Setari Cookie-uri

Ce faci cand...?

Sa zicem ca am intrat pe forum din curiozitate mai intai. Apoi, pe masura ce a trecut timpul, am descoperit niste oameni cu care chiar imi face placere sa stau de vorba. Si pe cand mi-a fost lumea mai draga, am vazut si fata intunecata a acestui site. Certuri, injurii, ura, venin... Si totusi, am vazut aici ce inseamna prietenia si unitatea intre niste persoane. Mai mult, in valtoarea evenimentelor care au loc pe forumul acesta, am reusit sa ma binedispun si sa imi descretesc fruntea cu ajutorul unor Oameni. Si sper ca si eu am reusit la randul meu sa fac acest lucru pentru altii.
A nu se intelege ca am deschis acest topic ca sa ridic osanale cuiva. Nici vorba! Dar m-am cam saturat de toti cei care intra pe forum, mai ales la subiectul "Relatii", isi dau cu parerea lor de superspecialisti, iar cand nu le convine ceva, incep sa improaste cu noroi. Deci intrebarea mea era: ce faci cand gasesti niste oameni buni care iti ofera prietenia lor si vin altii si ii injura? Te retragi si astepti sa se termine cu cearta sau te bagi ca musca-n lapte nestiind despre ce e vorba si tii partea prietenilor tai?

Lucia1971
Postat pe 22 August 2008 12:06
In real life (adica cu prietenii tai 'nevirtuali')cum ai proceda?:)
Malak
Postat pe 22 August 2008 12:16
Pe aiceia ii stiu bine si stiu ce le poate pielea. Prietenia virtuala est insa alta mancare de peste. Poate sa fie sau poate sa nu fie...
Lucia1971
Postat pe 22 August 2008 14:21
aici in virtual...este foarte greu sa cunosti cu adevarat persoana si nu stii ce il deranjeaza sau nu..uneori poti sari calul cu glume si sa te trezesti cu un mesaj "nu ma mai deranja niciodata"..sau pur si simplu au reactii acide si injurii la adresa ta...
aici poti fi orice,oricand,oriunde...
beem
Postat pe 22 August 2008 14:41
puteti sa ziceti ca-s naiva sau mai stiu eu cum dar prietenii sunt prieteni no matter what,virtuali sau nu.la mine una e o mare diferenta intre prieteni si cunostinte,asa k poate asta ar fi prima intrebare la care sa te gandesti.
Malak
Postat pe 22 August 2008 19:13
De la: oranjada, la data 2008-08-22 14:41:25aici in virtual...este foarte greu sa cunosti cu adevarat persoana si nu stii ce il deranjeaza sau nu..uneori poti sari calul cu glume si sa te trezesti cu un mesaj "nu ma mai deranja niciodata"..sau pur si simplu au reactii acide si injurii la adresa ta...
aici poti fi orice,oricand,oriunde...

Da, asta cred ca ii ajuta pe introvertitii care nu leaga prea usor prietenii...
Lucia1971
Postat pe 22 August 2008 23:23
si mie imi place aici si nu sunt introvertita .... imi place sa spun "selectiva" :P
morticia_adams
Postat pe 28 August 2008 23:20
eu zic ca dac aeste cazul ti parte cui trebuie....fara sa jignesti sau alte rautati. :sml-happy
ad__83
Postat pe 29 August 2008 15:34
uite lucia am sa iti spun ce fac eu de fiecare data cand izbucneste cate un scandal mai .... afurisit pe forum....ca doar sti ca sunt cu gramada....

mai intai de toate ma uit la profilul fiecarui "concurent la scandal" pe urma analizez singura care si de ce anume a inceput injuriile ,ma abtin la a tine partea cuiva dca vad ca se descurca cel pt care fac eu galerie,dar in principiu tin partea celui care este cel mai aproape de ideile mele.
acum ca prietenii mei virtuali au devenit si reali si ii cunosc cat de cat bine si le cunosc firile ma abtin sa postez pe forum ceva dar o fac in particular adica la telefon sau pe mesaje private.
nimeni nu se supara daca ii explici punctul tau de vedere,doar daca nu e in stare sa vada si alta optiune decat a lui.
pana acum nu prea s-a intamplat sa fie vreun scandal (mult spus scandal) in care sa trebuiasca sa tin partea cuiva pt ca am o fire destul de impaciuitoare.cand cineva ma calca pe nervi cu adevarat,nu recurg la injurii decat rar dar si atunci prefer sa ignor subiectul si/sau sa nu mai postez deloc la subiectul respectiv.
nu suntem o turma ...ci oameni cu personalitate in definitiv si la urma urmei fiecare este capabil sa isi apere propriile idei cu propriile argumente.

gata ....acu am terminat.
dandanaua_reloaded
Postat pe 29 August 2008 15:45
Sincer..momentan nu pot zice ca am prieteni aici,dar recunosc ca am primit sfaturi super.Dar nu am putut sa nu ma bag cand am vazut rautate,ca desi spunea cineva intr`un alt subiect ca aici se dau numai sfaturi,si de care poti asculta sau nu,totusi neintelegerea domina.Nu am vazut decat ca "toata femeile sunt la fel,toti barbatii sunt la fel,nu te casatori ca divortezi,barbatii sunt porci,femeile sunt curve"etc.Si toate astea spuse de femei.Am citit cu mai mare placere unele comenturi postate de barbati.Dar asa este si in viata reala,daca nici in biserica nu te poti abtine sa nu te certi,ce pretentii sa mai avem...Nici un pic de diplomatie,si cuvinte urate din partea unor femei care spuneam ca au copii,ca muncesc,care ar trebui sa fi mai blande cu noi astea mai "mititele".Dar e mai usor sa faci rau decat sa faci un bine.
For_life
Postat pe 29 August 2008 22:49
...in comparatie cu un alt forum..aici chiar e bine
mult mai bine...e vorba si de bunul simt pe care-l are fiecare ...chiar de omul cu care vb e doar un necunoscut din fata altui pc,nu trebuie decat sa vorbesti frumos si civilizat ca doar suntem oameni cu sentimente,ratiune si vointa...fara sa ai pretentia de a fi privit altfel...decat toti ceilalti..
spre exemplu... eu am 19 ani si imi place sa invat lucruri noi,sa primesc sfaturi si chiar am primit multe minunate,dar nu-mi place sa mi se puna eticheta aia "are 19 ani,nu stie despre ce vb..out"..oricand poti invata,indiferent de varsta si de persoane...
bineinteles ..ca orgoliul unora..nu poate avea limite ..
insa na ...caractere si caractere ..nu putem fi toti pe aceiasi banda,poate asta e farmecul...diversitatea parerilor ;)...cu toate ca am intalnit multe persoane ce se critica,jigniri ... jigniri carora nu le inteleg rostul,dar na ..indiferenta e cea mai utila ;)
sincer...mie chiar imi place aici... tot timpul am primit un raspuns atunci cand am avut o problema si cat am putut ...am oferit si eu ;)

wild_angel
Postat pe 1 Septembrie 2008 00:44
Cred ca multora le place aici de vreme ce, chiar daca izbucneste u scandal, nu renunta. Si daca am vazut eu bine, chiar persoane aflate pe parti diferite ale baricadei, se cearta ca la usa cortului, iar dupa un timp se imprietenesc. Si aici apare o alta problema. Daca tu tii partea unuia, atunci cand se impaca cu adversarul, pentru tine ramane tot adversar. Si ce faci? te apuci sa-i explici ca tu de fapt i-ai luat doar apararea prietenului/prietenei din spirit de amicitie? incerci sa te faci si tu prieten cu "dusmanul" doar pentru ca cei doi combatanti s-au impacat? Daca la un moment dat, cel pentru care ai luptat si tu ajunge la concluzia ca de fapt fostul adversar este mai valoros decat tine ca prieten?
Lucia1971
Postat pe 1 Septembrie 2008 08:50
lucia, iti spun un secret...care nu e un secret,

familia ti-o da Dumnezeu,prietnii ti-i alegi singur...

ceea ce vreau sa subliniez este ca atunci cand te simti data la o parte din cauza unei confruntari trebuie sa sti ca daca cineva se supara pe tine "doar" pt ca nu i-ai tinut partea sau pt ca "adversarul" i-a devenit intre timp prieten,atunci sunt oameni fara caracter.un prieten adevarat,va sti sa gestioneze situatia de asa natura cat sa ii faca pe ceilalti sa inteleaga cum ca fiecare are ceva special de oferit,ca fiecare este special pt tine (sau alcineva) intr-un fel diferit,si ca daca ei doi nu se inteleg tu nu ai de ce anume sa te bagi in certurile lor .daca sti simpui astfel de respect intre proprii tai "prieteni" fie ei virtuali sau reali, poate vei invata si tu lectia pe care au am primit-o de la viata.
nu poti sa obligi pe cineva sa accepte pe altcineva care ii cade rau la stomac numai cand ii pomenesti numele,dar poti impune respectul pt amandoi facadu-i sa se simta speciali pt tine.
nu trada niciodata increderea lor si poate ca nici ei nu ti-o vor trada.
daca toate astea ti se par puierile si scoase din carti de "filozofeala" ...pt mine ele reprezinta o realitate de care ma bucur in fiecare zi.

am luat de la fiecare prieten acel ceva special care il ridica in ochii mei si m-am bucurat de fiecare secunda petrecuta in compania lor,doar ca nu am incercat sa impun nimanui sa imi accepte "acel ceva" pe care eu l-am vazut la cei pe care eu ii numesc prieteni.
aaaa ca au fost cazuri cand mi-a explodat bomba in fata ,nevinovata.... soarta!!!,pierderea lor ,nu a mea.....
nu te preocupa prea tare de acei prieteni inversunati pe viata si pe muuuulte lucruri de care inca nu s-au lovit in viata bine de tot....
au inca timp sa se schimbe....
hai ,capul sus ca si maine rasare soarele....
dandanaua_reloaded
Postat pe 1 Septembrie 2008 22:47
Nu e nimic pueril in ceea ce ai scris tu sau cel putin eu nu vad asta. Iar faza cu soarele... mamaaaaaaaaaaaaa, mi-a placut la nebunie! Si asta pentru ca am si eu o vorba asemanatoare. Mersi mult!
Lucia1971
Postat pe 1 Septembrie 2008 23:02
Eu una respect ceea ce zice fiecare, ascult pareri, nu sar in capul cuiva daca nu sunt de acord sau daca mi se par sarite de pe fix ideile. Pe forumuri gasesti frecvent persoane care iti sar in cap pt nimic si consider ca au o problema legata de educatie. In general ar trebui sa fim mai prietenosi unii cu altii, mai agreabili dar nimic nu este perfect pe lumea asta :( intr-un topic chiar a trebuit sa specific k desi eu nu fac un anume lucru pt k nu pot nu am nimic impotriva celor care practica, pt k altfel imi sareau in cap cum au facut si cu ceilalti utilizatori care nu au fost de acord cu ideea.

Postat pe 1 Septembrie 2008 23:02
Te referi la faza cu fistingul, Georgia?
Lucia1971
Postat pe 3 Septembrie 2008 09:44
pai... ar trebui sa fie simplu, nu ??? cei ,,deranjati,, la mansarda dispar doar daca ii ignori, asa ca nu le raspundeti in nici un fel, si o vor lasa balta instant, sau treptat... si cred ca prietenia, chiar daca e virtuala, e reala, ca noi tot oameni suntem, nu? si daca vorbesti, te sfatuiesti, sau iti dai cu parerea ajungi sa te cunosti cu cei de pe aici in mod real, chiar daca nu direct
ebo
Postat pe 10 Februarie 2009 21:23
De la: Lucia1971, la data 2008-09-03 09:44:12Te referi la faza cu fistingul, Georgia?



Da, la acel topic ma refeream...
Vroiam sa mai completez ceva..
Cand mi se pare ca cineva greseste in ceea ce zice, intervin, chit ca greseste fata de mine, chit ca gresete fata de un prieten, sau fata de cineva cu care nu am nicio treaba. Cand este cazul iau apararea, justific, sunt genul de persoana justitiara...Poate ca din acest motiv mi-a fost tsers contul de ,,fanii'' dezlantuiti
Pe acest forum sunt unii utilizatori care au anumite probleme.
In primul rand...nu stiu sa asculte parerea celorllati, au impresia ca doar ceea ce zic ei este corect..WRONG !
De ex :
- topicurile legate de sex...eu o inteleg pe dana care nu vrea, careia penisul i se pare o scarbosenie, insa sa nu se apuce sa injure ca ultima mahalagioaica persoanele ce nu merita un asemenea tratament. fiinta aia , indraznesc sa spun ca are probleme psihice
-topicul cu emigrarea : din nou, atatea vorbe dure schimbate de persoane inteligente, de ce? pt ca unii considera ca doar ei au dreptate


Totul a culminat cu topicul dedicat oanei...nu am nimic cu ea pt ca nu o cunosc, nu am vorbit, insa mi s-a parut fff urat sa se ajunga la dezvaluiri personale. Unii rad de aia care se uita l aotv la diaconescu si chiar ei fac astfel de showuri...

Postat pe 10 Februarie 2009 21:32
Prima data cand mi-am facut cont pe vreun forum, am gasit un grup destul de mic de oameni, cu care in timp am ajuns sa ma cunosc si cu multi dintre ei sa fiu prieten in viata reala, chiar daca suntem din orase diferite. Cu trecerea timpului si cresterea numarului de utilizatori, au aparut tot felul de discutii ce uzau de un limbaj licentios, ceea ce a facut ca majoritatea din cei care ii stiu sa se retraga putin cate putin.
Oamenii au personalitati diferite, ceea ce inerent duce la dispute. Cand acestea se desfasoara in limitele decentei, oricat de aprinse, nu e nici o problema. Cand limitele bunului simt sunt depasite, disputa in sine dispare si se transforma fie intr-un concurs "cine injura cu mai multa imaginatie", de aceea poate ar fi necesara prezenta unor moderatori.
In ceea ce priveste prietenii, le sunt alaturi. Uneori se inseala si ei, uneori gresesc si ei sau depasesc si ei limita si nu ma feresc sa le aduc in atentie acest fapt.
Nu ma consum daca ma injura cineva pe forum, dar ma deranjeaza in mod evident comportamentul deplasat.
Spun toate acestea, datorita faptului ca am observat aici prezenta unor persoane cu care imi face placere sa vorbesc, serios sau in gluma. Daca nu erau aceste persoane imi stergeam contul si.."ura si la gara".
Iradiatu_
Postat pe 10 Februarie 2009 21:55
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-01 22:47:05lucia, iti spun un secret...care nu e un secret,

familia ti-o da Dumnezeu,prietnii ti-i alegi singur...

ceea ce vreau sa subliniez este ca atunci cand te simti data la o parte din cauza unei confruntari trebuie sa sti ca daca cineva se supara pe tine "doar" pt ca nu i-ai tinut partea sau pt ca "adversarul" i-a devenit intre timp prieten,atunci sunt oameni fara caracter.un prieten adevarat,va sti sa gestioneze situatia de asa natura cat sa ii faca pe ceilalti sa inteleaga cum ca fiecare are ceva special de oferit,ca fiecare este special pt tine (sau alcineva) intr-un fel diferit,si ca daca ei doi nu se inteleg tu nu ai de ce anume sa te bagi in certurile lor .daca sti simpui astfel de respect intre proprii tai "prieteni" fie ei virtuali sau reali, poate vei invata si tu lectia pe care au am primit-o de la viata.
nu poti sa obligi pe cineva sa accepte pe altcineva care ii cade rau la stomac numai cand ii pomenesti numele,dar poti impune respectul pt amandoi facadu-i sa se simta speciali pt tine.
nu trada niciodata increderea lor si poate ca nici ei nu ti-o vor trada.
daca toate astea ti se par puierile si scoase din carti de "filozofeala" ...pt mine ele reprezinta o realitate de care ma bucur in fiecare zi.

am luat de la fiecare prieten acel ceva special care il ridica in ochii mei si m-am bucurat de fiecare secunda petrecuta in compania lor,doar ca nu am incercat sa impun nimanui sa imi accepte "acel ceva" pe care eu l-am vazut la cei pe care eu ii numesc prieteni.
aaaa ca au fost cazuri cand mi-a explodat bomba in fata ,nevinovata.... soarta!!!,pierderea lor ,nu a mea.....
nu te preocupa prea tare de acei prieteni inversunati pe viata si pe muuuulte lucruri de care inca nu s-au lovit in viata bine de tot....
au inca timp sa se schimbe....
hai ,capul sus ca si maine rasare soarele....


ma bucur ca imi respect vorbele....

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Februarie 2009 01:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Putin ajutor pentru o romanca indragostita de un arab 3 De la: kudika_1008015 9 Aprilie 2016 21:27
imi raspunde cineva? 5 De la: priest 6 Aprilie 2009 09:48
Ajutooor va rog!! 179 De la: BlueeyesEtta 27 Iunie 2013 19:49
Barbatul de care sunt indragostita,iubeste pe alta !!!!!! 7 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:50
pielea uscataaa :( 4 De la: mimi_ca29 11 Aprilie 2011 16:33