Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: etta, la data 2008-12-18 10:46:32
De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 10:40:13
De la: etta, la data 2008-12-18 10:33:46 na,ca iar am uitat astia pentru voi !!!!!......

offfffffffffffff etta ubita , las ca il gasesti tu...vorbesc eu cu marele Boss sa ti-l dea......
sper ca nu esti prea ''traumatizata'' de comparatiile fetelor vesele

ca eu am tremurat de spaima

Monica,pai nu vezi ca ma transformai ,de-atata suferinta,in SILFIDA ????......din femeie durdulie ce eram eu ,devenii asa de zveltaaaaaa !!!!......... ....si subtiricaaaaaaa........ca asta stiu io ca inseamna SILFIDA !!!!.......

pup.....

etta PERVERSA mea ubita....
nici sa nu indraznesti sa te faci asa...
pai eu sunt inebunita dupa formele tale Rubensiene si tu vrei sa devii un bat??

pai stii ca eu ma supar si nu te mai ubesc apoi nu??
fata te ubeste asa cum esti dar mai ales sufletul tau...
sun_shine
Postat pe 18 Decembrie 2008 11:00
pai lucia asta inseaman ca luni sau marti ne putem vedea...
atunci ai sa fii ceva mai odihnita...........oricum tinem legatura ..
sun_shine
Postat pe 18 Decembrie 2008 11:02
eu tot geamana, pe 16 iunie prietenul meu spune ca eu tot ce fac, fac pt doi...vorbesc, dorm, etc.
zilele trecute l-am rugat sa-mi cumpere un papagal verde...si a spus ca si asa se aude doar gura mea prin casa toata ziua, daca-mi ia si papagal in doua zile il omor cu mainile mele ca-mi va face concurenta la balbaiala
Lulli
Postat pe 18 Decembrie 2008 11:03
De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 11:00:41
De la: etta, la data 2008-12-18 10:46:32
De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 10:40:13
De la: etta, la data 2008-12-18 10:33:46 na,ca iar am uitat astia pentru voi !!!!!......

offfffffffffffff etta ubita , las ca il gasesti tu...vorbesc eu cu marele Boss sa ti-l dea......
sper ca nu esti prea ''traumatizata'' de comparatiile fetelor vesele

ca eu am tremurat de spaima

Monica,pai nu vezi ca ma transformai ,de-atata suferinta,in SILFIDA ????......din femeie durdulie ce eram eu ,devenii asa de zveltaaaaaa !!!!......... ....si subtiricaaaaaaa........ca asta stiu io ca inseamna SILFIDA !!!!.......

pup.....

etta PERVERSA mea ubita....
nici sa nu indraznesti sa te faci asa...
pai eu sunt inebunita dupa formele tale Rubensiene si tu vrei sa devii un bat??

pai stii ca eu ma supar si nu te mai ubesc apoi nu??
fata te ubeste asa cum esti dar mai ales sufletul tau...

stai pe pace....ca decat o SILFIDA proasta.....mai bine o Reubensiana valabila !!!!!....... .........
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 11:08
De la: Luli2, la data 2008-12-18 11:03:09eu tot geamana, pe 16 iunie prietenul meu spune ca eu tot ce fac, fac pt doi...vorbesc, dorm, etc.
zilele trecute l-am rugat sa-mi cumpere un papagal verde...si a spus ca si asa se aude doar gura mea prin casa toata ziua, daca-mi ia si papagal in doua zile il omor cu mainile mele ca-mi va face concurenta la balbaiala

vezi,stia el Doamne-Doamne de ce nu ne lasa sa ne intalnim !!!!..... .........ca daca intram amandoua la concurs logoreiiiiccccc.........erau pe tusa restul !!!!....... ......dar oricum,odata si odata o sa ne intalnim.....si sa vezi atunci paranghelie verbala ce le dam !!!!......
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 11:10

si cand te gandesti ca iubi al meu zice ca vb mult

am sa ii fac cunostinta cu voi fetelor si apoi ma va crede pa cavant cand il contrazic

cred ca, cu voi, mi-am cam gasit nasul
sun_shine
Postat pe 18 Decembrie 2008 11:13
Monica nu pot sa postez.....
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 11:20
si mie mi s-a intamplat azi de cateva ori sa nu pot posta, nu stiu ce drak are
sun_shine
Postat pe 18 Decembrie 2008 11:26
buna ziua dragii mei!!!

etta uite aici un ca sa iti fie ziulica minunata!

monica un ca sa stiu ca ziua ta e super!!

luli unul si pt tine ca de la guraliva la guraliva!!

lucia unul si pt tine ca saa ai spor la treba!!

oktober unul pt tine si unul pt fetita ta ca sa nu fie emotionata la serbare!!

mosule neata! un si un ceiut am adus pt tine!!

si daca am uitat pe cineva serviti niste ca sa nu va suparati pe mine!!!
betterrr
Postat pe 18 Decembrie 2008 11:49
cine are o cafeluta i pentru mine??????

haven un si pt tine ca sa nu te superi!!!
betterrr
Postat pe 18 Decembrie 2008 11:52
De la: betterrr, la data 2008-12-18 11:52:05cine are o cafeluta i pentru mine??????

haven un si pt tine ca sa nu te superi!!!

ms....tzuc si eu....
si o cafea din partea mea.....

Postat pe 18 Decembrie 2008 11:58
De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 10:27:54oooooooooooooo despre voi era vorba???
draguta , daca citeai un piculet mai sus ti-ai fi data seama ca habar nu aveam cine sunt ' gemenele'...deci ceea ce am zis nu se referea la tine sau la voi....
dar data mataluta te-ai simtit cu musca pe caciula nu e vina mea..
oooooooo si inca ceva.....
eu nu am iesit sifonata din nici o discutie ci pur si simplu am ajuns la concluzia ca nu meriti sa iti dau atentie si nici sa citesc toate aberatiile pe care tu le consideri cultura...
si da iti dau voie sa ma corectezi...

decat sa ma obosesc sa iti inteleg fiecare nonsens mai bine imi folosec timpul facand ceva util..

so.....stay blessed....(si poti corecta si asta daca vrei)

Asa e, sfanta treime!
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 12:21
De la: sarutama, la data 2008-12-18 01:15:47mamaaaaaaaaaaaaaaa ce bulangereala ,,,,unde sunteti ma sa va vad si eu ,,,dar in carne si oase astia care va faceti conturi,,(mai multe sau ce drac faceti),,sa va vad si eu ca nu aveti curaj de barbati sau femei ce drac sunteti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mai fatalailor care va credeti cineva de ce drac va faceti te sau patru conturi sa va bateti scula de altiiiiiiiiiiii ,,,mare e gradina doamne si dac esti vino sa vezi cine sare gardu

Tu ce problema ai? Te-a bagat carevasilea in seama?
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 12:21
De la: etta, la data 2008-12-18 10:31:59 'neata,dragelor !!!!!......iote ca ma trezii ,Oktober.......si inca mult mai de dimineata !!!.......si vreau si io ceva tare ca atunci cand v-am zis ca TOATE MI SE INTAMPLA NUMAI MIE,NU M-ATI CREZUT !!!!.......sunt plina de draci !!!!........a aaaaa,nu din cauza "multimilor vide"........ca alea sunt de ras !!!!.........MI-AM PIERDUT CERCELUUUUUULL...DE AUUURR !!!!.....DIN NOOOUUUUU .......SI IN PRAG DE SARBATORI !!!!......

Daaa, si batrana si femeie de serviviu, si grasa si proasta! Ca sa vezi cu cine am ajuns sa ma cert!
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 12:24
Neata dragilor
Eu-s stresata din cauza netului , de doua nopti imi face figuri si tocmai ce am avut o discutie constructiva cu nenea de la net pe tema asta

Silfido,sper sa-ti gasesti cercelul urgent ca nu-mi place sa te vad suparici pe aici

Khatara , fa bine si lasa-ne,comentariile de genul celui de mai sus nu au nici un rost , gata , am inteles ...esti o fata cultivata care stie sa-si pastreze imaginea.
Ti-ai pus stampila deja , nu mai e cazul sa ne mai dai alte dovezi

Fetelor , stiu ca va mananca degetele dar singura solutie sa scapam de musafiri nepoftiti este sa nu le mai bagati in seama.
Deja le-am acordat prea multa atentie si incep sa creada ca-s vedete ,ar fi pacat sa dati iluzii desarte oamenilor tocmai in preajma de sarbatori nu ?

iris_4_ever
Postat pe 18 Decembrie 2008 12:41
Vai Iris, daca asta ar fi scopul meu in viata - sa fiu vedeta pe un forum amarat - cred ca m-as fi sinucis de mult.

E bine ca mi-ai pus stampila, acum daca si donsoarele si-ar lega catelele ar fi grozav.

Si o ultima precizare - cine crede ca intelectualii nu injura, nu beau si nu folosesc toaleta e clar ca nu a fost in viata lui in preajma vreunuia.
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:16
kathara draga!!!! scuze ca nu ne ridicam la nivelul tau intelectual si nu primim aprecierile unei personalitati de calibrul lui eugen.....
noi, astea care traim pe pamant ne delectam cu lucruri mult mai laice decat tine,ne bucuram de aprecierile prietenilor, fie personalitati fie nu, si nu ne credem specii rare, cum esti tu!!!
nu am discutat pana acum dar cred ca poti sa ne mai tii niste lecii de lingvistica si etimologie ca poate poate o sa te asculte si pe tine cineva!!!
pe celelalte le pupacesc dulce, si cred ca iris are dreptate doar ca as vrea sa mai adaug ceva: cu cat esti tu mai "culta" cu atat suntem noi mai bune si mai blande, caci la noi sigur vine SFANTUL CRACIUN, la tine poate doar sfanta.... vezi tu care, ca noi stim!!!!

heaven mersi de cafea!!
betterrr
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:17
felicitari better........
iris.....multi pupici

Postat pe 18 Decembrie 2008 13:22
betterr, o cafeluta bei cu mine?
iris, vad ca nu ai mai reusit sa pui poza cu solistul de la iris...
Lulli
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:23
Pup fetele , ma duc sa fac experimente in bucatarie
Avand in vedere ca toata lumea m-a amentintat ca tre sa mananc daca iau pastile ,vreau nu vreau tre sa ma apuc de experimente culinare.
iris_4_ever
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:26
De la: Luli2, la data 2008-12-18 13:23:38betterr, o cafeluta bei cu mine?
iris, vad ca nu ai mai reusit sa pui poza cu solistul de la iris...

cum sa nu luli!! cu cea mai mare placere!!!!
betterrr
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:29
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-18 13:26:49Pup fetele , ma duc sa fac experimente in bucatarie
Avand in vedere ca toata lumea m-a amentintat ca tre sa mananc daca iau pastile ,vreau nu vreau tre sa ma apuc de experimente culinare.

ce gatesti bun?
betterrr
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:31
trebuie sa plec la o sedinta!!
va pupacesc acum dar sper sa revin pana plec acasa!!!
betterrr
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:34
De la: betterrr, la data 2008-12-18 13:17:25kathara draga!!!! scuze ca nu ne ridicam la nivelul tau intelectual si nu primim aprecierile unei personalitati de calibrul lui eugen.....
noi, astea care traim pe pamant ne delectam cu lucruri mult mai laice decat tine,ne bucuram de aprecierile prietenilor, fie personalitati fie nu, si nu ne credem specii rare, cum esti tu!!!
nu am discutat pana acum dar cred ca poti sa ne mai tii niste lecii de lingvistica si etimologie ca poate poate o sa te asculte si pe tine cineva!!!
pe celelalte le pupacesc dulce, si cred ca iris are dreptate doar ca as vrea sa mai adaug ceva: cu cat esti tu mai "culta" cu atat suntem noi mai bune si mai blande, caci la noi sigur vine SFANTUL CRACIUN, la tine poate doar sfanta.... vezi tu care, ca noi stim!!!!

heaven mersi de cafea!!

Pai da, sa stii ca astia mai desteptii nu mananca o inghetata si nu se tin de mana cu nimeni in parc! Nu avem prieteni si nici bucurii extra literare. Penibil, totul e penibil!
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:37
Deci, am intrat azi doar sa zic La Multi Ani! celor ce poarta numele Sf Daniil Sihastrul.
Ar fi foarte frumos daca, in zi sfanta ca cea de azi, ne-am uita in sufletul nostru, si am lasa rautatea si raca, si am fi mai buni si mai darnici.
Si ... Sarbatori Frumoase va doresc, nu cred ca ne mai auzim, vedem pana dupa Anu Nou.
Va pupic si sa va aduca Sfintele Sarbatori fericire, pace, liniste, lumina in suflete si muuuuuuuulta iubire.
sheeva
Postat pe 18 Decembrie 2008 14:05
iris, mult spor la gatit...ce faci bun?
Lulli
Postat pe 18 Decembrie 2008 14:10
sheeva draga, multi ani lui Dan al tau, multe bucurii de Craciun si Anul Nou, cu pace in suflete si multa sanatate! tot raul sa fie lasat in anul care trece
Lulli
Postat pe 18 Decembrie 2008 14:13
fetele,am trecut oleaca p-aci sa-mi exercit meseria de femeie de servici si sa aerisesc un pic cafeneaua !!!!......uite am deschis laaaarggg geamurile,ca iar e un miros urat de "creier incins " !!!!........ ......pfuuuuuuu,da' ma retrag repede-repede ,ca ma asfixiaza duhoarea care razbate !!!!...... .........

da' las ca vorbesc sa faca Luci o programare pentru o lobotomie.......caci intrucat "aceasta interventie consta in sectionarea, in encefal, a unei parti din fibrele nervoase care leaga lobul prefrontal (sediul ideatiei - formarea si inlantuirea ideilor) cu restul creierului si se practica pe subiectii atinsi de anxietate paroxistica cronica, de obsesii grave si asupra bolnavilor in stare de suferinta morala permanenta "......si intrucat "subiectul" si-o doreste ca sa ma poata intelege .....pot io sa nu ma gandesc la binele "subiectului "??????.........insa ar trebui "subiectul" sa stie ce-si doreste ,pentru caaaa......"lobotomia a suscitat numeroase rezerve din cauza saracirii afective a subiectului lobotomizat si a frecventei resutelor"..........

etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 14:16
etta, ce-s cu injuraturile astea? ma sperii
Lulli
Postat pe 18 Decembrie 2008 14:18
Luli, Sheeva....inainte sa ma retrag ........
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 14:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
soacra, soacra poama acra 19 De la: BEL_AMY1 25 Ianuarie 2011 09:40
Chestionar pentru proiect de diploma 26 De la: miss_darine 6 Ianuarie 2011 13:36
Vote request 1 De la: paulrs 28 Ianuarie 2010 17:34
pitiriazis rozat gilbert!!!! 1 De la: kudika345628 29 Decembrie 2010 19:15
sunt ele reprezentative? 5 De la: _Cryssa_ 2 Februarie 2011 14:47