Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: Lucia1971, la data 2008-12-18 20:21:32Etta, n-ai inteles bine. Nu esti batrana. Esti o mama mai mama decat mine. Eu arat ca un copil prost cand ma duc la sedinte cu parintii. Tu arati a mama serioasa care-si asuma responsabilitatile ce-i revin... Acuma, ca adevarul e un pic altul, asta numai noi o stim...

asa e,asa e !!!....da' vezi sa nu mi se urce la cap atatea laude !!!...... .......si crede-ma am inteles io de la inceput......daaaaaa'...nu ma cunosti ????.....
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:29
De la: Luli2, la data 2008-12-18 20:23:31
De la: etta, la data 2008-12-18 20:18:01 multam Ingeras !!!!..... ...

Luliiiiii......si care mai e viata ta ?????.......

pai...foamen, sete, dureri de spate...altceva?

lipsa ceva ????......
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:30
Lulishoara, trebuie sa venim noi sa te hranim cu forta? Vaaaaaaiiiii!!! Copiii astia...
Lucia1971
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:32
fetele,va pupik dulce ,da' ma retrag !!!!......a inceput emisiunea "te pui cu blondele ???"....si vreau sa continui spiritul de distractie de azi !!!!...... .......
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:35
Va las si eu ca ma duc acasa de la job. Sunt franta ca am intrat azi in doua operatii nasoale rau de tot... Sa aveti o noapte minunata!
Lucia1971
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:46
VA IUBESC prea mult ,ca sa pot trai fara voi !!

nu mi-a inchis kudika contul ...
este o minciuna si o rautate ca toate cele ce s-au scris pe aici
am motivat administratie : saturatia si sila de postarile unora..

mafiuto..,acum am sa te vad..??

dragele mele ..,as vrea sa spun multe, dar cuvintele sunt neansemnate..

VA MULTUMESC tuturor si ma rog Domnului, sa simtiti la fel ca mine..
prietenia ,dragostea si sentimentele voastre.. , ale unor oameni de care ma bucur sa-i cunosc,chiar daca pe unii, decat virtual ma readuc la realitate..
IERTARE voua.. ,PRIETENI ai mei MULTI si DRAGI..!!!

Sultanu' va saluta si ii era dor, sa vb fara ghilimele cu PRIETENII lui !!
stef_Sultanu
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:59
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 15:11:56wolfy dar bn t joci cu limba......
mai usor.....sa nu imi faci rana.....

Nu cred ca merita sa ma obosesc sa vorbesc cu un gunoi ca tine.
beyonce_indragostita
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:06
De la: puiul_mic, la data 2008-12-18 20:59:06VA IUBESC prea mult ,ca sa pot trai fara voi !!

nu mi-a inchis kudika contul ...
este o minciuna si o rautate ca toate cele ce s-au scris pe aici
am motivat administratie : saturatia si sila de postarile unora..

mafiuto..,acum am sa te vad..??

dragele mele ..,as vrea sa spun multe, dar cuvintele sunt neansemnate..

VA MULTUMESC tuturor si ma rog Domnului, sa simtiti la fel ca mine..
prietenia ,dragostea si sentimentele voastre.. , ale unor oameni de care ma bucur sa-i cunosc,chiar daca pe unii, decat virtual ma readuc la realitate..
IERTARE voua.. ,PRIETENI ai mei MULTI si DRAGI..!!!

Sultanu' va saluta si ii era dor, sa vb fara ghilimele cu PRIETENII lui !!

E butonul ala sus - sterge cont! Hai, stiu ca poti!
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:08
De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 15:13:28
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 15:11:56wolfy dar bn t joci cu limba......
mai usor.....sa nu imi faci rana.....

ei nu are rost sa iti bati capul ca tot nu se prinde.....
si se crede desteapta..........

Da, nu ma prind, ca e si greu sa nu se prinda cineva la ce banalitati de cartier debitati. De altfel cred ca se vedea foarte clar din mesajele mele daca m-am prins sau nu. Domana "aiurit-o" si "nici de cum", doaman "sunt crestina dar nu cred in sfanta treime", lipsa acuta de inteligenta nu va permite sa comentati nimic legat de inteligenta altora.
beyonce_indragostita
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:09
De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 15:08:40nu prea jos iris draga caci apoi nu ai sa poti sa te mai ridici....mai bine lasa-l pe el sa urce ...

Da "agramat-o", e un efort sa te cobori tu din semi-analfabetismul tau la nivelul meu, nu-i asa?
beyonce_indragostita
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:11
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-18 15:18:56Prietenii mii aleg in functie de starea mea de spirit , daca eram o tocilara cultivata probabil ca ma afundam si eu in carti dar nu-s nici ochelarista si mda , imi place sa ma distrez alaturi de prietenii mei .

Parca vad cum decurce o petrecere la voi astia cultivatii : fiecare cu ultima carte citita in brate ,dansand imbratisati cu dex-ul avand grija sa nu-l calcati pe picioare pe manolescu

Cand o sa cunosti tu intelectuali atunci sa-ti dai cu parerea despre modul in care arata, modul in care se comporta si modul in care isi aleg prietenii. Pana atunci ssst ca nu stii despre ce vorbesti!
beyonce_indragostita
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:13
il voi sterge atunci cand voi considera eu
nu cand vor dori altili !!
iar de data asta ,l-am sters eu,nu asa cum ai crezut tu !!

nu sunt roco si habar nu am cine este..
nici pana azi nu v-am citit decat doua-trei postari,de pe acel topic..
te rog sa uiti de Fanel, stef80 sau stef_reloaded..,e doar chestiune de bun simt
stef_Sultanu
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:14
De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 15:22:13
De la: sarutama, la data 2008-12-18 15:18:35o cafea cu sare sa va calmati,,,,c vad ca e rau la cafenea valeu ce se scrie pe acilea

hai dar bine te-am gasit.............

un odorizant ceva ai??
nu ti se pare ca miroase cam ciudatel in cafenea??
etta a aerisit dar m irosul nu vrea sa dispara neam...........

Draga nulitate, avand in vedere ca printre voi sunt oameni care vorbesc cu linge-ma in ...., e firesc sa miroasa urat. Deschideti feresterea sa iasa mirosul de mitocan! Dar avand in vedere ca pe-aici toti sunteti asa, cam greu!

De la: vas25, la data 2008-12-18 15:27:26
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 15:23:22eu nu cred ca sunt cultivate...nu a fost bun pamantul.....
se dau citite..dar de fapt ......sunt nerasfoite

cam subtil....nu cred ca m-am prins
nu vrei sa traduci?

Glumele la care se amuza un om iti spun foarte mult despre inteligenta lui. Si daca voi va amuzati la asemenea imbecilitati, pe care le mai si credeti indescifrabile, se vede cu ochiul liber la ce nivel sunteti.

beyonce_indragostita
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:22
De la: betterrr, la data 2008-12-18 16:11:12gata pe azi!!! a fost o zi distractiva, am luat lectii de cultura, am ras cu pofta! eu va pupacesc cu drag si spor si sa va iubiti mult!!!
o seara calduroasa dragii mei!!!

O persoana care crede ca e bine sa-i f...una cuiva daca te enerveaza nu poate intelege ce e cultura, asa ca nu te mai obosi sa pronunti cuvantul asta. Voi nici macar nu ati ajuns la nivelul de homo sapiens.
beyonce_indragostita
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:29
iarasi ma jignesti kathara..??
ca replica la ce..??
mitocan..,de ce..!!

wolfy,in ultimul timp nu am avut contacte cu tine ,dar dupa postarile tale,da-mi voie sa te consider una dintre creaturile cele mai josnice ale naturii..

cearta noastra ,a avut loc in luna mai..
de atunci si pana acum ,am cerut scz in mod public de zeci de ori ,dar mereu am mentionat, ca ele ar fi avut valabilitate doar in cazul ca as fi gresit..
acum ai demonstrat cine esti si-mi provoci scarba..!!
stef_Sultanu
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:32
De la: puiul_mic, la data 2008-12-18 21:14:58il voi sterge atunci cand voi considera eu
nu cand vor dori altili !!
iar de data asta ,l-am sters eu,nu asa cum ai crezut tu !!

nu sunt roco si habar nu am cine este..
nici pana azi nu v-am citit decat doua-trei postari,de pe acel topic..
te rog sa uiti de Fanel, stef80 sau stef_reloaded..,e doar chestiune de bun simt

Ei, nu mai doresti? Ce atitudine babateasca pe tine!
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:33
refuz dialogul cu o mincinoasa..
parca, sustineai ca mi-a sters kudika contul
banuiesc, ca se dorea sa fie doar o gluma rasuflata !!
in rest pa si pu...
la revedere, kathara !!
stef_Sultanu
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:40
De la: Lucia1971, la data 2008-12-18 18:45:44Domnisoara (sau doamna) Sandra, te sfatuiesc un singur lucru: stay out of it! Asa cum eu, in calitate de patroana a acestei cafenele nu ma bag in dispute interminabile, n-o fa nici tu. Pentru ca din niste simple postari n-ai de unde sa stii care are dreptate si care nu... Faptul ca cineva e licentiat in filologie nu ii confera si titlul de "superinteligent". Deci, fii tu mai inteligenta si renunta la acuzatii. Uite, iti dau din cafeaua facuta aici, esti binevenita oricand, dar cu conditia sa stai la o sueta normala intre niste femei normale. Ce fac unele sau altele, e problema lor. So, daca vrei sa arunci cu noroi, macar tu nu o fa in cafeneaua mea, da?
Am dreptul sa intru pe ce topic vreau.Nu esti patroana Kudika.Oricine are dreptul sa deschida topicuri la care sa participa cine doreste.Nu s-a proclamat nimeni superinteligent,doar ca singura arma acelora care au atacat-o pe Kathara si pe Wolfy este strans legata de cuvantul 'anus',de vreme ce unii se exprima cu cuvinte triviale la adresa unor fete este normal sa ma revolt. Si e trist sa vad ca nu mai este nimeni ca mine de partea lor,cu toate ca ele insele pot face fata voua,eu vreau sa fiu solidara lor.
Sunt sigura ca sunt multe fete care le plac pe w si k doar ca dau dovada de lasitate nesustinandu-le.Rusine lor.....Unde este solidaritatea?
Pe cine am acuzat?Am zis eu minciuni?
Dana3 unde e???????? Vai,sa nu-mi zici ca si-a desfiintat contul......draga mea,i l-a sters Kudika!
Da,asa sueta normala......le-ati barfit aici pe wolfy si kathara crezand ca ele nu vor vedea.Foarte frumos,o dovada de bun simt.

kassandry
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:43
İar chestia cu ....mi-am sters eu contul nu o cred.
İ l-a sters Kudika.

kassandry
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:47
De la: stef_Sultanu, la data 2008-12-18 21:40:02refuz dialogul cu o mincinoasa..
parca, sustineai ca mi-a sters kudika contul
banuiesc, ca se dorea sa fie doar o gluma rasuflata !!
in rest pa si pu...
la revedere, kathara !!

Kudika ti-a sters contul de cateva ori intr-o dupa-amiaza, iti mai aduci aminte?
beyonce_indragostita
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:49
buna seara, stef! bine ai revenit ignora-le!!!pur si simplu nu se merita! o seara buna tuturor si ne auzim maine dimineata la cafea...somn usor tuturor!
Lulli
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:54
De la: tally_weijl, la data 2008-12-18 18:47:19Sandra, daca esti inteleapta
1.Fii impartiala
2.Nu pune si tu paie pe foc
Daca tii partea cuiva care are deja vina, nu faci decat sa maresti bulgarele de zapada. Ori, din cate stiu eu, lumea vrea incheiata aceasta disputa.
Vai ,sa ma scuzi.Da,Kathara are vina.Vina de a fi desteapta.Si asta deranjeaza.Nimic nou sub soare.S-au mai vazut cazuri in istorie.
Vina de care zici nu s-a hotarat de catre nimeni.Exista doar acuzatii contra Katharei si lui Wolfy
kassandry
Postat pe 18 Decembrie 2008 21:56
Truli te pup din partea alor mei si-a mea desigur !!

asa am sa fac ,dar va trebui sa le atrag atentia mincinoaselor,de faptul ca am intrat pe site,cu stef80,pe care mi l-a desfiintat kudika..,asa dupa cum bine stiti toti,pentru ca eram online si trebuia sa plec la ema ..

stef _reloaded.. ,a fost cel ce l-am desfiintat eu acum doua zile si nu kudika
stef_Sultanu
Postat pe 18 Decembrie 2008 22:05
De la: stef_Sultanu, la data 2008-12-18 22:05:27Truli te pup din partea alor mei si-a mea desigur !!

asa am sa fac ,dar va trebui sa le atrag atentia mincinoaselor,de faptul ca am intrat pe site,cu stef80,pe care mi l-a desfiintat kudika..,asa dupa cum bine stiti toti,pentru ca eram online si trebuia sa plec la ema ..

Eu vorbeam de stef80.
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 22:21
stefuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
bine ai venit!
sau bine ai revenit!
etsi ..o rautate!
alinadanielalazar
Postat pe 18 Decembrie 2008 22:31
dr alinadanielalazar..!!

multumesc pt tot si pt web

kathara ,ai dreptate ..
numai stef80 si atunci s-a intamplat !!
stef_Sultanu
Postat pe 18 Decembrie 2008 22:35
lumeeeeeeeeeee,lumeeeeeeee,miai otravit sufletul,lumeee,lumeeeee si miai luat si zimbetul si prostii traiesc pe linga cei destepti nu putem fi toti destepti
mari58
De la: stef_Sultanu, la data 2008-12-18 22:05:27Truli te pup din partea alor mei si-a mea desigur !!

Unde-i minciuna inteligentule? Si inca nu mi-ai spus de ce ai zis ca ti-ai sters contul din cauza mea din moment ce tu singur ai recunoscut ca nu am avut nimic de-a face cu tine timp de vreo doua luni. Sau ai vrut cumva sa-ti asmuti catele impotriva mea? Asta a fost un moment de defulare, nu-i asa?
beyonce_indragostita
De la: mari58, la data 2008-12-18 22:35:14lumeeeeeeeeeee,lumeeeeeeee,miai otravit sufletul,lumeee,lumeeeee si miai luat si zimbetul si prostii traiesc pe linga cei destepti nu putem fi toti destepti

bine spus ,cucule..
stef_Sultanu
Postat pe 18 Decembrie 2008 22:37
De la: wolfy, la data 2008-12-18 22:35:52

Unde-i minciuna inteligentule? Si inca nu mi-ai spus de ce ai zis ca ti-ai sters contul din cauza mea din moment ce tu singur ai recunoscut ca nu am avut nimic de-a face cu tine timp de vreo doua luni. Sau ai vrut cumva sa-ti asmuti catele impotriva mea? Asta a fost un moment de defulare, nu-i asa?

ti-am raspuns LITERATO..!!
si din cauza ta..
RASPUND inca odata,pt tine :

DE SCARBA si de tine ..

un alt motiv, a fost postarile katharei pe topicul Laurei Stoica,atunci cand eu nici nu intrasem vreodata pe el si tot facea vb de mine ,confundandu-ma cu roco..,sau cum se numea..!!
cu ea nu avusesem contacte de cand stii si tu,dar se pare ca-i face placere sa tot muste pe la spate..

stef_Sultanu
Postat pe 18 Decembrie 2008 22:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
motanel gri tigrat mic pentru adoptie 1 De la: ralsera 11 Aprilie 2010 14:57
Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 64 De la: GODZILA 23 Noiembrie 2011 17:58
Ce faceti in pauza de cafea? 33 De la: kudika228464 21 Octombrie 2010 16:53
INTREBARE PENTRU FETELE DIN CRAIOVA 3 De la: andreea3006 8 Noiembrie 2009 22:27
(((((((((((SFATURI((((((((( 19 De la: oonahabibi_yahoo_com 25 Martie 2009 10:15