "nuca in perete " . Ce sa inteleaga o fata crestina cand se vede intr-un harem, cum vede iubirea sotului, cand e impartita cu inca doua sau patru femei ! ? cum vede faptul ca trebuie sa se imbrace in stilul lor , si sa respecte ritualurile stricte ale rugaciunii lor ? Ce mai spui de multe care [daca nu mai e folositoare sotului ] e data ca sclava ? de ce nu spui de asta nimic ? eu nu ma refer la femeile de origine , nascute musulmane, eu ma refer numai la fetele romance crestine. Romania are destui baieti frumosi , inteligenti, cu care pot face o relatie, familie pe viata . ! Da , pe romancele naive, musulmanul le incanta cu tot felul de lucruri si promisiuni, pana ajung marfa de harem ,!
|
||
|
tinel Postat pe 21 Iulie 2009 11:21 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-07-19 20:45:30Salutare gagicileeeeeeeeeeee..............fata va saluta de la mare si va pupicei turme, turme........ Lasa pe cei vestiti, vezi sa nu te ia valurile ca-s sarate . ! sau ultra violetele !
|
||
|
tinel Postat pe 21 Iulie 2009 11:25 |
||
ziua buna tuturor un ceai cu gheata....ceva....
|
||
|
Malak Postat pe 21 Iulie 2009 16:12 |
||
ce-i aici???? malak, m-ai invitat la un frappe la cafenea si m-ai uitat..... cred ca sunt singurica......va las o salata de fructe si
|
||
|
mahy33 Postat pe 21 Iulie 2009 21:02 |
||
ce-i aici???? malak, m-ai invitat la un frappe la cafenea si m-ai uitat..... cred ca sunt singurica......va las o salata de fructe si
|
||
|
mahy33 Postat pe 21 Iulie 2009 21:03 |
||
|
sml-happy0144: Se pare ca nu ai inteles nimic din ce am spus eu .Cazul cu vara mea , e un exemplu banal, eu ma refer in general .Nu am nimic cu musulmanii si religia lor, din partea mea tot respectul, eu ma refer numai la relatia intre un musulman si un crestin, e cum ai amesteca apa cu uleiul .! ei au alte conceptii despre relatie , iubire,familie , societate, adica niste lucruri care pentru un crestin este ca "nuca in perete " . Ce sa inteleaga o fata crestina cand se vede intr-un harem, cum vede iubirea sotului, cand e impartita cu inca doua sau patru femei ! ? cum vede faptul ca trebuie sa se imbrace in stilul lor , si sa respecte ritualurile stricte ale rugaciunii lor ? Ce mai spui de multe care [daca nu mai e folositoare sotului ] e data ca sclava ? de ce nu spui de asta nimic ? eu nu ma refer la femeile de origine , nascute musulmane, eu ma refer numai la fetele romance crestine. Romania are destui baieti frumosi , inteligenti, cu care pot face o relatie, familie pe viata . ! Da , pe romancele naive, musulmanul le incanta cu tot felul de lucruri si promisiuni, pana ajung marfa de harem ,! Asalam aleikom Domnule....eu sunt musulmana de origine romana convertita la islam din propriile convingeri,necasatorita si foarte bine adaptata la regulile islamice si nu ma simt ca si cand as fi amestecat apa cu uleiul si iti pot spune ca mai sunt ca mine enorm de multe femei in romania si in toate lumea care nu o fac pentru bani sau pesntru vreun barbat si care desi ulterior casatorite cu musulmani arabi,turic sau de orice origine nu au ajuns sclave in harem....dar cunosc si cazuri precum cele pe care le prezentati este adevarat numai ca depinde foarte mult si ce barbat alegi si/sau ce fel de femeie esti va pot spune ca in 90% din cazurile nefericite despre care vorbim doamnele nu au fost cele mai cinstite femei si repet ce am mai spus de atatea oriorice padure are uscaciunile ei si pot sa va spun ca acei barbati musulmani nu actioneaza deloc conform regulilor islamului .Asa ca aveti grija cand afirmati ceva nu toti fac o alegere ca sa primeasca in schimb foarte foarte multe o fac din convingere cunosc cazuri de femei convertite inainte de casatorie cu mult timp dupa casatorie din pura convingere si romance care pur si simplu au ramas crestine....depinde si de barbatul pe care ti-l alegi si daca tot nu aveti nimic cu islamul referiti-va la arabi nu musulmanii sunt arabi si nu toti arabii sunt musulmani..nimeni nu poate fi acuzat cand sistemul sau de valori ii spune ca a gasit ceva mai bun indiferent ca e roman ,chinez,indian sau tigan.Repet daca vreti ca aceasta problema sa fie discutata detaliat acest topic nu este locul.
|
||
|
Rania7 Postat pe 21 Iulie 2009 21:48 |
||
De la: tinel, la data 2009-07-21 11:25:48De la: voicu_monica2001, la data 2009-07-19 20:45:30Salutare gagicileeeeeeeeeeee..............fata va saluta de la mare si va pupicei turme, turme........ Nene , scutseste-ma cu prostiile tare............ Ti s-a facut vant de pe alte topicuri si ai venit aici??? Las-o balta............. e un topic linistit si asa vrem sa ramana , nu avem nevoie de balariile tale............. |
||
|
sun_shine Postat pe 22 Iulie 2009 11:05 |
||
salutare ubitele mele............. Mi-a fost dor de voi gagici................ am trecut sa va las trurme mari, mariiiiiiiiiii de pupicei...................... Si special pt Ubi zuzi meu............
|
||
|
sun_shine Postat pe 22 Iulie 2009 11:06 |
||
un cafelos si multi pupici va las si eu...monica ma bucur ca esti neagra....cum a fost in vacanta?marfa,stiu..
|
||
|
roscatika23 Postat pe 22 Iulie 2009 14:25 |
||
De la: tinel, la data 2009-07-19 10:16:04De la: roscatika23, la data 2009-07-18 23:11:59:De la: tinel, la data 2009-07-17 21:45:51De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-17 18:42:48multumescuti tie DOAMNE ca miai dat minte multa si tarie de caracter sa nu cad in mrejele....musulmaniilor,: cunosti pe dracu..nu cunosti nimic...hai fa pasi si lasa-ne cu aberatiile tale...asta ca sa nu ma enervez eu si sa te iau la o serie de turca... pentru ceilalti pupici...
|
||
|
roscatika23 Postat pe 22 Iulie 2009 14:40 |
||
De la: yumalai, la data 2009-07-21 11:19:53neatza lume un pahar de suc de portocale cu gheta vine cam cu intarziere la tine...
|
||
|
roscatika23 Postat pe 22 Iulie 2009 14:44 |
||
De la: Rania7, la data 2009-07-21 21:48:37 Domnita, este adevarat ca multe se convertesc in islam , in legile islamice de buna voie,ca depinde si de barbat, este asa cum spui, dar nu inteleg ce motive , ca trebuie sa fie, ca o fata de buna voie sa treaca la religia asta. Eu cred ca ar trebuii intai ca fata sa treaca pe la un psiholog,poate fata aceea in acel moment areo clipa de ratacire .! cum vezi matale cand te vei marita ca o sa ajungi in harem? in functie de bogatia lui, are voie sa tina 1-4 neveste. cum ai sa simti cand omul pe care-l iubesti, isi imparte noptile intre neveste ?sau cum mangai copilul colegei de harem ?explica astea ? apoi imbracamintea , purtarile stricte, cum o sa te impaci cu ele ?eu cred ca sunt clipe de ratacire .Eu sunt din Tulcea, traiesc aici si vad tot felul de cazuri. Sunt aici doua familii care plang ca nu-si pot recupera fetele din sclavie pe unde au fost vandute, si sunt multe cazuri in tara . !eu tot pe ideea asta mergca au fost clipe de ratacire .!adica ce au ei in plus fata de romanii nostri? ca-s mai frumosi romanii ! Poate mai tarziu o sa-ti schimbi ideea si om vorbi atunci > !
|
||
|
tinel Postat pe 22 Iulie 2009 19:50 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-07-22 11:05:29De la: tinel, la data 2009-07-21 11:25:48De la: voicu_monica2001, la data 2009-07-19 20:45:30Salutare gagicileeeeeeeeeeee..............fata va saluta de la mare si va pupicei turme, turme........ Cred ca te-au afectat ultra violetele de ai luat-o razna, trebuia sa stai la umbra, daca esti in plus de toate, mai bine taci si invata , ca o sa-ti prinda bine mai tarziu . !!
|
||
|
tinel Postat pe 22 Iulie 2009 19:56 |
||
De la: roscatika23, la data 2009-07-22 14:25:00 Rubia scumpo a fost tare........... aveam nevoie de o scurta vacanta sa imi incarc bateriile........... am sa pun cateva poze maine ..........dar pana atunci va pupicesc pe toate............... Rania, malak , mahy, .................... Khaled si Stef desigur................... J'adore ubi de banditoi de ticalos ce imi esti................ unde esti???imi este dorutz de tine zuziiiiiiiiiiiii..................... ia la fata pupicei..................
|
||
|
sun_shine Postat pe 22 Iulie 2009 20:50 |
||
|
Nenea...........se pare ca eu am stat la soare si tu ai facut insolatie...........ca zau nu strii pe ce lume traiesti..................... Trezirea la realitate ................ca nu ai habar ce zici..................cu tot respectul tineti gura............ Si care ar fi problema matalutza daca sunt persoane care isi schimba religia?? Cu ce te afecteaza, ma rog ??? Cu nimic , dar dai din gura ca sa fii bagat in seama................numai aici nu te-ai facut de ras, ca in rest..........
|
||
|
sun_shine Postat pe 22 Iulie 2009 20:53 |
||
| primesc si eu o cafea????....parerea mea de arabi e fff buna..iubesc un baiat arab,(poate pare stupid ,dar nu lam vazut niciodata)..e totul pentru mine,cateaodata as vrea sal uit dar nu pot..simnt k doar pe el il vreau in viata mea..mie romanii miau facut rau,si nu prea mai vreau sa am dea face cu ei..va pup | ||
|
bianka__benet_helwa Postat pe 22 Iulie 2009 23:45 |
||
De la: SCIENCE2009, la data 2009-07-21 11:17:31Neatza baieti si fete! Ce liniste se lasa pe topicul acesta. In schimb vad intrusi . :)) Ma bufneste rasul.Dar mai bine ma abtin. salut khaled..!! salutari si pupilici tuturor celor ce intra pe aici cu ganduri frumoase.. mai speciali ,pt unele persoane tare dragi mie..,se stiu ele bine..!! timpul nu-mi mai ajunge deloc.. sper sa depasesc perioada asta ,cat mai repede..va tzuc inca odata pe toti cei dragi Sultanului .. pt nea mitica, am sa pun ceva poze ..,sper sa-i placa si sa vada oamenii asa cum trebuie, fara sa mai tina cont de optiunile lor religioase.. |
||
|
prietenul_tau Postat pe 23 Iulie 2009 01:33 |
||
De la: bianka__benet_helwa, la data 2009-07-22 23:45:20primesc si eu o cafea????....parerea mea de arabi e fff buna..iubesc un baiat arab,(poate pare stupid ,dar nu lam vazut niciodata)..e totul pentru mine,cateaodata as vrea sal uit dar nu pot..simnt k doar pe el il vreau in viata mea..mie romanii miau facut rau,si nu prea mai vreau sa am dea face cu ei..va pup Asalam aleikom Bine ai venit aici 7abibti...primesti cafea si azi am tiramisu in meniu vrei? Apropo sunt studenta la medicina de acum pot sa ma ocup mai mult de cafenea si de voi inshAllah
|
||
|
Rania7 Postat pe 23 Iulie 2009 10:05 |
||
|
Salutare! felicitari ranya ptr admitere. Hei nenea mitica,ia sictir,,,yalla in alta parte,ca aici lumea vine cu ganduri bune nu cu rautati.Daca urasti asa mult religia si ideile celor care se convertesc uite iti fac eu topic separat si acolo poti posta cat vrei,dar nu umple cu rautati cafeneaua fetelor. Tamam? Pentru restul pupici multi din indepartata Libie . Sa aveti fun acolo pe unde mergeti.
|
||
|
SCIENCE2009 Postat pe 23 Iulie 2009 11:57 |
||
|
asalam aleikom.. accept incantata acel tiramisu..va multumesc ca mati primit si pe mine..felicitari..eu sunt inca la liceu..va pup pe toate.BY |
||
|
bianka__benet_helwa Postat pe 23 Iulie 2009 13:25 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-07-22 20:53:22Nenea...........se pare ca eu am stat la soare si tu ai facut insolatie...........ca zau nu strii pe ce lume traiesti.....................: sml-tongue0023: Se pare ca esti dusa rau cu valul marii,eu nu am facut altceva , decat sa explic fetelor ce cad in naivitate ca fac greseala si pacatul sa se lase duse in bratele lui Alah,parasind crestinismul si pe Dumnezeu,dar e greu pentru mintea ta arsa la soare, sau ai trecut si tu prin bratele lui Alah ?asa este ? asa ca taci si invata, ca esti naiva rau !!
|
||
|
tinel Postat pe 23 Iulie 2009 13:55 |
||
De la: SCIENCE2009, la data 2009-07-23 11:57:01Salutare! felicitari ranya ptr admitere.: sml-indifferent0014: Eu nu urasc religia si pe musulmani,cat timp nu se leaga de crestinismul meu, eu ma ingrozesc cand vad cate un semen de-al meu crestin, chiar daca e de sex feminin, cum se lasa usor ,usor , in bratele lui Alah, este ca si cum ai trece dintr-o lume in alta lume, ! dar nu e obligatoriu sa faca cum spun eu , fiecare face ce vrea cu viitorul lui !
|
||
|
tinel Postat pe 23 Iulie 2009 14:06 |
||
salutare tuturor. O zi racoroasa si linistita va doresc.Ranya, felicitari si poate ne dai de baut ca sa sarbatorim, aici la cafenea..... N-am mai trecut de mult pe aici dar v-am dus dorul
|
||
|
mahy33 Postat pe 23 Iulie 2009 15:50 |
||
De la: Rania7, la data 2009-07-23 10:05:29De la: bianka__benet_helwa, la data 2009-07-22 23:45:20primesc si eu o cafea????....parerea mea de arabi e fff buna..iubesc un baiat arab,(poate pare stupid ,dar nu lam vazut niciodata)..e totul pentru mine,cateaodata as vrea sal uit dar nu pot..simnt k doar pe el il vreau in viata mea..mie romanii miau facut rau,si nu prea mai vreau sa am dea face cu ei..va pup Rania ubita.............felicitari...................... fata este foarte mandra de tine si tine-o tot asa canim..............treci sa te tzuc dulce foc..................
|
||
|
sun_shine Postat pe 24 Iulie 2009 11:11 |
||
De la: SCIENCE2009, la data 2009-07-23 11:57:01Salutare! felicitari ranya ptr admitere.
|
||
|
sun_shine Postat pe 24 Iulie 2009 11:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cadou neasteptat | 7 | De la: Camelia_08 4 Decembrie 2011 10:50 |
| vand lentile de contact div nuante 40 ron albastru verde | 1 | De la: kudika004836 8 Aprilie 2010 13:33 |
| Ce credeti despre urtuna ravasitoare cu rahat din centrul Bucurestiului ? | 17 | De la: MONSENIORUL 23 Februarie 2014 18:34 |
|
|
||
| Regretele voastre((: | 174 | De la: mihailpaulcraciun 30 Iulie 2009 06:38 |
| poezia asezata in rama | 1 | De la: eunescu09 18 Octombrie 2009 08:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.