Setari Cookie-uri

O dragoste ciudata.....

L-am cunoscut acum opt luni de zile dintr-o intamplare.M-am indragostit la prima vedere as putea spune...El e arab...eu romank iar noi traim in germania.am avut o relatie ciudata deoarece nu vbeam aceeasi limba,eu nu stiu bn germana, el nu stie bn engleza si pt asta aveam nevoie d translatori.Am stat 6 luni asa.Era greu evident dar nu ne interesa,era o iubire kre n-avea nevoie de cuvinte...Dar dupa 6 luni eu am pus capat relatiei deoarece incepeam sa ma indragostesc tot mai tare si nu vedeam nimic bun in asta.Ne-am despartit de 2 luni dar tot tin la el,il vad zi de zi fara sa vreau ma intalnesc cu el peste tot pe strada stand foarte aproape unul de celalalt.Verisoara mea fiind prietena fratelui lui.La inceput n-am stiut ca sunt frati dar cu timpul am aflat ei doi ramanand impreuna deoarece verisoara mea vbeste germana.Nu stiu cum sa mi-l scot din minte,nu stiu cum sa-l mai ocolesc ce sa mai fac......si tot o data nu inteleg ce se intampla cu mine si cum pot avea astfel de sent fata de o persoana cu care nu ma pot intelege....Ciudat nu?
anabahebak
Postat pe 1 Septembrie 2008 11:22
De la: anabahebak, la data 2008-09-01 11:22:25L-am cunoscut acum opt luni de zile dintr-o intamplare.M-am indragostit la prima vedere as putea spune...El e arab...eu romank iar noi traim in germania.am avut o relatie ciudata deoarece nu vbeam aceeasi limba,eu nu stiu bn germana, el nu stie bn engleza si pt asta aveam nevoie d translatori.Am stat 6 luni asa.Era greu evident dar nu ne interesa,era o iubire kre n-avea nevoie de cuvinte...Dar dupa 6 luni eu am pus capat relatiei deoarece incepeam sa ma indragostesc tot mai tare si nu vedeam nimic bun in asta.Ne-am despartit de 2 luni dar tot tin la el,il vad zi de zi fara sa vreau ma intalnesc cu el peste tot pe strada stand foarte aproape unul de celalalt.Verisoara mea fiind prietena fratelui lui.La inceput n-am stiut ca sunt frati dar cu timpul am aflat ei doi ramanand impreuna deoarece verisoara mea vbeste germana.Nu stiu cum sa mi-l scot din minte,nu stiu cum sa-l mai ocolesc ce sa mai fac......si tot o data nu inteleg ce se intampla cu mine si cum pot avea astfel de sent fata de o persoana cu care nu ma pot intelege....Ciudat nu?


Ana Bahebak..Frumos, te iubesc in araba..Nu cred ca e nimic ciudat, dragostea nu are nevoie de cuvinte, ci de gesturi, de fapte..Cosider superficial motivul pentru care te-ai despartit de el, nu stiu, puteati sa fi mers impreuna la cursuri de germana sau engleza, cred ca solutii ar fi fost si sunt..Poate ar trebui discutati si impreuna sa gasititi o solutie sa rezolvati aceasta problema de comunicare...Si poate asa vei fi si tu mai linistita apoi..Ti-am lasat si un mesaj pe privat...
Elena30
Postat pe 2 Septembrie 2008 10:22
dupa parerea mea ai gresit renuntand la aceasta relatie doar bazandu-te pe acest fapt!putea-ti invata una din limbi impreua cum zice si arabusa importanta e intelegerea sentimentala si dc te simti bn lanaga el!iar semnul meu de intrebare este ....cand nu ai mai vrut sa te mai vezi cu el care a fost reactia lui?(trebuie sa te gandesti ce inti este mai bn ca stai in germania si vei intalni poate pe alt cineva si te vei lovi de acceasi problema)! iar dupa mine esta e un compromis pe care il poti face(de a invata sa comunici cu o persoana care te face sa simnti ceva)ca tot era vb de compromisuri pe forum!
yo_anca
Postat pe 6 Septembrie 2008 23:13
iubirea e o limba universala. nu-i trebuie traducator

Postat pe 6 Septembrie 2008 23:20
Nu stiu dc ai vrut sa renunti la el nu trebuia sa procedezi asa

Postat pe 12 Septembrie 2008 20:29
am citit mesajul tau si pot sa-ti zic ca sunt in aceiasi situatie ca tine.iubesc un arab de 7 luni dar din pacate el este in tunisa si eu in romania.ne-am cunoscut pe net,am vb zeci de ore pe mes si la telefon.ne-am petrecut concediul impreuna...dar era ciudat...vb engleza:)))e singura limba comuna.cu toate astea simt ca il iubesc enorm si nu as putea trai fara el.eu zic ca merita sa lupti pt sentimentele tale...daca simti ca sunt adevarate.e greu...dar rezultatul poate fi minunat

Postat pe 12 Septembrie 2008 21:19
geo32 Data: 2008-09-06 23:20:36
iubirea e o limba universala. nu-i trebuie traducator

bravo geo! frumos spus....
eu nu inteleg de fapt de ce domnisoara l-a parasit pe respectivul dupa 6 luni?doar pt ca se indragostea mai tare de el?asta e un motiv sa lasi pe cineva tocmai cand il iubesti mai mult?? eventual revino cu detalii ca suntem in ceata ...cel putin eu..

Postat pe 12 Septembrie 2008 21:23
A PARASI O PERSOANA doar pt ca incepi sa o iubesti mai mult e doar o prostie si observi si tu ca regretii!!

Postat pe 14 Septembrie 2008 11:21
l-am parasit in speranta ca il pot uita si k nu sufar mai mult.Credeam k e mai bine asa,dar ne-am impacat.Oricum va multumesc mult pt sfaturi
anabahebak
Postat pe 21 Septembrie 2008 01:26
bravo!!

Postat pe 21 Septembrie 2008 01:46
Ma bucur ca v-ati impacat...daca totul mergea bine nu aveai de ce sa faci asta

Postat pe 22 Septembrie 2008 09:03
ms mult dulcika_ubita
anabahebak
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:12
parerea mea e ca trebuie sa-ti urmezi instinctul, altfel vei regreta toata viata
sunt casatorita si mai tanjesc si acum dupa o veche iubire.....
atunci mi se intampla la fel, nu comunicam dar eram atrasa irezistibil de EL......
bazgodia
Postat pe 23 Septembrie 2008 10:21
am si eu o intrebare legata oarecum de tema de aici:
ce conteaza mai mult intr-o relatie : comunicarea sau atractia ?
daca nu comunici si esti atrasa , sunt sanse sa ajungi sa comunici in timp si sa bariera asta sa cada, dar cine poate spune k asa se intampla in toate cazurile de genul asa ?
daca nu esti atrasa si totusi comunici , poate ajungi in timp sa descoperi chestii pe care la inceput nu le vedeai si sa ajungi sa te simti atrasa, dar si aici cine poate spune k asa o sa fie in fiecare caz?
si cel mai import , stii cu adevarat knd este cazul sa termini o relatie sau sa continui?
eu sunt cu un tip de o luna , suntem foarte atrasi unul de altul, atractie care nu am mai simtit-o de mult timp. dar ne-am grabit in multe chestii si eu am descoperit k el nu comunica chiar atat de des pe cat as fi crezut. si am inceput sa am dubii.
va rog sa imi dati cateva sfaturi.
blablabla
Postat pe 23 Septembrie 2008 10:46
bine zis....
emilik84
Postat pe 23 Septembrie 2008 12:43
Intr-o relatie conteaza multe lucruri daca as face un top as pune asa
1 comunicarea
2 atractia
3 intelegerea
4 modestia
etc

Intr-o relatie degeaba exista atractie daca nu e si comunicare

anabahebak acum tot ce iti ramane este sa fi fericita alaturi de el si sa va iubiti

Postat pe 23 Septembrie 2008 19:07
Comunicarea e cea mai importanta intr-o relatie.De fapt de la comunicare porneste totul.Daca o sa reusesti sa comunici cu el mai des o sa aflii mult mai multe lucruri despre el si el despre tine.Am intalnit multe cazuri care dupa mai multa comunicare nu amai fost atractia asa de mare ca la inceput.S-a ajuns la momente in care atractia a disparut si asta datorita faptului ca persoana respectiva nu a fost pe masura asteptarilor.Deci cum am mai zis...totul porneste de la comunicare.Succes iti doresc si fa-l sa vorbeasca,daca nu ,nu e ptr tine crede-ma

Postat pe 23 Septembrie 2008 19:40
mersi fetelor. am incercat sa vb cu el despre ideea asta si a zis k el prefera sa ramana un mister anumite lucruri din viata lui cotidiana , nu chestii importante , ci doar cele zilnice, si am incercat sa ii explic k vreau sa fac parte din viata lui si k poate k ar fi un inceput bun comunicarea si despre chestiile astea. nush sigur kt am reusit sa il conving sa vb , dar vedem zilele viitoare. aveti dreptate comunicarea vine pe primul loc si dk e poate o sa mai discut o data cu el despre importanta ei intr-o relatie.
thx again :*
blablabla
Postat pe 24 Septembrie 2008 02:06
cred ca trebuie sa fie foarte greu sa tanjesti dupa altcineva, fiind casatorita... dar cred ca daca te-ai decis sa te casatoresti, trebuie sa depui toate eforturile pentru casnicia ta.. incearca sa uiti, si sa te gandesti la momentele frumoase din relatia trecuta doar ca la niste momente placute din viata...

Postat pe 24 Septembrie 2008 10:08
ai grija pana unde extinde el aura asta a misterelor... am o prietena care dupa 6 ani de casnicie a aflat ca sotul ei are copii din prima sa casnicie si nici acum nu stie totul despre el, desi amandoi puteau jura ca sunt suflete pereche... e bine sa-ti cunosti cat mai bine partenerul...

Postat pe 24 Septembrie 2008 10:11
Blablabla,parerea mea este ca trebuie sa fii putin mai diplomata,si sa nu aduci in subiect faptul ca tu vrei mai multa comunicare.Prima data asterne-ti tu pe hartie cam ce ai vrea sa stii despre el,ca sa fii tu sigura la ce fel de subiect il vei incita,apoi o sa vezi ca o sa vb singur.Ideea este sa-i vezi modul de gandire,si asteptarile lui.Cand incepe lasa-l sa vb ce vrea,tu doar asculta.Urmator ai sa stii unde este nevoie de sare sau piper si ca atare actioneaza!!!
Succes.Tine-ne la curent

Postat pe 25 Septembrie 2008 13:31
Cum poti sa te indragostesti de cineva fara sa stii cum gandeste, fara sa-i cunosti mintea? Mie mi se pare ca e mai degraba vorba de atractie sexuala deghizata in amor.

Si ce-i cu avatarul tau? Hope arabu, hopa imbaticatu?
Kathara
Postat pe 29 Septembrie 2008 13:18
Nu am putut rezista sa nu comentez si eu. Nu am nimic cu arabii- am lucrat 5 ani cu ei, si am avut si un iubit arab timp de 1 an. Ei sunt foarte respectuosi fata de femei si foarte atenti..dar asta pana cand sunt siguri ca esti a lor, apoi nu stiu de ce, dar se pare ca se cam plictisesc si se uita dupa altele. In locul in care am lucrat am cunoscut multi arabi.dar nici unul fidel ..acum cu nevasta..peste o ora cu amanata. Nu vreau sa jignesc sau sa generalizez, dar asta e parerea pe care mi-am format-o. Eu una, nu am incredere in ei..pupici!
daneassa
Postat pe 29 Octombrie 2008 11:56
Kathara are dreptate;;
Mai mult- "dragostea" asta trece doar de prima faza: ( "Doamne ( sau ma rog Allah ) ce i-as face!)
Dar dupa?
Nici eu ( ca si alte persoane mai sus) n-am o parere foarte buna despre arabi; Mai curand - daca esti "slaba de inger" iti va suci mintile ( am tot vazut femei maritate pe alta religie si care se simt foooarte bine cu "baticul " pe fatza- numai pentru faptul ca- de foame- n-au avut alta sansa; Personal n-am cunoscut femei care sa stie ce vor si sa se marite cu arabi)
Deci: Faci ce te "taie"- din punctul meu de vedere ( pentru ca sunt ingust si limitat ) nu-i o relatie OK;
Si intrebare: Da` nemtii ce au?
sau sunt prea cinstiti iar tie-ti trebuie cineva care sa te minta si sa te "abureasca"?
G_I_JOE
Postat pe 29 Octombrie 2008 13:01
daca doar faptul ca nu vb aceasi limba este motivul pt care ai ales sa pui capat relatiei atunci pune mana si invata germana si iubiti-va in continuare.
fluturasalb85
Postat pe 3 Decembrie 2008 17:59
cred ca t ia fost frika de iubire de cat de frumoasa poate fi iubirea...in viata tre sa mergi mai departe sa descoperi...daca ai dat inapoi acum cand erai fericita...cand o sa te indragostesti din nou ce o sa faci?o sa fugi iar?nu cred ca ai facut bine macar ales ca suferi tu dar cred ca si el sufera asa ca ai ranit 2 suflete pt ce?ca te ai temut ca l iubesti prea mult?tre sa traiesti iubirea nu sa o ocolesti:)bafta multa in continuare
ioanaalinav
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:21
orice relatie are riscuri.mai bine incerci, si daca nu merge, nu merge si gata.o iei de la capat.daca nu incerci, o sa ai regrete toata viata.....tot timpul o sa te gandesti cum ar fi fost daca.........totusi, fii atenta, poate nu or fi toti la fel, dar incearca sa afli mai multe despre el si familia lui.
mkdisk
Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:08
faceti impreuna cursuri de germana sau engleza, ca sa il cunosti mai bine.
mkdisk
Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am o dilema uriasa! 22 De la: DayC 31 Ianuarie 2010 22:26
are vreun viitor relatia? 33 De la: roxi_berzi 17 Iunie 2011 03:27
o recomandare :D 1 De la: danutzametrock 1 Septembrie 2010 12:10
Ajutor fetelor,vreau sfaturi de lA VOI 13 De la: KlaraDolores 3 Aprilie 2014 13:09
Iubire sau obsesie ?!.. 1 De la: 11 Octombrie 2011 05:41