Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

eu emaaaaaaaaaa,euuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,sunt aici si va tuc de nu va vedeti,si va cint un pic,pic ok?si pt toti andrei si andreele,azi e ziua ta cea mare,vreau sa iti daruiesc o floaree,o floare o garofita,si sa te sarut pe gurita,nam cadouri de bogat,nici nu tr in palat,in buchetul vietii tale,vreau sa pui si floarea mea,daca ar putea tiar spune,ce insemni tu pt mine si,cit tin la tine eu stiu ca floarea se va ofili intro zi,ochii tai si gura ta asta sunt averea mea,in buchetul vietii tale vreau sa pui si floarea meaaaaaaaaaaaaaaaaa nb iubitii mei
mari58
Postat pe 2 Decembrie 2008 23:53
oare de ce nu poti uita o pers ?...incerc sa`i gasesc defecte dar nu`i gasesc nici una....ma refer ca dak i`as gasi macar un defect as putea sa`l uit folosindu`ma de acel defect :-< fara rezultat:(

Postat pe 3 Decembrie 2008 00:01
poate, ca nu vrei sa o faci indeajuns..

uite, un eu unul vreau sa renunt la forumul asta,dar..
ceva ma face sa mai rezit inca,nu stiu pt cat timp ...
desi am si motive de a iesi de aici..,sunt altele mult mai puternice ce ma tin legat de el..
e vorba de prietenii mei ,unii doar virtuali ,altii ce mi-au devenit reali !!
exista totusi o solutie,ma voi intalni cu ei pe alte cai: mes,telefoane si real...
asa voi reusi sa uit..

iti recomand sa pui ceva in loc ..,de aceeasi valoare !!Succes..

noapte buna ,dragelor !!

Postat pe 3 Decembrie 2008 00:19
Buna dimineata dragilor!
Stef, m-ai pus pe ganduri... De aceeasi valoare? Da un exemplu, te rog. Cu ce ai putea sa inlocuiesti forumul asta?
Lucia1971
Postat pe 3 Decembrie 2008 08:03
buna dimineata!

Postat pe 3 Decembrie 2008 08:39
buna dimi!
lucia oktober... o cafea doriti?
azi am adus eu cafelutra dar am si niste pupici, mai multi pentru matinali... ca cine se trezeste devreme....
va pup si sa aveti o zi deosebita!!!
betterrr
Postat pe 3 Decembrie 2008 08:59
eu va las cafeluta sa va serviti singurei ca eu fug la sedinte!!!!
betterrr
Postat pe 3 Decembrie 2008 09:09
multam...cafea am ca m-am tarat pana la presou...dar niste pupici nu mi-ar strica...puradeii mei dorm inca,daca se trezesc nu mai scap eu de pupici, cu muci(sorry) cu laptic, cu ruj(fiica mea e domnisoara) si unul tepos ca si-a uitat barbatumio telu acas,si vine dupa el...sa ai o zii minunata!

Postat pe 3 Decembrie 2008 09:09
buna dimineata! Lucia, vreau eu o cafea ca-s putin cam adormita...va doresc o zi minunata!
Lulli
Postat pe 3 Decembrie 2008 09:26
'neata!!!!
stef, lucia.....multumesc de pupici si ca v-ati gandit la mine..........

ema......... las ca vine sesiunea si trece ea cu bine.........pana la sesiune avem si sarbatori.......sa ne incalzeasca sufletele..........

dragii mei.....am lipsit cateva zile din cluj, dar am scuza.. ........m-a sechestrat iubi saptamana trecuta, si nu mi-a dat drumul pana azi dimineata, asa ca am fugit repede repede sa va salut.....

va las cafeluta fierbinte........si fug la servici ca a fost ziua lui sefu si cica e rost de chef....

o zi minunata sa aveti
dienuta_nou
Postat pe 3 Decembrie 2008 09:55
'neata, dienuta! asa sta treaba cu chiulitul? te-a sechestrat? si tu nu prea ai vrut, nu?
Lulli
Postat pe 3 Decembrie 2008 10:19
o dimineata buna, sa aveti si o zi la fel !!
in sfarsit vad si eu o femeie satisfacuta,dupa un "sechestru" de o saptamana

Postat pe 3 Decembrie 2008 10:22
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-03 10:22:20o dimineata buna, sa aveti si o zi la fel !!
in sfarsit vad si eu o femeie satisfacuta,dupa un "sechestru" de o saptamana

de parca ar fi singura...
Lucia1971
Postat pe 3 Decembrie 2008 10:51
De la: Lucia1971, la data 2008-12-03 08:03:40Buna dimineata dragilor!
Stef, m-ai pus pe ganduri... De aceeasi valoare? Da un exemplu, te rog. Cu ce ai putea sa inlocuiesti forumul asta?

cu altul

evident glumesc.
dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Decembrie 2008 11:03
buna dimineata dragelor si dragilor, va doresc o zi superba acu ...fuga cat nu-i seful pe capul meu....
pe urma mai vorbim diseara... stef mama azi ma vad cu muky....
dar te sptept si pe tine ca deh doar ai zis ca vi...
lucia invitatia inca ramane deschisa...adica te astept sa iti indeplinesti amenintarea aia ca vi la bv si pe tine dienuta la fael....
mai e zapada doar in poaiana brasov ....asa ca.....
haideti odata!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Decembrie 2008 11:05
neata cafenea
pupici la toata lumea (ca sunteti multi, iar eu sunt inca adormita si mi-e sa nu uite pe cineva)

ema, sa speram ca-ti fac si eu o vizita odata cu stef si lucia...tare mult as vrea sa te cunosc. pupici speciali

Postat pe 3 Decembrie 2008 11:19
azi ..,va pot spune ca-s fericit..!!dragelor,va mai amintiti de nasa mea onnyta...??
tocmai am incheiat, o discutie telefonica pe saturate cu ea..

Postat pe 3 Decembrie 2008 11:51
un alt motiv de bucurie..
mafia este bine..!!
salutari mafioato si poate te opresti in cafeneaua noastra
sunt convis, ca multora le este dor de tine..

Postat pe 3 Decembrie 2008 12:26
ziua buna ,dragilooorr !!!!.....bine ca macar voi sunteti bine !!!.....ca io sunt iar teapana !!!!.....ma rog ,semiteapana !!!.......ca pot sa ma dau jos din pat !!!!..... .....ca "Maria-sa,mijlocelul meu tras prin inel " imi face iar "bucurii" !!!!!....... ..........

dar asta nu ma opreste sa fiu alaturi de voi ,macar pentru a va "aplica" doza zilnica de ....... .........va pup si va doresc o zi frumoasa si relaxanta !!!!.......
etta
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:45
noah amu' vreu si eu o cafeluta...............ca mi-s gata ca bateria..........

mda..........asta da sechestru..........mai vreau..........macar inca vreo 2 saptamani........da vine imediat vacanta.........

oricum.....ce-a mai tare faza a fost cand am ajuns azi la servici, stresata ca vin si eu miercurea........ca ce o sa zica sefa.......si din astea.........la care sefa mea ma intreaba ca de ce nu am mai stat acasa.....ca trebuia sa mai stau ......... nu mi-o putut spune cand am plecat acasa?

voi cum mai sunteti dragii mei?

si cine da cafeluta aia?

dienuta_nou
Postat pe 3 Decembrie 2008 13:10
dau eu cafeluta,pt ca-s tare bucuros !!

am vb cu nasa onnyta,cu irina(crista),cu madalina (dragalaspui),cu dr alina..,cu mafia !!
ce poate fi mai frumos..??

Postat pe 3 Decembrie 2008 13:31
Neata si io , ma enerveaza ceata asta nu mai pot
iris_4_ever
Postat pe 3 Decembrie 2008 13:38
ziua buna dragii mei

sultane iote ca am aparut asa ca hai fuga cu cafeaua

va doresc o zi frumoasa si linistita

mafia_nrr1
Postat pe 3 Decembrie 2008 13:42

stiam ca apelul meu ,nu va ramane fara raspuns..

cafea pt mafia..,poate asa o mai tinem pe aici !!

Postat pe 3 Decembrie 2008 13:46
mersi de cafeluta sultane.....buna rau..cafeluta

am cava treaba dupa care mai revin ....pana atunci sa fiti sanatosi si sa auzim numai de bine
mafia_nrr1
Postat pe 3 Decembrie 2008 13:54
gataaaaaaaa..,a fugit ..
iar ne vedem peste 2-3 saptamani

Postat pe 3 Decembrie 2008 14:00
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-03 14:00:06gataaaaaaaa..,a fugit ..
iar ne vedem peste 2-3 saptamani

eeee am fugit ....o iau la galop vezi ca inca mai sunt?????? n-am galopat inca

eu dau o bere..vrea cineva????
mafia_nrr1
Postat pe 3 Decembrie 2008 14:02
eu ......
dienuta_nou
Postat pe 3 Decembrie 2008 14:09
multumesc pt bere..
vezi ca si tu ai un cadou ,de la nasa onnyta,care s-a indragostit de zambetul tau
il gasesti la Harem..

Postat pe 3 Decembrie 2008 14:09
dienuta

sultane transmite lui onyta numai bine si sanatate din partea mea..pupici multi
mafia_nrr1
Postat pe 3 Decembrie 2008 14:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Casa de Craciun 3 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:12
Cum isi da seama o persoana ca e proasta ? 268 De la: camelyta_camy 3 August 2011 17:42
invitation 2all 3 De la: pamela_1 23 Martie 2009 15:40
Asta sau Asta? 332 De la: sirghea 7 Octombrie 2010 13:14
Concurs 2 De la: BEL_AMY1 1 Iunie 2011 17:12