Mai multe
De la: dana_3, la data 2009-01-09 22:05:32chiar vreau sa ma dau si eu pe brazda voastra apropo de pastilutele care schimba gustul spermei la barbati in mar vede si la femei in citrice unde se gasesc ca vreau si eu sa simt placere cand ii fac la al meu un oral de sa ma tina minte si sa ma ajute si pe mine cu ceva tulai Doamne ca am trait sa o citesc si pe asta... SARITI OAMENI BUNI !!! AJUTATI FATA CA S-A HOTARAT SA II FACA ORAL OMULUI....!!!
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Ianuarie 2009 22:12 |
||
|---|---|---|
| ofera careva sex oral aici? as avea pofta e ceva actiune ca ma plictisesc de mor si nu am la cine sa apelez :D | ||
|
Sweet_Rodica Postat pe 9 Ianuarie 2009 22:16 |
||
De la: Sweet_Rodica, la data 2009-01-09 22:16:59ofera careva sex oral aici? as avea pofta e ceva actiune ca ma plictisesc de mor si nu am la cine sa apelez :D apeleaza cu incredere la "baiat rezervat" , este cel care prea-mareste sexul oral si iubeste femeia cu limba si nu numai..... glumesc.... dar astazi am ras cu gura pana la urechi citind topicuri pe kudika.... sa nu uit sa multumesc desigur "danutzei" pt vorbele de duh.....
|
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Ianuarie 2009 22:19 |
||
|
oh, oh, cred ca am lesinat vreo 3 minute :D danuta mana, ai febra? aualeu, sa nu te deochi, puiule ! |
||
|
googoodoll Postat pe 9 Ianuarie 2009 22:20 |
||
De la: dana_3, la data 2009-01-09 22:05:32chiar vreau sa ma dau si eu pe brazda voastra apropo de pastilutele care schimba gustul spermei la barbati in mar vede si la femei in citrice unde se gasesc ca vreau si eu sa simt placere cand ii fac la al meu un oral de sa ma tina minte si sa ma ajute si pe mine cu ceva auzi danuta, da' pastilute cu gust de ciucurel , nu vrei!!? |
||
|
Postat pe 9 Ianuarie 2009 22:51 |
||
|
da,gustul de ciucurel nu e contrafacut,e garantat. geo,faci rost si la batrana de cateva flacoane??? just in case..... |
||
|
matracucu Postat pe 9 Ianuarie 2009 23:04 |
||
|
de ce vreti voi pastile? ca are E-uri :-p produsele naturale au doar ahhh-uri
|
||
|
googoodoll Postat pe 9 Ianuarie 2009 23:06 |
||
|
iote domne, ca exista clientela. si io care ma gandeam sa renunt la afacere! :P :P deci , trei flacoane de pastile mestecabile cu gust de ciucurel infierbantat si cateva pastile de aaaaah-aaaah-ooooh , pentru gogodol
|
||
|
Postat pe 9 Ianuarie 2009 23:09 |
||
De la: dana_3, la data 2009-01-09 22:05:32chiar vreau sa ma dau si eu pe brazda voastra apropo de pastilutele care schimba gustul spermei la barbati in mar vede si la femei in citrice unde se gasesc ca vreau si eu sa simt placere cand ii fac la al meu un oral de sa ma tina minte si sa ma ajute si pe mine cu ceva in sfarsit ti-a venit mintea la cap sa ne zici si noua cum a fost oralul dupa ce o sa-l faci
|
||
|
ETE_EU Postat pe 9 Ianuarie 2009 23:09 |
||
|
are nevoie de pastilele alea miraculoase ca altfel nu se pune problema tot la stadiul de scarbosenie ramane.... cu pastilutele alea miraculoase mai ca i-ar veni si ei chef de un oral..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Ianuarie 2009 23:10 |
||
nu vreau mai nene pastile, prefer produsul brut, nu mentosane !
|
||
|
googoodoll Postat pe 9 Ianuarie 2009 23:13 |
||
Eu zic sa nu o descurajati pe tanti dana, nu se stie niciodata cui se plange de ciucurel...bine ca s-a mai apropiat de adevar Tanti, eu zic ca prima data ar fi mai bine sa incerci un prezervativ cu gust de ce vrei tu, pastile de genul sunt numai in filmele proaste(cine stie ce or fi mancat inainte de oral si au luat pastiluta de indigestie care ar fi scimbat gustul).Nu o sa te manance ea pe tine...tu o sa ai o mica tentativa, asa ca joaca-te!
|
||
|
ablazancadar Postat pe 9 Ianuarie 2009 23:19 |
||
De la: dana_3, la data 2009-01-09 22:05:32chiar vreau sa ma dau si eu pe brazda voastra apropo de pastilutele care schimba gustul spermei la barbati in mar vede si la femei in citrice unde se gasesc ca vreau si eu sa simt placere cand ii fac la al meu un oral de sa ma tina minte si sa ma ajute si pe mine cu ceva ......uau...felicitari...pt aceasta hotarare istorica....09.01.09?? cum s-o memoram?? ..pactul..
|
||
|
nico1234 Postat pe 9 Ianuarie 2009 23:20 |
||
|
pactu' riben-n strop - spermotov |
||
|
Postat pe 9 Ianuarie 2009 23:23 |
||
De la: dana_3, la data 2009-01-09 22:05:32chiar vreau sa ma dau si eu pe brazda voastra apropo de pastilutele care schimba gustul spermei la barbati in mar vede si la femei in citrice unde se gasesc ca vreau si eu sa simt placere cand ii fac la al meu un oral de sa ma tina minte si sa ma ajute si pe mine cu ceva Hopa!Ce zici tu Danutzo,acilea?Ai cazut din pat azi-dimineata?Pai nu te lasase balta de revelion? |
||
|
mary_ct Postat pe 10 Ianuarie 2009 10:33 |
||
Doamne ce am mai ras! eram sa cad de pe scaun! ce-ati baut oameni buni?!
|
||
|
missalexandra Postat pe 10 Ianuarie 2009 10:55 |
||
De la: dana_3, la data 2009-01-09 22:05:32chiar vreau sa ma dau si eu pe brazda voastra apropo de pastilutele care schimba gustul spermei la barbati in mar vede si la femei in citrice unde se gasesc ca vreau si eu sa simt placere cand ii fac la al meu un oral de sa ma tina minte si sa ma ajute si pe mine cu ceva pune-ti compresa ...........te-ai lovit la cap..............serios de tot...........ai grija cu umflatura |
||
|
Postat pe 10 Ianuarie 2009 10:57 |
||
De la: dana_3, la data 2009-01-09 22:05:32chiar vreau sa ma dau si eu pe brazda voastra apropo de pastilutele care schimba gustul spermei la barbati in mar vede si la femei in citrice unde se gasesc ca vreau si eu sa simt placere cand ii fac la al meu un oral de sa ma tina minte si sa ma ajute si pe mine cu ceva ooooooooooooo......... sunt uimita................ tu vrei sa incerci asta??? fetelor sa ma ciupeasca cineva ca visez..................
|
||
|
sun_shine Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:54 |
||
da de ce sunteti asa uimite chiar am incercat si eu asta da n-am simtit mare lucru noroc ca el a fost mai fericit ca mine dar pana sa ajung si eu acolo mai am multe hopuri de trecut
|
||
|
Postat pe 10 Ianuarie 2009 16:54 |
||
Vezi mai Danutza ce te iubeste acuma si femeile si barbatii ?????.......fuse-asa de greu ?????........ ...............MA IUBESTE ORAAAALILIIIIIIIIIII..........SI E MOAAAAARTEEE DUUUPE MINEEEEE !!!!.......
|
||
|
etta Postat pe 10 Ianuarie 2009 16:54 |
||
De la: dana_3, la data 2009-01-10 16:54:24da de ce sunteti asa uimite chiar am incercat si eu asta da n-am simtit mare lucru noroc ca el a fost mai fericit ca mine dar pana sa ajung si eu acolo mai am multe hopuri de trecut inceputul e greu.........da' daca vrei,poti !!!!.........ORALU' TORSION !!!!........
|
||
|
etta Postat pe 10 Ianuarie 2009 16:56 |
||
De la: dana_3, la data 2009-01-10 16:54:24da de ce sunteti asa uimite chiar am incercat si eu asta da n-am simtit mare lucru noroc ca el a fost mai fericit ca mine dar pana sa ajung si eu acolo mai am multe hopuri de trecut caaaaand ai incercat dana draga....vreau neaparat sa stiu ,te rog sa imi impartasesti experienta ta...sa stiu ce am de facut.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Ianuarie 2009 17:26 |
||
|
Cum Dandanico, can'? Ia auzi la tine? Pai noptili astea ce crezi ca a visat ea? Mu.... mu.... curii cu "ciucurei", vorba lui Geo.... Atat a visat, ca a inceput sa confunde visele cu realitatea... Acum ea viseaza ca "omu" e acasa si ea i-o... alinta... Si cand zic 'noptili astea" ma refer la cele care au trecut de cand a fugit omu'n lume ultima oara... Auziti, dar doar mie mi se pare ca "omu" anu' asta cam cu asta s-a ocupat? Cu fugitu' si revenitu' la Danutza acasa? Adica, la ea acasa, nu LA EA, ceea ce e maare diferenta. Ma rog, uite Danutzo mama, sa nu zici ca-s inima pestritza si numai fac misto de tine, asta e serios si cu bine intentii spus: lu' "omu", ala de vine si pleaca de la tine de zici ca e la 'otel... adica nu, ca la hotel ar plati... la tine il platesti tu sa vie... Ma rog, revin: aluia, poti sa-i faci oral non-stop, n-o sa te mai vrea in vecii vecilor, amin. Cauta altu' si incearca sa... sa NU fii tu insuti, ca fuge si ala mancand nori. |
||
|
Dor_a Postat pe 10 Ianuarie 2009 17:51 |
||
tot cu caterinca aia de femeie ati ramas???????ma bucur
|
||
|
sarutama Postat pe 10 Ianuarie 2009 17:54 |
||
da ce fel de vocabular si jargon de mahala are madam Dor_a ce te doare in cot de omul meu ce vrei sa fie al tau esti in criza de p..a si nu are cine sa tio traga se vede ca esti tare crizata si frustrata dupa cate injuraturi ai tras ia dute pe centura si prindeti ceva clienti ca precis o sa gasesti ceva de supt si lins si n-o sa mai fi asa crizata si nervoasa pe mine si nu mai avea treaba cu omul meu ca poate al tau s-a saturat de tine cat de scarboasa esti
|
||
|
Postat pe 10 Ianuarie 2009 20:51 |
||
De la: dana_3, la data 2009-01-10 20:51:06da ce fel de vocabular si jargon de mahala are madam Dor_a ce te doare in cot de omul meu ce vrei sa fie al tau esti in criza de p..a si nu are cine sa tio traga se vede ca esti tare crizata si frustrata dupa cate injuraturi ai tras ia dute pe centura si prindeti ceva clienti ca precis o sa gasesti ceva de supt si lins si n-o sa mai fi asa crizata si nervoasa pe mine si nu mai avea treaba cu omul meu ca poate al tau s-a saturat de tine cat de scarboasa esti acum ca tot te-ai scarbit, poti sa te duci si tu pe centura sa dai lectii de oral
|
||
|
Postat pe 10 Ianuarie 2009 20:54 |
||
De la: dana_3, la data 2009-01-10 20:51:06da ce fel de vocabular si jargon de mahala are madam Dor_a ce te doare in cot de omul meu ce vrei sa fie al tau esti in criza de p..a si nu are cine sa tio traga se vede ca esti tare crizata si frustrata dupa cate injuraturi ai tras ia dute pe centura si prindeti ceva clienti ca precis o sa gasesti ceva de supt si lins si n-o sa mai fi asa crizata si nervoasa pe mine si nu mai avea treaba cu omul meu ca poate al tau s-a saturat de tine cat de scarboasa esti A revenit la propria ei personalitate................ acum draga daca tot ia-i simtit gustul cred ca poti face si tu onoarea centurii cu care ne tot spurci.......... nu mai esti cu nimic diferita de noi...............poate doar incepatoare
|
||
|
sun_shine Postat pe 10 Ianuarie 2009 20:59 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-01-04 12:14:45in orce ne-om batea dar in gura in nici un caz .iti las tie placerea draga mea ca doar esti expertaDe la: nico1234, la data 2009-01-04 11:49:20De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-04 11:36:41Cred ca sexul oral la barbati este o perversiune care trebuie acceptata(practicata cu limita).Spun perversiune ca daca nu era perversiune accepta toata lumea de comun acord acest tip de sex. |
||
|
valentina_ratb Postat pe 11 Ianuarie 2009 01:05 |
||
ntz, ntz, ntz....cata rautate! in gura sa ne batem si in limbi sa ne luptam (ca de taiat nu prea ai cum...). Pana nu incerci nu stii, deci nu vorbesti. Parol!
|
||
|
ablazancadar Postat pe 11 Ianuarie 2009 01:10 |
||
.. mie sa nu-mi ziceti nimic.........imi e frica..........
|
||
|
nico1234 Postat pe 11 Ianuarie 2009 01:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sex Oral | 62 | De la: ipahebirowtnod 1 Aprilie 2011 21:53 |
| Am o dilema... | 3 | De la: Discover1 20 Iulie 2013 01:25 |
| ce le place la femei mai mult??? | 1136 | De la: yumalai 29 Septembrie 2009 10:00 |
|
|
||
| Stie cineva unde pot gasi un tip si o tipa poliamorosi? | 2 | De la: kudika_1001359 20 Februarie 2016 12:09 |
| Buna~! | 2 | De la: cristina1221 21 Ianuarie 2013 08:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.