Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

multam etta,sa-ti traiasca sa-ti duca nora mandra!

dandanico, Megi a noastra are ochi caprui, nu se spala, si probabil ar trage sania daca nu ar fi ocupata cu papatul pisicilor!

ne-am luat vara aceasta doua pisici, una mi-a saltat-o cineva din fata casei, cealalta a trecut la vecina si nu s-a mai intors!

Postat pe 10 Decembrie 2008 18:34
va pup pe toate...fiica mea baga privirea aceea...stiti voi....cu te rrrrooooggg...vrea tastaura si monitorul....offf....si eu care ma bucuram ca stie sa foloseasca compul...revin la o cafeluta!

Postat pe 10 Decembrie 2008 18:36
Buna seara, buna seara!!!
Oktober, degeaba aduce fiul nora mandra daca nu e perversa ca Etta... n-are farmec. Numa' daca o scoleste soacra mare... Atunci mai e o sansa...
Lucia1971
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:48
De la: oktober, la data 2008-12-10 18:36:57va pup pe toate...fiica mea baga privirea aceea...stiti voi....cu te rrrrooooggg...vrea tastaura si monitorul....offf....si eu care ma bucuram ca stie sa foloseasca compul...revin la o cafeluta!

eeee pai.... ia-ti un laptop...
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:55
Buna seara tuturor. (Tot in Austria sunt )
Va vad ca lanceziti, asa ca va dau o tema de gandit : Cum se cere prietenia pe kudica? Ca eu
tally_weijl
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:01
Etta PERVERSO....tu ma bagi la pacate mama...

painu ma ispiti prea tare ca acus sar parleazul...

si apoi va fi si la noi rosu albastru ...
sun_shine
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:02
De la: tally_weijl, la data 2008-12-10 19:01:06Buna seara tuturor. (Tot in Austria sunt )
Va vad ca lanceziti, asa ca va dau o tema de gandit : Cum se cere prietenia pe kudica? Ca eu

Offf , tot io sa te invat si asta ?
Dai clik pe profilul userului dorit si mai dai o data clik la ,,adauga ca prieten'' ....asta-i tot.
Ramai datoare vanduta

Eu sunt happy , tocmai mi-am vazut formatia la pro tv.
iris_4_ever
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:04
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-10 14:58:18salut MINUNILOR !!
vad ca au sosit prospaturi, la cafeneaua noastra..
rosemery si oktober,care s-a tinut de cuvant..!!
va las pupici si ma retrag ,am asa multa treaba ..

prospaturi Sultane???
dapoi nu iti mai ajunge??
si asa imi umblasi teleleu dupa puicute proaspete..

poi de asta imi esti?? norocul tau ca fata ten ubeste si uite ce pupicei iti da...........
sun_shine
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:05
De la: oktober, la data 2008-12-10 17:39:46etta, daca tot iesti, merge si o cola fara zahar!
tocmai au demolat dulapiorul in care tin cd-urile!

doamne , dar ce varsta au mazbatiile tale???
ca prea ia apucat harnicia pe acolo
sun_shine
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:06
Iris stai jos, 4, mai intai citeste-ti mesajele pe privat.
Urmatorul...
tally_weijl
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:06
sa-ti traiasca puiutii...
eu am un terorist si imi scoate peri albi, dar cu doi..........
erou te facem mama
sun_shine
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:08
Iris...multumeste-i mamai tale din partea mea ca te-a facut rad de cinci minute
tally_weijl
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:08
De la: tally_weijl, la data 2008-12-10 19:06:51Iris stai jos, 4, mai intai citeste-ti mesajele pe privat.
Urmatorul...

Le-am citit da' m-am saturat sa vb cu tine pe privat ca se misca asta in reluare asa ca nu-ti raspund acolo nimic
Ai treaba cu mine , cauta-ma pe mess
iris_4_ever
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:10
Dar acolo nu era nici o intrebare la care sa-mi raspunzi, ti-am spus doar muta-te pe cafenea ca am ceva de comentat vis-a-vis de reject Erai singura pusa pe faza! Si sa te simti flatata...
tally_weijl
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:14
de flatata ce sunt ma bag la un film
iris_4_ever
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:16
Deci:
Va aduceti aminte cu totii ziua in care imi cautam disperata transport? La un moment dat primesc o cerere de prietenie de la un nick necunoscut. Pentru ca nu intalnisem acest nick nici prin camerele forumului, nici macar pe coridoare in treacat, nu ne-am conversat vreodata si nici l-am vazut in nici o discutie pe care s-o fi urmarit eu, sau in care sa ma fi bagat, ma gandesc ca totusi e cineva care si-a facut cont de curand si inainte imi citise vreun comentariu si-o fi cazut pe spate de admiratie Curioasa ii trimit un mesaj ca de unde ma cunoaste totusi? Ce credeti ca-mi raspunde?
tally_weijl
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:23
De la: tally_weijl, la data 2008-12-10 19:23:46Deci:
Va aduceti aminte cu totii ziua in care imi cautam disperata transport? La un moment dat primesc o cerere de prietenie de la un nick necunoscut. Pentru ca nu intalnisem acest nick nici prin camerele forumului, nici macar pe coridoare in treacat, nu ne-am conversat vreodata si nici l-am vazut in nici o discutie pe care s-o fi urmarit eu, sau in care sa ma fi bagat, ma gandesc ca totusi e cineva care si-a facut cont de curand si inainte imi citise vreun comentariu si-o fi cazut pe spate de admiratie Curioasa ii trimit un mesaj ca de unde ma cunoaste totusi? Ce credeti ca-mi raspunde?

haide tally esti rautacioasa.....
de ce te-ai oprit din pove???
sun_shine
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:32
buna fetelor! eu sunt noua pe acest forum si sincer nu prea stiu cum functioneaza. am vazut ca sunt f multe pers speciale si altruiste si am vazut si un lucru care mie mi sa parut ciudat. o anumita cami 79 mi-a trim pm cu niste acuzatii tare neplacute si amenintarii. mie nu mi se pare normal si as vrea sa aflu daca e o chestie normala. mercic
BOVARY
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:36
Ca mi-a vazut discutia pe cafenea unde ma interesam de transport Austria-Viena ( ) si cum are prieteni in Viena pe care o sa-i viziteze in curand, s-a gandit sa ne imprietenim
DECI:
1.A vazut ca am o problema, nici macar nu s-a sinchisit sa o citeasca cu atentie, ca eu de nu stiu cate ori am spus ca sunt la peste 800 km de Viena...
2.(asta si mai tare)Are prieteni in Austria, dar nu s-a gandit sa-i intrebe pe mess binanteles daca se poate, ca e si fara costuri, "mai, voi cu ce va transportati?"...
Si toate astea nu ar fi insemnat nimic daca in momentul in care, vorba aia, eu "ma dadeam cu c...de pamant sa ajung acasa", se autodesemneaza prietena mea. Mai bine tacea
Cred ca ea de fapt astepta sa o invit sa treaca pe la mine la o cafea cand ajunge in Austria, invitatie pe care as adresa-o oricaruia din prietenii mei din lista sau celor care au sarit sa ma ajute chiar daca nu sunt in lista, pentru ca merita.

Deci draguto, acest mesaj e si pentru tine ca sa intelegi de ce nu ti-am acceptat prietenia.
tally_weijl
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:39
Nu stiu ce am cu "binanteles" asta, ca e a doua oara cand il scriu fara e.Bineanteles...
Deci? Ii dau reject? Oficial inca nu am facut-o.
tally_weijl
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:43
tallyyyyy rad de cand am citit mesajul tau....
mama cand vi acasa, promit ca daca treci prin brasov te scot la o cafea.

numa sa ma anunti....
bine spune cine spune ca mic rau gardul la gradina raiului.... de aia sar prostii gardul.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:43
Draga dna. P tin sa te anunt ca eu sunt de mult timp pe forumul asta si stiu foarte bine cine esti tu. Nu esti la primul cont si nici nu eti inregistrata cu adresa ta principala. Te rog frumos sa faci bine sa dispari de pe forumul asta, sa agati barbati pe altul ca altfel ma ispitesti sa iti creez probleme si nu-mi doresc. Il cunosc si pe sotul tau si cum nu va suport pe nici unul fiindca sunteti niste oameni rai si meschini daca nu te retragi frumos se poate sa ai probleme si poate se face de ras si barbatu-tau la serviciu. Deci fii buna si mergi la agatat in alta parte nu ma face sa fac lucruri urate care nu-mi stau in caracter. Biniuca? DECI ACESTA E MSG PE CARE L-AM PRIMIT. CE PARERE AVETI?

BOVARY
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:50
buna seara dragilor...ce mai faceti?sper ca sunteti toti voinici si sanatosi
va pup pe toti si va ofer un ceiut caldut si niste prajiturele
vivrepouraimer
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:51
IDEEA E CA EU SUNT D-NA S. SI CHIAR NU AM MAI FOST INSCRISA PE ACEST FORUM. SI AM INCERCAT SA-I EXPLIC SI INDIVIDEI.........DAR NU AM AVUT CU CINE
BOVARY
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:52
Dandanaua vezi ca acum sunt paranoica si cred ca si tu vrei sa ma vizitezi in Austria
Dar raspunsul tau m-a convins, monica nu e, iris se uita la film (sa-i pun mesajul pe mess tot aia e), suntem 2 pro : ii dau refuz rapid.
tally_weijl
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:53
BOVARY ce-ai patit draga mea? Ca tu esti fata de treaba. Ce-are draga aia cu tine?
tally_weijl
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:55
Sigur te confunda. Ignor-o!
tally_weijl
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:56
De la: BOVARY, la data 2008-12-10 19:50:14Draga dna. P tin sa te anunt ca eu sunt de mult timp pe forumul asta si stiu foarte bine cine esti tu. Nu esti la primul cont si nici nu eti inregistrata cu adresa ta principala. Te rog frumos sa faci bine sa dispari de pe forumul asta, sa agati barbati pe altul ca altfel ma ispitesti sa iti creez probleme si nu-mi doresc. Il cunosc si pe sotul tau si cum nu va suport pe nici unul fiindca sunteti niste oameni rai si meschini daca nu te retragi frumos se poate sa ai probleme si poate se face de ras si barbatu-tau la serviciu. Deci fii buna si mergi la agatat in alta parte nu ma face sa fac lucruri urate care nu-mi stau in caracter. Biniuca? DECI ACESTA E MSG PE CARE L-AM PRIMIT. CE PARERE AVETI?

am o parere proasta... exista alte topicuri pt frustrati si frustrate... si aici pe topicul asta cel putin cred ca observi ca ne salutam ne cunoastem si ca nu prea ne privesc rautatile.... asta eeste un topic unde ne respectam reciproc si facem misto ...intre noi ... pt ca ne cunoastem... deci... am o parere proasta...
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:57
PAI AM TOT INCERCAT DAR INSISTA CU MESAJE DIN CE IN CE MAI URATE................
BOVARY
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:58
Ai vazut ce-a spus si dandanaua cu astia care sar gardul...Ce le poti face?
tally_weijl
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un site de socilaizare pentru persoane care cred in iubire 36 De la: sad_heart 15 Iulie 2010 01:19
Eu am crescut in apartament cu WC, dar intotdeauna m-am intrebat cum se proceda la tara... 15 De la: Baiat_virgin 14 Mai 2012 21:21
Cursuri de radio si televiziune acreditate 2 De la: GYPSI 4 Aprilie 2010 22:10
La o sueta! 9 De la: freakyyy 24 Noiembrie 2010 20:48
KLMGEO COFFE GAME BAR ONLINE GAMES 6 De la: KLMGEO 30 Ianuarie 2010 02:35