Mai multe
|
La Multi Ani tuturor romanilor!!! Sa fiti sanatosi, frumosi si nu in ultimul rand IUBITI!!!!!
|
||
|
dragalaspui Postat pe 1 Decembrie 2008 23:50 |
||
|---|---|---|
|
La Multi Ani tuturor romanilor!!! Sa fiti sanatosi, frumosi si nu in ultimul rand IUBITI!!!!!
|
||
|
dragalaspui Postat pe 1 Decembrie 2008 23:50 |
||
eu vin sa beau berea ca la multi ani s-a spus deja prea mult ..hai , hai ...bagati berea aia odata
|
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 2 Decembrie 2008 00:03 |
||
cine da bereeeeeeeeeeeeeee?????????????
|
||
|
sarutama Postat pe 2 Decembrie 2008 00:06 |
||
De la: sarutama, la data 2008-12-02 00:06:14cine da bereeeeeeeeeeeeeee????????????? cred ca tu dai berea
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 2 Decembrie 2008 00:23 |
||
Buna dimineata somnorosilor! Blue, ai dreptate. Cafeneaua e a mea dar fiecare se serveste cu ce doreste. Deci, baga mare ca sunt de toate. Sarutmana, wellcome si bericica o dau eu. Asa, pentru inceput ca iti vine si tie randul sa o dai. Fetele mele dragi, voua nu va dau bere asa de dimineata, dar o cafeluta fierbinte si buna de la patroana este pentru fiecare. Plus si
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 2 Decembrie 2008 08:00 |
||
|
buna dimineata patroana! vreAau si o cafeluta firbinte ca raceala asta nu vrea sa ma lase in pace.... si mai tre sa la po sedinta si nu am chef....... buna dimi' ALL !!!! |
||
|
betterrr Postat pe 2 Decembrie 2008 08:28 |
||
Eu dau cafeluta, dar daca tot nu-ti trece raceala apeleaza cu incredere la serviciile perversei sefe. Te trateaza ea...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 2 Decembrie 2008 09:15 |
||
|
buna dimineatza prieteni !!! va pupic tare de tot. lucia ,a mai rmas cafea ???? |
||
|
matracucu Postat pe 2 Decembrie 2008 09:39 |
||
buna dimineata! laura, ce bucurie sa te revad! pupici dragi tuturor (acu-i acu! sper sa nu uit pe careva!): ema, lucia, laura, iris, sheeva, monica, crista, mafiuta, mari, betterr, vasi,georgia, vivrepouraimer,andreea si nu in ultimul rand pe etta pe care am uitat-o o data si acu ma simt vinovata si evident, stef cu familia lui!
|
||
|
Lulli Postat pe 2 Decembrie 2008 10:02 |
||
luliiiii ce mai faci mai fata,esti bine? si eu ma bucur sa te vad.
|
||
|
matracucu Postat pe 2 Decembrie 2008 10:25 |
||
neata lumeeeeeee...!!! bine ati revenit , pt cei care trec mai rar pe aici : mafia,dragalaspui,Truli si nu in ultimul rand, surioara noastra laurathegirl..!! bine v-am gasit si pe voi : iris,luci,betterrr,mari58.. salut si scorpionul.. ![]() un pupic si pt donttouch ,care in ultimul timp ne-a cam parasit...
|
||
|
Postat pe 2 Decembrie 2008 10:48 |
||
neatzaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!am pt voi si mai am pupic primit stef si desigur am si eu pt tine nu v-am parasit stef am fost nevoita sa intru fortat intr-un concediu medical ceva probleme de sanatate cu cea mica dar incepem sa ne revenim o cafea fierbinte primesc si eu ? ettaaaaaaaaaaaa pe unde umbli ????????? ma mai lasi mult sa astept cu |
||
|
donttouch Postat pe 2 Decembrie 2008 10:55 |
||
lasa,lasa..,ca la topicul femeilor nesatisfacute ,semnezi condica zilnic.. pupicei si sanatate zanelor tale !! PERVERSA etta ,se lasa asteptata inca.. o astept cum se cuvine..!!
|
||
|
Postat pe 2 Decembrie 2008 11:01 |
||
|
stef,ce bucurie sa te vad !!!! pupici tantelului si flori,muuulte flori
|
||
|
matracucu Postat pe 2 Decembrie 2008 11:05 |
||
Servus la toata lumea inca o data. Si mersi ca nu m-ati uitat si mi-ati trimis si mie la Cluj pupici. I-am primit
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 2 Decembrie 2008 11:06 |
||
|
surioara..,asteptam cu mult drag sa mai vb cu tine !! poate..,dupa amiaza ne vom incarca iarasi bateriile sufletului.. luci...,te rog sa-i transmiti pupicei si dienutei !! imi este tare dor de ea...
|
||
|
Postat pe 2 Decembrie 2008 11:17 |
||
|
buna dimineata ... cafenea.... o cafea beau si eu cu voi ca azi imi vine seful.... cah...ca_ca nu-i voie....dar vine... cat mai rar ca e mai bine ...deci saptamana asta pana joi am de lucru de imi iese pe nas.... ,numai vineri ne mai auzim si mai vorbim.....in liniste. asa c apana una alta va salut si va doresc un inceput de luna halucinant si plin de luminite... si de zambete si de fericire.....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Decembrie 2008 11:23 |
||
|
Stef, considera rezolvata treaba. Emaaaa, ti-ai citit mesajele off line? |
||
|
Lucia1971 Postat pe 2 Decembrie 2008 11:33 |
||
|
dandanico,iti voi tine pumnii stransi !! nu uita ca mai este putin si Sultanu' va fi iarasi in Bv.. ![]() multam' fain ,luci !!
|
||
|
Postat pe 2 Decembrie 2008 11:33 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-02 11:33:09dandanico,iti voi tine pumnii stransi !! Stefule, cand mergeti la Brasov? Poti sa-mi zici si mie? |
||
|
Lucia1971 Postat pe 2 Decembrie 2008 11:44 |
||
inca nu stiu exact,dar promit ca te voi suna imediat ce voi hotara.!!max. doua saptamani..
|
||
|
Postat pe 2 Decembrie 2008 12:02 |
||
| Te-am intrebat pentru ca am avut discutia asta cu Dan (al meu, nu al Emei...) ieri. Eu am zis sa mergem sa o colindam in 26, dar Dan a zis ca atunci se sarbatoreste in familie si nu se cade. A doa varianta a fost prin 13-14 luna asta, dar e o mica problema pe care nu o spun aici ca nu e cazul. De aia te-am intrebat. | ||
|
Lucia1971 Postat pe 2 Decembrie 2008 12:15 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-02 12:02:09inca nu stiu exact,dar promit ca te voi suna imediat ce voi hotara.!!max. doua saptamani.. Vreau si eu s-o cunosc pe Ema si la Brasoooooov
|
||
|
Postat pe 2 Decembrie 2008 12:19 |
||
mai avem un singur loc in masina si ti-l ofer cu mare placere !! singura problema ce trebuie rezolvata,este sa poti veni in ziua respectiva..
|
||
|
Postat pe 2 Decembrie 2008 12:26 |
||
lucia draga, o cafeluta si mie te rog? stef, multi, multi pupici si numai bine tie si familiei tale!
|
||
|
Lulli Postat pe 2 Decembrie 2008 12:41 |
||
| Vineeeeeeeeeeee!!!!!!! Cafelutza pentru Lulitza! | ||
|
Lucia1971 Postat pe 2 Decembrie 2008 12:51 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-02 12:26:35mai avem un singur loc in masina si ti-l ofer cu mare placere !! pey tinem legatura
|
||
|
Postat pe 2 Decembrie 2008 12:58 |
||
Si cu mine, si cu mine
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 2 Decembrie 2008 13:14 |
||
Perversa a sosiiittt / Perversa a sosiiittt / Uuuuraaaa draguta mea / Perversa a sosiiiitttt !!!....... .....v-am spus ca de ieri sunt coooo-piiilll !!!....... :smljumping0044: ..........salutare dragiloooorr !!!!.....scuzati intarzierea la apel,dar treburile casei nu ma lasa !!!!......si acum fac doar o scurta pauza ca sa va pupicesc asa cum stiu io: dulce ,lung si apasat !!!!......si cu dragoste !!!..... .......pentru toata lumea,fara discriminare !!!..... .....
|
||
|
etta Postat pe 2 Decembrie 2008 13:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| work and travel | 10 | De la: ale_me_2007 23 Februarie 2010 01:39 |
| Un sfat va rog! | 4 | De la: oana84onutza 27 Ianuarie 2010 19:08 |
| buna | 2 | De la: iulia069834 29 Ianuarie 2010 12:29 |
|
|
||
| NU RATA , DEVINO PARTENER TRUST COMMUNITY SI VEI FI F BINE PLATIT + PREMIII MARI ...INSCRIERE GRATUITA !!! | 1 | De la: dana92 1 Februarie 2010 16:18 |
| FATIMA | 220 | De la: contesina 15 Iulie 2011 14:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.