Mai multe
si noi
|
||
|
CICI72 Postat pe 9 Decembrie 2008 15:25 |
||
|---|---|---|
in pat ma simt fffff.bine cu taurasul.e buuuuuuuun de tot. va pup bye!
|
||
|
danike Postat pe 9 Decembrie 2008 15:33 |
||
si eu sunt tot taur si e super bine sunt o fire foarte puternica, lucru care imi pl foarte mult mai ales k am intampinat multe greutati :) taurul are multe calitati dar asta nu inseamna ca celelalte zodii nu's bune
|
||
|
|
||
|
bvlgari24girl Postat pe 16 Decembrie 2008 12:16 |
||
| Buna,sunt noua pe forum,intr-adevar ai mare dreptate!Eu sunt o femeie taur ,pot sa afirm despre mine ca sunt ft.ft. puternica,infrunt toate greutatile cu zambetul pe buze(si credeti-ma ca am trecut prin ft multe chestii urate,tocmai am divortat,am si o fetita), sunt ft. optimista,vad numai partea plina a paharului,sunt ft deschisa,comunicatica,iti spun in fata ce gandesc,de aceea la mine nu exista decat ALB si NEGRU,nu e loc pentru nuante,am un fel de al 6 simt care nu ma inseala niciodata, iar daca nu imi intri la suflet din prima ,nu o vei face niciodata,indiferent ce ai face.Sunt ft ambitioasa dar numai daca imi propun,altfel zac intr-un fel de letargie precum taurul Ferdinad,care sta pe pajiste rumegand linistit o floare,asta pana cand a venit acea nesuferita de albina si l-a zgandarit!Apropo,chiar sunt alergica la albine....Cam asta cu zodia taur.Despre compatibilitati ce sa spun,se zice ca as fi compatibila cu fecioarele si cu capricornii.Fecioara a fost sotul meu si m-am chinuit sa rezist langa el 15 ani,asa ca.... Iar despre capricorni nu stiu ce sa zic.Eu cred ca nu tine neaparat de zodie sa fii compatibil cu cineva,tine mult de firea si caracterul fiecaruia,de educatia primita,si de cat de matur stii sa privesti lucrurile.Va pup cu drag pe toti. | ||
|
Postat pe 9 Ianuarie 2009 23:16 |
||
hmm... eu m am convins ca persoanele aflate in zodia "taur" sunt extrem de insistente... si de cele mai multe ori, incapatanate...oricum, sunt prieteni de nadejde...te poti baza fara nici o grija pe ajutorul lor.....insa...uneori dau bir cu fugitii atunci cand dau de un obstacol, aparent de netrecut... au parca nevoie in permanenta de cineva care sa-i incurajeze , pt a-si duce la bun sfarsit planurile.....ironic, pt ca asa se spune, ca sunt cei mai hotarati si mai ambitiosi dintre toti.... in rest, ce sa zic...muncitori, destepti, veseli, optimisti ...
|
||
|
Lioness Postat pe 10 Ianuarie 2009 00:22 |
||
De la: Lioness, la data 2009-01-10 00:22:03hmm... eu m am convins ca persoanele aflate in zodia "taur" sunt extrem de insistente... si de cele mai multe ori, incapatanate...oricum, sunt prieteni de nadejde...te poti baza fara nici o grija pe ajutorul lor.....insa...uneori dau bir cu fugitii atunci cand dau de un obstacol, aparent de netrecut... au parca nevoie in permanenta de cineva care sa-i incurajeze , pt a-si duce la bun sfarsit planurile.....ironic, pt ca asa se spune, ca sunt cei mai hotarati si mai ambitiosi dintre toti.... in rest, ce sa zic...muncitori, destepti, veseli, optimisti ... acuma decinde si de educatia primita caracterul fiecaruia ...nu conteaza neaparat zodia..
|
||
|
petitange Postat pe 5 Martie 2009 10:21 |
||
O parere ffffffffff buna sunt pers f sociabile,sincere,de incredere.........poate doar putin incapatanate.............mie pers nu mi place culoarea rosie............ma enerveaza la culme.
|
||
|
butterfly_sound_of_love Postat pe 9 Aprilie 2009 12:19 |
||
Ai perfecta dreptate iti spune asta un taur.
|
||
|
kudika052180 Postat pe 15 Iulie 2009 13:04 |
||
|
taurii...sunt persoane a naibii de incapatanate, daca li se pune pata pe ceva, despica firul si-n 4 si e asa cum vor ei, sunt persoane foarte geloase si foarte posesive. au o ironie si o rautate ascunsa in sufletul lor si o folosesc asupra celor care le calca "teritoriul". Cand sunt suparati, tin in ei, si cand paharul de umple, ar fi bine sa nu fie nimeni prin preajma lor, pentru ca nu tin cont de cine se afla langa ei. Sunt foarte iubitori si altruisti, sunt fideli, dar pot fi fideli mai multor persoane. Sunt amantii perfecti, si ei si ele, cauta intotdeauna siguranta, fie ea de orice fel. le place mancarea buna, pe care o miroase inainte. Le place natura, unui taur ii e suficient sa petreaca o ora in aer liber, undeva unde e liniste pentru a si reincarca bateriile. sunt tauroaica si sunt tare mandra de asta. capricornii sunt foarte orgoliosi si invidiosi. daca nu li se da atentia cuvenita, se imbufneaza si stau suparati foarte mult timp. |
||
|
Alinutzz Postat pe 4 August 2009 11:28 |
||
De la: irinajd, la data 2008-11-04 10:55:26Barbatul taur este incapatanat, devotat, sociabil, cu principii de viata foarte bine stabilite pe care le respecta cu sfintenie, cu un simt al posesiei foarte dezvoltat, ce e a lui e NUMAI a lui si e vai s'amar de cei care incearca ceva. Nu este foarte romantic dar incearca, e un bun sfatuitor si ascultator.Il iubesc la nebunie :) doamne...mai bine nici eu nu ziceam faza irinajd !! si eu imi iubesc taurelu meu ... ( iubitu e taur...iar eu sunt rac... el impunge cu coarnele eu il apuc cu clestii !! )
|
||
|
lilutza09 Postat pe 17 August 2009 21:11 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-09 14:35:18on topic...
|
||
|
kudika086384 Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:48 |
||
uneori poate sunt prea agresivi trebuie sa-i asculti asculti intodeauna sfaturile sincer ma cam enerveaza
|
||
|
kudika086384 Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:50 |
||
De la: , la data 2008-09-01 21:59:17La modul general, ... Undeva la tara, la bunici, era un taur. Eu eram mica... sa tot fi avut vreo 10 ani si imi petreceam vacantele de vara cu sora mea .. Varul nostru, cam de aceeasi varsta avea (ca orice copil din zona) sarcina sa duca vacile la pascut... iar noi doua ne tineam dupa el. Acel taur de care pomeneam mai sus, alb cu negru.. scapa din cand in cand din curtea lui sau din pripon (?) si navalea peste tot ce misca fie alt animal, fie om. Omul scapa suindu-se in copac. Ceea ce mi-a ramas intiparit in minte de la taurul asta era faptul ca manca haine. Daca aveai ghinonul sa-ti lasi un tricou, un maieu pe iarba.. era ca si pierdut. Eram prea mica atunci ca sa caut o explicatie, iar acum.. nu ma mai intereseaza. Daca stiti vreunul dintre voi de ce ar manca un taur haine.. poate ma lamuriti si pe mine. |
||
|
rashela Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:13 |
||
De la: rashela, la data 2009-11-27 10:13:21De la: , la data 2008-09-01 21:59:17La modul general, ... super poate pt ca erau colorate si gandea el cu mintea lui de taurina ca sunt si gustoase!
|
||
|
miss_darine Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:10 |
||
corect. Alinutzz asa sant si eu tot un taur si ai mare dreptate cu paharul
|
||
|
kudika002180 Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:45 |
||
De la: Alinutzz, la data 2009-08-04 11:28:16taurii...sunt persoane a naibii de incapatanate, daca li se pune pata pe ceva, despica firul si-n 4 si e asa cum vor ei, sunt persoane foarte geloase si foarte posesive. au o ironie si o rautate ascunsa in sufletul lor si o folosesc asupra celor care le calca "teritoriul". Cand sunt suparati, tin in ei, si cand paharul de umple, ar fi bine sa nu fie nimeni prin preajma lor, pentru ca nu tin cont de cine se afla langa ei. Idem....intr-u totul....iar cine a scris ca atunci cand iubeste....IUBESTE....mare dreptate a a vut... iubeste si pe cel care nu merita....In concluzie: cam tot ce s-a postat despre tauri....mi se potriveste...
|
||
|
elenabudeanu2007 Postat pe 1 Decembrie 2009 10:24 |
||
| Bine zici, ca atunci cand un taur iubeste chiar iubeste. in genul ala: posesiv si gelos. | ||
|
Alinutzz Postat pe 2 Decembrie 2009 10:28 |
||
De la: danike, la data 2008-12-09 15:33:12in pat ma simt fffff.bine cu taurasul.e buuuuuuuun de tot. Mami esti zoofila ?
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 2 Decembrie 2009 10:44 |
||
|
Deobicei toti taurii mi-au pus capac, desi dupa cum scrie la carte nu prea exista sanse. Dar oricum sunt niste persoane minunate, sincere, incapatanate si pline de pasiune(atunci cand trebuie). [cam ca si mine, numai ca eu sunt mai echilibrata] In concluzie : taurii mereu m-au prins in plasa prin toate calitatile lor.
|
||
|
tell_the_truth Postat pe 15 Decembrie 2009 08:19 |
||
| In afara ca sunt monumente de incapatanare ce ar mai fi de zis? | ||
|
Postat pe 15 Decembrie 2009 08:37 |
||
| eu sunt o femeie,taur,nu exagerez deloc,incapatinata,razbatatoare,sensibila,multa rabdare si cu mult bun simt,elegante si sare imediat in ajutorul prietenilor. | ||
|
kudika074228 Postat pe 15 Decembrie 2009 10:29 |
||
|
taurii?? hmmm...o daaaaaa!!! foarte de gasca, simpatici si deschisi. incapatanati nevoie mare si numa cum vor ei...rar lasa de la ei. in relatie cu persoana iubita sunt.....as putea spune perfecti, dar as minti. sunt apraope perfecti:) eu sunt capricorn si fostul meu era taur. pot spune ca ne-am inteles nu bine ci foarte bine din toate punctele de vedere. ne completam unul pe celalat. eu incepeam fraza si el o termina.... dar din pacate incapatanarea amandurora a dus la despartire.... |
||
|
lucky_me Postat pe 15 Decembrie 2009 16:03 |
||
| si eu sunt o "tauroaica" cam incapatanata.... | ||
|
crisprecup Postat pe 15 Decembrie 2009 16:37 |
||
taur - mascul necastrat din specia taurinelor, cu capul mare si pielea groasa, apt pt. reproductie !!! asta voiai nu? iar zodii !!! cauta frate pe google ! offf !!!
|
||
|
coldwind Postat pe 15 Decembrie 2009 16:39 |
||
| Sunt niste persone incapatanate si stupide pe care nu l einteleg deloc. Eu ca balanta abia ii fac fata prietenului meu TAUR. Urata zodie. Si cine a zis k sunt activi? Molcom este cuvantul potrivit pentru ei. | ||
|
sasha_livia Postat pe 15 Decembrie 2009 16:41 |
||
taurii.... sunt persoane f de treaba, fideli, intelegatori iar cand iubesc...iubesc cu toata fiinta lor! excelenti in pat, cu muuuulta imaginatie prietenul meu e taur si ma inteleg super cu el. au si defecte dar unul e mai "grav" sa zic asa si anume ca sunt foarte incapatanati si nu-i scoti din ale lor orice ar fi.
|
||
|
Spiridusha_89 Postat pe 15 Decembrie 2009 17:46 |
||
| BUNA!SI EU SUNT TAUR,SUNT O PERSOANA VESELA,DISTRACTIVA SI IMI PLACE SA AJUT,AM UN CARACTER FOARTE PUTERNIC,TAURII SUNT FOARTE FIDELI.RECUNOSC CA SUNT FOARTE DIRECTA SI INCAPATANATA.GEORGIANA | ||
|
gya121 Postat pe 16 Decembrie 2009 19:17 |
||
| BUNA ELENA AI DREPTATE CE SPUI DE ZODIA TAUR,SI EU SUNT TOT TAUR,MA MANDRESC POOP | ||
|
gya121 Postat pe 16 Decembrie 2009 19:21 |
||
taurul e un animal feroce....asa ca ar fi bn sa te feresti de el....are in jur de 300-400 de kg....iar asemenea dobitoaca te poate usca la buzunar....fiindca e cam spumpa...20 000 de coco
|
||
|
freakbabe Postat pe 16 Decembrie 2009 21:11 |
||
De la: , la data 2008-09-01 21:59:17La modul general, puteti venii cu opinii si despre barbatii si despre femeile acestei zodii... Am cunoscut (am reusit sa o cunosc in sfarsit ) o femeie taur - Doamne ce bine era dac nu o cunosteam. Ambitioasa, increzuta, iresponsabila . a luat tot ce a crezut ca i se cuvine (de la altele) a trecut peste cadavre doar sa-i fie ei bine si nu are nici un fel de remuscari. Se simte bine, lasa sa se vada ca este super fericita, dar probabil ca doar in public. Acasa cred ca are de indurat multe. Hotarator in caracterul unui om este si educatia si inteligenta nativa -
|
||
|
Katty03 Postat pe 16 Decembrie 2009 23:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ANDREI GHEORGHE UMANITAR | 6 | De la: kudika051850 14 Iulie 2009 12:19 |
| Compatibilitatea zodiilor | 252 | De la: llavinnia 4 Aprilie 2013 23:16 |
| Eu capricorn...el berbec...ce sanse avem sa fim/ramanem impreuna? | 28 | De la: kudika101429 22 Noiembrie 2010 22:17 |
|
|
||
| compatibilitatea ea pesti el varsator......... | 9 | De la: kudika082527 10 Noiembrie 2009 10:02 |
| Vot plz | 1 | De la: kidpink12 28 Noiembrie 2010 14:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.