Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

'neatza cafeneaaaaaaaaaaaaa

pupicei de la mine
ca prea mult timp a trecut de cand nu am mai dat pe aici

luciaaaaa, imi dai si mie bautura mea favorita?
_fantoma_
Postat pe 19 Decembrie 2008 10:15
neata vas..........

Postat pe 19 Decembrie 2008 10:18
De la: vas25, la data 2008-12-19 10:15:43

pupicei de la mine

O tequilla pentru Vasi! Vineeeeeeeee!!!!!!!!!! Plus la pachet.
Lucia1971
Postat pe 19 Decembrie 2008 10:20
neata si io ...sunt cu ochii in pioneze ,asa urat sa doarma o copila nu am mai pomenit , acum era langa mine si peste 2 minute cu picioarele la capul meu
iris_4_ever
Postat pe 19 Decembrie 2008 10:30
'neata Iris! te compatimesc. O cafea tare, 5 tigari langa si... baga mare.
Lucia1971
Postat pe 19 Decembrie 2008 10:33
neatza cafenea !

o cafea primesc si eu ,azi n-am chef de nimic desi este ultima zi de munca si intru in concediu pana pe 5 ianuarie lucru ce ar trebui sa ma bucure nus ce am parca toate tunetele si fulgerele sunt deasupra capului meu
donttouch
Postat pe 19 Decembrie 2008 10:53
AM bagat deja 2 cafele tari , 4 tigari si cred ca acum o tai la somn desi ar trebui sa ma duc la cumparaturi
iris_4_ever
Postat pe 19 Decembrie 2008 10:55
De la: Lucia1971, la data 2008-12-19 09:53:13
De la: sandra26, la data 2008-12-18 21:43:12
De la: Lucia1971, la data 2008-12-18 18:45:44Domnisoara (sau doamna) Sandra, te sfatuiesc un singur lucru: stay out of it! Asa cum eu, in calitate de patroana a acestei cafenele nu ma bag in dispute interminabile, n-o fa nici tu. Pentru ca din niste simple postari n-ai de unde sa stii care are dreptate si care nu... Faptul ca cineva e licentiat in filologie nu ii confera si titlul de "superinteligent". Deci, fii tu mai inteligenta si renunta la acuzatii. Uite, iti dau din cafeaua facuta aici, esti binevenita oricand, dar cu conditia sa stai la o sueta normala intre niste femei normale. Ce fac unele sau altele, e problema lor. So, daca vrei sa arunci cu noroi, macar tu nu o fa in cafeneaua mea, da?
Am dreptul sa intru pe ce topic vreau.Nu esti patroana Kudika.Oricine are dreptul sa deschida topicuri la care sa participa cine doreste.Nu s-a proclamat nimeni superinteligent,doar ca singura arma acelora care au atacat-o pe Kathara si pe Wolfy este strans legata de cuvantul 'anus',de vreme ce unii se exprima cu cuvinte triviale la adresa unor fete este normal sa ma revolt. Si e trist sa vad ca nu mai este nimeni ca mine de partea lor,cu toate ca ele insele pot face fata voua,eu vreau sa fiu solidara lor.
Sunt sigura ca sunt multe fete care le plac pe w si k doar ca dau dovada de lasitate nesustinandu-le.Rusine lor.....Unde este solidaritatea?
Pe cine am acuzat?Am zis eu minciuni?
Dana3 unde e???????? Vai,sa nu-mi zici ca si-a desfiintat contul......draga mea,i l-a sters Kudika!
Da,asa sueta normala......le-ati barfit aici pe wolfy si kathara crezand ca ele nu vor vedea.Foarte frumos,o dovada de bun simt.

Mataluta ai citit tot ce-am scris aici sau doar pe sarite? Citeste cu atentie si ai sa pricepi ca te-am rugat sa intri in cafenea ca sa bem impreuna o cafea si sa vorbim civilizat. dar daca nu se poate... De unde nu este, nici Dumnezeu nu cere...

Aha, daca Sandra intra aici sa spuna ca nu e normala vorbirea cu "linge-ma in c@@" inseamna ca e necivilizata. Dar creatura care vorbeste ca o femeie de strada si-mi adreseaza mie cuvinte pe care eu nu le-am adresat nimanui pe forumul asta, e civilizata?

Si sa nu te superi ca-ti spun, dar exact ce face Sandra e un gest de civilizatie.

Si mi se pare de-a dreptul tupeu sa vina cineva sa-mi spuna mie ca am tot timpul chef de cearta avand in vedere ca scandalul asta a fost provocat de voi. Deci cine e cu cheful de cearta?
beyonce_indragostita
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:04
De la: Lucia1971, la data 2008-12-19 10:02:58Dau, Heaven. La toti cei care doresc sa o bea in compania mea... De obicei nu-mi ies din fire asa usor, dar nu-mi place sa sara cineva la jugulara mea doar pentru ca are in permanenta chef de cearta...

Citeste cine a inceput cu jignirile. E pe la pagina 220.

De la: heaven_gate, la data 2008-12-19 10:07:15asa sunt unii.........spun ca u jignesc.

Tu esti aia. Si a propos, eu n-am zis nimic de tine cand nu erai aici dintr-un motiv foarte simplu: nu stiam cine esti.
beyonce_indragostita
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:05
Neata patroana, Luli, better, donttouch, iris, vas....pupici pt voi, sper ca nu am ratat pe nimeni....nu am timp sa stau , dar mai trec eu pe aici! am vazut ca sunt si vesti bune!

Sa aveti o zi ...hmmm...cu impliniri!

Postat pe 19 Decembrie 2008 11:10
De la: stef_Sultanu, la data 2008-12-19 00:21:56wolfy si kathara,am o rugaminte la voi..
hai sa terminam circul asta macar aici pe topicul asta si pe Harem ..

noapte buna ,MINUNILOR !!

Serioooos? Pai de ce ati inceput circul asta? Nu puteati sa va abtineti? In concluzie, ai recunoscut ca nu aveai cum sa-ti stergi contul din cauza mea fiindca nu ne intersectaseram pe forum de vreo doua luni, ceea ce inseamna ca m-ai tarat intr-un scandal degeaba. Oricum faptul ca provoci un scandal fiindca ti-ai sters contul dupa care revii peste doua zile arata foarte clar ce fel de om esti. Un om de nimic.

Si surprize-surprize: poti sa hatarasti cand incepe un scandal, dar nu cand se termina.Daca nu vrei scandal, cel mai bine e sa nu-l incepi.
beyonce_indragostita
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:11
dc nu te duci tu la manole......
ce cauti in cafenea?
vrei o cafea sau un ceai?

Postat pe 19 Decembrie 2008 11:13
De la: Lucia1971, la data 2008-12-19 10:20:54
De la: vas25, la data 2008-12-19 10:15:43

pupicei de la mine

O tequilla pentru Vasi! Vineeeeeeeee!!!!!!!!!! Plus la pachet.

sarutmanusitatele luciaaaaa
am prins-o din zbor asa, am baut-o si am fugit, ca am treaba

pupicei

si multe

ptr toata lumea

si mai lasati cearta, si ignorati, stiti si voi ca ignoranta enerveaza, doare cel mai tare

_fantoma_
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:20
De la: wolfy, la data 2008-12-19 11:11:59
De la: stef_Sultanu, la data 2008-12-19 00:21:56wolfy si kathara,am o rugaminte la voi..

Serioooos? Pai de ce ati inceput circul asta? Nu puteati sa va abtineti? In concluzie, ai recunoscut ca nu aveai cum sa-ti stergi contul din cauza mea fiindca nu ne intersectaseram pe forum de vreo doua luni, ceea ce inseamna ca m-ai tarat intr-un scandal degeaba. Oricum faptul ca provoci un scandal fiindca ti-ai sters contul dupa care revii peste doua zile arata foarte clar ce fel de om esti. Un om de nimic.

Si surprize-surprize: poti sa hatarasti cand incepe un scandal, dar nu cand se termina.Daca nu vrei scandal, cel mai bine e sa nu-l incepi.

Draguta,ti-am explicat deja pe topicul lui nea manolescu de unde a inceput scandalul , daca tot esti atat de dreapta de ce nu-ti stapanesti puiul ?
Stef si-a inchis contul pt ca s-a enervat din cauza khatarei care incepe sa-l viseze pe toate topicurile iar fetele stiind acest lucru si-au exprimat parerea.
Asa ca mai lasa-l pe stef sa rasufle pentru ca nu el este vinovat.
iris_4_ever
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:21
No vezi Vasi de ce-mi place de tine? Pacifistul lui mama! Esti de-al meu. Te pup
Lucia1971
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:27
Iris, treci la culcare! Sau vrei sa-ti cant ca sa adormi?
Lucia1971
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:27
Oktober, pupici de la Cluj!
Lucia1971
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:28
Si cafea + pasta de dinti cine imi cumpara daca ma duc la culcare ?
Plus ca mai am o gura de cafea si 2 tigari de terminat
iris_4_ever
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:29
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-19 11:29:21Si cafea + pasta de dinti cine imi cumpara daca ma duc la culcare ?

cat fumezi pe zi iris?

Postat pe 19 Decembrie 2008 11:30
De la: Lucia1971, la data 2008-12-19 11:27:03No vezi Vasi de ce-mi place de tine? Pacifistul lui mama! Esti de-al meu. Te pup

adevarul este ca si mie imi vine cateodata sa-l dau dreak de site
numai certuri, injurii si tot ce nu ai chef sa gasesti pe un forum ( ca doar le gasesti in viata reala zi de zi )
din cauza asta in ultimul timp nici nu am mai postat in alte locuri decat....

am mai spus eu pe alt topic : eu intru aici casa ma mai destind, sa maiuit de atmosfera de la munca, sa mai rad un pic de anumite comentarii, cand ma plictisesc la birou

dar vad ca unii o iau in serios rau de tot
zici ca depinde viata lor de asta
asta e
incerc sa nu ma mai enervez si sa nu mai bag in seama

_fantoma_
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:33
De la: heaven_gate, la data 2008-12-19 11:30:58
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-19 11:29:21Si cafea + pasta de dinti cine imi cumpara daca ma duc la culcare ?

cat fumezi pe zi iris?

Un pachetel pe zi ....sau unu si jumate
iris_4_ever
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:34
e destul de mult......
ai incercat sa te lasi?
sau te relaxeaza?

Postat pe 19 Decembrie 2008 11:35
Lasa Vasi ca se mai intampla si chestii faine pe-aici, nu?
Iris, du-te, culca-te si cand te trezesti poti sa mergi la shoping de cafea si pasta de dinti...
Lucia1971
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:36
De la: Lucia1971, la data 2008-12-19 11:36:35Lasa Vasi ca se mai intampla si chestii faine pe-aici, nu?
Iris, du-te, culca-te si cand te trezesti poti sa mergi la shoping de cafea si pasta de dinti...

ai uitat O.B.-urile
ca si asa fac astia reclama numai la deastea
_fantoma_
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:41
De la: heaven_gate, la data 2008-12-19 11:35:54e destul de mult......
ai incercat sa te lasi?
sau te relaxeaza?

Am incercat acum cativa ani buni , in trei zile am mancat cat nu mancasem o luna intreaga .....
Prietena mea s-a lasat de fumat si a pus fix 15 kg in 2 luni ....de abia dupa un an de zile a inceput sa scada in greutate ceva de genu ...1 kg pe luna ...acum inca e balena din cauza asta.

Tinand cont de faptul ca mi-am f*t*t organismul cu mancarea din sua ....daca m-as lasa acum sigur as capata si eu proportii impresionante plus ca ....imi place sa fumez.

iris_4_ever
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:42
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-19 11:21:49

Draguta,ti-am explicat deja pe topicul lui nea manolescu de unde a inceput scandalul , daca tot esti atat de dreapta de ce nu-ti stapanesti puiul ?
Stef si-a inchis contul pt ca s-a enervat din cauza khatarei care incepe sa-l viseze pe toate topicurile iar fetele stiind acest lucru si-au exprimat parerea.

Cand ti-am spus ca nu te duce capul nu m-ai crezut.Stef a zis ca si-a sters contul din cauza katharei dar SI A MEA, motiv pentru care eu am fost jignita pe topicul asta: am fost facuta ne..., matracuca, cobra plina de venin, apoi mi s-a spus sa ling pe nu-stiu-care pe nu-stiu-unde, desi eu nu aveam nicio legatura cu treaba asta.Deci scandalul a inceput de la stef care a demonstrat inca o data ca e un nimic: a facut pe victima, m-a implicat intr-un scandal, ca dupa doua zile sa revina pe forum.

Si nu, nu e kathara de vina fiindca stef e asa sensibil. La urma urmei kathara ce ar fi trebuit sa faca cand stef o intreba daca ii place suptul?

Iar eu nu sunt de vina cu absolut nimicm, eu mi-am vazut de treaba mea pe forumul asta si am fost jignita de niste creaturi cu limbaj de strada.
beyonce_indragostita
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:42
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-19 11:42:17
De la: heaven_gate, la data 2008-12-19 11:35:54e destul de mult......
ai incercat sa te lasi?
sau te relaxeaza?

Am incercat acum cativa ani buni , in trei zile am mancat cat nu mancasem o luna intreaga .....
Prietena mea s-a lasat de fumat si a pus fix 15 kg in 2 luni ....de abia dupa un an de zile a inceput sa scada in greutate ceva de genu ...1 kg pe luna ...acum inca e balena din cauza asta.

Tinand cont de faptul ca mi-am f*t*t organismul cu mancarea din sua ....daca m-as lasa acum sigur as capata si eu proportii impresionante plus ca ....imi place sa fumez.

si eu am incercat si aceeasi problema......de o sapt le-am rarit.....
dar poate reusesc.....doar eu fumez in casa.....
si in plus e musai sa ma las....nu sunt bune pt organism....

Postat pe 19 Decembrie 2008 11:43
De la: vas25, la data 2008-12-19 11:41:32
De la: Lucia1971, la data 2008-12-19 11:36:35Lasa Vasi ca se mai intampla si chestii faine pe-aici, nu?

ai uitat O.B.-urile
ca si asa fac astia reclama numai la deastea

Nu e cazul ca de alea am rezerve suficiente
Tigarile si tampoanele + OB-urile nu lipsesc niciodata din casa
iris_4_ever
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:44
nu vb vulgar iris?
te crezi in mahala?

Postat pe 19 Decembrie 2008 11:54
De la: wolfy, la data 2008-12-19 11:42:35
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-19 11:21:49

Cand ti-am spus ca nu te duce capul nu m-ai crezut.Stef a zis ca si-a sters contul din cauza katharei dar SI A MEA, motiv pentru care eu am fost jignita pe topicul asta: am fost facuta ne..., matracuca, cobra plina de venin, apoi mi s-a spus sa ling pe nu-stiu-care pe nu-stiu-unde, desi eu nu aveam nicio legatura cu treaba asta.Deci scandalul a inceput de la stef care a demonstrat inca o data ca e un nimic: a facut pe victima, m-a implicat intr-un scandal, ca dupa doua zile sa revina pe forum.

Si nu, nu e kathara de vina fiindca stef e asa sensibil. La urma urmei kathara ce ar fi trebuit sa faca cand stef o intreba daca ii place suptul?

Iar eu nu sunt de vina cu absolut nimicm, eu mi-am vazut de treaba mea pe forumul asta si am fost jignita de niste creaturi cu limbaj de strada.

Mai fata , dar tu chiar ai o problema , destul de mare observ .Se pare ca ai ramas cu ceva sechele de pe vremea cand tu te certai cu stef , vreme pe care insa nu am apucat-o asa ca nu am de unde sa stiu cine ,ce a facut si de ce.

Ti-am zis ca esti ca o placa stricata si continui sa repeti acelasi lucru peste tot .
Iti spun eu sigur ca nu esti o cobra plina de venin pentru ca aia ataca doar cand este atacata spre deosebire de tine care o faci oricand si oriunde asa ca nu meriti comparatia.

Ti-am spus deja , pe stef il bagi acum in discutie aiurea , nu am observat vreun mesaj de-al lui de la pag 220 cum zici matalutza in care sa se specifice de catre EL numele vostru.
Defapt nu se specifica nicaieri numele vostru , ca ati tras voi concluzia corecta ca se vorbeste despre voi asta e alta treaba.

Daca v-ati simtit matracuce si ati considerat ca e cazul sa ripostati bravo voua !

Khatara ar trebui sa stie sa treaca peste o cearta care a fost acum mai bine de 2 luni si sa nu-l mai vada pe Stef peste tot , doar pentru faptul ca Roco a avut un schimb de replici cu ea nu inseamna ca trebuia sa traga concluzia ca Roco ar fi Stef ……
iris_4_ever
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am reusit! 4 De la: concordia 21 Noiembrie 2009 19:59
lenor? 14 De la: iulia069834 16 Decembrie 2009 11:52
STAND-UP COMEDY SWOHTIME 1 De la: olivertwist 29 Octombrie 2008 22:21
O mana de ajutor,va rog ! 9 De la: kudika028960 25 Iunie 2009 23:09
Cafeneaua lui Femeie_Sabina 281 De la: Pisoiu3 5 Martie 2010 09:04