Mai multe
|
bravo katyy eu am avut o tauroaica un an si jumatate ca amanta ea era casatorita tot cu un taur dar era slab si pricinos ea a plecat prin sat dupa barbati si m-a gasit pe mine blestemata fie ziua aceea iubire mare eu sagetator cu ascendent in capricorn si ea taur cu ascendent in dracu nimfomana ,ascultatoare la inceput si irascibila,mahalagioaica, mincinoasa asta dupa incheierea relatiei si apropo RAZBUNATOARE feritiva barbatilor din fata femeilor care au vino-ncoa de barbaso care era taur ce sa spun decit ca mi-as dorii ca toti barbatii tauri sa fie ca asta adica ascultatori si iertatori |
||
|
LOPY_71 Postat pe 15 Aprilie 2010 23:28 |
||
|---|---|---|
De la: LOPY_71, la data 2010-04-15 23:28:40bravo katyy Draga Lopy 71 - parca vb de aceeasi femeie!!!!! Te cunosc? sau o cunoastem? Chestia cu incheierea relatiei este super (tine-te tare si nu te intoarce)- am cam aceeasi poveste cu un el (ca tine ) si o o ea ca tauroaica cu ascendent in drac - sper sa nu reuseasca sa faca (ea) si mai mai mult rau de acum incolo ca este si insarcinata ( cu cine? ca este si casatorita
|
||
|
Katty03 Postat pe 16 Aprilie 2010 23:25 |
||
|
katyy eu am o intreaga poveste de dragoste patita cu femeia asta daca as publica o carte ar iesi bestseller as publica-o doar pentru barbati sa o citeasca si apoi sa se fereasca din calea lor nu ma voi mai intoarce la ea niciodata desi inca mai simt ceva pt ea, am iubito ft mult , am iubito atit de mult incit ma multumeam doar sa ma sarut cu ea si sa o string in brate actul sexual era pe locul 2 pt mine ,totusi intrun an si jumatate m-am culcat de cel putin 200 de ori cu ea si nu m-am plictisit a fost singura femeie din viata mea cu care m-am potrivit la pat, dar asta e nu stiu daca vb despre aceasi persoana ,asta cu care am fost eu o chema ANCA si atit ne-am despartit de 2 ani ,eu am mai sters cu buretele numai ca ea ma uraste de moarte si acum. preferam sa ma urasca oricine altcineva din lumea asta dar in nici un caz femeia la care am tinut foarte mult multam ...... 0745.028.165 |
||
|
|
||
|
LOPY_71 Postat pe 17 Aprilie 2010 02:31 |
||
De la: tell_the_truth, la data 2009-12-15 08:19:23Deobicei toti taurii mi-au pus capac, desi dupa cum scrie la carte nu prea exista sanse. Dar oricum sunt niste persoane minunate, sincere, incapatanate si pline de pasiune(atunci cand trebuie). [cam ca si mine, numai ca eu sunt mai echilibrata] ai mare dreptate draga
|
||
|
MYRYFYK Postat pe 17 Aprilie 2010 16:42 |
||
| Te inteleg perfect. Si eu sunt tot taur si am avut o relatie cu un taur de un an jumate. Problema la noi a fost ca aveam aceleasi pretentii. Aici poate o sa ziceti ca daca gandeam la fel si ceream amandoi acelasi lucru unul de la celalalt ar fi mers. Gresit!! Suntem la fel de posesivi, de agresivi si procedam la fel. Sa nu mai zic ca aproape tot timpul ne dadeam seama de ce vroia sa spuna celalalt. Noi vroiam aman2 sa putem avea incredere unul in celalalt, NICIODATA nu recunosteam ca este vina noastra. Oricum daca vrei un prieten adevarat, sincer, loial, un taur este cel mai potrivit. La prietenii adevarati punem suflet si ii ajutam...in relatii in schimb...la inceput dam impresia ca suntem "impecabili" si totul pare PREA PERFECT, apoi incepem sa ne aratam si cealalta latura, suntem posesivi(cel putin noi am fost) si niciodata nu eram de acord cu prietenii celuilalt, sa nu mai zic ca intradevar suntem foarte foarte razbunatori, pe cat suntem de buni pe atat suntem de rai, si am citit ca in majoritatea cazurilor taurii se enerveaza 1-2 ori pe an :)). Noi nu vrem ddecat sa fim lasati in pace. Nu zic ca nu ne place sa iesim sa ne distram, dar sincer, si eu si prt meu, mai bine am prefera sa stam acasa, linistiti cu mancare, tigari, suc, cafea si un film BUN decat sa ne ducem la "chef-uri" | ||
|
Arysgo Postat pe 6 Iulie 2010 12:18 |
||
| "Chiar daca are un temperament violent, care poate face un barbat puternic sa o rupa la fuga sau sa se ascunda sub masa, ea nu va izbucni ca o tornada devastatoare decat daca e grav provocata." | ||
|
Arysgo Postat pe 6 Iulie 2010 12:21 |
||
|
"Daca te numeri printre prietenii ei iti va fi loiala indiferent de perioadele prin care treci. oti sa circuli prin oras cu trotineta, sa te catari pe un catarg de steag, sa ajungi la mititica sau sa te duci la birou cu margarete puse dupa urechi, ea va gasi intotdeauna o modalitate de a-ti justifica gesturile, caci esti prietenul ei." - E intotdeauna victima. Tu esti un ticalos doar pentru ca stai cu ea. - E la fel de violenta si infioratoare la nervi ca si masculul din zodie. Asteapta-te ca orice obiect sa fie aruncat inspre tine, chiar si cutitele de bucatarie - Mancare=liniste si placere. Asteapta-te sa se ingrase pentru ca mananca tot timpul. O sa se leneveasca si la intretinutul casei. Trebuie sa castigi si pentru ea, o merita doar pentru ca te suporta - O sa inceapa certuri in familie doar de amuzament. E la fel de emotiva ca un sergent de instructie. Da edicte si face planuri pentru viata tuturor si se asteapta la supunere oarba. - Sa te certi sau se discuti cu ea rational este inutil. Are intotdeauna dreptate. - Nu crede in nimic ce nu poate atinge si avea. Daca te prinde ca ai o aventura este destul de probabil sa se prefaca ca nu s-a intamplat nimic doar ca sa fie linistita. - E maniaco-depresiva. O sa foloseasca asta ca sa te convinga sa stai cu ea. Nu neaparat fizic, ci mai degraba emotional si financiar. E in stare sa iti cheltuiasca banii si sa ii pastreze pe ai ei intr-un cont pe care nu o sa il vezi vreodata. - O martira. Nimic nu e vreodata vina ei. E din cauza societatii, a copiilor, a vecinilor sau a ta. Niciodata din cauza ei. - E o supravietuitoare si o sa se razbune intr-un fel sau altul. E judecatorul si juriul celor care au fraierit-o macar un pic iar sentinta o sa atarne deasupra capului lor tot restul vietii. Ai intarziat la cina o data? Asteapta-te sa iti fie adus aminte pe patul de moarte. Nu uita niciodata. - Vrei sa scapi de ea? Fa-o intr-un fel discret, ca sa previi sechele fizice permanente. Iti da ea papucii? Nu te astepta sa iti revezi vreun lucru de-al tau inapoi VREODATA. - E definitia pietrei de moara. Fa-o sa planga si o sa stea toata ziua pe canapea mancand inghetata. Enerveaz-o si o sa stai toata ziua pe podea cu ochiul umflat."
|
||
|
Arysgo Postat pe 6 Iulie 2010 12:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ea Leu si El Berbec... oare merge relatia? | 15 | De la: adrianaciocoveanu 23 Ianuarie 2010 14:30 |
| femeia gemeni | 131 | De la: copilfrumos 21 Aprilie 2014 14:27 |
| Caraterizari generale ale zodiilor?!!! | 253 | De la: yogeolove 15 Iulie 2010 18:44 |
|
|
||
| Femeia pesti +barbatul varsator....stiti ceva de compatibilitate? | 45 | De la: Simply_i 29 Mai 2009 12:40 |
| o recomandare va rog frumos | 11 | De la: marco918 16 Iunie 2011 23:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.