Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

Pe mine ma deranjeaza f tare si modul in care esti tratat de functionarele de la ghiseu, adica execrabil!!!! N-are rost sa intru in detalii...
mahy33
Postat pe 23 Septembrie 2008 11:52
neata dragelor....

va doresc o zi superba si plina de bucurii

mafia_nrr1
Postat pe 23 Septembrie 2008 12:05
fetelor,asta e ca sa mai uitam ca azi e marti

Malak
Postat pe 23 Septembrie 2008 12:19
De la: cuucu_baau, la data 2008-09-23 12:05:19neata dragelor....

va doresc o zi superba si plina de bucurii

Si tie la fel mafiuto

Postat pe 23 Septembrie 2008 13:39
Buna fetelor. E pauza pentru cafeaua de pranz Am facut un ibric mare, asa ca cine doreste este invitata mea. Aaaaaa si am si prajiturele.
Maktub_16
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:00
chiar ma gandeam ca e cazul sa iau o pauza!!!!! eu vreau prajituri cu ciocolata, daca ai.
mahy33
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:03
Si eu vreau praji,dar mai intai ma duc cu fiu'miu sa papam o ciorbita calda.Sa-mi pastrati si mie

Postat pe 23 Septembrie 2008 14:15
Ce bine e cand esti mic!
Iti pastrez eu, the tunnel, uite iti pun pe o farfurie separat.
Pofta buna!
mahy33
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:23
aaaah the tunnel,te caut de o gramada de vreme,ma dor picioarele de cand umblu dupe tine iar ochii mi-au iesit din cap tot hobandu-ma sa te vad......da chiar asa,sa nu mai dai nici un semn de viatza....
scuze fetelor,va salut si va pup pe toate ,probabil cafeaua voastra e foarte buna incat avetzi atata lume in cafenea.....daca mai avetzi loc la mese,pot si eu sa iau una cu frisca????
matracucu
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:25
Fetelor va pup..Azi cam tarziu, dar is bolnavioara, deci...dupa cum pot si eu..Am avut o zi , normal de marti..de toata jena, dar nu mai conteaza peste fix 10 zile..de fapt 8..cineva drag mie va reveni aici...4ever...Intre timp, va invit pe toate la o cafelutza..si va doresc o dup`amiaza cat mai placuta...Pupici...
Elena30
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:36
De la: laurathegirl, la data 2008-09-23 14:25:52aaaah the tunnel,te caut de o gramada de vreme,ma dor picioarele de cand umblu dupe tine iar ochii mi-au iesit din cap tot hobandu-ma sa te vad......da chiar asa,sa nu mai dai nici un semn de viatza....
scuze fetelor,va salut si va pup pe toate ,probabil cafeaua voastra e foarte buna incat avetzi atata lume in cafenea.....daca mai avetzi loc la mese,pot si eu sa iau una cu frisca????

Cum asa iubito?Ca ti-am lasat mesaj,,stau cu bagajele la usa si astept semnalul ..sa ma primesti
Si esti binevenita aici la cafeluta noastra...avem ptr toate gusturile

Postat pe 23 Septembrie 2008 15:00
Sigur, laura, iti aduc imediat comanda si asa-i, cafeluta la noi e f buna !
Arabusa, sanatate multa si
mahy33
Postat pe 23 Septembrie 2008 15:01

vai ce dragutze suntetzi,multzumesc frumos de primire,de maine imi fac si eu abonament la cafelutza voastra.....se poate,nu?acuma ies ca ma duc sa ma odihnesc un pic.
va pup pe toate si ma bucur f tare sa va cunosc.
matracucu
Postat pe 23 Septembrie 2008 15:14
Se poate ,se poate,la noi e musulmana cafeluta numa cu numele,ca mai toate suntem de pe meleaguri d'acilea si ortodoaxe...in ciuda unora..nu zic nume.. Sow...poti sa poposesti cand vrei

Postat pe 23 Septembrie 2008 15:22
Cafea...Si eu vreau cafea...Fetelor, serios acum, ma doare cumplit capul..nu mai stiu ce sa mai fac, si inca ceva..Stie cineva vreun remediu pentru sinuzita??? Vreau sa dorm si eu noaptea asta...pleaseeeeee...va pup...
Elena30
Postat pe 23 Septembrie 2008 15:42
Anyone???Or all afk??Pupici...
Elena30
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:12
Arabusa, incearca sa stai cu capul deasupra unui recipient cu apa fierbinte - eventual ceai de musetel clocotit - si pune si un prosop peste cap. Stai cat de mult poti in aburii aia - poate iti face bine, ca musetelul e calmant, parca ... sau ceva de genu, stiu ca pe fratele meu il lasau sinusurile cand facea asa. Sper sa mearga si la tine Multa sanatate!

Pt. restul fetelor ... (si pt. Arabusa) si o rugaminte de cafea ... da' nu de-aia de pocanit urechile, ca e seara pls!
catalinaOlo
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:41
Fetele, vreau si eu niste traduceri va rog ... "al wâchimât wal moustawchimât"; "an nâmisât wal moutanammisât"; "al moutafalidjât lil housn"; allallâhou alayhi wa sallam; "an nâmisât"; Wa Allâhou A'lam ... Nu ma omorati, sunt de pe un site in franceza ... Si sincera sa fiu ma documentez un pic despre religia voastra, ca m-a revoltat un forum de pe aici, si vreau sa imi formez eu o opinie a mea
catalinaOlo
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:49
buna seara tuturor...arabusa... iti recomand aplicarea unor comprese, pe frunte, cu infuzie sau decoct din frunze de dafin.....mai este o metoda dar e cam dureroasa....suc de lamaie cu putina miere,se aspira intr-o seringa si se da drumul in jet rapit intr-o nara,si apoi in a 2-a....sau cu suc de ceapa,la fel indulcit cu miere...ajuta fffoarte bine,dar e neplacut si ustura tare...cred ca durerea de cap vine de la sinuzita....incearca comprese cu cartof crud razuit,pe frunte.....multa sanatate!!!

Postat pe 23 Septembrie 2008 22:30
catalinaolo....daca ai aceleasi fraze scrise in limba araba,te-as putea ajuta cu traducerea...dar asa cum sunt scrise,nu prea inteleg....

Postat pe 23 Septembrie 2008 22:31
bine ai venit laurathegirl.... te servesc cu ceai si prajituri cu scortisoara...

Postat pe 23 Septembrie 2008 22:34

pt cleo

Postat pe 23 Septembrie 2008 22:36
salutare oana...

Postat pe 23 Septembrie 2008 22:42
Buna seara!Inca serviti cafea?ptiu,la ora asta..Cleo vreau eu praji cu scortisoara....ador scortisoara..pana si crema de corp miroase a scortisoara....
Ptr restul
Arabusa vezi ce faci cu raceala!
Noapte buna!Vise placute.

Postat pe 23 Septembrie 2008 22:47
'neata
cafeluta e pregatita

glitter-graphics.com
Malak
Postat pe 24 Septembrie 2008 08:36
mahy!!! desteptarea !!!
Malak
Postat pe 24 Septembrie 2008 08:37
De la: cleopatra86, la data 2008-09-23 22:30:13buna seara tuturor...arabusa... iti recomand aplicarea unor comprese, pe frunte, cu infuzie sau decoct din frunze de dafin.....mai este o metoda dar e cam dureroasa....suc de lamaie cu putina miere,se aspira intr-o seringa si se da drumul in jet rapit intr-o nara,si apoi in a 2-a....sau cu suc de ceapa,la fel indulcit cu miere...ajuta fffoarte bine,dar e neplacut si ustura tare...cred ca durerea de cap vine de la sinuzita....incearca comprese cu cartof crud razuit,pe frunte.....multa sanatate!!!

Mersi Cleo, Seara asta am sa incerc...deocamdata constat ca in loc sa ma simt mai bine, dupa 3 zile de tratament, situatia pare a se fi inrautatit..a inceput sa-mi curga nasu ingrozitor, am facut rani de la cat l-am sters, sa tusesc la fel, pana aproape dau afara....si capul simt ca-mi explodeaza...singurul lucru bun, e ca m-a sunat arabush ieri de o multime de ori....
Elena30
Postat pe 24 Septembrie 2008 08:46
De la: Malak, la data 2008-09-24 08:36:42'neata
cafeluta e pregatita

glitter-graphics.com

Multumesc de cafelutza....O zi buna la toate, multi , multi, pupici...
Elena30
Postat pe 24 Septembrie 2008 08:49
arabusa si sper sa te pui pe picioare cat mai repede
Malak
Postat pe 24 Septembrie 2008 08:59
De la: Malak, la data 2008-09-24 08:59:27 arabusa si sper sa te pui pe picioare cat mai repede

Multumesc frumos scumpa, te-as pupa si eu, dar nu vreau sa te imbolnavesc si pe tine, si din pacate sunt contagioasa... insa poti sa-ti dau un munte de floricele si trebuie sa ma fac bine ca intr-o saptamana imi vine iubitul..
Elena30
Postat pe 24 Septembrie 2008 10:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cocktail...si barfa.. :) 13 De la: Barbie30 5 Septembrie 2010 20:27
o mica problema pentru unii..o problema foarte mare pentru mine:) 80 De la: MihaiBucur 6 Decembrie 2010 18:47
ati fii in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar??? 1 De la: omenie 24 Iunie 2010 21:33
Sfaturi pentru toti 9 De la: kudika_nikole 31 Ianuarie 2012 18:41
Ma ajutati sa ii fac o farsa prietenului meu? 60 De la: kudika_35571 5 Iunie 2013 20:05