Setari Cookie-uri

ce parere aveti despre droguri?ati consumat vreodata?daca da de ce?

doamne ce disperata e,incredibil

Postat pe 13 Octombrie 2008 02:53
De la: rebelll, la data 2008-10-13 02:51:42Da da,se tot lua intr-una de mine ca n-am fata de el,ca n-o sa stea mult cu mine pffff

.....................................................................
As fi putut fi tatal tau, dar tiganul din fata mea avut marunt. Eu nu.
StrangerInAStrangeLand
mia_bela,dar tu ce ai de castigat din toata chestia asta?Adica,gandidu-ne logic,Oana e un om ca noi toti.Mie personal mi-a lasat o impresie foarte buna aici pe forum,personal nu o cunosc,insa nu cred ca e un om rau.Dar revenind,ea este un om,cu totii avem greseli,si eu,si tu,ce anume consideri tu ca te indreptateste sa "arunci cu pierte in ea"?Ai senzatia ca esti un om perfect?Sa zicem ca ai dreptate si ea a mintit in legatura cu persoana ei,tu nu ai mintit niciodata?Am inteles(recunosc ca nu am stat sa citesc tot)ca de exemplu pozele pe care le ai la profil nu iti apartin si asta inseamna deja ca ai mintit in legatura cu identitatea ta.Cu totii suntem niste conturi aici pe forum in cautarea unor respunsuri pe care nu am reusit singuri sa le gasim .De fapt,tu de ce te bagi "cu bocancii" in viata acestei fete?Cu ce te ajuta pe tine?Si daca ai avea dreptate,ce crezi ca rezolvi daca o desfintezi aici pe forum?De ce nu o faci personal,ca observ ca problema ta cu Oana e una persoala...Oricum,cred ca majoritatea lumii nu mai citeste ceea ce se posteaza aici.Suntem practic niste oameni care nu ne cunoastem intre noi si probabil ca nici nu e vom cunoaste...De unde vine setea asta de razbunare la tine?De ce atata ura?Stau totusi sa ma gandesc,ca exista oameni care au dusmani si ma sperie gandul ca as putea sa am si eu oameni care sa ma urasca asa...Ce rau ti-a facut tie Oana vre-o data?
sweetpink
StrangerInAStrangeLand,de ce te iei de mine?Era doar o intrebare...
sweetpink
Postat pe 13 Octombrie 2008 02:55
De la: sweetpink, la data 2008-10-13 02:55:56StrangerInAStrangeLand,de ce te iei de mine?Era doar o intrebare...

..................................................................
RELAX... TESTAM DACA MAI AI CELE 3 FOBII!!!
StrangerInAStrangeLand
Postat pe 13 Octombrie 2008 02:57
De la: StrangerInAStrangeLand, la data 2008-10-13 02:38:28
De la: rebelll, la data 2008-10-13 02:31:53Bai maimuto,ti-am zis sa iti dai silinta, nu asa .! Ce draqu maimuto? chiar nu ai cuvinte grele? vrei sa zici ca tu nu mananci chebab? ca la cat esti de gras ai baga in tine direct: chebab cu frisca haide, stiu ca poti.

.....................................................................
CUVINTE GRELE... HMMM... CE INSEAMNA PENTRU TINE? fier, plumb? sunt destul de grele?

..................................................................
IN ORICE ENCICLOPEDIE, IN DREPTUL CUVANTULUI "M*IE" VEZI POZA TA, REBELL
StrangerInAStrangeLand
Postat pe 13 Octombrie 2008 03:00
Da...le mai am Eu va las ca maine am scoala si tre sa ma trezesc de dimineata Distractie placuta in continuare si noapte buna!
sweetpink
Postat pe 13 Octombrie 2008 03:00
prima data intreab-o pe oana cum se simteau oamenii de care isi batea ea joc pana acum,si radea in ultimul hal de ei,tu unde erai atunci ?nu ai vazut ce scria?te-ai bagat si atunci??? tu nu ai vazut cati au scris aici azi?poate doar jumate din cei care stiu cine e oana de fapt!eu nu am nimic cu ea,nu vreau sa o desfintez,spun doar adevarul ca e o mincinoasa,o putoare internationala,o lasa pentru ca nu are curaj sa ma confrunte si o zana paduchioasa care destrama familii ,ea fiind maritata la randul ei asa ca nu ii mai lua apararea atata,ca nu ma impresionezi crede-ma

Postat pe 13 Octombrie 2008 03:01
mia_bela,dar tu ce ai de castigat din toata chestia asta?Adica,gandidu-ne logic,Oana e un om ca noi toti.Mie personal mi-a lasat o impresie foarte buna aici pe forum,personal nu o cunosc,insa nu cred ca e un om rau.Dar revenind,ea este un om,cu totii avem greseli,si eu,si tu,ce anume consideri tu ca te indreptateste sa "arunci cu pierte in ea"?Ai senzatia ca esti un om perfect?Sa zicem ca ai dreptate si ea a mintit in legatura cu persoana ei,tu nu ai mintit niciodata?Am inteles(recunosc ca nu am stat sa citesc tot)ca de exemplu pozele pe care le ai la profil nu iti apartin si asta inseamna deja ca ai mintit in legatura cu identitatea ta.Cu totii suntem niste conturi aici pe forum in cautarea unor respunsuri pe care nu am reusit singuri sa le gasim .De fapt,tu de ce te bagi "cu bocancii" in viata acestei fete?Cu ce te ajuta pe tine?Si daca ai avea dreptate,ce crezi ca rezolvi daca o desfintezi aici pe forum?De ce nu o faci personal,ca observ ca problema ta cu Oana e una persoala...Oricum,cred ca majoritatea lumii nu mai citeste ceea ce se posteaza aici.Suntem practic niste oameni care nu ne cunoastem intre noi si probabil ca nici nu e vom cunoaste...De unde vine setea asta de razbunare la tine?De ce atata ura?Stau totusi sa ma gandesc,ca exista oameni care au dusmani si ma sperie gandul ca as putea sa am si eu oameni care sa ma urasca asa...Ce rau ti-a facut tie Oana vre-o data?
Raporteaza abuz de limbaj
Aexplicat cu cateva pagini in urma de ce face asta.! tu-e lene sa citesti? nu mai dramatiza atat.!

Postat pe 13 Octombrie 2008 03:02
De la: sweetpink, la data 2008-10-13 03:00:41Da...le mai am Eu va las ca maine am scoala si tre sa ma trezesc de dimineata Distractie placuta in continuare si noapte buna!

StrangerInAStrangeLand
Postat pe 13 Octombrie 2008 03:03
Nu am dramatizat de loc,si nu urmaresc sa te impresionez.Nu tin partea nimanui,urmaream doar sa aflu motive mai clare pt care ai scris tot ce ai scris si lasa-ma sa cred ca nu faci asta pt ca sa lupti impotriva minciunilor sau a familiilor destramate de Oana atata timp ca nu e vorba de familia ta...adica sunt convinsa ca trebuie sa fie la mijloc si persoana ta.Incercam doar sa vad situatia din perspectiva ta.Ti-am mai spus ca nu am nimic cu tine!
sweetpink
Postat pe 13 Octombrie 2008 03:14
Cat despre subiectele in care Oana isi atea joc de alti membrii de pe forum...cred ca le-am pierdut..
sweetpink
Postat pe 13 Octombrie 2008 03:22
Gata,va las ca nu ma mai trezesc maine.Noapte buna!
sweetpink
Postat pe 13 Octombrie 2008 03:23
Nici nu iesisem bine de pe forum ca Oana parazitul nostru care citeste non stop si plange ca am demascat-o si-a facut un cont luandu-mi poza cu numele MMIA esti o terminata si ma bucur ca am reusit sa iti pun botu ala pe labe ti-am dat preocupare casnico acum hai te astept sa ma ataci de pe contul proaspat inventat

Postat pe 13 Octombrie 2008 04:06
nu beau, nu fumez tutun, nu iau droguri.

aaaa...ba fumez marijuana. si??

nu provoaca dependenta, nu simt nevoia sa fumez atunci cand nu am.

personal..tigarile mi se par mult mai periculoase.
vera_coca
Postat pe 13 Octombrie 2008 08:17
Buna,
Nu am incercat si nu cred ca voi incerca vre-odata, pentru ca nu cred ca merita, sau ca pierd ceva daca nu o fac. Ba mai mult, va sfatui si pe voi sa nu o faceti, caci drogurile sunt ca o cutie a Pandorei niciodata nu stii ce surprize iti aduc..
In viata sunt multe alte placeri utile si sanatoase..
O zi buna tuturor..
kisoy
Postat pe 13 Octombrie 2008 09:45
De la: mia_bela, la data 2008-10-13 04:06:57Nici nu iesisem bine de pe forum ca Oana parazitul nostru care citeste non stop si plange ca am demascat-o si-a facut un cont luandu-mi poza cu numele MMIA esti o terminata si ma bucur ca am reusit sa iti pun botu ala pe labe ti-am dat preocupare casnico acum hai te astept sa ma ataci de pe contul proaspat inventat

...........................................................
nu beau, nu fumez, nu injur... ptiu!!! baga-mi-as!!! iar mi-a cazut tzigara-n bere!!! MIA_BELA, DU' SHI CUMPARA TZIGARI!!! HAI, REPEJOR!!!
StrangerInAStrangeLand
Postat pe 13 Octombrie 2008 11:28
De la: stef80, la data 2008-10-12 22:45:35alta mucoasa "fatata" prematur..
afla draguta ,ca tocmai incheiai o facultate de 5 ani la zi si acum fac un master..
iar cu muncile nu stau deloc ,atata timp cat produc bani si produc bine..
in rest nu dau nici cu botul nici cu partea dorsala, ca prietena ta rebelll si nici nu spal vase la restaurante in Belgia, pentru painea de zi cu zi..

dragul meu.. afla ca mama m-a adus pe lume in prezenta unui medic de spacialitate.. nu in prezenta ta... si ca eu la 20 de ani.. muncesc si fac facultate,in acelasi timp.. fara sa ragai peste tot ce desteapta sunt eu ca fac facultate.. ti-am permis cam multe, ptr ca nu cred ca suntem la acelasi nivel.. asa ca te rog frumos sa iti tii gura cand vine vorba despre mine
focsa05
Postat pe 13 Octombrie 2008 11:36
De la: sweetpink, la data 2008-10-13 03:22:31Cat despre subiectele in care Oana isi atea joc de alti membrii de pe forum...cred ca le-am pierdut..

Eu si Wolfy am avut o disputa in care eram banuite (cuvant usor) ca am fi una si aceeasi persoana.

Asta inainte sa inceapa fata cu santajul : daca nu taci, public si restul (facand referire la o problema mai veche de-a mai pe care o expusesem pe alt site). Asta este donsoara Oana - profit ca e un moment de respiro pe celalalt site - persona n-am nimic cu ea, mi se pare chair patetic sa iti petreci viata pe un forum urmarin IP-uri left and right, dar ma amuza sa vad pe cati i-a prostit. In fine, cum asm zis, nu e treaba mea sa deschi ochii celor care nu sunt capabili sa evalueze corect valoarea unei persoane.
Kathara
Postat pe 13 Octombrie 2008 11:40
De la: Kathara, la data 2008-10-13 11:40:28
De la: sweetpink, la data 2008-10-13 03:22:31Cat despre subiectele in care Oana isi atea joc de alti membrii de pe forum...cred ca le-am pierdut..

Eu si Wolfy am avut o disputa in care eram banuite (cuvant usor) ca am fi una si aceeasi persoana.

Asta inainte sa inceapa fata cu santajul : daca nu taci, public si restul (facand referire la o problema mai veche de-a mai pe care o expusesem pe alt site). Asta este donsoara Oana - profit ca e un moment de respiro pe celalalt site - persona n-am nimic cu ea, mi se pare chair patetic sa iti petreci viata pe un forum urmarin IP-uri left and right, dar ma amuza sa vad pe cati i-a prostit. In fine, cum asm zis, nu e treaba mea sa deschi ochii celor care nu sunt capabili sa evalueze corect valoarea unei persoane.

....................................................................
BINE CA NU ERATI BANTUITE...!!! (cuvant si mai usor)
StrangerInAStrangeLand
Postat pe 13 Octombrie 2008 12:00

De la: oanna_81, la data 2008-08-10 00:24:03 o sa-ti dea foc elevii aia la ore fato! si o sa stearga cu tine pe jos .

beyonce_indragostita
Postat pe 13 Octombrie 2008 12:29
Ei, nu se poate! Asa se exprima Andreea Marin a sitului? Vai, dar ce se intampla cu lumea asta!?
Kathara
Postat pe 13 Octombrie 2008 12:33
De la: Kathara, la data 2008-10-13 12:33:07Ei, nu se poate! Asa se exprima Andreea Marin a sitului? Vai, dar ce se intampla cu lumea asta!?

A, nu stiai?

De la: oanna_81, la data 2008-08-10 00:24:03usor de zis stef.. intentia asta o am si eu de cateva zile dar cand vad ce scrie cateaua asta de fiecare data ma iau toti dracii!! .

De la: oanna_81, la data 2008-08-10 00:24:03Ti-am spus ca am multe cunostinte, nu-i asa? Da.. ti-am spus. Si cu textele scrise de tine aici am sa aflu cine esti in realitate. pt ca m-as mira sa mai fie altcineva sa scrie ca tine, atat de prepotent si repetitiv.. hehe.. Si apoi sa te fereasca d-zeu.. ca in mare belea te-ai bagat. Sincer iti spun.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Octombrie 2008 13:04
Aaa, si amenintari! Si vad ca tot asa, cu violente fizice. Dar domnisoara arhitect nu are niciun Taj Mahal in proiectele de viitor, chair asa isi traieste viata internautic?
Kathara
Postat pe 13 Octombrie 2008 13:13
De la: Kathara, la data 2008-10-13 13:13:59Aaa, si amenintari! Si vad ca tot asa, cu violente fizice. Dar domnisoara arhitect nu are niciun Taj Mahal in proiectele de viitor, chair asa isi traieste viata internautic?

De la: oanna_81, la data 2008-08-08 20:49:16 sa se duca la mama dracului cu tot cu tampita asta.. chiar nu mai are rost sa continuam subiectul..
HERMAFRODITO.. SA CREPI ZDREANTA CE ESTI!

(http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19102/RAPORTAREA-POZELOR-/7.html)

De la: oanna_81, la data 2008-08-09 23:53:11 nesimtita ordinara ce esti .. ca te iau si-ti bag in fund si diplomele mele si ale tale!! si dupa aia ti le dau sa le inghiti

(http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/18668/Este-un-criminal-egal-din-punct-de-vedere-uman-cu-victima-lui-/26.html)
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Octombrie 2008 13:15
De la: oanna_81, la data 2008-08-31 23:21:39o persoana desteapta nu se prosteste cand o provoaca cineva.. e desteapta pana la capat, evita cearta si nu da dovada de aroganta.. pt ca aroganta e prostie curata. <

Si totusi te-ai cam balacarit pe forumul asta. Ce sa inteleg de aici
De la: oanna_81, la data 2008-09-01 02:10:52mai pufilici.. devii ridicola si daca de obicei asa functionezi in viata bravo tie.. dar nu iti merge cu toata lumea

Vai, Oana, dar ce-ai cu fata? Parca nu atacai!

Pufilici te-a lasat in pace. Trage tu de aici concluzia cine-i inteligent si cine nu.
Kathara
Postat pe 13 Octombrie 2008 13:25
Uf wolfy, o fi greu sa dai delete la contul ala sau sa inchizi calculatorul macar?
Nu intervin ca sa-i iau apararea Oanei, cred ca se poate apara si singura. Intervin ca nu te suport pe tine.

Ma enervezi ca te dai o sfanta, dar tu de-abia astepti sa fii injurata ca sa ai motiv sa vorbesti si tu ca la usa cortului. Repet, cu ce esti tu mai breaza decat persoanele care te jignesc pe tine? Daca cineva iti spune "esti proasta!" iar tu raspunzi "ba tu esti proasta!" ce castigi? Din punctul meu de vedere esti in aceeasi oala cu acela care a jignit primul. Si atunci toate argumentele tale ulterioare sunt egale cu zero.

Si te rog nu ma lua cu "tie ti-ar conveni sa-ti vorbeasca cineva asa?"; normal ca nu, dar eu am bun simt si nu raspund la astfel de provocari. Eventual ii demonstrez persoanei respective ca habar n-are despre ce vorbeste. O doamna nu raspunde NICIODATA la injuraturi tot cu o injuratura!!!

Ia lectii de la prietena ta Kathara, ca este cu vreo 5 clase peste tine. Tot respectul pentru tine Kathara!

Si, in plus tu cum ai aflat de discutia asta? Stai s-o urmaresti pe Oana ce posteaza? Eu am postat la subiect si am primit instiintare ca s-au mai postat comentarii. Tu????

Postat pe 13 Octombrie 2008 13:55
hai mai fetele,iar o luam de la capat???

ca sa fiu on topic ...ati tras ceva pe nas azi????

serios, e deja expirata faza asta....
dandanaua_reloaded
Postat pe 13 Octombrie 2008 14:27
De la: crista_galli, la data 2008-10-13 13:55:16Uf wolfy, o fi greu sa dai delete la contul ala sau sa inchizi calculatorul macar

Nu imi sterg contul cand tu si Oana aveti chef(si ea imi sugerase acelasi lucru mai demult), si deschid calculatorul ori de cate ori vreau. Sper ca ne-am inteles.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Octombrie 2008 14:44
De la: oanna_81, la data 2008-10-13 14:41:47

mama ce TARE devine discutia aici..
ma impresionati, pe bune!!
mai kathara si wolfy, sunt expirate povestile alea.. nu vedeti ce chestii interesante se scriu acum aici..???

deci s-a descoperit ca am 2 amanti si ca destram familii

sunt foarte tare frateee.. FEME FATALLE mai ales ca am observat ca s-au si batut pt mine

bine acuma, daca tot ati aflat.. ce sa fac si eu..

vezi bela-mirabela ca te-ai incurcat in anumite faze.. pe Patru il cheama de fapt Cinci si are patru copii (de acolo probabil confuzia)
si de ce minti ca asteptam sa doarma sotul meu ca sa pot fugi la el? Nu e asa.. ii spuneam ,,iubitule, vezi ca fug pana la Cinci, nu stau mult. Bineinteles ca el credea ca merg la vecina de la cinci, care mi-e buna prietena.

iar pe celalalt cu S.. nu incepe cu S.. incepe cu W.. si e tipul care joaca in prision break
si e casatorit si el, cu una din fetele de aici de pe forum.. da' ea stie ca e amantul meu si nu are nimic impotriva atata timp cat de luni pana joi sta cu ea.. vezi tu, nu incerca sa ne strici combinatiile ca noi le-am pus bine la cale.

pai daca tot zici adevarul zi-l fata pana la capat, sa vada lumea cu ce amanti imi petrec noptile (asta atunci cand nu stau pe kudika)
s-apoi sa mai sustina cineva ca nu-s cea mai norocoasa femeie..

Postat pe 13 Octombrie 2008 14:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Animale 7 De la: angelo_micnegrusiurat 12 Septembrie 2010 14:46
cum sa faci bani usor.......pe criza 8 De la: mariachi 4 Septembrie 2011 12:37
ramanem indiferenti? 18 De la: claudia_stefanut 29 Ianuarie 2009 10:15
Buna! 4 De la: kudika_nikole 26 Ianuarie 2012 12:31
diploma facultate 40 De la: kudika_926887 5 Iulie 2013 22:17