Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: Lucia1971, la data 2008-12-18 19:01:50Inca ceva. Sa nu va prind ca inchideti cafeneaua asta ca nu mai vorbesc NICIODATA cu voi!

cine sa o inchida lucia?

Postat pe 18 Decembrie 2008 19:03
Ma gandeam ca se satura lumea sa se certe pe-aici, isi ia jucariile si pleaca... Iar eu raman singura...
Lucia1971
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:14
De la: Lucia1971, la data 2008-12-18 19:14:43Ma gandeam ca se satura lumea sa se certe pe-aici, isi ia jucariile si pleaca... Iar eu raman singura...

nimni nu se cearta fara motiv...si apoi cine s-a certat?
noi nu
ele da

Postat pe 18 Decembrie 2008 19:15
fii linistita, Lucia! eu sunt prezenta la alcoole!!!! buna seara, etta!
Lulli
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:21
De la: tally_weijl, la data 2008-12-18 18:42:45Kathara, ieri te-am facut pe topicul Laurei Stoica, frigida sentimental, azi iti descopar inteligenta emotionala zero. Te-am ghicit bine? Mai coboara dintre cartile tale, nu printre oamenii care "se tin de mana in parc si mananca inghetata"(daca tu zici ca aia sunt prosti), intre alti inteligenti, ca prea imi lasi impresia de cyborg, care n-are nimic sfant in el si nici un fel de sentimente umane. Pana si pierderea virginitatii ti-ai calculat-o in combinari de n luate cate k, ignorand sentimente de dragoste / atractie fizica shock. Mai incarca-te si cu pozitiv si bunatate, nu numai cu lectura, ca asta inseamna sa fii OM complet.

Da, iubire, uite-acus o sa ma schimb ca sa intru in imaginea ta de ce inseamna om. Prostie mai mare - e, ca n-am replica, am citit si prostii mai mari aici. Pe mine ma duce mintea asta pe care-o am indeajuns sa stiu ca fiecare vede viata altfel; cat despre sentimentele mele ele sunt prea pretioase ca sa le arat tuturor, exista unele trairi care trebuie sa ramane particulare.
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:25
Asta e un mesaj pentru Etta, dar cum noi nu avem secrete , poate sa-l citeasca oricine.
Etta draga, nu eram uda. Am plans pur si simplu. Pentru ca e a mea...
Lucia1971
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:28
De la: Lucia1971, la data 2008-12-18 19:01:50Inca ceva. Sa nu va prind ca inchideti cafeneaua asta ca nu mai vorbesc NICIODATA cu voi!

Nici o sansa luci sa ramai singura pe aici
M-am prezentat si eu la cafeluta,merge bine una,mai ales ca mai am o groaza de invatat.
Pupicei fetelor
andreea1976
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:28
Acuma? In 18 decembrie tu inveti?
Lucia1971
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:33
De la: Lucia1971, la data 2008-12-18 19:28:19Asta e un mesaj pentru Etta, dar cum noi nu avem secrete , poate sa-l citeasca oricine.
Etta draga, nu eram uda. Am plans pur si simplu. Pentru ca e a mea...

noi nu avem secrete,caci ne cunoastem valoarea !!!! ....si nici ghilimele nu folosim cand spunem TE IUBESC !!!!........

VA IUBEEEESSCCCCCC,DRAGII MEI PRIETENI !!!!.......SI NU MA VOI DESPARTI DE VOI ASA CU UNA ,CU DOUA !!!!......

Sultaneeeeee,unde eeeesti????.....sa vezi ca nu folosesc ghilimelele !!!!.....
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:36
Da Luci ca in 9 ianuarie am primul examen
O cafeluta?
andreea1976
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:38
De la: Lucia1971, la data 2008-12-18 19:01:21Etta, am postat io neste comentarii, da'... Chiar atatea gagici? Da-o-n saracie de treaba, mah! Il mai las vreo 10 ani si dupa aia, cu permisiunea ta, sar pe el.

pai daca e fi-so` lu tat-su` !!!!....... .......si astept sa treaca aniiiiiiiii.......Ani de la alimentara ,mai !!!......
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:39
De la: tally_weijl, la data 2008-12-18 18:32:06Am zis ca tac, dar nu mai pot.
Fetele nu sunt atacate de "inteligenta" fostei kathara, ci de atitudinea ei. Pentru ca daca faci pe cineva prost, ca e in limbaj de mahala, ca e in limbaj de profesoara universitara licentiata la Sorbona, tot jignire se cheama.
Daca te certi stiind sa manuiesti neologisme si ai darul exprimarii, dobandit prin lecturi prelungite pe care nu le contest, tot cearta ca la usa cortului se cheama. Tonul face muzica.
Cine seamana vant, culege furtuna. Daca a reusit sa isi scoale atata lume in cap, undeva a gresit. Dar esti prea orgolioasa Kathara. In continuare faci parada de cunostintele tale lingvistice si nu intereseaza pe nimeni, atata timp cat nu te ajuta sa porti cu nimeni o discutie constructiva. Pana la urma, limbajul a fost inventat pentru a usura comunicarea intre oameni, nu pentru a epata.
Asa ca faza cu cultura in acest context, nu tine, inteligenta emotionala e zero. Mai documenteaza-te despre asta, intre 2 volume ale lui Manolescu. Si nu o zic cu rautate. Pur si simplu, vad padurea de copaci.

Intotdeauna cand cineva a fost prost a aflat-o de la mine.

Iar daca tu crei ca o sa zambesc serafic in timp ce sunt insultata, inseamna ca nu ti-ai dat seama exact cu ce femeie ai de-a face.
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:39
De la: Deep_Bite, la data 2008-12-18 19:25:54
De la: tally_weijl, la data 2008-12-18 18:42:45Kathara, ieri te-am facut pe topicul Laurei Stoica, frigida sentimental, azi iti descopar inteligenta emotionala zero. Te-am ghicit bine? Mai coboara dintre cartile tale, nu printre oamenii care "se tin de mana in parc si mananca inghetata"(daca tu zici ca aia sunt prosti), intre alti inteligenti, ca prea imi lasi impresia de cyborg, care n-are nimic sfant in el si nici un fel de sentimente umane. Pana si pierderea virginitatii ti-ai calculat-o in combinari de n luate cate k, ignorand sentimente de dragoste / atractie fizica shock. Mai incarca-te si cu pozitiv si bunatate, nu numai cu lectura, ca asta inseamna sa fii OM complet.

Da, iubire, uite-acus o sa ma schimb ca sa intru in imaginea ta de ce inseamna om. Prostie mai mare - e, ca n-am replica, am citit si prostii mai mari aici. Pe mine ma duce mintea asta pe care-o am indeajuns sa stiu ca fiecare vede viata altfel; cat despre sentimentele mele ele sunt prea pretioase ca sa le arat tuturor, exista unele trairi care trebuie sa ramane particulare.

Nu trebuie sa te schimbi pentru mine, pentru nimeni, doar pentru tine. Dar daca tie iti place sa traiesti printre praf de pusca in loc sa cauti armonia, esti libera sa faci si asta, dar dupa aceea nu te plange ca esti hartuita la admin.forumului sau...oricine altcineva.
tally_weijl
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:42
De la: etta, la data 2008-12-18 19:39:29
De la: Lucia1971, la data 2008-12-18 19:01:21Etta, am postat io neste comentarii, da'... Chiar atatea gagici? Da-o-n saracie de treaba, mah! Il mai las vreo 10 ani si dupa aia, cu permisiunea ta, sar pe el.

pai daca e fi-so` lu tat-su` !!!!....... .......si astept sa treaca aniiiiiiiii.......Ani de la alimentara ,mai !!!......

Da, mai, da' tac-su s-a potolit intre timp... Oricum, sa-ti traiasca si sa va bucurati unii de altii ca sunteti frumosi toti trei. Da' sa stii ca tu arati mai mama decat rata eu. Honestly!
Lucia1971
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:44
De la: Deep_Bite, la data 2008-12-18 19:39:31
De la: tally_weijl, la data 2008-12-18 18:32:06Am zis ca tac, dar nu mai pot.
Fetele nu sunt atacate de "inteligenta" fostei kathara, ci de atitudinea ei. Pentru ca daca faci pe cineva prost, ca e in limbaj de mahala, ca e in limbaj de profesoara universitara licentiata la Sorbona, tot jignire se cheama.
Daca te certi stiind sa manuiesti neologisme si ai darul exprimarii, dobandit prin lecturi prelungite pe care nu le contest, tot cearta ca la usa cortului se cheama. Tonul face muzica.
Cine seamana vant, culege furtuna. Daca a reusit sa isi scoale atata lume in cap, undeva a gresit. Dar esti prea orgolioasa Kathara. In continuare faci parada de cunostintele tale lingvistice si nu intereseaza pe nimeni, atata timp cat nu te ajuta sa porti cu nimeni o discutie constructiva. Pana la urma, limbajul a fost inventat pentru a usura comunicarea intre oameni, nu pentru a epata.
Asa ca faza cu cultura in acest context, nu tine, inteligenta emotionala e zero. Mai documenteaza-te despre asta, intre 2 volume ale lui Manolescu. Si nu o zic cu rautate. Pur si simplu, vad padurea de copaci.

Intotdeauna cand cineva a fost prost a aflat-o de la mine.

Iar daca tu crei ca o sa zambesc serafic in timp ce sunt insultata, inseamna ca nu ti-ai dat seama exact cu ce femeie ai de-a face.

Te-ai intrebat O DATA de ce esti insultata, inainte sa dai replica inapoi? Daca nu iti dai seama ce gresesti, nu dai dovada de prea multa inteligenta. Daca iti dai seama si tot insisti...e orgoliu, si asta ti-am spus-o in prima postare. Cand te consideram inteligenta.
tally_weijl
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:47
De la: tally_weijl, la data 2008-12-18 19:42:01
Nu trebuie sa te schimbi pentru mine, pentru nimeni, doar pentru tine. Dar daca tie iti place sa traiesti printre praf de pusca in loc sa cauti armonia, esti libera sa faci si asta, dar dupa aceea nu te plange ca esti hartuita la admin.forumului sau...oricine altcineva.

Eu nu ma plang ca sunt "haituita", eu raspund cand sunt atacata si sunt destul de desteapta incat sa ii fac pe cei care ma ataca sa vorbeasca urat. Ceea ce le atrage ban-ul, cum e normal - cum crezi ca am scapat de stef?

Ei, mai greu cu astia cu intelgienta robotica!
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:47
De la: Lucia1971, la data 2008-12-18 19:44:35
De la: etta, la data 2008-12-18 19:39:29

Da, mai, da' tac-su s-a potolit intre timp... Oricum, sa-ti traiasca si sa va bucurati unii de altii ca sunteti frumosi toti trei. Da' sa stii ca tu arati mai mama decat rata eu. Honestly!

adica ma faci si tu batrana ,ai ????..... ........

mutumesc de urare.....si voua sa va dea Dumnezeu numai bine ....si muuuuulta ,multa dragoste !!!!......
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:58
Tally....Stef si-a inchis de bunavoie contul !!!!.....si nesilit de nimeni !!!!.......
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:02
De la: etta, la data 2008-12-18 20:02:09 Tally....Stef si-a inchis de bunavoie contul !!!!.....si nesilit de nimeni !!!!.......

etta ai stricat tot farmecul...lasa printesele sa traiasca in lumea lor.....nu trebuia sa spui........
ea crede ca tot ce zboara se mananca...upsss...nu e asa

Postat pe 18 Decembrie 2008 20:04
lucia, am uitat sa-ti spun! ai un ingeras de copilita! sa-ti traiasca multi ani! si sa te bucuri de ea
Lulli
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:06
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 20:04:24
De la: etta, la data 2008-12-18 20:02:09 Tally....Stef si-a inchis de bunavoie contul !!!!.....si nesilit de nimeni !!!!.......

etta ai stricat tot farmecul...lasa printesele sa traiasca in lumea lor.....nu trebuia sa spui........
ea crede ca tot ce zboara se mananca...upsss...nu e asa

uupss.....scuze ,nu mai fac !!!....sa nu mi-o dai !!!.....
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:09

iti dau pupicuri...........

Postat pe 18 Decembrie 2008 20:10
o seara superba fara doresc..fara cotoharle......

pupici multi........

Postat pe 18 Decembrie 2008 20:11
heaven, si tie o seara minunata!
Lulli
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:15
De la: tally_weijl, la data 2008-12-18 19:47:20
Te-ai intrebat O DATA de ce esti insultata, inainte sa dai replica inapoi? Daca nu iti dai seama ce gresesti, nu dai dovada de prea multa inteligenta. Daca iti dai seama si tot insisti...e orgoliu, si asta ti-am spus-o in prima postare. Cand te consideram inteligenta.

Avand in vedere ce speta de oameni ma insulta, nu trebuie sa depun prea mult efort cerebral ca sa imi dau seama de ce nu le sunt pe plac.
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:17
multam Ingeras !!!!..... ...

Luliiiiii......si care mai e viata ta ?????.......
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:18

Contul asta, sa nu uitam ca a fost banat de cateva ori.
Kathara
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:18
Tally,noi suntem de spita de bicicleta !!!...de speetaaaa....nu ma bag !!!....... ..........sui pe bicicleta si da o tura !!!!......
etta
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:20
Etta, n-ai inteles bine. Nu esti batrana. Esti o mama mai mama decat mine. Eu arat ca un copil prost cand ma duc la sedinte cu parintii. Tu arati a mama serioasa care-si asuma responsabilitatile ce-i revin... Acuma, ca adevarul e un pic altul, asta numai noi o stim...
Lucia1971
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:21
De la: etta, la data 2008-12-18 20:18:01 multam Ingeras !!!!..... ...

Luliiiiii......si care mai e viata ta ?????.......

pai...foamen, sete, dureri de spate...altceva?
Lulli
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu am crescut in apartament cu WC, dar intotdeauna m-am intrebat cum se proceda la tara... 15 De la: Baiat_virgin 14 Mai 2012 21:21
just married 1 De la: kika25 27 Septembrie 2009 23:21
Salutare tuturor! 7 De la: ocsa 30 Octombrie 2009 15:37
Base loveste un copil - de neiertat 351 De la: marco918 12 Decembrie 2009 13:53
Prietenii 604 De la: geo_x 20 Mai 2009 16:29