Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

ooof draga mosului, nu mai sunt la varsta la care sa beau cafea. imi face craciunita cate un ceiuc , in fiecare dimineata.
dar sa stii ca miroase foarte bine cafeaua iesita din manusitile tale!

Postat pe 17 Decembrie 2008 08:22
BUNA DIMINEATAAAAAAAAAAAA
am simtit miros de cafeluta
ma primiti si pe mine alaturi de voi?????
wauuuuuuu,e chiar super aroma asta de cafea,da fara o nu merge
hixipixi
Postat pe 17 Decembrie 2008 08:22
Pai mosule, pentru tine avem si ceiut. Cu scortisoara daca asa doresti.
Mai, ce mama primejdiei are toata lumea de-si pune la avatar poze cu pisici? Un catel nu pune nimeni?
Lucia1971
Postat pe 17 Decembrie 2008 08:25
neata patroana!!! o cafea tare la fata? dau un pup..............
neata meliralu!!!!! la treaba cu te aprob, nasol e ca tre sa ies in frig, afara........
mosule dau un ceai de tei ca sa ai o zi buna si sa nu racesti ca noi te asteptam.....
betterrr
Postat pe 17 Decembrie 2008 08:32
'neata! pot sa stau si eu la o cafeluta cu voi si cu mosul? luci, multumesc de raspunsul la mesaj, am facut deja sesizarea, ce-i asta! chiar eu! buna, betterr
Lulli
Postat pe 17 Decembrie 2008 08:34
multumesc dragele mosului.
eheeei, ce gust bun are ceaiul in compania voastra.

Postat pe 17 Decembrie 2008 08:39
mosule, da sania cu reni unde ai parcat-o? si armata de elfi pe unde-i?
Lulli
Postat pe 17 Decembrie 2008 08:41
deci ma primiti si pe mine la cafeneaua voastra?????
s-au sa nu mai deranjez ,am citit un pic din istoric, daca ma primiti alaturi de voi as fi fericita sa va cunosc mai bine
hixipixi
Postat pe 17 Decembrie 2008 08:53
De la: Luli2, la data 2008-12-17 08:41:22mosule, da sania cu reni unde ai parcat-o? si armata de elfi pe unde-i?

draga mosului, stii doar ca renii doar in ajun zboara.
minunile tehnicii actuale, imi permite sa fiu cu voi in timp real.
ce s-a mai bucurat bill gates cand i-am facut cadou niste microcipuri!

Postat pe 17 Decembrie 2008 08:58
De la: meliralu, la data 2008-12-17 08:53:38deci ma primiti si pe mine la cafeneaua voastra?????
s-au sa nu mai deranjez ,am citit un pic din istoric, daca ma primiti alaturi de voi as fi fericita sa va cunosc mai bine

eheeei draga mosului, esti binevenita.
ia loc si asculta povestile kudicii .

Postat pe 17 Decembrie 2008 09:00
De la: Luli2, la data 2008-12-17 08:34:05'neata! pot sa stau si eu la o cafeluta cu voi si cu mosul? luci, multumesc de raspunsul la mesaj, am facut deja sesizarea, ce-i asta! chiar eu! buna, betterr

neata luli!!! uite un pupic de la mine!!! ca sa iti fie ziua calda!!!!
cred ca lucia a ramas fara cafeluta asa ca am facut eu una mare si neagra si tare ca sa ne trezim si sa avem o zi buna!!!
va pupa fata de dimineata ca sa va mearga bine toata ziulica!!!!
buna dimi!!!!
betterrr
Postat pe 17 Decembrie 2008 09:03
De la: meliralu, la data 2008-12-17 08:53:38deci ma primiti si pe mine la cafeneaua voastra?????

dragutza cafeluta e servita si sunt sigura ca toti de pe aici sunt bucurosi de oaspeti!!!
betterrr
Postat pe 17 Decembrie 2008 09:08
De la: mos_craciun, la data 2008-12-17 09:00:23

eheeei draga mosului, esti binevenita.
ia loc si asculta povestile kudicii .

multumesc mos craciun
astept si anul acesta sa vi pe la mine asa cum o faci in fiecare an
hixipixi
Postat pe 17 Decembrie 2008 09:17
De la: betterrr, la data 2008-12-17 09:08:53

dragutza cafeluta e servita si sunt sigura ca toti de pe aici sunt bucurosi de oaspeti!!!

multumesc si tie de primire
betterrrr(s-au poate ti se zice si altfel)(daca nu eu ti-as spune betty )
hixipixi
Postat pe 17 Decembrie 2008 09:20
De la: Lucia1971, la data 2008-12-17 08:25:33Pai mosule, pentru tine avem si ceiut. Cu scortisoara daca asa doresti.
Mai, ce mama primejdiei are toata lumea de-si pune la avatar poze cu pisici? Un catel nu pune nimeni?

am schimbat avatarul nu e catelushhhhhhh da sper sa iti placa mai mult oare?????
felicitari pt. forumul deschis,am citit un pic si e mistoooo

Un tata isi aduce aminte ca e ziua fiicei sale. Intra intr-un magazin de jucarii si o intreaba pe vanzatoare:
- Cat costa papusa Barbie din vitrina?
- Avem: Barbie la gimnastica - 19,95 euro, Barbie jucand volei - 19,95 euro, Barbie la cumparaturi - 19,95 euro, Barbie la plaja - 19,95 euro, Barbie la dans - 19,95 euro, Barbie divortata - 265,95 euro
Barbatul, uimit, intreaba:
- Si de ce Barbie divortata costa 265,95 euro?
- "Barbie divortata" are si: Masina lui Ken, Casa lui Ken, Undita lui Ken, Mobila lui Ken, Calculatorul lui Ken...
hixipixi
Postat pe 17 Decembrie 2008 09:22
De la: Luli2, la data 2008-12-17 08:34:05'neata! pot sa stau si eu la o cafeluta cu voi si cu mosul? luci, multumesc de raspunsul la mesaj, am facut deja sesizarea, ce-i asta! chiar eu! buna, betterr

neatza Luli............. si o zi cat mai buna..
sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 10:03
De la: mos_craciun, la data 2008-12-17 08:16:29HO HO HO!
buna dimineata dragi mosului.
sa va fie ziua plina de bucurii.

Neatza Mosule.....
ai primit scrisorica noastra??( a mea si a fetitei mele)
sa stii ca am fost cumintele anul asta, ma rog , cat s-a putut
uite iti trimite un pupicut dulce
sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 10:05
De la: Lucia1971, la data 2008-12-17 08:04:16Buna dimineata, dragii mei! Sunteti minunati!
Offff, a trecut Mos Craciun prin cafeneaua mea si nu am fost acolo sa il intampin... Nu-i nimic, ati fost voi suficient de primitori asa ca poate mai am o sansa sa primesc si eu un cadou...

Neatza PATROANA.... cafeaua e minunatat sa ne traiesti
e o bucurie de fiecare data sa va gasesc aci.....
va multumesc din tot sufletelul meu ca ma-ti primit ...
o turma de pupicei de la fata
sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 10:06
De la: etta, la data 2008-12-16 13:13:52 iete na....ca aparui si io !!!!....... ........buna ziua dragiloooorrrr !!!!....... ....si iote Oktober,beutura din plin ....ca sa te saturi !!!!....... ........

Iris, e foarte buna Arcoxia......am luat si eu si trece durerea foarte repede !!!...... .......pup.....

Luli,ce-mi place cand ma pui ultima la pupaceli !!!....ma simt asa de VIP !!!!......si pe tine pup.....

si-aici aveti pupiceii pentru toata lumea ....... .....inclusiv pentru voi doua ......

Etta ubita , esti o incantare ca deobicei......

multi pupicei si pt tine
sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 10:07
Stef abia astept sa stam la poveste...
si iti trimite fata de la noi o multime de pupici super dulci , pt tine si familia ta..

va doresc la toti dragi mei numai bine si tin sa va zic, ca mi-ati inseninat zilele si e o mare bucurie pt mine sa va am ca prieteni , chiar daca numai virtual...pupaceala pt voi
sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 10:11
ho,ho,hooooo.....nu,mai bine hi,hi hiiiiii !!!!...........a sosit si Craciunita PERVERSA !!!......care pana si pe Mosu' l-a facut sa-i zambeasca mustacioara !!!!.......nu vedeti cum se uita el cu coltul ochiului si "pofteste" cu coltul gurii ?????.......... ........Mosuleeeee,ce tanaaaarrr eeestiiiii !!!!!!.......

si-acu, buna dimineata si buna sa va fie inima !!!!.......ca a mea e suparata rau azi !!!...... ........de ce mama lu' Peste congelat si vorba filmului lu' Piedone.....TOATE MI SE-NTAMPLA NUMAI MIE ??????......de-abia reusisem sa-mi dreg mijlocelu',ca acu' mi se-ncocletza gatu' !!!!!! .....macar de-ar fi fost pentru o cauza nobila...... ......DA' E CU DEDICATIE DE LA TINE ,OKTOBEEEERRRR,.......CA VRUSEI SI IO PERDELE DE-ALEA MODERNE......DE CALCI LA ELE PANAAAAA.......INTEPENESTI !!!!....... ..........

si colac peste pupaza........bomba zilei : M-A INSELAT LIONUUUUU' !!!!.....SI L-AM MAI SI PRIIIINSS !!!!....... .......

deci astept Mosu' cu cadori mai frumooooaaseeee !!!!........
etta
Postat pe 17 Decembrie 2008 10:45
uite,de supi ce sunt,am uitat astia pentru voi .........
etta
Postat pe 17 Decembrie 2008 10:46
te-a inselat? ciiiineee? pe tine?
cum a indraznit?

etta, eu vreau perdelele vechi inapoi, io nu mai calc, vorba Luciei, daca nici orgasma nu am, si aia de la dormitor era si lunga si lata!

etta, revansa!

Postat pe 17 Decembrie 2008 11:07
Ma iertati...buna dimineata fetelor!
Azi nu vreau cafea, nu stiu de ce, beau ceai de fructe...bleah...dar altceva nu prea am prin casa momentan...

M-am trezit tarziu, am primit un pupic ft dulce aseara si am adormit tun!

Mosule! treci aici ca am treaba cu tine!
Fii atent: sa nu dea domnu sa dispari in 25 ca trimit toti sfintii dupa tine, nu ma poti parasi, stii de ce? Pt ca sotul meu e sarb, si ei sarbatoresc Craciunul dupa calendarul vechi, deci pe la mine mai treci odata!

Ha ! Cu asta l-am prins si pe iepuras, ca si pastele se sarbatoreste de doua ori la noi in casa!

Postat pe 17 Decembrie 2008 11:11
Oktober....da,revansa....ca mai am una de calcat azi !!!!.....asa in necazul tau !!!!...... .........

da'mi place ca tu nici nu esti pretentioasa !!!!........vrei de doua ori-o data !!!!........mai lasa si pentru altii,ca e si saraci (cu duhul..... ) p-acilea !!!!........ ......
etta
Postat pe 17 Decembrie 2008 11:18
buna sa-ti fie inimioara , draga mosului.
eheeeei , nici n-ai sa simti cand voi trece pe la tine. sa lasi fereastra intredeschisa, ca anul trecut, de curata ce era , m-am lovit la frunte.
iar perdelele acelea frumoase , imprastiau bucurie in casa si la toti cei ce le priveau.

Postat pe 17 Decembrie 2008 11:22
io vreau totul sau nimic!

nu ma multumesc eu asa,cu orice!

si daca nu primeessccc....ooo! sa vezi atunci descarcari de ...crize...sunt ft buna la asta

hmmm, nu stii cand vine iarna si pe la mine? sunt 8 grade la noi! cu plus!

Postat pe 17 Decembrie 2008 11:22
dar cine a indraznita asa nelegiure???
etta ubita da-l pe mana noastra ca nu ii mai trebuie inca odata...
pai cum sa insele asa bunaciune de PERVERSA???
este dea dreptul scandalos.....

pupicei
sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 11:23
Mosule pe unde ai umblat anul trecut?
Ca geamurile mele nu sunt prea curate!

Noh bine, anul acesta le-am spalat mai des, deci am fost cuminte! Vezi ca am un mesaj in geam, pt tine...si doua din trei sunt fixe, de aia te-ai lovit dragul meu Mos!

Nu vrei tu sa intri mai bine pe cos?

Postat pe 17 Decembrie 2008 11:26
buna oktober.....si un ceiut de la fata...
Mosule sa nu care cumva sa uiti de scrisorica noastra, intelesa-i???
ca se lasa cu razboi nu de alta dar pititcul ma va bodogani dde mama focului si sa stii ca il trimit la tine...

crede-ma pe cuvan ca nu itit mai trbuie, sfintii lui oktober vor parea minciuna pe langa piciul meu..
sun_shine
Postat pe 17 Decembrie 2008 11:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
M-a contactat Mos Craciun pe forum 22 De la: roz5blue6lila7 23 Decembrie 2010 11:02
SALINA TIMISOARA SUSESI 1 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 21 Februarie 2010 16:10
SALINA TIMISOARA 6 De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:22
cafea in ramnicu valcea 2 De la: freakbabe 17 Mai 2010 16:33
CRESTERE IN INALTIME. TRATAMENT? ESTI MIC DE INALTIME? 1 De la: banderas282 1 Mai 2009 19:58