Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: Kathara, la data 2008-12-18 17:11:37
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 17:09:51
De la: Kathara, la data 2008-12-18 17:03:13
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 16:48:46nu etta
e perverso-umbro-paranoico-turmentato....

apele sunt linistite
am scapat de cea curgatoare

Hai zii sa mori tu!

doar atat poti?
nu pot sa mor la comanda
si apoi expresia asta se foloseste in mahala intelectualo....

Cand vezi ca vine limbricu' spre tine doar n-o sa-i vorbesti ca unui om. Il strivesti pe limba lui.

Si ciudat, pot sa vorbesc si ca in mahala si ca la academie. Tu nu poti decat intr-un fel .. stim cu totii in care.

care toti limbisto?
esti ceea ce scrii?
o ipocrita
penibila
inculta
mai vrei?
pe mine ma amuza tot ceea ce scrii
dar decat sa bati la tastatura ..nu mai bn vii si dai o limba?

Postat pe 18 Decembrie 2008 17:16
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-18 17:13:56
De aia esti atat de stresata ? ca ai prea multi prieteni ,deja nu mai stii cum sa te imparti intre ei asa ca preferi sa stai sa dai lectii de gramatica anagramatilor

Mai eu anagramati nu stiu multi, numa agramati. Cat despre stres, asta e, am o fire creata, prostia ma supara la culme.
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 17:16
Vaaaai, cum puteti sa va certati asa?

Postat pe 18 Decembrie 2008 17:17
De la: Kathara, la data 2008-12-18 17:14:52
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 17:11:34
sunt rara.....draga......ma bucur ca nu seaman cu tine
hmm.......eu am cu cine sa imi impart zilele...tu ai nevoie d masturbare
si gunoier nu e.......tu esti draga ,ca ma spalasi .......cu limba

Desi prostia creste pe toate maidanele, esti rara intr-adevar - arareori atinge proportii gigantice.

Eta na, ma masturbez, gasirati insulta. Vorba lui Wolfy, Bon Dieu, ajunsei sa vorbesc cu toate gospodinele pline de foliculina.

Oricum pentru cineva satisfacut ai probleme clare - ce se intampla, nu iti ofera oral sau ce? Daca-i cioban, omu de un'sa stie.

cioban o fi...daca spui tu......dar mie imi plac limba ta......tot mai adanc......
gospodina nu sunt scumpo......ai pierdut anusul...dar iti dau voie la vagin........

Postat pe 18 Decembrie 2008 17:19
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 17:16:27

apele sunt linistite

Hai zii sa mori tu!

doar atat poti?
nu pot sa mor la comanda

Cand vezi ca vine limbricu' spre tine doar n-o sa-i vorbesti ca unui om. Il strivesti pe limba lui.

Si ciudat, pot sa vorbesc si ca in mahala si ca la academie. Tu nu poti decat intr-un fel .. stim cu totii in care.

care toti limbisto?
esti ceea ce scrii?
o ipocrita
penibila
inculta
mai vrei?

Vai draga, nici sa injuri nu stii - ma asteptam la mai mult, dezamagesti din nou? Doar atata poti? Hai, nu te sfii, stiu ca in tine colcaie o mahala!
Kathara
katango,incepi sa-ti dai arama pe fata,sa recunosti ca ai trait in mahala,daca poti folosi termenii de acolo
asta inseamna,ca ii putem folosi si noi, esti o basi.noasa linge c--r

De la: Kathara, la data 2008-12-18 17:19:22
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 17:16:27

apele sunt linistite

Hai zii sa mori tu!

doar atat poti?
nu pot sa mor la comanda

care toti limbisto?
esti ceea ce scrii?
o ipocrita
penibila
inculta
mai vrei?

Vai draga, nici sa injuri nu stii - ma asteptam la mai mult, dezamagesti din nou? Doar atata poti? Hai, nu te sfii, stiu ca in tine colcaie o mahala!

scumpoo eu nu injur........spre deosebire de tine.....
daca tu crezi ca doar atat pot...parerea ta
dar vad ca ai ramas fara cuvinte...oare de ce?
ai ramas cu limba in fundul meu?
hai ca faci bine.....tare imi place

Postat pe 18 Decembrie 2008 17:23
De la: Kathara, la data 2008-12-18 17:16:41
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-18 17:13:56
De aia esti atat de stresata ? ca ai prea multi prieteni ,deja nu mai stii cum sa te imparti intre ei asa ca preferi sa stai sa dai lectii de gramatica anagramatilor

Mai eu anagramati nu stiu multi, numa agramati. Cat despre stres, asta e, am o fire creata, prostia ma supara la culme.

No bine , zi merci ca ti-am dat ocazia sa mai ai un orgasm ,ar trebui sa incepem sa-ti luam taxa, in ritmul asta ajungi sa ai orgasme multiple
iris_4_ever
Postat pe 18 Decembrie 2008 17:27
Mersi fetelor, e suficient material, cred, ca sa fac o mica plangere spre administratia Kudika. Uneori se intampla si lucruri frumoase, vom vedea cu totii@
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 17:32
De la: Kathara, la data 2008-12-18 17:32:57Mersi fetelor, e suficient material, cred, ca sa fac o mica plangere spre administratia Kudika. Uneori se intampla si lucruri frumoase, vom vedea cu totii@

din partea mea fa ce te taie capul
dar numai sa iesi dupa acest forum
tu si catelusul tau

Postat pe 18 Decembrie 2008 17:36
Fetelor ,sunteti in ultimul hal. Destepte clºar ca nu sunteti si va deranjeaza inteligenta Katharei. Ca un filolog adevarat ea stie sa jongleze cuvintele din romana,voi nu stiti decat de insulte penibile si murdare.İnteligent nu stiti sa raspundeti,faceti ce faceti si tot ajungeti la anus.Ma crucesc de ce vad aici.Oare moderatorii astia chiar nu vad nimic?
kassandry
Postat pe 18 Decembrie 2008 17:50
De la: sandra26, la data 2008-12-18 17:50:37Fetelor ,sunteti in ultimul hal. Destepte clºar ca nu sunteti si va deranjeaza inteligenta Katharei. Ca un filolog adevarat ea stie sa jongleze cuvintele din romana,voi nu stiti decat de insulte penibile si murdare.İnteligent nu stiti sa raspundeti,faceti ce faceti si tot ajungeti la anus.Ma crucesc de ce vad aici.Oare moderatorii astia chiar nu vad nimic?

ma abtin......esti.....off.....hmmm........

Postat pe 18 Decembrie 2008 17:52
Sandra este o persoana cu foarte mult bun simt, asa ca te-as sfatui sa te abtii. (sau aptii ca sa ma intelegi)
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 17:56
De la: Kathara, la data 2008-12-18 17:56:27Sandra este o persoana cu foarte mult bun simt, asa ca te-as sfatui sa te abtii. (sau aptii ca sa ma intelegi)

esti avocat?
tu stii ce inseamna bun-simt?
te rog......fa-ti veacul pe alt topic....
nu de asta ..dar intru iar pe manole si il trezesc......

Postat pe 18 Decembrie 2008 17:59
Ghinion - imi fac veacul pe unde poftesc - si acum poftesc aici!
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 18:07
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 17:59:25
De la: Kathara, la data 2008-12-18 17:56:27Sandra este o persoana cu foarte mult bun simt, asa ca te-as sfatui sa te abtii. (sau aptii ca sa ma intelegi)

esti avocat?
tu stii ce inseamna bun-simt?
te rog......fa-ti veacul pe alt topic....
nu de asta ..dar intru iar pe manole si il trezesc......
da,ea stie.Am citit toate postarile ei pe toate topicurile si am vazut ca nu ea este cea care ataca penibil decat cele ca voi.E injositor ce faceti,ti-o spun in mod politicos.Voi nu aveti argumente intemeiate si raspundeti cu injuraturile de la usa cortului.Asa se intampla cu acei care nu au alta arma decat niste cuvinte repetate la infinit.
kassandry
Postat pe 18 Decembrie 2008 18:07
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 17:52:25
De la: sandra26, la data 2008-12-18 17:50:37Fetelor ,sunteti in ultimul hal. Destepte clºar ca nu sunteti si va deranjeaza inteligenta Katharei. Ca un filolog adevarat ea stie sa jongleze cuvintele din romana,voi nu stiti decat de insulte penibile si murdare.İnteligent nu stiti sa raspundeti,faceti ce faceti si tot ajungeti la anus.Ma crucesc de ce vad aici.Oare moderatorii astia chiar nu vad nimic?

ma abtin......esti.....off.....hmmm........
Te-ai simtit atacata? Stai linistita...sunt ON de mult timp.
kassandry
Postat pe 18 Decembrie 2008 18:08
De la: dana3_, la data 2008-12-18 17:19:33katango,incepi sa-ti dai arama pe fata,sa recunosti ca ai trait in mahala,daca poti folosi termenii de acolo
asta inseamna,ca ii putem folosi si noi, esti o basi.noasa linge c--r
kathara isi cunoaste faorte bine limba,doar e filolog.

İn legatura cu ultima ta fraza.....mai jos de atat poti?
kassandry
Postat pe 18 Decembrie 2008 18:12
Am zis ca tac, dar nu mai pot.
Fetele nu sunt atacate de "inteligenta" fostei kathara, ci de atitudinea ei. Pentru ca daca faci pe cineva prost, ca e in limbaj de mahala, ca e in limbaj de profesoara universitara licentiata la Sorbona, tot jignire se cheama.
Daca te certi stiind sa manuiesti neologisme si ai darul exprimarii, dobandit prin lecturi prelungite pe care nu le contest, tot cearta ca la usa cortului se cheama. Tonul face muzica.
Cine seamana vant, culege furtuna. Daca a reusit sa isi scoale atata lume in cap, undeva a gresit. Dar esti prea orgolioasa Kathara. In continuare faci parada de cunostintele tale lingvistice si nu intereseaza pe nimeni, atata timp cat nu te ajuta sa porti cu nimeni o discutie constructiva. Pana la urma, limbajul a fost inventat pentru a usura comunicarea intre oameni, nu pentru a epata.
Asa ca faza cu cultura in acest context, nu tine, inteligenta emotionala e zero. Mai documenteaza-te despre asta, intre 2 volume ale lui Manolescu. Si nu o zic cu rautate. Pur si simplu, vad padurea de copaci.
tally_weijl
Postat pe 18 Decembrie 2008 18:32
Kathara nu s-a legat din prima de faptul ca nu se foloseste corect limba romana.La aluzii precum:ce ,te dai desteapta?esti tu mare lingvista?esti o proasta si asa si pe dincolo.....este clar ca ea a ripostat,mi se pare normal sa corectezi pe unul care,in afar de faptul ca injura ca la usa cortului,mai si scrie incorect.
Deci i se spune ei ca e inculta si necitita si aproape ca toti se sterg undeva cu faptul ca ea are intradevar cunostinte?
kassandry
Postat pe 18 Decembrie 2008 18:41
Kathara, ieri te-am facut pe topicul Laurei Stoica, frigida sentimental, azi iti descopar inteligenta emotionala zero. Te-am ghicit bine? Mai coboara dintre cartile tale, nu printre oamenii care "se tin de mana in parc si mananca inghetata"(daca tu zici ca aia sunt prosti), intre alti inteligenti, ca prea imi lasi impresia de cyborg, care n-are nimic sfant in el si nici un fel de sentimente umane. Pana si pierderea virginitatii ti-ai calculat-o in combinari de n luate cate k, ignorand sentimente de dragoste / atractie fizica shock. Mai incarca-te si cu pozitiv si bunatate, nu numai cu lectura, ca asta inseamna sa fii OM complet.
tally_weijl
Postat pe 18 Decembrie 2008 18:42
Domnisoara (sau doamna) Sandra, te sfatuiesc un singur lucru: stay out of it! Asa cum eu, in calitate de patroana a acestei cafenele nu ma bag in dispute interminabile, n-o fa nici tu. Pentru ca din niste simple postari n-ai de unde sa stii care are dreptate si care nu... Faptul ca cineva e licentiat in filologie nu ii confera si titlul de "superinteligent". Deci, fii tu mai inteligenta si renunta la acuzatii. Uite, iti dau din cafeaua facuta aici, esti binevenita oricand, dar cu conditia sa stai la o sueta normala intre niste femei normale. Ce fac unele sau altele, e problema lor. So, daca vrei sa arunci cu noroi, macar tu nu o fa in cafeneaua mea, da?
Lucia1971
Postat pe 18 Decembrie 2008 18:45
Sandra, daca esti inteleapta
1.Fii impartiala
2.Nu pune si tu paie pe foc
Daca tii partea cuiva care are deja vina, nu faci decat sa maresti bulgarele de zapada. Ori, din cate stiu eu, lumea vrea incheiata aceasta disputa.
tally_weijl
Postat pe 18 Decembrie 2008 18:47
Lucia...gand la gand
tally_weijl
Postat pe 18 Decembrie 2008 18:48
Patroanooooo....uite ca-ti dau io o indeletnicire si mai frumoasa decat ceea ce vrei sa faci !!!....da fuga si studiaza-ti ginerelu' !!!!......la pozele mele.......pup.... ......

Tally....
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 18:51
Lucia,am trecut sa te pup si sa te felicit pentru fetita frumoasa pe care o ai,o dulceata de copil.Iti doresc sa te bucure cat mai mult timp de aici inainte!
Cu multa placere o sa beau o cafeluta la tine in cafenea
O seara buna tuturor prietenilor cafenelei!
mucky
Postat pe 18 Decembrie 2008 18:54
Muky, iti multumesc pentru comentarii. M-au uns pe suflet. Dar despre ce cafea vorbesti tu draga? ALCOALEEEEEEEEEEEEE!!! Ca asta se bea la ora asta, nu cafea, ceiut si alte nimicuri d-astea...
Lucia1971
Postat pe 18 Decembrie 2008 18:59
Etta, am postat io neste comentarii, da'... Chiar atatea gagici? Da-o-n saracie de treaba, mah! Il mai las vreo 10 ani si dupa aia, cu permisiunea ta, sar pe el.
Lucia1971
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:01
Inca ceva. Sa nu va prind ca inchideti cafeneaua asta ca nu mai vorbesc NICIODATA cu voi!
Lucia1971
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:01
De la: Lucia1971, la data 2008-12-18 18:59:09Muky, iti multumesc pentru comentarii. M-au uns pe suflet. Dar despre ce cafea vorbesti tu draga? ALCOALEEEEEEEEEEEEE!!! Ca asta se bea la ora asta, nu cafea, ceiut si alte nimicuri d-astea...

Patroano,io-s inca la birou dar daca insisti ,putem incerca niste ALCOALEEEEEEEEEEEEE!!!
mucky
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre parfumuri si nu numai 10 De la: _dulcik_ 26 Martie 2009 14:55
LA MULTI ANI!! 1 De la: necula_lili 12 Aprilie 2009 08:50
sunt ele reprezentative? 5 De la: _Cryssa_ 2 Februarie 2011 14:47
Welcome ... to me 77 De la: soraderazboi 7 Martie 2010 12:32
Cafeneaua astrelor 44 De la: gargaritamica 16 Ianuarie 2010 23:20