Mai multe
De la: Malak, la data 2008-10-06 20:44:39Ai zis bine miniblu /din pacate/.Eu cred ca fiecare e liber sa aiba o parere dar asta nu ne da dreptul,niciunuia dintre noi,sa aruncam cu noroi sau sa jignim.Fiecare e liber sa-si traiasca viata asa cum crede de cuviinta.Nu vad cu ce-ar putea sa-mi dauneze mie ca Ranya spre exemplu poarta hijab.Nu vad cu ce ma afecteaza pe mine faptul ca ea se va converti la islam sau faptul ca ea este fericita de alegerile pe care le-a facut sau le va face.Dimpotriva eu personal ma bucur sa vad ca este fericita ,ca-i este bine...Asta nu inteleg unii/unele dintre noi.Nu vad logica in a generaliza,ma refer la comentarii de genul "toti musulmanii sunt la fel".Ne tot ascundem in spatele religiei ca sa improscam cu noroi,ne batem cu pumnii in piept ca vezi Doamne ce buni crestini suntem noi dar uitam lucruri esentiale cum ar fi iubirea aproapelui sau faptul ca nu trebuie sa judecam pe nimeni decat daca suntem fara de pacat(si poate nici atunci).Does it ring any bells? Corect
|
||
|
miniblu Postat pe 7 Octombrie 2008 07:44 |
||
|---|---|---|
| Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaa...Cafea cu hel si prajiturele pentru toata lumea....si multi multi pupici...Ranya mersi pentru informatii a fost foarte interesant... | ||
|
Elena30 Postat pe 7 Octombrie 2008 09:35 |
||
'neata o cafea vreau si eu si un distonocalm!!! Sau mai bine un xanax doua...trei .sper ca o sa aveti o zi mult mai buna decat a mea
|
||
|
|
||
|
Malak Postat pe 7 Octombrie 2008 10:23 |
||
asalam aleikom fetelor eu sunt bolnava tare si asadar in loc sa imi planuiesc petrecerea de majorat sanatoasa eu stau acasa si bolesc...dar nu-i nimic cafeluta o am langa mine voi ce mai faceti mi-a fost dor de voi
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 10:35 |
||
si noua de tine scumpa .sa ai grija de tine si sa te faci bine
|
||
|
Malak Postat pe 7 Octombrie 2008 11:05 |
||
Si eu sunt taaaaare racita...Dar din pacate trebuie sa stau la birouuuuu Am baut deja 2 cani de cafea sa ma pun pe picioare dar tot nu reusesc! S-aveti o zi frumoasa!
|
||
|
miniblu Postat pe 7 Octombrie 2008 11:05 |
||
De la: miniblu, la data 2008-10-07 11:05:55 Si eu sunt taaaaare racita...Dar din pacate trebuie sa stau la birouuuuu Ar Trebui Sa Incerci Cu Ceai...Si Cu Putina Miere...Daca Nu Ai, Atunci Un ceai neindulcit...Sa ai grija, si sa te faci bine, eu de 3 saptamani sunt racita...
|
||
|
Elena30 Postat pe 7 Octombrie 2008 11:18 |
||
Buna fetelor...Ma bucur sa va vad iar...Imi pare rau Miniblu ca te simti rau...Of vremea asta. Pt toate bolnavioarele va doresc insanatosire grabnica si va aduce fata un ceiut fierbinte cu miere si putina lamaie sa va puneti pe picioare.. : Va pupaceasc pe toate..
|
||
|
sun_shine Postat pe 7 Octombrie 2008 11:28 |
||
De la: Arabusa, la data 2008-10-07 11:18:00De la: miniblu, la data 2008-10-07 11:05:55 Si eu sunt taaaaare racita...Dar din pacate trebuie sa stau la birouuuuu Ooooffffffff....draga mea...de vreo 2 saptamani ma tot tine in "suspans" porcaria asta de raceala. Nu mi s-a intamplat niciodata pana acum Multumesc pentru sfat...eu mai reusesc sa ma tin pe picioare si cu muulta limonada
|
||
|
miniblu Postat pe 7 Octombrie 2008 12:46 |
||
De la: voicu_monca2001, la data 2008-10-07 11:28:29Buna fetelor...Ma bucur sa va vad iar...Imi pare rau Miniblu ca te simti rau...Of vremea asta. Pt toate bolnavioarele va doresc insanatosire grabnica si va aduce fata un ceiut fierbinte cu miere si putina lamaie sa va puneti pe picioare.. : Va pupaceasc pe toate.. Multumesc muuuult !!! Sa aveti maaaaare grija de voooiiiii!!! Va pup cu drag pe toate
|
||
|
miniblu Postat pe 7 Octombrie 2008 12:51 |
||
|
buna fetelor..pfff,ce dor imi era de voi... suntetzi bine azi???da??? glitter-graphics.com |
||
|
matracucu Postat pe 7 Octombrie 2008 14:08 |
||
Buna Laura.....bine te-am gasit..Avem cateva bolnavioare...offffffff mama ei de vreme
|
||
|
sun_shine Postat pe 7 Octombrie 2008 15:44 |
||
Buna!Si eu eram pe aici,dar sunt mai tacuta,,citeam pe forum prin alte meleaguri Anyway,,o zi faina ,adica o seara placuta!I'm just back home...inca o zi naspa si ma asteapta zile negre,,vb la propriu,,,, Kiss u all!
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 15:47 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-10-07 15:47:11Buna!Si eu eram pe aici,dar sunt mai tacuta,,citeam pe forum prin alte meleaguri Ei haide draguta, nimic nu e atat de negru incat sa nu o poti scoate la capat...Si apoi noi ce suntem aici, glugi de coceni?? te poti baza pe ajutorul nostru si vb f serios in ceea ce ma priveste...Ai grija de tine si de micut...
|
||
|
sun_shine Postat pe 7 Octombrie 2008 15:54 |
||
Fetelor fata o sterge acasica...Merg sa imi iau si eu gaza de la scoala si acasa cu noi...Sper sa ne vedem diseara.Daca nu ..eu va urez o seara cat mai frumoasa si un dulce somnik usor.....Pupacealaaaaaaaaaa dragele mele..Si bolnavioarele: aveti grija de voi, cate un ceiut si o baita fierbinte...
|
||
|
sun_shine Postat pe 7 Octombrie 2008 16:10 |
||
De la: voicu_monca2001, la data 2008-10-07 16:10:30Fetelor fata o sterge acasica...Merg sa imi iau si eu gaza de la scoala si acasa cu noi...Sper sa ne vedem diseara.Daca nu ..eu va urez o seara cat mai frumoasa si un dulce somnik usor.....Pupacealaaaaaaaaaa dragele mele..Si bolnavioarele: aveti grija de voi, cate un ceiut si o baita fierbinte... Ai grija de tine sa nu raceeeesti
|
||
|
miniblu Postat pe 7 Octombrie 2008 18:01 |
||
De la: miniblu, la data 2008-10-07 18:01:33De la: voicu_monca2001, la data 2008-10-07 16:10:30Fetelor fata o sterge acasica...Merg sa imi iau si eu gaza de la scoala si acasa cu noi...Sper sa ne vedem diseara.Daca nu ..eu va urez o seara cat mai frumoasa si un dulce somnik usor.....Pupacealaaaaaaaaaa dragele mele..Si bolnavioarele: aveti grija de voi, cate un ceiut si o baita fierbinte... Multumesc voi avea grija.... Somn usor dragele mele............ si vise placute, placute.Pupacealaaaaaa
|
||
|
sun_shine Postat pe 7 Octombrie 2008 21:19 |
||
|
Buna dimineata dragelor! S-aveti o zi frumoasa! Toate lumea bine? Haideti ca pun de cafea
|
||
|
miniblu Postat pe 8 Octombrie 2008 07:51 |
||
'neata fetelor va doresc tuturor o zi minunata si plina de bucurii miniblu,ziceai ceva de-o cafea?
|
||
|
Malak Postat pe 8 Octombrie 2008 08:14 |
||
o piesa care sper ca o sa v-ajute sa va incepeti dimineata zambind |
||
|
Malak Postat pe 8 Octombrie 2008 08:51 |
||
buna dimineata dragutelor.. de multisor timp nu v-am mai ,,vazut,, .. stau si eu la un ceai negru cu miere si laptic ok? pupici multi! |
||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 08:56 |
||
'neata Oana .te-am cam trecut absenta da' dau eu un ceiut negru ca azi am o dispozitie de zile mari
|
||
|
Malak Postat pe 8 Octombrie 2008 09:08 |
||
Neata fetelor........Ce se mai aude pe aici? Toata lumea bine sanatoasa? Pot sa am si eu unn ceiut??? Va doresc la toate o zi super..Pupaceala dragele mele la toate, dar mai ales pt bolnavioare sa se faca bine...
|
||
|
sun_shine Postat pe 8 Octombrie 2008 09:41 |
||
'neata monica .o zi faina sa ai si tu
|
||
|
Malak Postat pe 8 Octombrie 2008 10:14 |
||
Buna dimineata!O zi faina,pupici ptr toate
|
||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 10:39 |
||
Buna dimineata. Azi ma simt mai bine si in stare sa stau la calculator si la o mica barfa cu voi. Asa ca va invit la un ceai cu muuuuuuuuuuuulta lamaie si miere/zaharina, dupa gust (pentru cele care mai au , ca am vazut ca suntem cateva bolnavioare). Va pup pe toate
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 8 Octombrie 2008 10:48 |
||
haideti fetelor,soarele e de mult pe cer asta e tot pt voi si pt mine si pt cine vrea s-o asculte |
||
|
Malak Postat pe 8 Octombrie 2008 11:24 |
||
De la: Malak, la data 2008-10-08 11:24:58haideti fetelor,soarele e de mult pe cer Merci Malak, nu mai ascultasem de mult piesa
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 8 Octombrie 2008 11:37 |
||
De la: Maktub_16, la data 2008-10-08 11:37:12De la: Malak, la data 2008-10-08 11:24:58haideti fetelor,soarele e de mult pe cer Anytime
|
||
|
Malak Postat pe 8 Octombrie 2008 11:38 |
||
|
hello fetelor,iete ca ma prezint si eu la cafea,desi cam tarziu,insa abia acuma a plecat baiatulmeu la scoala...... cum suntetzi azi? malak maktub ,monica ce mai facetzi mey? clau iubita,te pup si bine ai reveniiiit,esti mai bine? pe mine ma doare ingrozitor gatul,azi noapte abia am putut dormi..... |
||
|
matracucu Postat pe 8 Octombrie 2008 11:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ceao la toata lumea!!!!!!!! | 11 | De la: Delyi 10 Iunie 2010 23:56 |
| club de noapte,pt amatori de dans... | 213 | De la: DiavolytaTa 4 Aprilie 2009 18:57 |
| Prieteni noi | 31 | De la: Macika00 31 Martie 2013 07:36 |
|
|
||
| hello | 4 | De la: oana16br 15 Septembrie 2009 18:07 |
| sun foarte speriata | 4 | De la: kudika076975 6 Martie 2010 18:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.