Mai multe
De la: tally_weijl, la data 2008-12-15 20:35:05Moamaaaa! N-am intrat cateva zile pe cafenea si acum va gasesc la bodega, toata lumea suferinda si crita hei salutare tally......... pai mai mama nu ai de gand sa iti urnesti mataluta poponeatza la noi aci?? ne cam duci cu zaharelul... ne seduci cu vorbe dulci si ne abandonezi..........
|
||
|
sun_shine Postat pe 15 Decembrie 2008 21:31 |
||
|---|---|---|
|
well fata trebuie sa va spuna noapte buna... nu de alta m, dar aici un "monstrulet" ce urla din toti bojocii de m-a omorat si trebuie sa o potolesc cumva deci dragutele mele somnik usor si plin de vise ...rosii si albastre cum ar spune PERVERSA noastra ubita. o turma de pupicei |
||
|
sun_shine Postat pe 15 Decembrie 2008 21:55 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-12-15 13:12:47multzi pupici la stef ,tantza si alby ...multzi ,multzi. surioara si de la noi la fel de multi.. lasam si pt betterr,monica,mafiuta,Truli,crista...... si pt toti prieteni nostri,ca tare multi mai sunteti !! noapte buna !! |
||
|
|
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 21:58 |
||
seara buna cafenea! stef,imi pare tare rau ce oameni!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 15 Decembrie 2008 22:21 |
||
|
buna seara eu nu mai vreau, am baut vreo 4 azi merg la somnic sa pot deschide eu maine va pup am o senzatie ciudata...o fi cafeaua? |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 22:55 |
||
De la: Luli2, la data 2008-12-15 18:02:38buna seara! hei! mai este careva? beau singura? IIIIIRRRRRIIIIISSSSSS! nu ma lasa la nevoie! uite ca-si aminteste cineva si de mine
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 15 Decembrie 2008 23:49 |
||
Stef , stiu ca orice cuvinte sunt de prisos cand pierzi pe cineva drag si cum kuki a fost parte din familia voastra imi imaginez cum trebuie sa va simtiti cu totii Io ...puii mei ,am si uitat ce vroiam sa va zic de cand am auzit ca s-a dus kuki , sa-i trag una lu catarama ala ca aia nu e autostrada sa nu fie in stare sa observe un caine Am venit de la concert tally , ma bag in pat ca ma doare piciorul in draci dar a meritat V-am pupat pe toti |
||
|
iris_4_ever Postat pe 15 Decembrie 2008 23:53 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-12-15 23:49:56De la: Luli2, la data 2008-12-15 18:02:38buna seara! hei! mai este careva? beau singura? IIIIIRRRRRIIIIISSSSSS! nu ma lasa la nevoie! credeai ca te ignora toata lumea? no, no, no!!!! |
||
|
Lulli Postat pe 16 Decembrie 2008 00:16 |
||
|
seara lume trista va tuc de nu va vedeti e mai bine acuma geo,a mai vrut sa plece o data,lam rugat sa nu ne paraseasca,bucurativa ca lati cunoscut geo este si va veni cind va crede el de cuviinta,asta e parerea mea,Stef ce nu lai invatat circulatie pe catel acum pt ca eu nu beau,va spun un banc sa nu mai fiti supi ok?e,rji era sluga la stapin,joia era ziua ei libera si mergea acasa,cind se intorcea era tare fericita erji,o intreaba stapinul,de ce esti asa fericita/poi domnul noi acasa ne jucam dea gicitul cum e jocul ala erji,poi domnu noi fetele stam cu capul in fin si baietii vin si f..te la noi si noi trebuie sa ghicim care fost,o spune domnul erji vin si eu sa ma joc cu voi pot?da domnul ca fost si doamna si de 7 ori nu ghicit cine fost sarutamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,cum sa iti spun cummmmmmmmmmmmmmmm,daca asa nume tiai pussssssssss,spune cum sa iti spun irissssssssss de ce nu mai pus in buzunarul tau sa vad si eu iris?
|
||
|
mari58 Postat pe 16 Decembrie 2008 00:31 |
||
Buna dimineata lenesilor! Imi pare rau, Oktober, dar eu deschid azi cafeneaua ca sunt mai harnica asa... Si care vi se cuvin.No, a aparut Geo?
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 16 Decembrie 2008 08:03 |
||
|
buna dimi patroana!!! o cafea tare, te rog!! uite pupicul obisnuit!!!! neata dragii mei!!! mai am putin: 4 zile si concediu!!! vineri dau de baut |
||
|
betterrr Postat pe 16 Decembrie 2008 08:28 |
||
|
neatza Patroana , netaza better... a venit fata cu o stacana de cafea.... ceva amatori?? va urez o zi super ..si va pupaceste fata pe toti fara numar , sa nu ramana careva fara pupic eu inca mai beau la cefeau aia a mea....dar singura nu se duce tu-i mama ei..... |
||
|
sun_shine Postat pe 16 Decembrie 2008 08:44 |
||
|
neata monica!!!! mersik de coffe!!! tare am nevoie!!!!!!! a nins aseara dar nu s-a depus nika! ce bine!!!!!!dar e un frig!!! si eu te pupacesc pe tine!!!
|
||
|
betterrr Postat pe 16 Decembrie 2008 08:57 |
||
|
neata lume!!!!! cafeluta e adusa de monica, lucia a deschis cafeneaua si eu am adus pupiciii!!! meniul e complete asa ca : NEATA LUME!!!!!!!!!!!! |
||
|
betterrr Postat pe 16 Decembrie 2008 10:22 |
||
|
Neata Lucia, neata fetelor! Ahhh, am ratat deschiderea, dar numai pt ca ma tragea patul cu forta inapoi dupa ce l-am condus pe sotul meu si pe fetita la poarta...asta la ora 7, deci era sa fiu eu prima...dar uite ca sunt ultima! Si nu pot sa stau, am ft mult de lucru, daca il vedeti pe geo sa-i spuneti sa nu calce pe strada mea ca ii rup picioarele...alea cu care a dansat in sufletul meu...am asa de multe de facut...si nu pot sa stau sa citesc ce s-a intamplat azi noapte. desi vad ca nu a prea dormit nimeni... |
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 10:23 |
||
|
Vaai mi-am citit horoscopul, trebuie sa ma las de asta...cred ca are ceva personal cu mine...cum poate sa-mi scrie asa ceva? Dar pana cand trebuie sa suport? Si nici etta nu e ,sa bem macar... Fetelor, sa aveti o zi frumoasa... |
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 10:29 |
||
|
spor la treba oktober!!!! te pupacesc ca sa fie ziua rodnica!!! eu iar nu am chef de treba chiar daca trebuie......
|
||
|
betterrr Postat pe 16 Decembrie 2008 11:00 |
||
|
buna, fetelor! mai este cafea si pt mine? va pupacesc si va doresc o zi frumoasa tuturor! stef, ema, iris, sheeva, betterr, monica, lucia, laura (pt laura pupici spaciali ), oktober,mafia, mari, haven, si etc, etc, etc sper ca nu am uitat pe cineva si pt etta,
|
||
|
Lulli Postat pe 16 Decembrie 2008 13:02 |
||
|
Neata cafenea mari draga mea , daca vii maine seara te iau la concert fara sa trebuiasca sa te pun in buzunar Eu sunt cam happy ,se pare ca noul medicament ( Arcoxia ) isi face efectul si inca foarte bine desi de abia ieri am luat prima pastila. Nu am voie acooale dar pot sa dau o bere la altii sa sarbatoreasca pt mine
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Decembrie 2008 13:03 |
||
ce naspaaaaa , nu pot sa pun poza cu cristi si cu mine
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Decembrie 2008 13:05 |
||
iris, ce bine ca te faci bine!
|
||
|
Lulli Postat pe 16 Decembrie 2008 13:09 |
||
asa zic si io luli da de ce nu pot sa mai pun poze acum ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Decembrie 2008 13:13 |
||
iete na....ca aparui si io !!!!....... ........buna ziua dragiloooorrrr !!!!....... ....si iote Oktober,beutura din plin ....ca sa te saturi !!!!....... ........Iris, e foarte buna Arcoxia......am luat si eu si trece durerea foarte repede !!!...... .......pup.....Luli,ce-mi place cand ma pui ultima la pupaceli !!!....ma simt asa de VIP !!!!......si pe tine pup..... si-aici aveti pupiceii pentru toata lumea ....... .....inclusiv pentru voi doua ......
|
||
|
etta Postat pe 16 Decembrie 2008 13:13 |
||
|
nu stiu de ce nu poti sa pui poze, mai iris! da tu mai insista! etta, persoanele importante sunt cele de la urma, nu ca celelalte ar fi mai putin importante...dar cum te-am uitat o data, acu mi-aduc aminte de fiecare data si tre sa-mi rascumpar si eu vina
|
||
|
Lulli Postat pe 16 Decembrie 2008 13:19 |
||
Nici io nu stiu si deja m-am plictisit de cat am insistat neata etta In graba cu care cautam tricoul fara de care nu ma puteam prezenta la concert ,am aruncat toate hainele din sifonier pi jos ....acum tre sa ma apuc sa le pun la loc asa ca va pup. |
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Decembrie 2008 13:33 |
||
| unde umblati, bre? inteleg ca iris merge la concert? | ||
|
Lulli Postat pe 16 Decembrie 2008 15:35 |
||
| o fi plecat deja...hmmm...cred ca fetele au iesit la cumparaturi...mah, ma tot persecuta mos craciun, desi i-am spus ca nu vreau nimic...merg sa-mi cumpar...urasc sa meeerg!!! | ||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 16:01 |
||
|
Arcoxia aia e buna si pt dureri din dragoste? Vreau o cutie! Are ceva ca ma urc la volan? Ca iar spulber matele pe sosea, si inca nu mi-am reparat masina de data trecuta, ma rog, farul de ceata sta si cu scotch...lipici mai, nu bautura! Va pup pe toate care mi-ati trimis pupicuri, si care nu...inca astept! |
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 16:18 |
||
|
buna ziua, dragilor............ mi-e dor tare de voi, asa ca am facut pe dracul in praznic sa va salut azi............ maine seara ajung la cluj...........avem timp sa povestim........ lucia, ce zici de o cafeluta joi sau vineri? va pupic pe toti dulce dulce
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 16 Decembrie 2008 16:56 |
||
|
ho ho ho! buna seara dragi mosului |
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 19:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| a murit vama veche? | 3 | De la: yumalai 14 Iunie 2010 14:49 |
| MATURITATE | 12 | De la: camelyta_camy 17 Iunie 2010 21:10 |
| Base loveste un copil - de neiertat | 351 | De la: marco918 12 Decembrie 2009 13:53 |
|
|
||
| helpppppppppp me pls | 4 | De la: kudika052198 9 Ianuarie 2010 01:59 |
| Un site de socilaizare pentru persoane care cred in iubire | 36 | De la: sad_heart 15 Iulie 2010 01:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.