Mai multe
si mai Luli....sa te lamuresc....ghilimelele nu se folosesc cand iti declari sentimentele !!!!....adica alea sunt reale,pe fata !!!!....dar cand vrei sa fii maaaaaiii....subtil...maaaaiii....jmecher.....se accepta !!!!......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 09:52 |
||
|---|---|---|
si eu am vrut sa fiu subtila aseara dar voi m-ai maltratat psihic cu ghilimelele voastre! nici o problema, a suferit altcineva ca trebuia sa ma descarc si eu
|
||
|
Lulli Postat pe 9 Decembrie 2008 09:57 |
||
hai,biiiinee....ia de colea ,sa-ti treaca..... .....pardon.....de-astia...... .......
|
||
|
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 09:59 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=1rnanIJmsLE&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=IHKXxlhhG1g&NR=1 ceva ce merge cu cafeluta voastra...sau papa...ce mai e pe-acolo. pup si o zi frumoasa!
|
||
|
_iluzie_ Postat pe 9 Decembrie 2008 10:04 |
||
De la: etta, la data 2008-12-09 09:59:41hai,biiiinee....ia de colea ,sa-ti treaca..... iar incurci borcanele, etta? nu-ti fa de cap, perversa nebuna, ca-s la servici si ma faci sa am ganduri necurate toata ziua!
|
||
|
Lulli Postat pe 9 Decembrie 2008 10:06 |
||
De la: Luli2, la data 2008-12-09 10:06:05De la: etta, la data 2008-12-09 09:59:41hai,biiiinee....ia de colea ,sa-ti treaca..... ooooffff.....da' nervoasa mai esti !!!!.......ce sa-ti dau io sa te calmezi !!!!........uite-o berica rece.....ca de cafeluta nu te mai intreb !!!......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 10:09 |
||
si tie Iluzie....o zi fara iluzii !!!...doar realitati frumoase !!!......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 10:10 |
||
ms frumos! :*
|
||
|
_iluzie_ Postat pe 9 Decembrie 2008 10:11 |
||
bericica nu o refuze desi aseara am cam exagerat cu berica cam multa...si nu ca mi-a fost rau...mi-a fost SETE!!!!da acu merge! restul pe unde umblati, bre! |
||
|
Lulli Postat pe 9 Decembrie 2008 10:13 |
||
De la: _iluzie_, la data 2008-12-09 10:11:45ms frumos! :* ia uiteeeee...si tu stii ca ador florile !!!....mai, ce ma cunoaste lumea p-aici !!!....... ....multam' Iluzie !!!....
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 10:17 |
||
De la: Luli2, la data 2008-12-09 10:13:01bericica nu o refuze desi aseara am cam exagerat cu berica si mie mi-a fost o seeettteeeee....da' m-am rezumat la cafeluta !!!!.......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 10:18 |
||
|
hai salutare cafenea............ vreau sa zic ca m-am amuzat copios dupa ce v-am citit postarile.. mai , mai sa ma prabusec de pe scaun de ras. sunteti niste nebuni ADORABILI...asa cu toate literele mari... si aveti de la fata o turma de pupicei ca de fiecare data.. iris ai grija de piciorusul ala al tau si fate bine luli si etta sunteti minunate dienuta , nu am uitat nici de tine draguta si fetita noastra calatoare sper sa ajunga cat mai curand acasica care mai sunteti...offfffffffffffff doamne mai bine va trimit fara limita ..asa nu risc sa uit per nimeni .. bine a zis sultanul..minuni sultane si pt tine si familia ta minunata o turma de pupicei si va doresc o zi minunata , ca VOI, mia-ti facut-o pe a mea
|
||
|
sun_shine Postat pe 9 Decembrie 2008 10:28 |
||
aaaaaa......Monicaaaaa....te-am prins !!!....acu' nu mai scapi !!!.....TE ROG IO FRUMOS DE TOT SI DIN TOT SUFLETELU' MEU DE PERVERSA.....BAGA "I"-UL ALA LA "MONCA" AIA !!!!.... ca de cate ori iti citesc numele de Monca,parca-mi dai un pumn in gura !!!!....suna asa de .....bataios !!!....... ....si-acu' iti dau portia de .......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 10:32 |
||
De la: etta, la data 2008-12-09 10:32:27 aaaaaa......Monicaaaaa....te-am prins !!!....acu' nu mai scapi !!!.....TE ROG IO FRUMOS DE TOT SI DIN TOT SUFLETELU' MEU DE PERVERSA.....BAGA "I"-UL ALA LA "MONCA" AIA !!!!.... ca de cate ori iti citesc numele de Monca,parca-mi dai un pumn in gura !!!!....suna asa de .....bataios !!!....... iubita am incercat , ca si pe mine ma racaiue, dar nu e de la mine....kudicii l-au scris aiurea si nu stiu cum sa o indrept... la fata ii pare tare rau..... dar haide ...fata te iubeste doar stii asta uite tine de aici
|
||
|
sun_shine Postat pe 9 Decembrie 2008 10:35 |
||
pai du-te in profil,unde scrie ca poti schimba user-ul....si mai tasteaza o data tot numele....sau poti sa-l schimbi de tot....cum vrei tu......ai voie sa schimbi user0ul de 2 ori !!!...... si normal ca stiu ca ma iubesti si cu "I" si fara "I".......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 10:39 |
||
De la: etta, la data 2008-12-09 10:39:03 pai du-te in profil,unde scrie ca poti schimba user-ul....si mai tasteaza o data tot numele....sau poti sa-l schimbi de tot....cum vrei tu......ai voie sa schimbi user0ul de 2 ori !!!...... asa am sa fac draguta
|
||
|
sun_shine Postat pe 9 Decembrie 2008 10:43 |
||
gataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sau sa las doar Monica, tu ce crezi? |
||
|
sun_shine Postat pe 9 Decembrie 2008 10:45 |
||
eeeeeee....asa mai vii de-acasa !!!!....... .....acu' lasa-l asa,numele......ca mai ai dreptul la o singura schimbare si poate-ti vine vreo alta idee,vreodata !!!.......sau faci cum crezi tu ca e mai bine !!!......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 10:50 |
||
buna dimineata ,fetelor !! sa aveti o zi superba..!!!
|
||
|
Postat pe 9 Decembrie 2008 10:55 |
||
multumesc, etta esti o comoara... neatza sultane.....uite de la fata o cafeluta......
|
||
|
sun_shine Postat pe 9 Decembrie 2008 10:56 |
||
|
multumesc monica..!! aveam nevoie.
|
||
|
Postat pe 9 Decembrie 2008 10:58 |
||
Buna dimineata, dragii mei. Musai sa fac un comentariu ca ma mananca limba rau de tot. Aseara am vorbit la tel. cu Ema, draga noastra Ema. No, eu sunt o guraliva de felul meu, dar aseara mi-am dat seama ca sunt un mic copil la capitolul asta. Nu m-a deranjat, din contra, mi-a facut o placere deosebita. Fata asta si cand injura are un sarm de-ti vine s-o mananci! Dar, in capul meu s-a nascut instant o intrebare> Daca Ema vorbeste atata, ce naiba face cand vorbeste la tel. cu Fane? Isi acorda cate 3 minute de monolog pe rand ca in campania electorala? In concluzie: fratilor, sunteti grozavi! De aia va plac eu atat de mult!!!!! |
||
|
Lucia1971 Postat pe 9 Decembrie 2008 10:59 |
||
De la: etta, la data 2008-12-09 10:50:06 eeeeeee....asa mai vii de-acasa !!!!....... etta ubita , multumesc pt comment...... un singur bebe atat...o comoara de fetita....e nazbatia cu ochelari |
||
|
sun_shine Postat pe 9 Decembrie 2008 10:59 |
||
Buna lucia......uite si pt tine o turma de pupici sa ai o zi cat mai buna..
|
||
|
sun_shine Postat pe 9 Decembrie 2008 11:01 |
||
|
ema... Sultanu tace,ema vb si vb si vb... !! sa ne traiesti PATROANA !! acum trebuie sa ies,ne conversam mai tarziu
|
||
|
Postat pe 9 Decembrie 2008 11:04 |
||
salutare lumeeeee......m-am reintors........pup Sultanu' si Patroana !!!...... .......Luci,nu m-ai auzit pe mine ce frumos imi bag picioarele !!!...... ....Monica, ma bucur ca ti-am putut fi de folos.......si asa e :unu' si bun !!!......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 11:45 |
||
Monica Etta, nu uita ce-ai zis! Cu proxima ocazie vreau sa te aud. Cu foc si simt de raspundere, da?
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 9 Decembrie 2008 12:18 |
||
etta, la cat esti de perversa ar trebui sa ne mire nu cand iti bagi picioarele, ci atunci cand vb frumos! buna Lucia, buna Monica! si pentru sultan care aseara m-a suparat da eu dau pupici ca azi mi-e ridicat moralul de dimineata...de etta, evident!
|
||
|
Lulli Postat pe 9 Decembrie 2008 12:19 |
||
|
dragilor.............buna ziulica la voi......... dupa cum am prevazut...........oficial sunt in concediu medical.........deci nu o sa va saluta pana la sfarsitul saptamanii viitoare..........cand am sa revin la cluj......... pana atunci sunt sechestrata la pat....... ca sa-mi iau aspirina sa ma fac bine.........deci in mai putin de doua ore imi iau zborul.......... un pupic special pentru patroana lucia.........de care mi-e dor..........si poate bem o cafeluta prin 19.........daca ai timp binenteles......... inca unul special pentru scumpa de ema..........cu mii de scuze ca nu am ajuns la brasov.............sper totusi sa ajung in curand.......... in rest pupici pentru toate nebunele si perversele si duse-le cu pluta de pe aici........... iris .........insanatosire grabnica........... stef .....sa ai grija de cadane...........si fetelor.............sultanul ramane pe mainile voastre
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 9 Decembrie 2008 12:22 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-12-09 12:22:19dragilor.............buna ziulica la voi......... io ma dau cu iahtul Dienuta !!!...ca pluta nu e de nasul meu de PERVERSA !!!!.....pup....si insanatosire grabnica !!!!.......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 12:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cea mai tare inventie! Cat woman, in actiune!:) | 1 | De la: LaCafele 24 Februarie 2012 12:52 |
| oameni impertinenti si idioti............. | 59 | De la: donttouch 23 Aprilie 2009 13:42 |
| SALINA TIMISOARA SUSESI | 1 | De la: Salina_SUSESI_Timisoara 21 Februarie 2010 16:10 |
|
|
||
| 2011 | 4 | De la: iubire_de_catifea 31 Decembrie 2010 22:25 |
| Luptam sa fim fericiti sau.... ? | 1 | De la: innyy 5 Februarie 2011 10:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.