Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Patroano,oleaca de rabdare....ca-s cam ragusita si nu ma auzi bine !!!!....... .....o sa te sun cat de curand !!!!...... ....

Luli,tie iti mai dau un rand..... ....oooffff...iar am incurcat borcanele !!!!....... ......... .....

dragilor,acu' va mai las oleaca sa rasuflati ,ca am o treba importanta de rezolvat !!!!........ca facui o stacana de CAFELUTA !!!!...... ......
etta
Postat pe 9 Decembrie 2008 12:42
Dienuta, sa te faci bine! Spune-i iubitelului tau din partea mea ca daca nu te pune pe picioare va avea de-a face cu mine, da?
Etta, sanatate multa si tie si... navigare faina cu iahtul ala...
Lucia1971
Postat pe 9 Decembrie 2008 13:46
De la: tally_weijl, la data 2008-12-09 03:24:26
Si...aaa...unde ma scoti? Ca nu te poti scoate pe tine
Imi pare rau ca ai dureri si esti imobilizata la pat. Mai aiurea e ca nu ai notebook, hmm? Deci...cam asta a fost cu concertul IRIS si pentru mine si pentru tine...dream on...tu chiar daca te duci nu poti
si atunci de ce sa te mai duci...
<

Asta crezi tu ?
Am fost la concert cand aveam 39 de grade,crezi ca ma tine un genunchi bulit in casa cand am ocazia sa ma duc sa topai si sa fluier la concert ? plus ca pana pe 13 tre sa-mi revin io
iris_4_ever
Postat pe 9 Decembrie 2008 13:47
De la: dienuta_nou, la data 2008-12-09 08:31:12
....deci de maine trec pe injectii, aspirina, tratament la pat (asa zice iubi ca merit) si supica de gaina..........

Nu stiu daca tratamentul la pat e cel la care ma gandesc eu dar eu nici de ala nu am voie
Fa-te bine cat mai repede ,poate totusi , vii cu supica aia :)
iris_4_ever
Postat pe 9 Decembrie 2008 13:49
De la: Iris4ever, la data 2008-12-09 13:49:52
....deci de maine trec pe injectii, aspirina, tratament la pat (asa zice iubi ca merit) si supica de gaina..........

Nu stiu daca tratamentul la pat e cel la care ma gandesc eu dar eu nici de ala nu am voie

Says who? De cand e sexul interzis daca ti-e genunchiul bulit? Ce, nu se exista atatea alte pozitii?
Lucia1971
Postat pe 9 Decembrie 2008 13:51
Am intrat si eu cu salutarile de rigoare.....si cu PUPICII EVIDENT
Tally, ma bucur ca s-ua rezolvat lucrurile
Am vazut ca unii sunt bolnavi p-aici, asa ca insanatosire grabnica
Si acum....Ta na na!!! sa incerc sa va enumar pe toti: Stef, Lucia, Ema, Etta, Iris, Luli, Sheeva, Dragalaspui, Alina, Monica, Dienuta, Mafia, Tally ...oofff, sper ca nu mai sunteti si altii, daca da, luati de-aici

Postat pe 9 Decembrie 2008 13:53
De la: Luli2, la data 2008-12-09 09:32:22
iris, tu esti bolnavioara? ce se mai aude de genunchiul tau? ai grija...te inteleg! cel mai nasol e ca nu poti bea bere...si nici eu n-am partenera!

Genunchiul e ok atata cat il tin la orizontal.
Acum de ex sunt de vreo 20 de min in fata pc-ului si deja l-am bagat sub mine de doua ori , a doua oara am tras una biroului de nu s-a vazut

Nu stiu cand si cum am capatat obiceiul de a sta in pozitia lotus pe scaun , o fi vina sultanului ca asa l-am vazut prima data ?

Adevarul e ca faza cu berea ma da pe spate , unii dintre voi il stiu pe alex....alex e reprezentant la heineken si de , nu oi avea eu supa in frigider ca lucia sau dienuta nu au ajuns la mine in schimb am bere
iris_4_ever
Postat pe 9 Decembrie 2008 13:55
De la: Lucia1971, la data 2008-12-09 13:51:56
De la: Iris4ever, la data 2008-12-09 13:49:52

Says who? De cand e sexul interzis daca ti-e genunchiul bulit? Ce, nu se exista atatea alte pozitii?

da-mi un ex de pozitie in care sa nu trebuiasca sa indoi genunchiul DELOC.
L-am mai avut acum vreo 3 ani in aceasi stare si m-a mancat pe unde nu trebe si de , am zis ca merge....cand imi era lumea mai draga am inceput sa urlu de durere
iris_4_ever
Postat pe 9 Decembrie 2008 14:01
gata ,mi-am portia de net pentru cateva ore ,ma bag la citit o carte acum.
iris_4_ever
Postat pe 9 Decembrie 2008 14:03
Iris... (cei sub 15 ani sa-si acopere ochii), el pe la spatele tau, tu culcata pe pat

Postat pe 9 Decembrie 2008 14:03
cine stie cunoaste..
iris ,vz recomadarea irinei ,vb aia..:
"pe la spate ,pe la spate ..,asa vor fetele toate !!"
si uite asa ,scapam de durerile de genunchi
cine stie cunoaste..

dienuta..,sechestru cu finalizari multiple

Truli ..,te cert cu multa dragoste

Postat pe 9 Decembrie 2008 18:16
De la: Lucia1971, la data 2008-12-09 10:59:44Buna dimineata, dragii mei.
Musai sa fac un comentariu ca ma mananca limba rau de tot. Aseara am vorbit la tel. cu Ema, draga noastra Ema. No, eu sunt o guraliva de felul meu, dar aseara mi-am dat seama ca sunt un mic copil la capitolul asta. Nu m-a deranjat, din contra, mi-a facut o placere deosebita. Fata asta si cand injura are un sarm de-ti vine s-o mananci! Dar, in capul meu s-a nascut instant o intrebare> Daca Ema vorbeste atata, ce naiba face cand vorbeste la tel. cu Fane? Isi acorda cate 3 minute de monolog pe rand ca in campania electorala?
In concluzie: fratilor, sunteti grozavi! De aia va plac eu atat de mult!!!!!

maaaai aseara am avut sieu chef de vorba.... uff ce rea esti :P

glumesc evident. cu fane cand vorbesc la telefon ... hmmm... pai se incinge centrala telefonica de la vodafone....

abia astept sa va revad pe toti ....

fetele...luli iris etta irina monica si inca o data monica(voncu si sheeva)no care mai sunteti... toti la un loc.... va pupic pe toti
si pe tine sultane sti transmit salutari tanticai si pupici si lui albina....

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Decembrie 2008 18:29
las' ca ne vom pupa sambata
si cu irina ,abia astept

Postat pe 9 Decembrie 2008 18:35
Buna seara lume... Mi-au auzit numele strigat
Va pupic si eu dulce dulce, nu va mai numesc, ar tb sa va stiti, ca mi-e sa nu uit pe cineva.
Asa ca ... o multime de pupici si sefa, vreau si eu o cafea. Pls, pls, pls...
sheeva
Postat pe 9 Decembrie 2008 18:41
Buna seara tuturor. Si o cafeluta buna pentru Sheeva. Plus aferenti...
Pentru Iris: Piciorul cu bai in extensie fie pe umaryul lui, fie pe pat, iar celalalt... cum si unde iti cade bine... Ia si tu o carte de kama sutra si invata si tu ceva util, nu beletristica!
Lucia1971
Postat pe 9 Decembrie 2008 18:49
buna seara! luci, si eu vreau cafea! pupici tuturor!
Lulli
Postat pe 9 Decembrie 2008 18:54
Hai ca m-ati amuzat copios , gata cu sfaturile ca cine stie cine ne injura ca si-a varsat cafeaua pe tastatura din cauza voastra

Ma bag la un film acum asa ca pup pe toata lumea
iris_4_ever
Postat pe 9 Decembrie 2008 18:56
iris, astept sa te faci bine si sa
Lulli
Postat pe 9 Decembrie 2008 18:59
Si eu astept luli sa ma fac bine gata, acum ma duc la film ,m-a oprit din drum un S.O.S. ...sper sa nu ma injure tally ca am intrat peste pacienta ei dar nu m-am putut abtine
iris_4_ever
Postat pe 9 Decembrie 2008 19:16
Buna seara, buna seara..........
imi pare bine sa va vad pe aci dragilor...
uitati o turma de pupicei de la fata pt toata gasca ,

gata lucia e oficial week-ends-ul care vine ma ai oficial la Cluj...
abia astept sa ne intalnim..
sun_shine
Postat pe 9 Decembrie 2008 19:17

si stai pana pe 23..
asa, ca o vei intalni si pe dienuta..

Postat pe 9 Decembrie 2008 19:25
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-09 19:25:04
si stai pana pe 23..
asa, ca o vei intalni si pe dienuta..

dap...ca vreau de craciun sa fiu cu ai mei.....stii tu cum este...
si ar fi super sa o intalnesc si pe ea..oricum mai tin legatura cu lucia si cu tine sultane
sun_shine
Postat pe 9 Decembrie 2008 19:27

tinem legatura..!!
noapte buna !!

Postat pe 9 Decembrie 2008 20:19
[quote name=\\\'Iris4ever\\\' date=\\\'2008-12-09 19:16:42\\\']Si eu astept luli sa ma fac bine gata, acum ma duc la film ,m-a oprit din drum un S.O.S. ...sper sa nu ma injure tally ca am intrat peste pacienta ei dar nu m-am putut abtine [/quote]

dar ai dres-o pe final cu sarmalele.
Jucam bad cop-good cop poate o salveaza una din noi
Si totusi ma ingrijoreaza ca nu a mai dat nici un semn...mi-a raspuns la un moment dat pe privat si dupa aceea...ceata...
tally_weijl
Postat pe 9 Decembrie 2008 21:18
Vai ce ma dispera semnele astea care sunt si nu sunt. Te folosesti dom'le de ele si-ti strica apoi tot farmecul textului ca nu se afiseaza
Iris fi blanda ca altfel se supara Doamne Doamne si nu ti se vindeca buba
Am uitat, buna seara la toata lumea!!!
tally_weijl
Postat pe 9 Decembrie 2008 21:22
ce mai e nou pe aici? despre ce discutati? , apropo Buna Seara la toti

Postat pe 9 Decembrie 2008 21:26
somn usor , dragii mei: etta, luli, dienuta, sheeva,tally, iris, lucia si multa pupaceala de la fata.....fara numar........
pt sultan si familia lui no.1
sun_shine
Postat pe 9 Decembrie 2008 21:36
noapte buna..!!
a inceput meciul...
ce frumos ar fi, o victorie a Clujului..!!
sa le tinem pumnii stransi,desi va fi ff greu ..

Postat pe 9 Decembrie 2008 21:52
dragilor....un pupik maaaaaarreeeee si duuuuullceeeeee........ .....si somnic usuric va doresc !!!!...... .....si vise de-alea de nu intelegea Iris cum e cu ele :rosii-albastre........adica...... ......ca sper sa nu fie asa !!!!...... .........
etta
Postat pe 9 Decembrie 2008 21:58
De la: tally_weijl, la data 2008-12-09 21:18:22[quote name=\\\'Iris4ever\\\' date=\\\'2008-12-09 19:16:42\\\']Si eu astept luli sa ma fac bine gata, acum ma duc la film ,m-a oprit din drum un S.O.S. ...sper sa nu ma injure tally ca am intrat peste pacienta ei dar nu m-am putut abtine

dar ai dres-o pe final cu sarmalele.
Jucam bad cop-good cop poate o salveaza una din noi
Si totusi ma ingrijoreaza ca nu a mai dat nici un semn...mi-a raspuns la un moment dat pe privat si dupa aceea...ceata... [/quote]

Am dres-o ca de ,stiu io in ce stare o fii cand citeste mesajul meu si vezi ca-mi asculta sfatul ?
Ma rog , cred ca i-am dat suficiente motive logice pt care sa-si doreasca sa traisca
iris_4_ever
Postat pe 9 Decembrie 2008 22:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relaxare in fata pc ului 6 De la: Full_Metal_Jacket 29 Martie 2010 21:53
PROPUNEI -= OPORTUNITATI VENIT SUPLIMENTAR ...INSCRIERI GRATUITE!!! 3 De la: dana92 14 Februarie 2010 22:44
CAFENEAUA VIP - VIORICA&PICARD 1 De la: kudika_10008 19 Iunie 2012 17:08
base sau geoana??? 136 De la: paula_portirroni 1 Ianuarie 2010 10:11
am scris asta da a aparut la topicul altcuiva! 12 De la: greierash_is_back 16 Noiembrie 2009 13:19