Mai multe
monca , un ceiut si pt tine
|
||
|
Malak Postat pe 25 Septembrie 2008 20:33 |
||
|---|---|---|
multumesc mult.. am o intrebare ,valabila pentru tine si Ranyyahh ati accepta sa intrati in lista mea de prieteni daca spuneti nu ..,am sa plang tare mult
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 20:39 |
||
stef,rasp meu cred ca tocmai l-ai primit
|
||
|
|
||
|
Malak Postat pe 25 Septembrie 2008 20:41 |
||
scz..,acum am revenit la calculator ,multumesc cu multa bucurie
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 20:52 |
||
multam si eu
|
||
|
Malak Postat pe 25 Septembrie 2008 20:54 |
||
dragilor,eu va pup si ma bag in pat ca-mi crapa capul si pic de somn o seara faina sa aveti in continuare si noapte buna tuturor
|
||
|
Malak Postat pe 25 Septembrie 2008 20:59 |
||
De la: voicu_monca2001, la data 2008-09-25 14:00:59De la: the_tunnel, la data 2008-09-25 11:54:13Dar i-am facut eu si clisma ....si s-a speriat ..nici dus nu vrea singur ,pana acum era ok,,i'm gonna shut my self Am facut azi..of doamne ce usurare ptr noi,drept rasplata l-am dus la MC sa pape ca era goala burtica
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 21:07 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-25 20:33:41monca Multumesc, chiar aveam nevoie de asta....
|
||
|
sun_shine Postat pe 25 Septembrie 2008 21:19 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-09-25 21:07:32De la: voicu_monca2001, la data 2008-09-25 14:00:59De la: the_tunnel, la data 2008-09-25 11:54:13Dar i-am facut eu si clisma ....si s-a speriat ..nici dus nu vrea singur ,pana acum era ok,,i'm gonna shut my self Uraaaaaaaaa...pt micut..asta da veste buna....
|
||
|
sun_shine Postat pe 25 Septembrie 2008 21:22 |
||
Buna fetele mele..ce mai faceti?? Eu am ajuns acasa, am mancat ..inclusiv dulce...am avut praji cu cioco..ca sa ma fac grasa cat casa Poporului...In alta ordine de idei...am intrat cat sa va salut, eu astept sa ma sune arabusu....ca`n fiecare seara..Sper maine sa fiu mai plina de vlaga sa ma mai conversez si eu cu voi..raceala asta nu mai vrea sa plece..cred ca de maine o dau pe tuica fiarta .... ..O seara buna fetele..pupici la toate...
|
||
|
Elena30 Postat pe 25 Septembrie 2008 21:27 |
||
clau..,e bine cand se termina cu bine !!
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 21:28 |
||
Dap...de ar fi asa la toateee ptr toti...arabusa sa iti treaca raceala
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 21:38 |
||
'neata e gata cafeluta glitter-graphics.com mahy!!!!!!!!!!trezeste-te
|
||
|
Malak Postat pe 26 Septembrie 2008 08:01 |
||
Buna dimineatza! Pt. mine aveti o perna ...? Pretty please ...? MOR de somn ! Daca nu imi dati o perna, dari-mi o cafea de sta lingurita in picioare ... Vai, prevad o zi proaaassssteee ... La mine in Sibiu ploua ...
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 26 Septembrie 2008 08:42 |
||
Neata...Neata...Neata...Fetelor...Despre raceala nu mai zic nimic, oricum se pare ca de ea n-o sa mai scap..Asa ca m-am decis s-o ignor..In alta ordine de idei, am facut si eu cafea..am si niste biscuiti..Asa ca ..cine doreste, e binevenit..sunt bucuroasa cel putin pentru faptul ca in sfarsit e vineri..Asteptam sfarsitul de saptamana de mult..Inca 6 zile si va veni si domnu` arabush acasa..Poate cand vine el scap si de raceala.. Spor la munca va doresc...Si pupici pentru toate
|
||
|
Elena30 Postat pe 26 Septembrie 2008 08:59 |
||
Buna ziua!Cam gol,se apropie week-endul ,unde ati fugit?La mine e iar vreme urata,ploua si bate vantul.M-a luat raceala si pe mine si pe fiu'miu,dar nu asa tare ca pe arabusa.Dati-mi o idee ,ce sa mai gatesc,ca nu mai stiu.Va pupik
|
||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 11:27 |
||
si la mine e o vreme aiurea rau e frig si bate vantu' vreau acasica,in patutul meu cald (adica I wish )
|
||
|
Malak Postat pe 26 Septembrie 2008 13:14 |
||
Stiu de ce e gol pe aici ... Fetele care au tinut Ramadan ac nani acum, ca sa poata sa stea treze la noapte sa se roage impreuna cu sfintii ! (am priceput ca noaptea asta e speciala, ca se coboara ingerii si Arhanghelul Gabriel si se roaga pt. iertarea pacatelor) |
||
|
catalinaOlo Postat pe 26 Septembrie 2008 13:17 |
||
|
Un barbat era satul de a mai merge la munca in fiecare zi iar sotia lui sa stea acasa. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu la birou, zicand astfel: Doamne eu merg la servici in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa. Vreau ca si ea sa stie prin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, permite-mi sa facem schimb pt o zi. Amin! Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta. Dimineata urmatore, destul de sigur pe sine, barbatul se trezi in pielea sotiei sale. S-a ridicat, a gatit micul dejun pt partenerul sau de viata, a trezit copiii, le-a pregatiti hainele, le-a servit micul dejun, le-a facut pachetele pt scoala, i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunat toate hainele si a dus hainele la spalat, s-a dus la banca, s-a dus la cumparaturi si din nou acasa ca sa lase cumparaturile; apoi a plecat sa plateasca cheltuielile lunare. Revenita acasa a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele. Era deja ora 13. A facut paturile, si a adunat alte rufe, a aspirat in toata casa, a sters praful si a spalat bucataria. A fugit apoi la scoala dupa copii cu care, pe drum, a intrat in discutii contradictorii. Acasa a pregatit din nou laptele si biscuitii pt copii si s-a ocupat de ei pt ca sa isi faca temele. Apoi si-a instalat masa de calcat si a inceput sa calce uitandu-se cu coada ochiului la TV. La ora 16:30 a inceput sa curete cartofii si sa spele legumele pt salata, a gatit carnea de porc si a pregatit mancarea de cina. Dupa cina, din nou, a spalat toata bucataria, vasele, a adunat din nou toata hainele, a facut baie copiilor si i-a pregatit pt culcare. La ora 9 era deja extenuate datorita trebulilor din timpul zilei, dar pt ea ziua nu s-a terminat inca… era asteptata in pat de sotul sau pentru a face dragoste, lucru pe care le-a facut cu brio, fara ca sa aiba plangeri din partea partenerului. A doua zi barbatul s-a trezit si imediat a venit in genunchi inaintea lui Dumnezeu si I-a zis: Doamne, nu stiu la ce m-am gandit cand am cerut sa fiu in pielea sotiei mele…am gresit asa de mult sa o invidiez pe sotia mea crezand ca sta degeaba acasa toata ziua… Te rog, te rog mult, dar te rog, fa schimbarea la loc cum eram! Amin! Dumnezeu in infinita Sa intelepciune i-a replicat: Fiule, cred ca ai invatat o lectie buna si bucuros as face schimbarea inapoi…dar vezi tu…va trebui sa astepti 9 luni…noaptea trecuta tocmai ai ramasgravida si va trebui sa si nasti….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
catalinaOlo Postat pe 26 Septembrie 2008 13:23 |
||
Interesant..dar chiar asa sta treaba intr-o familie,unde mai pui ca exista femei care au job,o cariera,,,si nu se plang.eu niciodata nu am zis vai cat am de facut,,iar dupa treburi sa gasesc scuza "iubitule nu am chef"...eu am chef tot timpul .anyway...am zambit ..noaptea asta da e speciala,mai ales ca e si vineri..si chiar daca sunt crestina,eu vinerea tineam post,,dar asta nu am reusit :(..pfff ce frig e afara
|
||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 13:44 |
||
|
merge niste ciocolata fierbinte fetelor? |
||
|
Malak Postat pe 26 Septembrie 2008 13:53 |
||
Daaaa..doamne am luni de cand nu am baut real...trebe sa-mi cumpar si eu...mai am ceva dar e alba si nu-mi place..
|
||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 13:56 |
||
| Cum puneti poze?ca nu reusesc | ||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 14:13 |
||
| glitter-graphics.com | ||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 14:17 |
||
|
buna fetelor,ce mai facetzi??? a mai ramas cafea si pt mine? va pup tare cu drag pe toate the tunnel,cum ai reusit sa pui poza,imi explici si mie????
|
||
|
matracucu Postat pe 26 Septembrie 2008 15:19 |
||
sigur k mai e cafeluta si pt tine laura si cu poza e simplu.e suficient sa copy codul HTML(primul cod nu al doilea ) si sa dai paste cand postezi un mesaj.
|
||
|
Malak Postat pe 26 Septembrie 2008 15:25 |
||
|
malak esti o scumpiiiica draga. mercic de cafea si de explicatzie...incerc imediat sa vad daca imi iese....ca sunt f nepriceputa in de-ale calculatorului,insa sunt o eleva silitoare pupici malak si celelalte... |
||
|
matracucu Postat pe 26 Septembrie 2008 15:41 |
||
|
glitter-graphics.com merge??? |
||
|
matracucu Postat pe 26 Septembrie 2008 15:49 |
||
ce rusiiiine,nu poooot
|
||
|
matracucu Postat pe 26 Septembrie 2008 15:50 |
||
|
Ptr Laura glitter-graphics.com |
||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 16:01 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| plsssssssss :* | 1 | De la: alice_aelyen 22 Ianuarie 2010 15:48 |
| De ce in manele, e motiv de mandrie faptul ca ai plecat "descult de acasa" si "ai ajuns unde nu-s multi" ? | 29 | De la: Thais13 18 Iulie 2011 19:35 |
| Cum credeti ca ar trebui sa fie o fata(femeie) ca sa fie considerata 'buna'? | 2 | De la: Full_Metal_Jacket 19 Mai 2009 19:48 |
|
|
||
| important !!! | 2 | De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 16:19 |
| Doriti instalatie de incalzire in pardoseala sau pe calorifere cu eficienta termica garantata si cost -confort redus ? | 3 | De la: copacelul 12 Mai 2009 10:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.