Setari Cookie-uri

Am aproape 21 ani,mi-am inceput viata sexuala acum o sapt.jumate si....

eu deobicei nu intram pe forum pt k nu prea ma interesa...dar mia placut mult intrebarea ta...chiar a fost interesanta..pupici
leea16
Postat pe 2 Octombrie 2008 23:53
De la: ramo77, la data 2008-09-02 13:35:33
De la: irinuca89, la data 2008-09-02 13:26:00Buna, helloyoana10! Ei bine...am avut aceeasi problema ca si tine cand am inceput si eu viata sexuala si iti pot spune ca de-abia la al 4-lea partener am reusit sa am orgasm, unul singur....si atat. Cu toate ca am deja aproape 6 luni cu el si o facem des, nu am mai avut niciun orgasm. E putin trist, dar sunt increzatoare. Eu sunt mai indrazneata, el e mai timid...cred ca cel mai bine e sa mai astepti un pic si sa experimentati. E singura solutie!Dar asta cand te vei simti tu pregatita.

Daca o singura data ai avut orgasm si asta la al 4-lea partener....Cati parteneri trebuie sa mai ai,ca sa ai orgasm...Tinand cont si de faptul ca ai abia 19 ani....

aNISSIA CE AI DOMLE DE VB ASA????IO NU VA INTELEG PE VOI ASTEA CARE DACA NU AU UN RASPUNS BAAGA SI ELE CEVA ACOLEA SA FIE...EU ZIC SA AI RABDARE :) SI SA MAI TREACA O TZARA DE TIMP POATE NU VA CUNOASTETI INCA PREA BINE:)
BERBEACA
Postat pe 3 Octombrie 2008 11:58
Buna..stii care este problema mea...sunt de 2 ani de zile cu iubitul meu si am reusit sa simt orgasm prin penetrare doar de 2 ori.Odata vara trecuta(dupa 6 luni de relatie)stand eu deasupra iar a doua oara vara asta dupa ce s-a dat cu nu stiu ce prostie ca sa reziste mai mult pana ejaculeaza.Zic orgasm prin penetrare deoarece prin atingerea de catre el a clitorisului am ajuns de mai multe ori si cred ca e imposibil in felul asta sa existe femeie care sa nu simta nimic...zic eu.Faptul ca nu am ajuns la orgasm normal de multe ori mi-a dat stare de ameteala,dureri de cap si ba chiar mai mult am inceput sa nu-mi mai placa sa fac sex.Evit pe cat posibil,chiar ma enervez cand dorm si incepe sa ma atinga.Si stii de ce?Mereu imi zic acelasi lucru:"Iar nu voi ajunge la orgasm si doar el se va simtii in al 9-lea cer."Nu pot sa-mi scot chestia asta din cap...il iubesc la nebunie si ma bucur cand termina dar sufar cand vad ca el e disperat mereu dupa sex iar eu n-am nici un stres.Mereu am dat vina pe el deoarece cand ma satisfac singura imediat ajung la orgasm dar problema lui cred ca e dimensiunea mica a organului sexual.Nu neaparat noi fetele suntem de vina,nu e neaparat sa avem noi o problema...ori are el o problema si termina repede, poate cateva secunde-minutzele sau dimensiunea...In mentinerea relatiei intelegerea la pat conteaza peste 50%.In ceea ce ne priveste ma gandesc poate cu timpul se va schimba situatia dar chiar de vom ramane la fel tot nu voi incerca vreodata sa-mi schimb partenerul.As prefera sa ma simt bine eu singurica ducandu-ma la baie dupa terminare decat sa-l parasesc pentru asta.
fluturash003
Postat pe 3 Octombrie 2008 12:27
De la: helloyoana10, la data 2008-09-02 14:14:16
De la: Anissia27, la data 2008-09-02 13:55:25CA SA NU SPUI ALTFEL?.... cum altfel?

ma abtin...nu vreau sa supar lumea.Cert este ca nu-mi plac persoanele care fac astfel de comentarii de genul pe care l-ai facut tu,doar de dragul de a parea mai interesante,sau mai inteligente,cunoscatoare de caz...Intelegi?Fiecare are ritmul sau de evolutie in viata,asa ca nu ma lua pe mine la mishto!

Yoana nu cred ca ar tb sa-ti faci probleme din cauza asta, eu am cum virsta de aproape 21 am inceput viatza sexuala la 18 primul meu orgazm l-am avut la vre-o citeva luni, depinde ffffffff mult de anturajul in care facetzi dragoste, nu fa o catastrofa din asta............stai linishtita totul va decurge normal, sau cum mai este o vb din popo "toate la timpul lor"
gheorghita_liudmila
Postat pe 3 Octombrie 2008 12:35
Baiatul are un rol foarte mare in atingerea orgasmului tau, asa ca el trebuie sa fie un pic mai experimentat decat tine, ca sa nu spun mai mult.Incercati sa aveti un preludiu mai lung inainte sa incepeti , saruturile si mangaierile au un rol foarte important, iar prietenul tau trebuie pur si simplu sa nu urmareasca finalizarea actului sexual, acesta insemnand binenteles satisfacerea lui, trebuie sa prelungeasca acest mo0ment foarte mult, incercati mai multe pozitii care s-ar putea sa ti se potriveasca mai bine decat clasica pozitie a misionarului.
Modul in care el se misca contribuie deasemenea f mult la un orgasm intens, asadar incercati de fiecare data altfel.Eu pot sa-ti spun ca ajung de fiecare data la orgasm , fara sa ma laud , pentru ca sotul meu stie ce anume ma excita cel mai mult. Pentru el este foarte important sa ma simt eu bine, acest lucru il face fericit.Noi vorbim deschis despre asta, exista o conexiune puternica intre noi astfel ca stie intotdeauna cand ating orgasmul ...e vorba de cunoasterea propriului corp, ce anume ii place si in ce masura suntem capabili sa-i facem pe plac.....va doresc sa fiti fericiti si sa nu va multumiti cu orice pentru ca fericirea din pat e esentiala ..va pup
cryss_tina83
Postat pe 5 Octombrie 2008 13:35
BUNA HELLOYANA10 CE POPT SA-TI SPUN E CA TREBUIE SA AI RABDARE SI CAND FACI DRAGOSTE NU TREBUIE SA TE GANDESTI LA ALTCEVA EX..CE VOI FACE LA ZIUA DE MAINE ..OARE EL SE SIMTE BINE ..ETC TREBUIE SA TE CONCENTREZI SI DOAR SA TE GANDESTI LA TINE BINE EU ITI DAU SFATURI CE LE-AM CITIT CA NICI EU NU AM AJUNS NICIODATA LA ORGAZM SPER SA TE POT AJUTA CU PUTIN SI SA NU DERANJEZ VREI SA VEZI CUM POTI REUSI A AJUNGE LA ORGAZM INTRA LA GOOGLE APOI SCRIE O FAZA DE GENUL...CUM AJUNGEM LA ORGAZM SAU ...CARE SUNT POZITIILE DE ORGAZM SI VEI AFLA TOTUL TE PUP SI SPER CA AM FOST DE FOLOS VAD CA SUNT UNELE FETE CE FAC MISTO

Postat pe 9 Octombrie 2008 12:23
De la: papatya, la data 2008-10-09 12:23:29BUNA HELLOYANA10 CE POPT SA-TI SPUN E CA TREBUIE SA AI RABDARE SI CAND FACI DRAGOSTE NU TREBUIE SA TE GANDESTI LA ALTCEVA EX..CE VOI FACE LA ZIUA DE MAINE ..OARE EL SE SIMTE BINE ..ETC TREBUIE SA TE CONCENTREZI SI DOAR SA TE GANDESTI LA TINE BINE EU ITI DAU SFATURI CE LE-AM CITIT CA NICI EU NU AM AJUNS NICIODATA LA ORGAZM SPER SA TE POT AJUTA CU PUTIN SI SA NU DERANJEZ VREI SA VEZI CUM POTI REUSI A AJUNGE LA ORGAZM INTRA LA GOOGLE APOI SCRIE O FAZA DE GENUL...CUM AJUNGEM LA ORGAZM SAU ...CARE SUNT POZITIILE DE ORGAZM SI VEI AFLA TOTUL TE PUP SI SPER CA AM FOST DE FOLOS VAD CA SUNT UNELE FETE CE FAC MISTO

merci,papatya,pt sfat!Iar in legatura cu alea care fac mishto.....fac si eu mishto de ele,ca nu mi-e greu.
lil_devil
Postat pe 9 Octombrie 2008 12:28
rabdare
ionela_ciubuca
Postat pe 10 Octombrie 2008 12:19
De la: helloyoana10, la data 2008-09-02 12:20:13La aproape 21 de ani am hotarat in sfarsit sa-mi incep viata sexuala cu un tip pe care il iubesc. Am facut-o de vre-o 5 ori pana acum dar nici vorba de orgasm.... Ma infierbant f repede in preasjma lui,ma fascineazad dar, doar atat....nu ajung la acel moment de extaz.El e Ok,nu am nimic de reprosat in privinta lui,are tot cei trebuie ,stie cum sa ma ia,se poarta frumos...si are rabdare.Ma gandesc ca poate am eu o problema,sau trebuie sa mai am rabdare,e o chiestiune de timp?Daca i s-a mai intamplat cuiva asa,sa-mi spuna si mie daca pana la urma au aflat cum e sa ai orgasm?

BYE!

FUCKEN NASTY UGLY VAMPIRE LOOKING BITCH. KEEP FUCKING ROMANIANS WITH LITTLE COCKS.

Postat pe 11 Octombrie 2008 06:20
Hei nu ai inteles!! nu m-am luat delooc de subiectul tau ci de o persoana care se lua de tine! si daca o sa te uiti vei vedea care este tipa..pt ca i-am citat haioasa greseala!!! Ei ii spuneam sa raspunda si ca nu ne intereseaza problemele ei..nu ma refeream la ale tale
kiss
jaqueline29
Postat pe 11 Octombrie 2008 17:06
De la: jaqueline29, la data 2008-10-11 17:06:46Hei nu ai inteles!! nu m-am luat delooc de subiectul tau ci de o persoana care se lua de tine! si daca o sa te uiti vei vedea care este tipa..pt ca i-am citat haioasa greseala!!! Ei ii spuneam sa raspunda si ca nu ne intereseaza problemele ei..nu ma refeream la ale tale
kiss

scuza-ma atunci...credeam ca vb cu mine. Si totusi.,chestia cu orgasmul...cui ii spuneai ca nu te intereseaza?te adresai Annisiei?.m-ai derutat de tot....
lil_devil
Postat pe 12 Octombrie 2008 08:27
Problema sunt sigura ca nu este doar la tine ci la amandoi.Inca nu stiti ce va place unuia si ce ii place celuilalt.In momentul in care o sa comunicati f deschis unul cu celalat at nu o sa mai fie nici o problema.Asta e parerea mea ptr ca si eu am trecut prin acest lucru
madaluna
Postat pe 12 Octombrie 2008 11:33
Dj Cristina este persoana de care "ma luasem" .Era in legatura cu raspunsul ei (parca primul) de pe prima pagina care m-a enervat de-a dreptul.
Si acum referitor la subiect...nici eu nu am avut din prima..a venit exact cand nu ma asteptam, sincer! Parerea mea e sa nu-l cauti atata...nu-l astepta atata...ca nu te mai poti concentra la ceea ce faci acolo de fapt :D O sa vina el si singur
Spor:D
jaqueline29
Postat pe 13 Octombrie 2008 09:44
EEEEHEEEE..mai este....eu la inceput am avut orgasm daor prin sex oral..apoi doar cu partenerul pe care il iubeam cu adevarat..e o chestie mentala...la un moment dat...

Postat pe 16 Octombrie 2008 11:50
De la: jaqueline29, la data 2008-10-13 09:44:16Dj Cristina este persoana de care "ma luasem" .Era in legatura cu raspunsul ei (parca primul) de pe prima pagina care m-a enervat de-a dreptul.
Si acum referitor la subiect...nici eu nu am avut din prima..a venit exact cand nu ma asteptam, sincer! Parerea mea e sa nu-l cauti atata...nu-l astepta atata...ca nu te mai poti concentra la ceea ce faci acolo de fapt :D O sa vina el si singur
Spor:D

am impresia si sper sa fie doar IMPRESIA ca unele fete de aici se asteapta numai la sapunsuri care sa va ridice in slavi,raspunsuri care sa va faca sa va simtiti niste dive,inteligente si ce va mai convine voua.......poate sunt prosta cum a zis o fata mai innainte,poate sunt nesuferita,poate sunt aroganta,poate vreau sa par mai inteligenta,poate chiar am toate defectele de care anumite persoane nu au loc de mine dar parerea mea este: atunci cand te pui la mintea prostului esti mai prost ca el...eu cred ca fiecare are dreptul sa-si spuna parerea indiferent ca intereseaza sau nu pe cineva si fiecare si-o spune in felul sau...asa ca mai fetelor care cereti sfaturi pe internet eu zic ca tre sa va asteptati la fel si fel de raspunsuri si pareri nu sa luati foc asa aiurea in tranvai....daca nu va convin anumite rapunsuri si pareri atunci nu va mai vaitati pe internet unde exista tot felul de oameni si automat tot felul de pareri si raspunsuri,incercati sa discutati numai cu persoane care va spun numai ce va convine voua si ce va place voua si cu asta basta...
di_cristina
Postat pe 18 Octombrie 2008 17:23
De la: helloyoana10, la data 2008-09-02 12:20:13La aproape 21 de ani am hotarat in sfarsit sa-mi incep viata sexuala cu un tip pe care il iubesc. Am facut-o de vre-o 5 ori pana acum dar nici vorba de orgasm.... Ma infierbant f repede in preasjma lui,ma fascineazad dar, doar atat....nu ajung la acel moment de extaz.El e Ok,nu am nimic de reprosat in privinta lui,are tot cei trebuie ,stie cum sa ma ia,se poarta frumos...si are rabdare.Ma gandesc ca poate am eu o problema,sau trebuie sa mai am rabdare,e o chiestiune de timp?Daca i s-a mai intamplat cuiva asa,sa-mi spuna si mie daca pana la urma au aflat cum e sa ai orgasm?

BYE!

Draga mea, stiu ceea ce simti cand faci dragoste cu persoana mult iubita si nu ajungi sa te sincronizezi cu el adica sa ajungi la punctul culminant, si eu am patit acelasi lucru si nu cred ca trebe sa intri in panica, este ceva normal, toate trecem prin asa ceva, mai ai putina rabdare si inceraca sa te descoperi mai bine, la mine a functionat f bine datorita iubitului meu care este si sot tot odata ,a devenit deoarece el a fost singurul care ma adus la punctul fericirii, trebe sa incerci cu alti tipi sau incerca TOTUL, stii la ce ma refer...
iti doresc numai notii de neuitat cu iubitul ta si sa ajungi cat mai repede la ORGASM!!!
laviniatrifan
Postat pe 19 Octombrie 2008 13:05
din pakte eu nu sunt de acord cu ceea ce a spus laviniatrifan..in legatura cu:"poti sa o faci cu mai multi"..si iti voi argumenta imediat:am 2motive mari si late....:1- avand in vedere k ai iubit asta ar insemna infidelitate 2-nu este atat de sanatos pt k s-au facut teste,reportaje in legatura cu femeile care au facut sex cu mai mult de 5barbati si riscul de cancer uterin e mare...si explic de ce imediat...organul nostru are un anumit pH asa si organul masculin are un anumit pH...sa presunpun k ai face sex cu un tip cu un anumit pH..organul tau se echilibreaza cu pH lui...si..e ok..dar dak azi o faci cu unu maine cu altu si tot asa pH tau o ia razna si poti sa faci multe boli...si cancer uterin..deci este cea mai proasta metoda posibila..sa o faci cu mai multi si sa astepti sa fie unu mai gigolo si sa te faca sa urli si sa sari pe pereti de placere pt k u ai avut de "n" ori orgasm...nuuuuuu e asta metoda metoda e sa ai incredere in tine si sa experimentezi tot ce nu ti se pare scarbos...sau..sti k nu te excita..dak te excita sa o faci pe chiuveta din baie...sau...chesti de genu incearca...orice experientza e unica...in sensul ei..azi e asa si asa...maine e si mai bine si poimaine ai orgasm...(vb vine).dak e sa mai vrei sa vb mai in paritcular(helloyoana10)da-mi id tau de mess..te pup..si vb:*
leea16
Postat pe 19 Octombrie 2008 22:10
deci e diferenta de pH-uri, hm, pe asta chiar n-o auzisem
googoodoll
Postat pe 19 Octombrie 2008 22:13
eu tot la 21 de ani am inceput viata sexuala...si exact asa am patit si eu...nici nu ai cum sa ai orgasm din primele incercari...abia dupa cateva luni o sa ai...si o sa fie bine...stai linistita ca e normal ce se intampla
diana_md
Postat pe 16 Noiembrie 2008 16:39
E chiar absurd sa te astepti sa ai orgasm atat de repede dupa ce ti-ai inceput viata sexuala...sa fim seriosi,pana si aici trebuie sa ajungi la "o faza de maturitate"
puzzle
Postat pe 16 Noiembrie 2008 16:54
diana_md Data: 2008-11-16 16:39:47
eu tot la 21 de ani am inceput viata sexuala...si exact asa am patit si eu...nici nu ai cum sa ai orgasm din primele incercari...abia dupa cateva luni o sa ai...si o sa fie bine...stai linistita ca e normal ce se intampla

puzzle Data: 2008-11-16 16:54:58
E chiar absurd sa te astepti sa ai orgasm atat de repede dupa ce ti-ai inceput viata sexuala...sa fim seriosi,pana si aici trebuie sa ajungi la "o faza de maturitate"

Mdmmda,poate ca am "pretentii" prea mari...Se pare ca noi femeile chiar suntem facute din alta "coca",din moment ce barbatii pot avea orgasm de la primul contact sexual. Dar,stati linistite,ca nu disper...am rabdare.
lil_devil
Postat pe 16 Noiembrie 2008 19:31
De la: leea16, la data 2008-10-19 22:10:20din pakte eu nu sunt de acord cu ceea ce a spus laviniatrifan..in legatura cu:"poti sa o faci cu mai multi"..si iti voi argumenta imediat:am 2motive mari si late....:1- avand in vedere k ai iubit asta ar insemna infidelitate 2-nu este atat de sanatos pt k s-au facut teste,reportaje in legatura cu femeile care au facut sex cu mai mult de 5barbati si riscul de cancer uterin e mare...si explic de ce imediat...organul nostru are un anumit pH asa si organul masculin are un anumit pH...sa presunpun k ai face sex cu un tip cu un anumit pH..organul tau se echilibreaza cu pH lui...si..e ok..dar dak azi o faci cu unu maine cu altu si tot asa pH tau o ia razna si poti sa faci multe boli...si cancer uterin..deci este cea mai proasta metoda posibila..sa o faci cu mai multi si sa astepti sa fie unu mai gigolo si sa te faca sa urli si sa sari pe pereti de placere pt k u ai avut de "n" ori orgasm...nuuuuuu e asta metoda metoda e sa ai incredere in tine si sa experimentezi tot ce nu ti se pare scarbos...sau..sti k nu te excita..dak te excita sa o faci pe chiuveta din baie...sau...chesti de genu incearca...orice experientza e unica...in sensul ei..azi e asa si asa...maine e si mai bine si poimaine ai orgasm...(vb vine).dak e sa mai vrei sa vb mai in paritcular(helloyoana10)da-mi id tau de mess..te pup..si vb:*

merci leea pt explicatii.oricum, si daca n-ar fi riscul acesta despre care m-ai informat,tot n-as incerca sa fac sex cu mai multi barbati.
lil_devil
Postat pe 16 Noiembrie 2008 19:38
este normal k 1data sa nai orgasm,nici eu nam avut orgasm prima data iar apoi am devenit mai degajata si cateodata akm de cate ori sant langa el(si el e asa)imi vine sal dezbrac si so fac cu el,ma excit f mult akm depinde si de situatie cateodata ma excita el si ma excit rpd
roman_edit
Postat pe 16 Noiembrie 2008 21:41
dar......si cand o sa ai:D...ai putin arabdare si o sa fie super
diana_md
Postat pe 17 Noiembrie 2008 18:11
Hello girls..www.hainutecool.blogspot.com...am mai postat hainute..sunt funny si preturi foarte acesibile..va astept.pups
_madalina_alexandra_
Postat pe 18 Noiembrie 2008 23:33
Pana la urma ai ajuns la orgasm sau nu, helloyoana10?

Eu mi-am inceput viata sexuala la 17 ani jumate(acum am 20 si un pic), si am reusit sa am orgasm dupa vreo 3 luni. Ai rabdare, iar daca te ingrijoreaza diferenta de dimensiune (ai spus la un moment dat ca el e "mare" si tu "mica") sa stii ca nu este o problema. Mai ales ca nu cred ca exista o diferenta atata de mare. Si la noi era diferenta asta, dar nu am simtit niciun deranj in niciun moment. Cat priveste masturbarea, chiar e in folosul tau sa incerci macar. Trebuie sa inveti sa te cunosti (plus ca o sa-ti placa, garantez eu si inca nu stiu cate milioane de femei).

Ai rabdare cu tine, cu corpul si cu mintea ta.

Postat pe 21 Noiembrie 2008 05:27
...cã bine zici soro:Pussycat RRRRrrr >:) “Ii ignoram pe cei ce ne adora, ii adoram pe cei ce ne ignora...Ii ranim pe cei ce ne iubesc, ii iubim pe cei ce ne ranesc.”
nimic mai mult - c'est tout ici

Postat pe 29 Noiembrie 2008 12:02
nu trebuie sa te ingrijorezi !!! dak ma gandesc bine niki eu nu am simtit mare lucru la prima penetrare decat o mica(mare)durere!!!inceark sa te ajuti mai mult de mangaierile si saruturile din preludiu sunt si ele o prima sursa de placere

Postat pe 28 Decembrie 2008 21:47
In caz ca va intereseaza...
Cassey_Tarot
Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:28
De la: Cassey, la data 2009-01-03 22:28:41In caz ca va intereseaza...
In caz ca va intereseaza...
Ghicesc in carti simple si tarot. Astept mesaje pe privat. Puteti vedea referinte despre mine, daca vizitati link-ul: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua -lui-Cassey.html In caz ca va intereseaza...
Ghicesc in carti simple si tarot. Astept mesaje pe privat. Puteti vedea referinte despre mine, daca vizitati link-ul: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua -lui-Cassey.html

Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
intrebare 20 De la: Baiat_Rezervat 20 Ianuarie 2009 17:01
Astãzi nu am chef, iubitule! .... 124 De la: r_girl 14 Mai 2009 17:53
Cum deschid un plic de cosmote fara sa se observe apoi ca a fost desfacut ? 40 De la: kudika_31901 27 August 2013 15:53
privitul pe sub fusta! 32 De la: kudika_6711 30 Iunie 2014 19:57
Trash The Dress - poezia asezata in rama 1 De la: eunescu09 22 Octombrie 2009 09:45