Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

adevarul este ca de cand m-am lasat de fumat am mult mai mult timp pe care il dedic normaaal copiilor....vesnic ii trimiteam din bucatarie ca vezi doamne era fum,plus de asta m-am gandit ca nu o sa le pot spune never sa nu fumeze...cum? cu tzigara in mana?????
plus de asta,ce ma doare ceeel mai tare...tatal meu saracutzul este in ultima faza de cancer la plamani.....dar nu am sa va povestesc despre asta pt ca aici nu e loc de tristetze.
matracucu
Postat pe 24 Septembrie 2008 17:41
E bine ca, constientizezi ...imi pare rau ptr tatal tau,cel mai rau e suferinta ..off...mai eu ma retrag de pe aici,,,astept o amica sa vina la mine sa-l vada pe fiu'miu...ma rog,,,e doar o scuza...ca vine..va pupik pe toate ..vb pe seara

Postat pe 24 Septembrie 2008 17:47
laura, imi pare rau pt tatal tau . eu am avut o cunostiinta care a murit de cancer pulmonar si n-a fumat niciodata....
cum ti-e scris...
stiu ca riscul e muuult mai mare in cazul fumatorilor, dar...o sa ma las cand o sa am o motivatie, un bebe!
mahy33
Postat pe 24 Septembrie 2008 17:54
fetelor,mi-a "mirosit" cumva a vin fiert cu scortisoara? vreau si eu.de fapt mie cel mai mult imi place sa pap fructele din vin decat sa beau vinul propriu-zis(eu cand fierb vin imi place sa pun mere/pere/piersici)
Malak
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:39
ai venit dupa aroma, ca in reclama la jacobs....
incepusem sa cred ca-s singurica aici
mahy33
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:51
si sa ratez eu bunatate de vinisor ??? am avut program administrativ si apoi musafiri
Malak
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:58
stii cine n-a mai trecut de mult pe aici? ....rania, draguta de ea a deschis cafeneaua dar nu se mai 'ocupa' de ea.
pe unde umbla oare....
mahy33
Postat pe 24 Septembrie 2008 20:04
De la: mahy33, la data 2008-09-24 20:04:42stii cine n-a mai trecut de mult pe aici? ....rania, draguta de ea a deschis cafeneaua dar nu se mai 'ocupa' de ea.
pe unde umbla oare....

E bine sanatoasa...Am vbit eu cu ea...

Pana una alta am reusit performanta s-ajung si eu acasa...vai de capu meu,toate ma dor..hapciu...nah ca m-a luat si stranutu...Am facut niste ceai de fructe, neindulcit...Vrea cineva??Daca vrea ii dau si zahar...Pupici fetele...
Elena30
Postat pe 24 Septembrie 2008 20:25
am vazut-o online azi,pana sa plec de la munca.cred ca e busy rau ,se imparte intre scoala si 7abibi al ei .zici s-o trecem absenta ?
Malak
Postat pe 24 Septembrie 2008 20:27
De la: Arabusa, la data 2008-09-24 20:25:38
Pana una alta am reusit performanta s-ajung si eu acasa...vai de capu meu,toate ma dor..hapciu...nah ca m-a luat si stranutu...Am facut niste ceai de fructe, neindulcit...Vrea cineva??Daca vrea ii dau si zahar...Pupici fetele...

lasa ca aduc eu niste miere arabusa.pupicei si tie ca io-s imuna la raceala sper
Malak
Postat pe 24 Septembrie 2008 20:29
cred ca e bine...
si eu stranut si mi-e frig . fug si eu acasa sa mananc (sunt bolnava dar am o pofta de mancare ceva de speriat ) si sa-mi fac un vin fiert, ca destul am rabdat pe langa fete mai devreme
o seara buna tuturor.
mahy33
Postat pe 24 Septembrie 2008 20:33

lasa ca aduc eu niste miere arabusa.pupicei si tie ca io-s imuna la raceala sper [/quote]

Daca tot zici ca esti imuna, HAI SA TE PUP ... Mersi pentru miere...ce planuri aveti ptr seara asta???Intrebare valabila ptr voi toate...
Elena30
Postat pe 24 Septembrie 2008 20:36
@mahy :o seara faina si tie
@arabusa : eu o sa mai "bantui" un pic pe aici,k mai devreme am avut program administrativ si nu mai am chef de nimic
Malak
Postat pe 24 Septembrie 2008 20:47
Eu gata,fug in pat..sunt mult prea obosita...Noapte buna fetele, pe maine, pupici...
Elena30
Postat pe 24 Septembrie 2008 21:14
moi aussi.nb
Malak
Postat pe 24 Septembrie 2008 21:15
dragele mele,eu ma duc in pat ca m-a luat durerea de cap....fiica-mea a venit acasa cu un iepuras superb,l-a primit de ziua ei de la prietena ei cea mai buna (ziua ei a fost pe 20).Toate bune si frumoase,animalutzul e magnific insa unde sa il tzin?Deja am cules de pe covor boabe mici maronii si,ca si cum nu ar fi de ajuns,am ridicat covorul,ca doar asa am putut depista si o pata umeda
ce sa fac cu "piper" ca asa il cheama?????
doamneeee arata-mi o cale sa pot sa il si pastrez pe piper
fetelor,ajutati-ma cu un sfat...cum sa fac?
matracucu
Postat pe 24 Septembrie 2008 22:37
eu am avut un iepuras cand eram mica si tata mi-a facut un acvariu destul de mare cam cat un birou obisnuit in care am pus rumegus si il tineam acolo, din cand in cand ii mai dadeam drumu in casa , oricum dute la un pet shop si acolo iti vor da mai multe detalii de cum sa il intretii si poate au si custi speciale pt ei , la mine in cluj sunt dar nu stiu daca unde stai tu sunt.
witcher
Postat pe 24 Septembrie 2008 23:13
De la: laurathegirl, la data 2008-09-24 22:37:45dragele mele,eu ma duc in pat ca m-a luat durerea de cap....fiica-mea a venit acasa cu un iepuras superb,l-a primit de ziua ei de la prietena ei cea mai buna (ziua ei a fost pe 20).Toate bune si frumoase,animalutzul e magnific insa unde sa il tzin?Deja am cules de pe covor boabe mici maronii si,ca si cum nu ar fi de ajuns,am ridicat covorul,ca doar asa am putut depista si o pata umeda
ce sa fac cu "piper" ca asa il cheama?????
doamneeee arata-mi o cale sa pot sa il si pastrez pe piper
fetelor,ajutati-ma cu un sfat...cum sa fac?

As vrea sa te ajut, dar iepure n`am avut niciodata, doar pisoi..si ala a fost usor de dresat..am auzit o chestie da nu stiu cat functioneaza..cineva care avea iepuras, ii punea pampers..stiu suna ciudat, dar ...in fine poti ignora rasp meu...

Printre altele n`am mai apucat s-adorm, si m-a sunat si `ubitul meu drag si scump, arabush pisoi barbos..si mi-a cam sarit somnu din cap...Va pupic pe toate fetele..pe maine dimineata....
Elena30
Postat pe 24 Septembrie 2008 23:13
multzumesc de sfaturi....suntetzi dragutze
pana una alta o sa il scot pe terasa atata vreme cat nu e asa frig,fetitza mea i-a pregatit o cutie mare cu un cearsaf de al ei plusat si cu siguranta vom gasi noi o solutie,cea mai buna solutie pt piper.
pana maine va pup,la cafea o sa intarzii putin pt ca am de umblat cu niste acte la un notar,dar cand termin vin cu o carutza de cafea si fursecuri.
va pup
matracucu
Postat pe 24 Septembrie 2008 23:20
BUNA DIMINEATA! Sunt prima astazi . Malak, ce faci, hai da-te jos din pat....
Am pregatit si cafea si ceai iar pe laura o astept cu fursecuri, ca tot n-am apucat sa pap nimic.
mahy33
Postat pe 25 Septembrie 2008 08:50
Bina dimineatza! Si eu vreau o cafea pls, de-aia tare de-a voastra, ca de 2 zile imi pica ochii in gura ... Si mi s-a facut rau azi, ca mi-am dat seama ca e 25 si eu ar trebui sa depun acte la finante (si sa le si fac, si ...) Of, ma duk la o tigare. Am parte de o cafea? Daca vreti, eu dau o cafea, da' la filtru ... schimb pe schimb!
catalinaOlo
Postat pe 25 Septembrie 2008 09:04
Mahy, numai pt. Laura ai firsecuri ... ???
catalinaOlo
Postat pe 25 Septembrie 2008 09:05
catalina, n-am fursecuri, o astept pe laura sa vina cu ele, asa a promis aseara.
Iti aduc cafeluta si o vreau si eu, imi face chiar fooooarte bine acum ca sunt racita.
mahy33
Postat pe 25 Septembrie 2008 09:13
Scuza-ma, Mahy, am citit in diagonala ... e dimineatza inca! Eu dau niste ciocolata Ritter Sport neagra ... Si tu sa faci bine sa iei un ceiutz - asteapta elicopterul, ca ti-am trimis unul de vanilie (fara zahar, da' pune tu miere pls ca in birou nu am).
catalinaOlo
Postat pe 25 Septembrie 2008 09:19
daca am ciocolata, mi se schimba si dispozitia...in bine...
merci pentru ceai, pun si miere si lamaie.
ce vreme....zici ca e noiembrie...
mahy33
Postat pe 25 Septembrie 2008 09:27
Eu sunt un pic suparata pe vreme - e frig, si acasa e frig, si sambata mergem la o nunta, si nici nu stiu cum sa ma imbrac, ca o sa trebuiasca sa mergem cu mirele peste tot, si la nasi, si la mireasa, si la biserica, si ... puii mei! Ma gandesc ca la sala o sa fie cald, afara rece ... Nu stiu ce rochita sa imi cumpar, si trec zilele ... Parca ieri era luni! Of ...
catalinaOlo
Postat pe 25 Septembrie 2008 09:51
Buna!O zi faina

Postat pe 25 Septembrie 2008 10:16
Buna dimineata! Am adus si eu cafea, ceai cu lamaie (nu am miere aduceti voi, eu folosesc zaharina) si prajiturele de mai multe feluri. Aaaaaaaa, si normal, tigari pentru fumatoare
Maktub_16
Postat pe 25 Septembrie 2008 10:35
fetelor bravo am prieteni din MAROC foarte buni ,foarte foarte ma simt bine cind sint in compania lor ....cind mincam impreuna in casa ..ce mai ...ma simt alta in alta lume...va pup si multumesc de cafea....LEILA
hANY
Postat pe 25 Septembrie 2008 11:19
De la: mahy33, la data 2008-09-24 16:34:16Buna idee cu vinul fiert cu scortisoara!!!!!
Diseara imi fac si eu, pana atunci the tunnel gust de la tine Am crezut ca am scapat de raceala dar se pare ca era doar 'adormita'.
laura ma bucur s-aud asta
hANY
Postat pe 25 Septembrie 2008 11:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vb 15 De la: copacelul 5 Mai 2009 16:17
nou pe kudika 6 De la: emaemia 9 Decembrie 2010 20:33
Ma ajutati sa ii fac o farsa prietenului meu? 60 De la: kudika_35571 5 Iunie 2013 20:05
Cafenea de vara 349 De la: caty31 4 Mai 2010 10:48
Rochite pentru orice eveniment 1 De la: kudika323397 28 Septembrie 2010 14:36