Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: heaven_gate, la data 2008-12-19 11:54:08nu vb vulgar iris?
te crezi in mahala?

unde vulgar mah ? o singura data am zis ce plm si atat , in rest sufar de subtilitate cronica
iris_4_ever
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:14
HAI MAI CA E POSTUL CRACIUNULUI...CE DUMNEZEU?! FITZI BUNI SI IMPACATI-VA
Rosen
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:16
mai roco nu e stef...ce naiba.....se vede ce spirit de obs au.....
dar iris nu mai le da replica aici in cafenea ca iar ne inunda apele.....ca prea curgatoare sunt

Postat pe 19 Decembrie 2008 12:17
De la: heaven_gate, la data 2008-12-19 12:17:26mai roco nu e stef...ce naiba.....se vede ce spirit de obs au.....
dar iris nu mai le da replica aici in cafenea ca iar ne inunda apele.....ca prea curgatoare sunt

Hai, mahala, tacusi? La cat de proasta esti ma mir!

Ai obsesii orale, vad eu, deh, e greu cand vrei si niciun barbat nu se incumeta!
Kathara
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:31
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-19 12:12:21
Mai fata , dar tu chiar ai o problema , destul de mare observ .Se pare ca ai ramas cu ceva sechele de pe vremea cand tu te certai cu stef , vreme pe care insa nu am apucat-o asa ca nu am de unde sa stiu cine ,ce a facut si de ce.

Ti-am zis ca esti ca o placa stricata si continui sa repeti acelasi lucru peste tot .
Iti spun eu sigur ca nu esti o cobra plina de venin pentru ca aia ataca doar cand este atacata spre deosebire de tine care o faci oricand si oriunde asa ca nu meriti comparatia.

Ti-am spus deja , pe stef il bagi acum in discutie aiurea , nu am observat vreun mesaj de-al lui de la pag 220 cum zici matalutza in care sa se specifice de catre EL numele vostru.
Defapt nu se specifica nicaieri numele vostru , ca ati tras voi concluzia corecta ca se vorbeste despre voi asta e alta treaba.

Daca v-ati simtit matracuce si ati considerat ca e cazul sa ripostati bravo voua !

Khatara ar trebui sa stie sa treaca peste o cearta care a fost acum mai bine de 2 luni si sa nu-l mai vada pe Stef peste tot , doar pentru faptul ca Roco a avut un schimb de replici cu ea nu inseamna ca trebuia sa traga concluzia ca Roco ar fi Stef ……

Eu nu imi las politele neplatite. Niciodata!

Si nu pricep faza, mi se pare cretinatate - se vorbeste despre noi, dar, pentru ca nu ni se dau numele nu ar trebui sa ne simtim ofensate? D-apoi stii ce as putea eu sa scornesc despre tine si iris fara sa dau vreodata vreunm nume? Ei? Despre tine si castratul? Sunt curioasa cum ai reactiona.
Kathara
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:34
De la: Deep_Bite, la data 2008-12-19 12:31:24
De la: heaven_gate, la data 2008-12-19 12:17:26mai roco nu e stef...ce naiba.....se vede ce spirit de obs au.....

Hai, mahala, tacusi? La cat de proasta esti ma mir!

Ai obsesii orale, vad eu, deh, e greu cand vrei si niciun barbat nu se incumeta!

scumpoo sunt satisfacuta ca din fericire am barbat...
dar tu......?
tot manuta o folosesti...
app cum se face .....ca iese wolfy si apari tu....
oare sunteti aceeasi pers...dubla personalitate?
am obsesii orale....ca imi place .....le ador.....
tu ce obsesii ai?inafara de manual.....?

Postat pe 19 Decembrie 2008 12:34
De la: heaven_gate, la data 2008-12-19 12:34:36
dar tu......?

Ma rog, barbat --- asa i-oi zice tu, eu imi imaginez ce treanta e daca sta pe langa o infectie ca tine. Femeie atat de vulgara nici macar pe centura nu am intalnit.

Ei sa te anunt ca s-au mai inventat mijloace in afara de manuta, ce, la tine in tiganie nu aveti electricitate?

Nici elmasri nu e atat de penibila ca tine, si asta spune multe!
Kathara
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:42
gata cu sedintele!!!!!!!!
gata cu intalnirile!!!!!!!!!
gata cu bugetele!!!!!!!!!!
gata cu dinozaurii din firma! s-au pensionat!!!!!
gta cu telefoanele, clientii crizati, si altii care te bazaie zilnic inutul!!!!!!!
gata!
de la 16.30 intru oficial in concediu de sarbatori!!!!!!!!!!!!!!!!!

heaven, iris, lucia, dorais, vas,nu bem o cafea???????
fac cinste azi!!! ca-i zi de mare sarbatoare!!!!
va pupaceste fata !!!!!!!!!
betterrr
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:45
De la: Deep_Bite, la data 2008-12-19 12:42:56
De la: heaven_gate, la data 2008-12-19 12:34:36
dar tu......?

Ma rog, barbat --- asa i-oi zice tu, eu imi imaginez ce treanta e daca sta pe langa o infectie ca tine. Femeie atat de vulgara nici macar pe centura nu am intalnit.

Ei sa te anunt ca s-au mai inventat mijloace in afara de manuta, ce, la tine in tiganie nu aveti electricitate?

Nici elmasri nu e atat de penibila ca tine, si asta spune multe!

se pare ca stai f mult pe centura...de iti dai cu parerea.....
si daca tot ti-o bagi in priza.....sper sa fac scurt-circuit......dar inca o data dai dovada de femeie vulgara ............nerasfoito

Postat pe 19 Decembrie 2008 12:46
De la: betterrr, la data 2008-12-19 12:45:21gata cu sedintele!!!!!!!!
gata cu intalnirile!!!!!!!!!
gata cu bugetele!!!!!!!!!!
gata cu dinozaurii din firma! s-au pensionat!!!!!
gta cu telefoanele, clientii crizati, si altii care te bazaie zilnic inutul!!!!!!!
gata!
de la 16.30 intru oficial in concediu de sarbatori!!!!!!!!!!!!!!!!!

heaven, iris, lucia, dorais, vas,nu bem o cafea???????
fac cinste azi!!! ca-i zi de mare sarbatoare!!!!
va pupaceste fata !!!!!!!!!

bine venita cafa

Postat pe 19 Decembrie 2008 12:47
De la: heaven_gate, la data 2008-12-19 12:46:40
si daca tot ti-o bagi in priza.....sper sa fac scurt-circuit......dar inca o data dai dovada de femeie vulgara ............nerasfoito

O da, stau pe centura si mi-o bag in priza. Valeu, toate secretele mele au fost scoase la iveala.

Hai, nu mai injuri? Era mai distractiv asa! Sa nu spui ca nu mai stii?! Hai, puisor, curaj, intreaba-ti consortul, mai intra si in cortul alaturat. Curaj,curaj!
Kathara
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:50
De la: Deep_Bite, la data 2008-12-19 12:50:27

O da, stau pe centura si mi-o bag in priza. Valeu, toate secretele mele au fost scoase la iveala.

Hai, nu mai injuri? Era mai distractiv asa! Sa nu spui ca nu mai stii?! Hai, puisor, curaj, intreaba-ti consortul, mai intra si in cortul alaturat. Curaj,curaj!

nu te-am injurat..scumpoo
nu injur

Postat pe 19 Decembrie 2008 12:51
De la: dorais, la data 2008-12-19 12:16:06HAI MAI CA E POSTUL CRACIUNULUI...CE DUMNEZEU?! FITZI BUNI SI IMPACATI-VA

Nu stiu cine esti tu draguta, dar pentru ceea ce ai postat meriti nu o cafea ci o suta.
Lucia1971
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:52
De la: heaven_gate, la data 2008-12-19 12:51:49
De la: Deep_Bite, la data 2008-12-19 12:50:27

nu te-am injurat..scumpoo
nu injur

O, pardon, atunci toata faza cu limbista era de bine! Ca sa vezi ce limitate sunt!

Este PENIBILA, absolut PENIBILA! Si tractoristul tau la fel, chiar nu pot sa imi imaginez ce speta de barbat sta cu tine!
Ce e, tirist?
Kathara
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:54
dragele mele,
idei de cadouri pentru mama+tata+sora prietenului?????? da sa fie in buget de criza!!!!!! anul asta nu dispun de sume foarte mari.......
betterrr
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:55
De la: Deep_Bite, la data 2008-12-19 12:34:22
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-19 12:12:21
Mai fata , dar tu chiar ai o problema , destul de mare observ .Se pare ca ai ramas cu ceva sechele de pe vremea cand tu te certai cu stef , vreme pe care insa nu am apucat-o asa ca nu am de unde sa stiu cine ,ce a facut si de ce.

Ti-am zis ca esti ca o placa stricata si continui sa repeti acelasi lucru peste tot .
Iti spun eu sigur ca nu esti o cobra plina de venin pentru ca aia ataca doar cand este atacata spre deosebire de tine care o faci oricand si oriunde asa ca nu meriti comparatia.

Ti-am spus deja , pe stef il bagi acum in discutie aiurea , nu am observat vreun mesaj de-al lui de la pag 220 cum zici matalutza in care sa se specifice de catre EL numele vostru.
Defapt nu se specifica nicaieri numele vostru , ca ati tras voi concluzia corecta ca se vorbeste despre voi asta e alta treaba.

Daca v-ati simtit matracuce si ati considerat ca e cazul sa ripostati bravo voua !

Khatara ar trebui sa stie sa treaca peste o cearta care a fost acum mai bine de 2 luni si sa nu-l mai vada pe Stef peste tot , doar pentru faptul ca Roco a avut un schimb de replici cu ea nu inseamna ca trebuia sa traga concluzia ca Roco ar fi Stef ……

Eu nu imi las politele neplatite. Niciodata!

Si nu pricep faza, mi se pare cretinatate - se vorbeste despre noi, dar, pentru ca nu ni se dau numele nu ar trebui sa ne simtim ofensate? D-apoi stii ce as putea eu sa scornesc despre tine si iris fara sa dau vreodata vreunm nume? Ei? Despre tine si castratul? Sunt curioasa cum ai reactiona.

Orice ai putea scorni despre mine nu ar avea efectul scontat asa ca te-ai chinui degeaba.
Daca nu e prostie atunci e cretinitate ....totul la tine se rezuma la aceste doua cuvinte .
iris_4_ever
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:58
Pntru ca asta ma intereseaza, mai ales pe un forum - mintea oamenilor. Nu e normal?
Kathara
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:59

Da ce cautai pe centura ?

Nu m-am putut abtine
iris_4_ever
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:59
O, pardon, atunci toata faza cu limbista era de bine! Ca sa vezi ce limitate sunt!

Este PENIBILA, absolut PENIBILA! Si tractoristul tau la fel, chiar nu pot sa imi imaginez ce speta de barbat sta cu tine!
Ce e, tirist?

uita-te naiba cum vorbesti......insipido.........
un barbat superb mandro daca esti asa curioasa
tu nu vei avea nici pe jumatate.........de aceea esti asa acra........

Postat pe 19 Decembrie 2008 13:00
deep bite cata inteligenta!!! please take a breake!! sau mai pe intelesul tau: mars!!!!!!!!!!
heaven pe unde petreci sarbatorile?????????
betterrr
Postat pe 19 Decembrie 2008 13:00
De la: betterrr, la data 2008-12-19 13:00:24deep bite cata inteligenta!!! please take a breake!! sau mai pe intelesul tau: mars!!!!!!!!!!

Mars ca la tine acasa? Ma tem ca nu e cazul iubire!
Kathara
Postat pe 19 Decembrie 2008 13:01
revelionul la munte
craciunul cu prietenii........
tu?

Postat pe 19 Decembrie 2008 13:01
De la: heaven_gate, la data 2008-12-19 13:00:08

O fi frumos, nu zis nu, n-am de unde stii, dar problema e stie sa scrie? Ce natie de barbat o sta pe langa tine??? A avut vreun accident saracul, i s-a extirpat din creier? iei spor pentru handicap?
Kathara
Postat pe 19 Decembrie 2008 13:02
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-19 12:59:55

Nu m-am putut abtine

Centura e un loc comun.
Kathara
Postat pe 19 Decembrie 2008 13:03
De la: Deep_Bite, la data 2008-12-19 13:02:51
De la: heaven_gate, la data 2008-12-19 13:00:08

O fi frumos, nu zis nu, n-am de unde stii, dar problema e stie sa scrie? Ce natie de barbat o sta pe langa tine??? A avut vreun accident saracul, i s-a extirpat din creier? iei spor pentru handicap?

doamne mare e gradina ta
ai obs ca doar tu ne jignesti familia?
noi nu am facut-o
dar asta denota ce caracter oribil ai.....
invata sa vb......apoi deschide gura.....sau degetele pe tastatura
esti penibila......
te pot asemana cu un sobolan.....ca nu ii suport

Postat pe 19 Decembrie 2008 13:05
De la: Deep_Bite, la data 2008-12-19 13:01:31
De la: betterrr, la data 2008-12-19 13:00:24deep bite cata inteligenta!!! please take a breake!! sau mai pe intelesul tau: mars!!!!!!!!!!

Mars ca la tine acasa? Ma tem ca nu e cazul iubire!

then get a life!! daca stii ce-i aia....
iar mars il folosim exclusiv pentru cele " culte" ca tine!!!!
iar iubire sa ii spui matii nu mie!!!
nu esti la nivelul meu social si intelectual ca sa iti permiti sa imi vb asa!!!clar?
mai citeste, mai informeaza-te, mai uita-te si la OAMENI!!!!trebuie sa te mai nasti o data ca sa reusesti sa fii OM!!!!
si stai calma ca tot ceea ce reusesti e sa starnesti hohote de ras!!!!
betterrr
Postat pe 19 Decembrie 2008 13:09
De la: Deep_Bite, la data 2008-12-19 13:03:10
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-19 12:59:55

Nu m-am putut abtine

Centura e un loc comun.

Ai dreptate doar ca ....vezi tu , desi am avut sub comanda 7 tiruri nu am avut niciodata ocazia sa aflu cum se exprima o femeie de pe centura, asta pentru ca mi-am coordonat soferii de la birou.
Deci ...chiar daca ai fost coordonator de transport si tot nu aveai de unde stii acest lucru

gata, promit sa nu mai zic nimic legat de centura , nu as vrea sa trag concluzii gresite
iris_4_ever
Postat pe 19 Decembrie 2008 13:10
De la: heaven_gate, la data 2008-12-19 13:05:36
doamne mare e gradina ta
ai obs ca doar tu ne jignesti familia?
noi nu am facut-o
dar asta denota ce caracter oribil ai.....
invata sa vb......apoi deschide gura.....sau degetele pe tastatura
esti penibila......
te pot asemana cu un sobolan.....ca nu ii suport

Nu e o jignire, e o curiozitate sincera. Cu toata buna vointa nu imi pot imagina cine ar putea sta langa o persoana atat de vulgara, decat un om de teapa ei.

Da, am un caracter oribil, pentru ca nu abuzez de emoticoane si nici ma pleostesc cand intra un mascul in camera.
Kathara
Postat pe 19 Decembrie 2008 13:11
Radem , glumim dar mai tre sa mergem si la cumparaturi ca sigur nu vine Khatara sa-mi aduca cafea

V-am pupat fetelor , o tai la shopping-uit
iris_4_ever
Postat pe 19 Decembrie 2008 13:13
De la: betterrr, la data 2008-12-19 13:09:31
then get a life!! daca stii ce-i aia....
iar mars il folosim exclusiv pentru cele " culte" ca tine!!!!
iar iubire sa ii spui matii nu mie!!!
nu esti la nivelul meu social si intelectual ca sa iti permiti sa imi vb asa!!!clar?
mai citeste, mai informeaza-te, mai uita-te si la OAMENI!!!!trebuie sa te mai nasti o data ca sa reusesti sa fii OM!!!!
si stai calma ca tot ceea ce reusesti e sa starnesti hohote de ras!!!!

Ca sa vezi! Oi fi crezand ca ce? Tac? Daca te bagi in discutie ghinionul tau!

Pai nu sunt draga la nivelul tau social si intelectual! Doamne fereste, doar am o slujba decenta si ma duce capul cat de cat. Uite de unde sari coana Veta, sa sa bata-n pept cu caramida cunoasterii.

Ma bucur ca ne amuzam, sentimentul e reciproc, te asigur, iubire!

Cat despre mama e mult, mult mai a dracului ca mine, deci iubire nu i se potriveste! Asa le spun doar fetitelor!
Kathara
Postat pe 19 Decembrie 2008 13:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna! 3 De la: kud22 13 Octombrie 2009 01:27
Mary kay 2 De la: Lucia38 21 Februarie 2011 18:58
cafea in ramnicu valcea 2 De la: freakbabe 17 Mai 2010 16:33
iubirea http://img.kudika.ro/comunitate/img/topic_icons/icon12.gif 8 De la: kudika_6589 12 Mai 2012 21:35
anyFish_in_ur_coffee? 55 De la: agoldfish 25 Ianuarie 2009 13:31