Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: Luli2, la data 2008-12-17 13:06:03imi pare asa de rau! cobrele astea au inveninat tot forumul!

pacat ca oamenii cu suflet se pun la mintea lor de NEEEEEE !!!!......io una m-am lecuit de ele !!!......le-am scos din "preocupatiunile" mele de pe aici !!!...... ......Monica,las' ca nu scapa el asa de usor de cadanele lui adevarate !!!......
etta
Postat pe 17 Decembrie 2008 13:10
neata si ce puii mei sunt vestile astea de azi ca-mi stricati toata ziua ?
etta , tu esti de vina ca tu ai venit cu vestile .
first ...care-i faza cu lionul ca acu ma duc sa-mi pun telefonu la incarcat sa te iau la intrebari
second ....care-i faza cu sultanu ? acu ma duc la harem sa citesc dar totusi , nu ma frecati cu vesti de astea ca-s ciufuta rau azi .
Pana citesc haremul sa faca bine sultanu sa dea niste pupici aici ca sa-mi treaca supararea
iris_4_ever
Postat pe 17 Decembrie 2008 13:20
De la: etta, la data 2008-12-17 13:10:55
De la: Luli2, la data 2008-12-17 13:06:03imi pare asa de rau! cobrele astea au inveninat tot forumul!

pacat ca oamenii cu suflet se pun la mintea lor de NEEEEEE !!!!......io una m-am lecuit de ele !!!......le-am scos din "preocupatiunile" mele de pe aici !!!...... ......Monica,las' ca nu scapa el asa de usor de cadanele lui adevarate !!!......

pai asa si trebuie ...
sa te auda si ALLAH SI DOMNUL SI TOTI SFIINTII STIUTI SI NESTIUTI...
pai stii ca bataie ce o sa-si ia...........

o sa-i piara cheful de plecat alta data
sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 13:21
De la: Iris4ever, la data 2008-12-17 13:20:43neata si ce puii mei sunt vestile astea de azi ca-mi stricati toata ziua ?
first ...care-i faza cu lionul ca acu ma duc sa-mi pun telefonu la incarcat sa te iau la intrebari
second ....care-i faza cu sultanu ? acu ma duc la harem sa citesc dar totusi , nu ma frecati cu vesti de astea ca-s ciufuta rau azi .
Pana citesc haremul sa faca bine sultanu sa dea niste pupici aici ca sa-mi treaca supararea

imi pare rau , dar nici eu nu primii pupicii de la el azi

mi-a frant inimioara mea mare...

asa ca va trebui sa te multumesti numai cu pupiceii de la noi
sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 13:23
De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-17 13:23:20
De la: Iris4ever, la data 2008-12-17 13:20:43neata si ce puii mei sunt vestile astea de azi ca-mi stricati toata ziua ?

imi pare rau , dar nici eu nu primii pupicii de la el azi

mi-a frant inimioara mea mare...

asa ca va trebui sa te multumesti numai cu pupiceii de la noi

iris_4_ever
Postat pe 17 Decembrie 2008 13:26
ziua buna dragii mei si bine v-am regasit

ma bucur sa vad ca a fost activitate si cu bune si cu rele....

1... Sultane sincer i-mi pare rau de cutul tau....

2... Sultaneeeeeeeeee nu poti pleca
cti la li la li la
a revenit Mafia
cti la li la

Sultane cadenele
cti la li la li la
au varsat lacrimile
cti ih hi

Sultane eu te-as ruga
sa intri pe Kudika
de refuzi pe mafia
sincer nu o vei mai vedea

caci Haremul este trist
Sultanul a dat bir cu fugiti
ta li la li la
fara un motiv anume
nu se pleaca ci ramane
ti la li li la

Sultane ai inteles
Ai prieteni, deci te vrem
la li la li la
SUUUUUUUUULLLLLLLLLLTTTTTTTAAAAAAANNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEE......sunt trista...........
mafia_nrr1
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:00
etta...sorooo..ce faci draguta??? sper sa treci peste necazul care ai dat si sa reveniti asa cum a-ti fost ...o familie minunata....

laura, luli,dande,iris,andreea,puisor,crista,lucia,monica better..uhhhhh...multi....daca am uitat pe careva ......nu va supi aici este pentru voi toti......de la mine .....pt voi cu dedicatie
mafia_nrr1
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:07
multumim , mafiuta.....dupa cum vezi mare jale se abatu asupra noastra...
poate poezioara ta il va indupleca.....

ca petitia mea nu stiu .....oricum esti poftita pe harem sa semnezi petitia, gata e oficial......
daca nu vine fac greva
pupicei si de la fata
sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:11
Etta ubita mea PERVERSA , cadanele incepura sa se adune la semnat petitia,,,,
sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:12
buna ziulica dragii mei!!!
etta te pupaceste fata ca sa iti fie bine!!! sau macar mai bine!!
mafia si pe tine te pupa fata ca nu te-a mai zarit de mult, poate nu am fost suficient de atenta!
iris si pentru tine am un pup ca sa iti fie ziulica buna!!!
monica un pup a plecat si la tine.... uite-l!!!
luli, iar te pup, ca stiu ca-ti place!!!
oktober nu am uitat de tine!!!
azi sunt mai ceva ca mos craciun!!!
stef am unul mai special pt tine ca sa iti mearga la suflete, dar tre sa il imparti cu ai tai, ca altfel nu are efectul dorit!!!
si pentru mosu' am gasit unul, ca il astept la un ceiut!!
iar restul sa serveasca fara rusine ca sunt pentru toti!!!
betterrr
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:13
Intrucat Iris s-a tinut de cuvant si si-a bagat in priza telefonul si pentru ca e si cu capsa pusa , e musai sa va povestesc cum sta treaba cu "inselaciunea Lionului" !!!!!!!........ ........oricum am vazut si acum ce mult ma iubeste prieteeeeeeniiiiiii !!!!.......si imi topaie sufletul de fericire !!!!...... .....

deci.....vazand inca de aseara ca treburile pe aici ,pe forum, se innegresc iara,am zis sa fiu si io in ton cu culoarea !!!......daaaaarrrrrrr.......un ton mai spre gri !!!!..... ........si am bagat "introducerea" de azi dimineata " !!!.......buuunnnnn.......si am asteptat reactii,in speranta ca Sultanu' va citi si se va mai inbuna !!!!.........insa fara succes.....si acum va intreb io pe voi :....OARE MAI PUTEAM IO SA MAI FIU COMUNICATIVA,LA O ASA "TRAGEDIE" PRIN CARE TRECEAM ????......... .......dar o mica intamplare hazlie tot s-a desfasurat azi-noapte,de v-am anuntat io ca Lionu' m-a-nselat !!!!........ .....adica............in momentul cand voiam sa sting televizorul sa ma culc si eu,aud ca iubitul meu sot ,care dormea de mult,scoate niste sunete mai "oftatoare",in visele lui !!!!........io,sotie grijulie,sa nu aiba omu' fr-un cosmar ,zic: pusyyyyyy(asa ne alintam noi !!!),pusyyyy......si il misc putin.....se trezeste si il intreb daca a visat urat !!!......el :nu,nu,stai linistita !!!...... ......atunci mintea mea "diabolica" asociaza faptul ca sunetele erau caaaammmmm........prelungi !!!.......si simtind si oaresce "ridicaturi" pe sub cearsaf,reactionez : Pusyyyy....tu ai avut cosmaruri ???....sauuuuuu "cosmaruri" ????.......(eroice,daca ma-ntelegeti !!).........SI LIONU' MEU INCEPE SI ZAMBESTEEEEEE !!!!.........DEEEEECIIIIIII..........io, de sotie grijulie ce sunt,am sustras omu' de la activitati importante !!!!......I-AM STRICAT OMULUI DISTRACTIA !!!!.......cosmaruri de-astea sa tot avem !!!!........ .....normal ca a zis apoi ca nici "cosmaruri" n-a avut,daaaaaaaaa'....sa-i spuna lu' Mutu' de la Verona !!!!......... ......deci ,gagici,acu' vedeti voi de ce io ma culc INTOTDEAUNA dupa ce adoarme Lionu' meu ??????........SA NU MA PRINDA CUUUUU.......FOFARLICA LA VISE !!!!........ .....

si-am incalicat pe-o sa....si v-am spus povestea-asa !!!!....... .........SI SPER SA NU MA INJURATI SI SA FITI MEREU ALATURI DE MINE !!!!!.......
etta
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:16
SOROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.........
etta
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:19
De la: etta, la data 2008-12-17 14:16:26 Intrucat Iris s-a tinut de cuvant si si-a bagat in priza telefonul si pentru ca e si cu capsa pusa , e musai sa va povestesc cum sta treaba cu "inselaciunea Lionului" !!!!!!!........ ........oricum am vazut si acum ce mult ma iubeste prieteeeeeeniiiiiii !!!!.......si imi topaie sufletul de fericire !!!!...... .....

deci.....vazand inca de aseara ca treburile pe aici ,pe forum, se innegresc iara,am zis sa fiu si io in ton cu culoarea !!!......daaaaarrrrrrr.......un ton mai spre gri !!!!..... ........si am bagat "introducerea" de azi dimineata " !!!.......buuunnnnn.......si am asteptat reactii,in speranta ca Sultanu' va citi si se va mai inbuna !!!!.........insa fara succes.....si acum va intreb io pe voi :....OARE MAI PUTEAM IO SA MAI FIU COMUNICATIVA,LA O ASA "TRAGEDIE" PRIN CARE TRECEAM ????......... .......dar o mica intamplare hazlie tot s-a desfasurat azi-noapte,de v-am anuntat io ca Lionu' m-a-nselat !!!!........ .....adica............in momentul cand voiam sa sting televizorul sa ma culc si eu,aud ca iubitul meu sot ,care dormea de mult,scoate niste sunete mai "oftatoare",in visele lui !!!!........io,sotie grijulie,sa nu aiba omu' fr-un cosmar ,zic: pusyyyyyy(asa ne alintam noi !!!),pusyyyy......si il misc putin.....se trezeste si il intreb daca a visat urat !!!......el :nu,nu,stai linistita !!!...... ......atunci mintea mea "diabolica" asociaza faptul ca sunetele erau caaaammmmm........prelungi !!!.......si simtind si oaresce "ridicaturi" pe sub cearsaf,reactionez : Pusyyyy....tu ai avut cosmaruri ???....sauuuuuu "cosmaruri" ????.......(eroice,daca ma-ntelegeti !!).........SI lIONU' MEU INCEPE SI ZAMBESTEEEEEE !!!!.........DEEEEECIIIIIII..........io, de sotie grijulie ce sunt,am sustras omu' de la activitati importante !!!!....cosmaruri de-astea sa tot avem !!!!........ .....normal ca a zis apoi ca nici "cosmaruri" n-a avut,daaaaaaaaa'....sa-i spuna lu' Mutu' de la Verona !!!!......... ......deci ,gagici,acu' vedeti voi de ce io ma culc INTOTDEAUNA dupa ce adoarme Lionu' meu ??????........SA NU MA PRINDA CUUUUU.......FOFARLICA LA VISE !!!!........ .....

si-am incalicat pe-o sa....si v-am spus povestea-asa !!!!....... .........SI SPER SA NU MA INJURATI SI SA FITI MEREU ALATURI DE MINE !!!!!.......

ETTA ubita mea esti o catastrofa incantator de dulcica

pai nici nu e de mirare ca fusei suparata azi....

pai asa inselaciune............greu de trecut cu vederea...
dar bine ca troate sunt ok acuma ..
sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:21
mafia ..welcome back honey
etta ....esti o povestitoare desavarsita , a meritat asteptarea
Io ma sfatuiesc cu tally care inca nu are cu ce veni , incepe sa ma enerveze muierea asta ca are prea multe bagaje si o masina normala ( ww passat break ) nu e suficienta pt ele
iris_4_ever
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:47
dragilor.....presupunerea mea s-a adeverit !!!!!....."TURNURILE GEMENE " sunt de vina !!!!.......si va mai dau iara o veste proasta,zic io !!!!....Sultanul a cerut Kudicii SA STERGA TOPICUL CU HAREMUL !!!!........ .......

KUDIKAAAAAAAAA......DACA ESTI INTR-ADEVAR CORECTA SI IN CIUDA FAPTULUI CA STEF TI-A CERUT ASTA.....NU VEI STERGE ACEST TOPIC : HAREMUL SI MINUNILE LUI !!!!.....PENTRU CA ESTE CEL MAI CURAT SI MAI SINCER SI MAI PLIN DE SENTIMENTE FRUMOASE DINTRE TOPICURILE TALE !!!!!......VREM SA VEDEM ,MACAR ACUM,CORECTITUDINE !!!!.........UITE CA TE SI ROG SA NU FACI ASTA !!!!!......... ........

FETELOR ,AJUTATI-MAAAAAAA !!!!!.........
etta
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:52
De la: etta, la data 2008-12-17 14:52:53 dragilor.....presupunerea mea s-a adeverit !!!!!....."TURNURILE GEMENE " sunt de vina !!!!.......si va mai dau iara o veste proasta,zic io !!!!....Sultanul a cerut Kudicii SA STERGA TOPICUL CU HAREMUL !!!!........ .......

KUDIKAAAAAAAAA......DACA ESTI INTR-ADEVAR CORECTA SI IN CIUDA FAPTUL CA STEF TI-A CERUT ASTA.....NU VEI STERGE ACEST TOPIC : HAREMUL SI MINUNILE LUI !!!!.....PENTRU CA ESTE CEL MAI CURAT SI MAI SINCER SI MAI PLIN DE SENTIMENTE FRUMOASE DINTRE TOPICURILE TALE !!!!!......VREM SA VEDEM ,MACAR ACUM,CORECTITUDINE !!!!.........UITE CA TE SI ROG SA NU FACI ASTA !!!!!......... ........

FETELOR ,AJUTATI-MAAAAAAA !!!!!.........

etta care gemene?

Postat pe 17 Decembrie 2008 14:53
Ma bag si eu n discutie...turnul gemenelor=K+W?

Postat pe 17 Decembrie 2008 14:55
De la: Arsena, la data 2008-12-17 14:55:32Ma bag si eu n discutie...turnul gemenelor=K+W?

care dumnezeu sunt alea?

Postat pe 17 Decembrie 2008 14:56
Ingeras,nu te supara,dar m-am hotarat nici macar sa nu le mai pronunt numele acestor douaaaaaaa........poate te vor lamuri altii care au inteles !!!!!....sorry......
etta
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:58
2 fete cu care nu se intelegea stef...hai ca le stii...

Postat pe 17 Decembrie 2008 14:58
Arsena.....
etta
Postat pe 17 Decembrie 2008 15:00
De la: Arsena, la data 2008-12-17 14:58:402 fete cu care nu se intelegea stef...hai ca le stii...

spune-mi pe privat ca habar nu am

Postat pe 17 Decembrie 2008 15:00
De la: Arsena, la data 2008-12-17 14:58:402 fete cu care nu se intelegea stef...hai ca le stii...

mersi...

Postat pe 17 Decembrie 2008 15:04
Ce plm treaba au turnurile gemene cu haremul ?
imi bag picioarele , nu mai inteleg nimic de aci , ma duc la cumparaturi ca mor dracu de foame si nimeni nu vine sa-mi aduca de mancare
iris_4_ever
Postat pe 17 Decembrie 2008 15:06
Buna fetelor. Citind ce ati postat azi, mi-a venit in minte o intrebare. Oare nu exista vreo legatura intre disparitia lui Geo si cea a lui Stef? ca prea s-au petrecut una dupa alta. oare astia doi nu s-au inteles sa dispara impreuna?
Lucia1971
Postat pe 17 Decembrie 2008 15:30
nu cred...

Postat pe 17 Decembrie 2008 15:31
Va pupaceste fata si va ureaza o seara placuta!
de vineri plec la colindat!!!! sa va pregatiti!!!!!!!!
betterrr
Postat pe 17 Decembrie 2008 15:37
m-am gandit asa pe seara sa va servesc cu ceva bun
clatite pt. toata lumea avem langa finetti,gem de caise si zahar cu scortisoara
poop la toata lumea si o seara excelenta
maine sper sa fie o zi mai buna aici la cafenea ca azi toata lumea era necajita,dar sunt convinsa ca lucrurile se vor rezolva
hixipixi
Postat pe 17 Decembrie 2008 15:45
a naibii vesti ne dai tu, etta! da, stef si-o ia peste cocoasa de la mine daca nu se intoarce!!!!
Lulli
Postat pe 17 Decembrie 2008 15:57
De la: betterrr, la data 2008-12-17 15:37:58Va pupaceste fata si va ureaza o seara placuta!
de vineri plec la colindat!!!! sa va pregatiti!!!!!!!!

betterr! treci si pe la mine ca pregatesc dulciuri si toate cele trebuincioase pt colindatori mult asteptati!
Lulli
Postat pe 17 Decembrie 2008 16:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Welcome ... to me 77 De la: soraderazboi 7 Martie 2010 12:32
baietii 21 De la: copacelul 29 Mai 2009 22:53
Un sfat va rog! 4 De la: oana84onutza 27 Ianuarie 2010 19:08
cafenea pe orice subiect 7 De la: mikela_my 10 Februarie 2009 13:11
Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum 70 De la: kudika315748 13 Septembrie 2010 19:54