Setari Cookie-uri

sexul oral la barbati

De la: AMG22, la data 2009-01-04 12:21:04
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-04 11:36:41Cred ca sexul oral la barbati este o perversiune care trebuie acceptata(practicata cu limita).Spun perversiune ca daca nu era perversiune accepta toata lumea de comun acord acest tip de sex.

Depinde de fiecare persoana in parte daca face sau nu, unii sunt scarbiti numai de ideea de a face! Perversiune este si sexul in sine, pe care nu toata lumea il accepta! Totul depinde de varsta si informatie!
perversiune=lucru facut pe dos decat normal.Daca sexul era o perversiune in sine nu se mai casatorea nimeni si nici nunti nu mai erau.Mie imi place sa fac sex oral (adica sa ling clitorisul).Exista totusi situati unde nu ai de ales si trebuie intro mica masura sa acepti si perversiunea.
Baiat_Rezervat
Postat pe 4 Ianuarie 2009 12:28
De la: Dor_a, la data 2009-01-04 10:26:39
De la: olga60, la data 2009-01-04 10:15:36probabil ca este modern,dar dece se numeste "a face sex"?gura este sex?
mi-e scarba numai cand ma gandesc !eu cred ca este degradant si jignitor ca unei femei sa nu ii fie iubit,apreciat sexul,ci gura.ma gandeam ca gura ar avea alte intrebuintari,iar organul genital,altele.la fel si la barbati.dece va jigniti gurile?prefer un frumos discurs iesit din gura.

Olga eu sunt convinsa ca tu ai aprecia "un frumos discurs iesit din gura" ... la varsta ta ce altceva? Problema e: cine mai are timp si chef sa-ti tina tie "discursuri"? Eu zic sa continui cu uitatul la telenovele si sa lasi analizele lingvistice, ca nu te avantajeaza. Se zice "a face sex", da! Nu "a face sex IN sex" care ar defini ceea ce incerci tu sa zici dar iti iese fix pe stilul "musca'n lapte". Iar tu mai esti si convinsa ca ai argumentul suprem.
Da-mi voie sa-ti reamintesc ceva ce pare ca uiti: bunicutzo, nu-i problema, stai linistita! TIE nu iti cere NIMENI sa faci sex de nici un fel.
Pe noi lasa-ne cu durerile noastre, tu vezi-ti de reumatisme si toata lumea e fericita.
Eu sunt convinsa ca te-ai dovedi mult mai de folos daca ai intra pe un topic care sa se potriveasca cu varsta ta si sa ne dai retete culinare dragutze. Chiar, ce te-a atras asa, atza, fix la topicul despre sex? Ti se pare normal la varsta ta?

Bine zis draguta...
sun_shine
Postat pe 4 Ianuarie 2009 13:01
De la: roxxy13, la data 2008-10-14 16:22:57sexul oral e cel mai tare....mai ales daca se practica zilnic...si se inghite (asta neaparat)

eu inca am o dilema..care e faza cu inghititu'? bine, l-am facut ca asa ii place lui, dar tot nu inteleg..ma rog.
poate imi explica cineva:)
pretty_me
Postat pe 5 Ianuarie 2009 14:38
De la: pretty_me, la data 2009-01-05 14:38:37
De la: roxxy13, la data 2008-10-14 16:22:57sexul oral e cel mai tare....mai ales daca se practica zilnic...si se inghite (asta neaparat)

eu inca am o dilema..care e faza cu inghititu'? bine, l-am facut ca asa ii place lui, dar tot nu inteleg..ma rog.
poate imi explica cineva:)

ma rog e o chestie de moft...........si aopi nu are nici un rol, doar ii place lui..

nu e musai sa o si faci......
sun_shine
Postat pe 5 Ianuarie 2009 18:27
da dar in timpul asta nu mai stii cu sa reationezi
adi23_2006
Postat pe 5 Ianuarie 2009 18:29
Te uiti in stanga, te uiti in dreapta...

Postat pe 5 Ianuarie 2009 18:31
te urci pe pereti ce sa te mai uiti in stanga sau in dreapta
adi23_2006
Postat pe 5 Ianuarie 2009 18:37
Simplu...........lasi sa se duca......unde o vrea ...

depinde de presiune
sun_shine
Postat pe 5 Ianuarie 2009 18:55
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-04 12:21:37uite ca aparu si ea.........

pt oral musai trebuie sa fie cam eiplata............

ooooooooooo dar scuze unde mi-a fost mintea............tu nu aveai de unde sa stii

tu fata, bine ca mi`ai spus! ce ma faceam fara tine...
AMG22
Postat pe 5 Ianuarie 2009 21:38
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-04 12:28:06
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-04 11:36:41Cred ca sexul oral la barbati este o perversiune care trebuie acceptata(practicata cu limita).Spun perversiune ca daca nu era perversiune accepta toata lumea de comun acord acest tip de sex.

Depinde de fiecare persoana in parte daca face sau nu, unii sunt scarbiti numai de ideea de a face! Perversiune este si sexul in sine, pe care nu toata lumea il accepta! Totul depinde de varsta si informatie!
perversiune=lucru facut pe dos decat normal.Daca sexul era o perversiune in sine nu se mai casatorea nimeni si nici nunti nu mai erau.Mie imi place sa fac sex oral (adica sa ling clitorisul).Exista totusi situati unde nu ai de ales si trebuie intro mica masura sa acepti si perversiunea.

faci daca iti place, nu pentru ca nu ai de ales! pari putin cam misogin!
AMG22
Postat pe 5 Ianuarie 2009 21:40
De la: AMG22, la data 2009-01-05 21:40:52
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-04 12:28:06

faci daca iti place, nu pentru ca nu ai de ales! pari putin cam misogin!
sex oral am facut fara sa pun vreodata conditii daca imi place sau nu pentru ca ma excita la culme sa ling pasarica.dar sa mi se faca las la latitudinea femeii.exista femei carora nu le place sa o faca sau o fac doar ca sa nu isi piarda iubitul.In cazul asta nu pot sa-i zic hai fa-mi un oral.Cam asta am vrut sa zic cu perversiunea.
Baiat_Rezervat
Postat pe 5 Ianuarie 2009 23:33
nu`mi place ideea, suna urat, desi ai dreptate!
AMG22
Postat pe 6 Ianuarie 2009 05:34
De la: AMG22, la data 2009-01-06 05:34:08nu`mi place ideea, suna urat, desi ai dreptate!
multumesc
Baiat_Rezervat
Postat pe 6 Ianuarie 2009 08:09
desi urmaresc de ceva vreme discutiile de pe forum este pt prima data cand va scriu;am o relatie care dureaza de 6ani si ceva,timp in care am experimentat destule(el a fost primul barbat din viata mea).acum ceva timp in timpul unei partide de sex oral,fara sa vrea,s`a scapat un pic...fapt ce nu a fost deloc pe placul meu;bineinteles ca au urmat scuze si tot felul de promisiuni dar faptul era deja consumat.Recent,m`a intrebat daca as accepta sa isi puna prezervativ aproape de sfarsit si sa continuam pana la capat.Am acceptat deoarece asa am vrut,in relatia noastra,mai ales in materie de sex,nici unul nu e obligat sa faca ceea ce nu vrea/ceea ce nu ii place.Stiu ca si`ar dori sa incercam si fara prezervativ...as vrea din suflet sa pot sa ii indeplinesc dorinta asta dar am unele retineri;el stie k atunci cand ma voi simiti pregatita o voi face,dar problema este alta:mereu imi spun "data viitoare o fac" dar..data viitoare se tot amana.Cum sa fac sa trec peste retineri?
allyutza
Postat pe 6 Ianuarie 2009 16:54
De la: allyutza, la data 2009-01-06 16:54:51desi urmaresc de ceva vreme discutiile de pe forum este pt prima data cand va scriu;am o relatie care dureaza de 6ani si ceva,timp in care am experimentat destule(el a fost primul barbat din viata mea).acum ceva timp in timpul unei partide de sex oral,fara sa vrea,s`a scapat un pic...fapt ce nu a fost deloc pe placul meu;bineinteles ca au urmat scuze si tot felul de promisiuni dar faptul era deja consumat.Recent,m`a intrebat daca as accepta sa isi puna prezervativ aproape de sfarsit si sa continuam pana la capat.Am acceptat deoarece asa am vrut,in relatia noastra,mai ales in materie de sex,nici unul nu e obligat sa faca ceea ce nu vrea/ceea ce nu ii place.Stiu ca si`ar dori sa incercam si fara prezervativ...as vrea din suflet sa pot sa ii indeplinesc dorinta asta dar am unele retineri;el stie k atunci cand ma voi simiti pregatita o voi face,dar problema este alta:mereu imi spun "data viitoare o fac" dar..data viitoare se tot amana.Cum sa fac sa trec peste retineri?

pai de ce sa treci ? uite mie imi place sa fac si sa primesc , dar nu pot nici in ruptul capului s-o inghit , ma ia o greata , am incercat odata si toata ziua am fost verde la fata , ca sa nu spun ca am vomitat si ce am mancat saptamana dinainte a fost una din cele mai groaznice momente , nu stiu de ce pt ca imi place sexul oral , daca nu poti nu poti si gata si daca nu vrea sa inteleaga pai atunci scuza-ma dar n-are bun simt
gabi8ma
Postat pe 6 Ianuarie 2009 17:38
De la: nico1234, la data 2009-01-03 14:02:03
De la: valentina_ratb, la data 2009-01-03 13:43:43
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 00:53:16
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 00:36:06vrei sa spui ca daca ai avea o relatie stabila cu o femeie pe care o iubesti si o respecti, nu ai lasa-o sa-ti faca un amarat de sex oral pt ca ti-ai face mustrari de constiinta ca esti un pervers? ar cadea femeia aia, sarmana, chiar asa tare in ochii tai? ai vedea-o ca pe o prostituata ?
Am avut o relatie de trei ani si tipa respectiva mi-a facut oral de vreo trei ori si i-am spus sa nu mai imi faca ca nu simteam nimic deosebit.Dar in schimb cand isi punea pe ea o lenjerie intima mai deosebita se intarea barbatia de numa si mai mai sa explodez.Nu mi-as face mustrari de constiinta ca sunt prevers dar pur si simplu nu vad de ce atatia barbati sunt asa de nebuniti dupa asta ca nu este nimic deosebit.Cand mi-a facut sex oral nu o vedeam ca pe o prostituata pentru ca stim ca este o femeie serioasa si nu umbla cu mai multi barbati.Cred ca a stat cu mine in astia trei ani numai pentru ca ii faceam sex oral deoarece cand eu imi manifestam respectul pentru ea ma lua la misto.nu credeam sa existe femi care sa tea numai pentru sex cu barbatii lor.
super tare asa baiat de calitate mai zic si eu .vedeti fetelor exista si barbati carora nu le place. deci pe lume nu sunt numai si numai perversi

...vali....nu-ti face iluzii,nu cumva sa pleci la Iasi...ca domnul ii rezervat acum..iar cand ajungi.. ..ai sa cauti agentia cfr....
draga ti-am zis inculta nu degeaba trenul e cfr .iar ratb e ceva din bucuresti .mai analizeaza si daca domnul e din iasi ce are? ma duc si tot respect primesc draga ,draga
valentina_ratb
Postat pe 6 Ianuarie 2009 18:36
De la: Dor_a, la data 2009-01-03 15:15:13Ufff! ma speriasem...
Credeam ca doamna Ratb si baiatul rezervat or sa fuga'n lume, or sa se ia si sa faca Ratb-isti si rezervati mititei ( pentru cateva minute la fel a sperat si madam Ratb, se pare... Da', de! Ghinion!) iar noi o sa fim vaduviti de comentariile lor atat de... de... (nu ca mi-ar lipsi adjectivele, dar cica daca nu ai ceva bun de spus, mai bine nu spui nimic... asa ca am sa gasesc ceva care nu inseamna nimic)... atat de... "interesante"
nu cumva ti-e ciuda ca nu vb cu tine si vb cu mine sac vezi daca sunt femeie de calitate geloaso
valentina_ratb
Postat pe 6 Ianuarie 2009 18:43
De la: Arsena, la data 2009-01-03 18:33:23
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-03 18:26:17buna seara georgia.... nu te supara... ca e inceput de an....
lasa fata de la ratb sa se desfasoare ca imediat avem o noua dana la puterea a 3-a.....

Din partea mea poate sa se destrabaleze pe forum cat vrea
Ca doar astfel de persoane ma amuza
ti-am dat indicativ pagina 34 tb sa citesti ce scrii ca daca te uiti mai bine sau te interesezi la ratb sun oameni mult mai culti decat cei care ne conduc tara .asa ca ciocu mic
valentina_ratb
Postat pe 6 Ianuarie 2009 18:49
De la: Lillix, la data 2009-01-03 22:54:30Sa nu carele cumva sa te puna sfantu' Danutzo sa dai cu spirt medicinal sa dezinfectezi fofoloanca, ca i sari ca arsa (rasa) mai ceva ca atunci cand auzi de sex oral!

iar tu sa nu dai de o gura infectata sa nu te zvarcolesti o saptamana .poate te saturi de sex oral .stiu nu e tb mea dar macar imi sustin prietena
valentina_ratb
Postat pe 6 Ianuarie 2009 18:59
De la: valentina_ratb, la data 2009-01-06 18:49:26
De la: Arsena, la data 2009-01-03 18:33:23
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-03 18:26:17buna seara georgia.... nu te supara... ca e inceput de an....
lasa fata de la ratb sa se desfasoare ca imediat avem o noua dana la puterea a 3-a.....

Din partea mea poate sa se destrabaleze pe forum cat vrea
Ca doar astfel de persoane ma amuza
ti-am dat indicativ pagina 34 tb sa citesti ce scrii ca daca te uiti mai bine sau te interesezi la ratb sun oameni mult mai culti decat cei care ne conduc tara .asa ca ciocu mic

hai lasa vraja ca esti penibila

Postat pe 6 Ianuarie 2009 19:15
De la: allyutza, la data 2009-01-06 16:54:51desi urmaresc de ceva vreme discutiile de pe forum este pt prima data cand va scriu;am o relatie care dureaza de 6ani si ceva,timp in care am experimentat destule(el a fost primul barbat din viata mea).acum ceva timp in timpul unei partide de sex oral,fara sa vrea,s`a scapat un pic...fapt ce nu a fost deloc pe placul meu;bineinteles ca au urmat scuze si tot felul de promisiuni dar faptul era deja consumat.Recent,m`a intrebat daca as accepta sa isi puna prezervativ aproape de sfarsit si sa continuam pana la capat.Am acceptat deoarece asa am vrut,in relatia noastra,mai ales in materie de sex,nici unul nu e obligat sa faca ceea ce nu vrea/ceea ce nu ii place.Stiu ca si`ar dori sa incercam si fara prezervativ...as vrea din suflet sa pot sa ii indeplinesc dorinta asta dar am unele retineri;el stie k atunci cand ma voi simiti pregatita o voi face,dar problema este alta:mereu imi spun "data viitoare o fac" dar..data viitoare se tot amana.Cum sa fac sa trec peste retineri?

sunteti de 6 ani impreuna... nu cred k ai fi inhibata dupa 6 ani cu el, mai ales k ai fost numai cu respectivul pana akumm! incearca si o sa vezi daca iti place, nu ai nimic de pierdut, scapi de sindromul "data viitoare"! :)) in cazul in care nu iti prieste, nu mai faci asta! bafta multa ;)
AMG22
Postat pe 6 Ianuarie 2009 19:58
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-06 08:09:27
De la: AMG22, la data 2009-01-06 05:34:08nu`mi place ideea, suna urat, desi ai dreptate!
multumesc

nu ai pentru ce! si pana la urma, prost sa fi sa faci asta din teama de a pierde pe cineva!
AMG22
Postat pe 6 Ianuarie 2009 20:01
Damn! Nu as fi crezut ca asta ar putea constitui o tema atat de controversata, mai ales la anishorii vostri. Daca iti place, faci...daca nu iti place, mai incerci si daca tot nu e bine, nu e pt tine...e atat de usor! C'mon! Nu e test ca sa zici ca daca pici "ti se taie de la gura"
ablazancadar
Postat pe 6 Ianuarie 2009 20:33
Irinuca69, stii tu ca poti fi considerata infractoare, chiar daca iti place?
Sa n-o tai la gura!

Postat pe 7 Ianuarie 2009 01:02
De la: adi23_2006, la data 2009-01-05 18:29:38da dar in timpul asta nu mai stii cu sa reationezi

yeah , i know ca nu-i musai sa inghiti, da m-am gandit sa fiu fair-play :), ca na, el face tot ce ii cer, si isi dorea asta, ma rog. nu ma incanta, dar ne obisnuim cu multe in viata :). si eu l-am privit ca pe un moft. l-am si intrebat de ce iar el a zis ca e ceva normal si se practica...so , i-am facut pe plac. is de gasca stiu :))
pretty_me
Postat pe 7 Ianuarie 2009 02:37
vroiam sa citez altceva de fapt, da nuj ce s-a intamplat. ma rog
pretty_me
Postat pe 7 Ianuarie 2009 02:38
De la: Roco, la data 2009-01-07 01:02:13Irinuca69, stii tu ca poti fi considerata infractoare, chiar daca iti place?
Sa n-o tai la gura!

Sunt constienta ca nu trebuie sa tai asa ceva de la gura, ar fi extrem de stupid. apropo, va invit pe toti sa vedeti "101 Accidente sexuale umilitoare". Credeti-ma, e genial!!! (http://www.torrentz.com/a38e8faaef917441e8b5a7cd9050b92adc71c640 cred ca merge pt download) Sa va iubiti!
ablazancadar
Postat pe 7 Ianuarie 2009 09:57
Nu stiu ce varsta ai,dar sa nu primeze in aprecierea ta un discurs frumos.sau o mancare buna,sau orice altceva dacat un organ genital..cata cultura....Si cat de fericita esti daca imi scrii sa va las pe voi cu durerile voastre,si toata lumea va fi fericita.Esti masochista?
Am intrat intamplator pe aceasta sectiune printr-un simplu enter,eu sunt inscrisa pentru horoscop,dar am citit cu ce se mai ocupa tineretul.Nu,multe dintre femeile in varsta muncesc,nu se uita la telenovele,se duc si la un teatru,se imbraca si frumos,se duc si la sala,si in cazul unei conversatii,spun lucruri de bun simt.Eu ma gandeam cand am scris,la pudoare,bun simt si respect reciproc.Nu doream sa jignesc pe nimeni,ci poate sa ajut sa vada ca oamenii pot fi apreciati si pentru altceva.

Postat pe 7 Ianuarie 2009 10:01
De la: valentina_ratb, la data 2009-01-06 18:59:20
De la: Lillix, la data 2009-01-03 22:54:30Sa nu carele cumva sa te puna sfantu' Danutzo sa dai cu spirt medicinal sa dezinfectezi fofoloanca, ca i sari ca arsa (rasa) mai ceva ca atunci cand auzi de sex oral!

iar tu sa nu dai de o gura infectata sa nu te zvarcolesti o saptamana .poate te saturi de sex oral .stiu nu e tb mea dar macar imi sustin prietena

Interesant
Lillix
Postat pe 7 Ianuarie 2009 11:07
ATATA TIMP CAT ACEST LUCRU II MULTUMESTE PE AMANDOI ATUNCI DE CE NU?
O RELATIE TREBUIE SA FIE PLINA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE IAR SEXUL ORAL NU E CEVA RUSINOS CI O SATISFACTI IN PLUS.
TREBUIE SA STI SA SATISFACI NU DOAR FIXIC CI SI PDIHIC
natalya_ady
Postat pe 7 Ianuarie 2009 11:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hai sa vorbim si de baieti!!!la ce sunt buni????ne folosim de ei??? 58 De la: yumalai 22 August 2009 09:10
haideti sa visam frumos 7 De la: gabriela_35ct 1 Aprilie 2009 10:13
About sex 13 De la: _calandrinon_ 17 Septembrie 2010 19:28
Ce ii satisface pe barbati?? 58 De la: geo_sh 5 Aprilie 2009 10:21
care este imprejurarea in care va place sa faceti dragoste? 56 De la: r_girl 14 Mai 2009 14:02