Mai multe
Hy all! O zi buna sa aveti!Bye all!Sunt pe fuga..Muahhh
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 11:30 |
||
|---|---|---|
o cafelua de la mine clau
|
||
|
Malak Postat pe 24 Septembrie 2008 11:54 |
||
|
buna fetelor abia am sosit din orash,nici nu m-am schimbat si tzup la calculator sa va vad,puneti si pt mine de o cafea? sunt f nervoasa,am umblat de la primarie la finante 2 ore si tot nu am rezolvat ca de,doamnele de acolo:...."nu le putem face pe toate".... ba il rog pe un domn sa imi faca un act in 2 exemplare ,ca asa imi trebuie 2 originale si imi spune dupa ce imi da doar unul...."ce are?faci copie..."si parca nu a fost suficient,in piatza se ia o tanti de mine ca dc nu am luat branzica de vaci de la ea.... fetelor,dragele mele,va rog muuult de tot,o cafea neagra de tot,poate ma linisteste...
|
||
|
|
||
|
matracucu Postat pe 24 Septembrie 2008 12:03 |
||
|
cleo,multzumesc mult pt primire,esti o scumpa...mmm.....scortzisoara????? fiului meu ii place asa mult scortzisoara incat mi-a zis sa ma uit prin magazine ca sigur gasesc parfum de scortzisoara.....da nicidecum de camera ci de corp...
|
||
|
matracucu Postat pe 24 Septembrie 2008 12:05 |
||
|
laura, uite o cafeluta de la mine glitter-graphics.com ca sa-ti mai treaca supararea
|
||
|
Malak Postat pe 24 Septembrie 2008 12:38 |
||
|
buna..dragele mele....ooooo...buna cafeluta..... va doresc o zi frumoasa.....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 24 Septembrie 2008 12:42 |
||
|
Malak,esti o dulceeee cafeaua ta este exact ce imi trebuia esti o scupa tare de tot..... nici nu ma mai enervez ca nu am gaz azi toata ziulica ,nuuuu,ma duc si ma trantesc in pat,bine ca am curent si cablu. va pup :
|
||
|
matracucu Postat pe 24 Septembrie 2008 12:46 |
||
| Visez in culori...Ati mai auzit asa ceva, sa dormi la birou..Doamne..Dar asa ma simt de aiurea, ca mi se inchid ochii singuri...2 scobitori please???? | ||
|
Elena30 Postat pe 24 Septembrie 2008 13:12 |
||
|
arabusa,scobitorile nu sunt bune ca te intzeapa,dar am o pereche de ochelari prin lentilele carora se vad doi ochi maaari,larg deschisi si cu gene lungi,sunt pictatzi cred,insa in spatele lor potzi trage un pui de somn...ii vrei? daca nu,ia si tu o cafea neagra ca te trezeste cat ai zice peste...
|
||
|
matracucu Postat pe 24 Septembrie 2008 13:17 |
||
De la: Arabusa, la data 2008-09-24 13:12:23Visez in culori...Ati mai auzit asa ceva, sa dormi la birou..Doamne..Dar asa ma simt de aiurea, ca mi se inchid ochii singuri...2 scobitori please???? arabusa,scobitori n-am gasit da' sper ca merge o cutie cu chibrituri si app ,am un coleg care doarme in birou every day
|
||
|
Malak Postat pe 24 Septembrie 2008 13:26 |
||
|
Ciaoo!Laura lasa nu te mai enerva,ieri am stat la coada la finanteeee...si nu am rezolvat nimik,ar fi trebuit sa merg azi dar nu am avut eu nervi ptr asa ceva,nu pot sa il car pe fiu'miu ca un sac dupa mine si sa il tin la cozile nebunilor.Asa ca aman pe sapt viitoare cand vine mutteru in oras si sta ea cu el .... Aa..o intrebare.Se mai poarta auriul?Am o poseta neagra cau ceva auriu si nush sa o dau sa nu o dau...By the way azi am facut curat in dulap.Am strans un sac de lucruri nefolositoare ..nu mai aveam loc de ele...vin noutatile si nu am loc de vechituri...Deci astept raspunsuri....O cafea va rog....Dau eu pranzul.,,fasole verde cu costita de porc si muraturi ca la mama acasa..ardei umpluti cu varza..Desert..clatite..Cafeaua o dati voi
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 14:10 |
||
Salut! Iar am febra, o durere de cap si de gat ingrozitoare....Malak, merci pt desteptare dar n-am fost in stare sa ma ridic din pat pana acum o ora. Daca ai o ciocolata calda si pt mine ar fi super Am atata treaba si nu ma pot concentra
|
||
|
mahy33 Postat pe 24 Septembrie 2008 15:23 |
||
Ce sarbatoare este zilele astea pentru musulmani, cum se numeste? Si cand e ultima zi de post?
|
||
|
mahy33 Postat pe 24 Septembrie 2008 15:37 |
||
De la: mahy33, la data 2008-09-24 15:37:33 Sper sa nu ma insel foarte tare,dar din cate stiu eu, urmeaza Laylat al-Qadr ,cea mai sfanta noapte a lunii .Ramadanul se incheie cu Eid ul-Fitr zi care marcheaza sfarsitul postului si inceputul lunii octombrie .Sper ca am reusit sa fiu de ajutor macar putin
|
||
|
Malak Postat pe 24 Septembrie 2008 16:04 |
||
|
si uite c-am facut si ciocolata dar, ai grija ca frige
|
||
|
Malak Postat pe 24 Septembrie 2008 16:08 |
||
the tunnel daca se poarta auriul?eu port ce imi place si am lucruri de multi ani de zile si le port si acum cu drag... ce sa iti spun,apropo de moda,fiica-mea care e la liceul de arta(cica e artista...si are o scuza),umbla imbracata cum nu vezi chiar pe nimenea,fara nici o legatura cu nimik,absolut aiurea insa ii sta atat de bine incat raman socata de fiecare data(placut surprinsa i meen);ca sa nu mai spun de lupta pe care o duc cu taica-so care nu poate nicicum sa o inteleaga. |
||
|
matracucu Postat pe 24 Septembrie 2008 16:12 |
||
multi pupici malak! si pt informatii si pt ciocolata o sa intru pe net sa caut mai amanuntit. |
||
|
mahy33 Postat pe 24 Septembrie 2008 16:25 |
||
Da si eu am haine pe care le port de ani de zile,,blugii clasici inchisi la culoare,,,camasute cambrate..dar mi-e sa nu par ridicola cu poseta..Nu am purtat-o mai deloc....eu modific hainele in functie de moda,ma pricep la croieli si chestii de astea,,si tot timpul am ceva original "sa ma laud si eu "...Cine doreste vin fiert cu scortisoara?STiu ca nu e ora potrivita,dar parca ma prinde raceala si vroiam sa fiu cu un pas inaintea ei O ciocolata calda nu am mai baut demult!!!!Ideal
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 16:26 |
||
|
eu vreau vin fiert cu scortzisoara,eeeeu potzi sa imi pui intr-o halba?cred ca o sa ma fac ciont mai ales ca de felul meu nu beau da nu conteaza. in legatura cu poseta? mai tine-o,nu stii niciodata ce si cum,ca doar nu cred ca iti tzine asa mult loc in debara. fetelor,cafeaua de la voi e minunaaataaaaaa.imim place f tareeee.
|
||
|
matracucu Postat pe 24 Septembrie 2008 16:30 |
||
De la: mahy33, la data 2008-09-24 15:37:33 Ultima zi de Ramadan e 1 oct, urmeaza Eid-ul...apoi , cand se petrece si se mananca multe dulciuri...Abia astept...hihihihi....Daca vrei mai multe detalii cauta-ma pe privat... |
||
|
Elena30 Postat pe 24 Septembrie 2008 16:31 |
||
Buna idee cu vinul fiert cu scortisoara!!!!! Diseara imi fac si eu, pana atunci the tunnel gust de la tine Am crezut ca am scapat de raceala dar se pare ca era doar 'adormita'. laura ma bucur s-aud asta
|
||
|
mahy33 Postat pe 24 Septembrie 2008 16:34 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-09-24 16:30:14eu vreau vin fiert cu scortzisoara,eeeeu Pai normal,e cu gusturi d'alea fine arabesti,,israeliene,,iordaniene..egiptene,,si nu mai stiu de care aici totul are gust bun..hihihi.. in ciuda unora care ne-ar manca de vii nu spui tzine
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 16:37 |
||
|
mey the tunel,tu stii mama cat tzin eu la tine,nu? frumos ar fi sa ma pui in garda cu unele treburi daca e.....ca deh,asa sunt prietenele,nu? pe privat ar fi mult mai ok,ar fi mai ferit de ochii celor care nu ar trebui sa vada....asta doar daca consideri tu ca trebuie sa stiu...daca nu,e ok,pt ca eu te iubesc oricum ,asa cum va iubesc pe toate,asa cum iubesc eu toata lumea,pana ce mai iau cate un pumn in fatza......
|
||
|
matracucu Postat pe 24 Septembrie 2008 16:42 |
||
Facui vreo gafa?o fi de la vin,cer iertare
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 16:54 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-09-24 16:54:46Facui vreo gafa?o fi de la vin,cer iertare nu facusi nici o gafa scumpa mea,hai sa bem incontinuare....da numa noi drojdim???? uite ce face vinul.... |
||
|
matracucu Postat pe 24 Septembrie 2008 16:58 |
||
Pai restul sunt la munci,,nu e voie alcool...eu azi am chiulit,de aceea mi-am permis...ele colea oficial cu cafeaua,tzigara,mai un telefon,o hartoaga,,precis is ocupate
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 17:15 |
||
|
pai daca nu e voie alcool,punem de un vin fara alcool,facem noi cumva numai sa le aducem odata aici. vai,mi-ai amintit de tzigaaaari.....zilele trecute am implinit 6 luni de cand le-am lasat.....si acuma mai visez ca fumez......inca mai duc o lupta grea,.......dar nu sunt doar o luptatoare ci si o invingatoare(cel putin in lupta cu tzigarile).
|
||
|
matracucu Postat pe 24 Septembrie 2008 17:33 |
||
As bea si eu cu voi o cana de vin, dar nu pot acum , mai pe seara, va fac galerie insa
|
||
|
mahy33 Postat pe 24 Septembrie 2008 17:35 |
||
Poate le convingi si pe fetele de aici sa nu mai fumeze..ca fac dese si lungi pauze de la barfa,se duc la fumatoare..fetelor helloooooo unde sunteti?azi am avut bunatati nu azti venit,,,na lasa ca de maine faceti voi,,,si ma invit eu,.,,
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 17:36 |
||
KENT 4
|
||
|
mahy33 Postat pe 24 Septembrie 2008 17:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sondaj - ce fel de cumparator sunt? | 11 | De la: Ander 12 Iulie 2012 00:14 |
| Buna la toata lumea! | 23 | De la: Donty0807 9 Iulie 2009 13:54 |
| a murit vama veche? | 3 | De la: yumalai 14 Iunie 2010 14:49 |
|
|
||
| Amici | 14 | De la: Lucia38 15 Iulie 2009 18:49 |
| o scuza buna...!! | 5 | De la: dandanaua_reloaded 27 Februarie 2010 19:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.