Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: etta, la data 2008-12-09 21:58:25 dragilor....un pupik maaaaaarreeeee si duuuuullceeeeee........ .....si somnic usuric va doresc !!!!...... .....si vise de-alea de nu intelegea Iris cum e cu ele :rosii-albastre........adica...... ......ca sper sa nu fie asa !!!!...... .........

Acum se intelege de la o posta ms de completari
iris_4_ever
Postat pe 9 Decembrie 2008 22:23
noapte buna tuturor! sunt aiurita de tot, vad in fata doar legi ale discursului...acte de limbaj...comunicare si competenta lingvistica...brrr! m-am stricat la cap! etta! tu esti salvarea mea
noapte buna tuturor!
Lulli
Postat pe 10 Decembrie 2008 00:48
neatza cafnea............
a trecut fata sa va lase o stacana mare de cafeluta ......asa sa ajunga la toata lumea ..

vedeti c alaturi v-am pregait si niscaiva prajiturele s va unga la sufletel....

o turma de pupicei pt oata gasca de cadane cu sultanul in frunte.......
sun_shine
Postat pe 10 Decembrie 2008 08:19
neatza cafnea............
a trecut fata sa va lase o stacana mare de cafeluta ......asa sa ajunga la toata lumea ..

vedeti c alaturi v-am pregait si niscaiva prajiturele s va unga la sufletel....

o turma de pupicei pt oata gasca de cadane cu sultanul in frunte.......
sun_shine
Postat pe 10 Decembrie 2008 08:19
buna dimineata, monica! sa ai o zi minunata!
Lulli
Postat pe 10 Decembrie 2008 08:30
buna dimi!!!
neata luli!
neata monica!
cafeluta?
am adus un mic mic dejun delicios asezonat cu o ca sa va mearga bine azi!!!
betterrr
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:10
eu ma retrag la treaba ca am o tona!
dar va las o "turma" de ca sa va mearga bine toata ziulica!!!!
betterrr
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:19
buna dimineata!
mi-e frig, si atunci devin nervoasa!
am si eu cafea, dar e beton de tare, te trezesti numai cand o mirosi!
sa aveti o zi frumoasa...si calduroasa! brrr....

Postat pe 10 Decembrie 2008 09:22
buna dimi lume eu am baut un nescafe dar parca tot mi-e somn:(, nici nu stiu cu ce sa incep pe ziua de azi:(:( dar hai sa va pupicesc intai pe toti
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:25
'neataaaaa !!!!.......pup "matinalele" !!!.....aaaaaaaa......voi stiti vorba aia cum ca cine "se scoala" de dimineata,departe-ajunge !!!........de-aia sunteti primele la CAFELUTA !!!!....... .....

si ,bineinteles ,ca am portia si pentru restul lumii !!!.......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:25
pupici pentru etta! si multe flori, sper ca nu ingheata pe drum
Lulli
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:47
nici o sansa Luli sa-mi inghete floricelele.....ca deja sunt in glastra !!!..... ....pupiiiiii......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:53
au si ajuns? etta, o din aia de-a ta...cat mai lunga
Lulli
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:55
vine Luliiiiiiiiii......si cu oleca de frisca !!!!!......pe mot !!!......mmmmmmmmmm....ce gustoasa eeeee.... !!!!.....
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:05
Buna dimineata iubitii mei! mi-a fost dor de voi, dar aseara m-am simtit atat de rau ca n-am fost in stare sa fac altceva decat sa stau in pat sa citesc. Nu va zic ce ca radeti de mine...
Monica, si eu imi doresc sa ne intalnim la o cafea, dar amanunte discutam intre noi, sa nu ne auda ceilalti. Sa le facem in ciuda
Oktober, desi e tare, ia paseaza-mi o tzara de cafea de-a ta ca azi am treaba multa si musai sa fiu treaza...
etta, daca o faci pe-a ta o tzara mai GROASA, TARE si NEAGRA, nu te refuz nici pe tine.
Lulitza, ce faci draga, de dimineata buna ai inceput sa ne injuri?
Lucia1971
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:37
De la: etta, la data 2008-12-10 10:05:47 vine Luliiiiiiiiii......si cu oleca de frisca !!!!!......pe mot !!!......mmmmmmmmmm....ce gustoasa eeeee.... !!!!.....

vreu ai eu :D
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:46
De la: Lucia1971, la data 2008-12-10 10:37:05Buna dimineata iubitii mei! mi-a fost dor de voi, dar aseara m-am simtit atat de rau ca n-am fost in stare sa fac altceva decat sa stau in pat sa citesc. Nu va zic ce ca radeti de mine...
Monica, si eu imi doresc sa ne intalnim la o cafea, dar amanunte discutam intre noi, sa nu ne auda ceilalti. Sa le facem in ciuda
Oktober, desi e tare, ia paseaza-mi o tzara de cafea de-a ta ca azi am treaba multa si musai sa fiu treaza...
etta, daca o faci pe-a ta o tzara mai GROASA, TARE si NEAGRA, nu te refuz nici pe tine.

Buna , Lucia....
pai sigur ca vom vb numai intre noi...
buna etta....esti o incantare pt om ca deobicei si mi-ai facut ziua numai un zambet..
sun_shine
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:51
De la: Lucia1971, la data 2008-12-10 10:37:05Buna dimineata iubitii mei! mi-a fost dor de voi, dar aseara m-am simtit atat de rau ca n-am fost in stare sa fac altceva decat sa stau in pat sa citesc. Nu va zic ce ca radeti de mine...

unde am injurat eu, Lucia? cafea, patroana?
Lulli
Postat pe 10 Decembrie 2008 11:12
etta, coletul a fost livrat cu succes!!! savurez...
Lulli
Postat pe 10 Decembrie 2008 11:12
Neata pupacioaselor

Voi aduceti cafea si prajiturele iar eu va invit sa intrati pe www.romanticfm.ro si sa ascultati muzica de craciun , asa de frumoase-s melodiile ca e pacat sa nu le impart cu voi

iris_4_ever
Postat pe 10 Decembrie 2008 11:29
o sa dau muzica la maxim...in timp ce adun cioburile din vaza preferata, inca una...macar nu aud cat de tipator se iubesc copii mei...urla dragostea la noi in casa

Postat pe 10 Decembrie 2008 11:32
De la: oktober, la data 2008-12-10 11:32:10o sa dau muzica la maxim...in timp ce adun cioburile din vaza preferata, inca una...macar nu aud cat de tipator se iubesc copii mei...urla dragostea la noi in casa

Lulli
Postat pe 10 Decembrie 2008 11:41
iubita, mai degraba

Postat pe 10 Decembrie 2008 11:42
http://www.youtube.com/watch?v=i_iN3E2Qi-w&feature=related

iris_4_ever
Postat pe 10 Decembrie 2008 11:42
oktober, mai rezisti?
iris, ce face genunchiul? sa treaca
Lulli
Postat pe 10 Decembrie 2008 11:44
nu mai rezist!!!!! conteaza???

sa privim partea buna...mai putine obiecte de pe care sa sterg praful. mai multe ocazii si idei de cadou pt sotul....cand ma intorc la serviciu o sa fiu ft ft ft bucuroasa!

si am timp de voi

Postat pe 10 Decembrie 2008 11:47
a da! cel mai important: asa imi pastrez elasticitatea nervilor, trag de ei ca de guma de mestecat!

Postat pe 10 Decembrie 2008 11:49
De la: Luli2, la data 2008-12-10 00:48:47noapte buna tuturor! sunt aiurita de tot, vad in fata doar legi ale discursului...acte de limbaj...comunicare si competenta lingvistica...brrr! m-am stricat la cap! etta! tu esti salvarea mea
noapte buna tuturor!

Asta ce-i draga mea? Nu-s injuraturi pe fata?
Lucia1971
Postat pe 10 Decembrie 2008 11:51
salutare fetele......scuzati de lipsa ,da' am avut ore de psihoterapie pentru nesatisfacutele de la Bordel !!!!..... ........

imi creste sufletul cand vad ca-mi creste....raitingul !!!..... ....sincer ,ma bucur ca va pot descreti fruntile....atunci cand sunt in verva !!!...... .....ca,de, se mai intampla sa mai aiba si PERVERSA "bad moments " !!!!.......da' bine ca totul se termina cu bine !!!......

va pupez dulce ....... .......

aaaaa.....Oktober....un Orbit,un Mentos ,ceva ????...... ....pup.....
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 12:01
De la: Iris4ever, la data 2008-12-10 11:42:41http://www.youtube.com/watch?v=i_iN3E2Qi-w&feature=related

.....Iriiiiisssss,esti bestialaaaaa !!!!!.....am ras de m-am spart !!!!.......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 12:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
paypal 3 De la: battleofwits 2 Aprilie 2011 05:37
Rasfat de femeie! 1 De la: mohoreaalina 13 Mai 2011 18:28
CAFEA CU PARFUM DE FEMEIE))) 61 De la: _dulcik_ 4 Septembrie 2009 09:25
bratarica rosie 1 De la: serendipity7 14 Septembrie 2011 13:19
intrebare 16 De la: Full_Metal_Jacket 12 Noiembrie 2009 13:49