Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: iris_4_ever, la data 2008-12-21 20:20:00
De la: wolfy, la data 2008-12-21 20:09:28
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-21 19:45:22Doar nu vrei sa-ti explic la ce tip de curatenie se referea Lucia nu ?credeam ca atata lucru intelegi si singura

Pentru mine curatenia inseamna lipsa de injurii, chiar daca pe un topic sunt prezente persoane care nu-mi plac. Pentru voi curatenia nu exclude persoane care vorbesc ca niste femei de strada. Si ti-am mai spus: poti sa stii cand incepe un scandal, dar nu poti sti cand se termina. Cel mai inteligent lucru este sa-l eviti.Ati vorbit despre mine, am venit aici sa va raspund. Pe topicul cu Manolescu nu a vorbit nimeni de voi, dar ati venit acolo sa-l murdariti cu comentarii despre anus.

Draguta , fiecare face curatenie cum doreste asa ca nu conteza ce inseamna curatenia pentru tine de vreme ce nu esti tu cea care o face asa ca ar fi cazul sa o lasi mai moale cu ce inseamna pt tine ca nu ne intereseaza clar ?

De ce nu te duci pe topicul cu nea manole sa faci curatenie ?

Multumesc ca imi confirmi parerea pe care o aveam despre harem. Daca pentru voi prezenta limbajului de femeie de strada si proxeneti nu inseamna lipsa de curatenie, e clar ce fel de oameni sunteti(si nu numai dupa standardelele mele, ci ale oamenilor cu ceea se numeste common sense). Deci sunteti sub-oamnei si nu va deranjeaza injuraturile. Imi place sa aud adevarul din gura inamicului.Meeersi!

Topicul respectiv nu are cum sa fie curatat: se gasesc acolo comentariile anale ale tale si ale altor creaturi. Iar nea Manole e una dintre cele mai mari personalitati culturale pe care le-a dat Romania vreodata. A face bascalie pe seama lui( ca ironie nu poate fi numita)e ca si cum ai fi facut bascalie in secolul 19 pe seama lui Eminescu. Dar ma rog, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere...
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:28
deci unu - nu te intere deloc :,2, du- la dracu , 3 - ai o preferinta de la mine pt tine , o sa ti pun o pila acolo jos , la scaraosky, si 4 , kiss my ars , ok ? nu am nika de discutat cu u domnisoara geniu inteligent wolfy sau :)) cine dracu , oi fi , ok ? du te si traieste in lumea ,
blue07scorpion
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:33
ta imaginara si pila de predilectii si prejudecati , haidi pa
blue07scorpion
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:34
si cu scortisoara?dupa o halca de friptura
nsp
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:34
De la: nartea_sorin, la data 2008-12-21 20:34:24si cu scortisoara?dupa o halca de friptura

Yummyyyyyy! Suna delicios! Da' ce zici de niste cartofi prajiti langa? Si o salata de cruditati... Vaaaaaaaaaiiii!!! Piei ispita!
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:36
va pricepeti?
nsp
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:36
La gatit? Vai domnule, dar este a doua mea slujba...
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:38
eu nu tin post ca voi.si nici nu prind aripi
nsp
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:40
zii merci ca ti-am dat replica ca altfel te plictiseai ingrozitor ,promit sa te bag in seama in continuare

Chiar mi-e mila de tine , felul in care te agati de orice comentariu denota faptul ca esti o persoana singura care nu are altceva mai bun de facut decat sa stea sa ne raspunda noua.

Get a life woman !
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:40
Cine vorbea de post aici, domnule Sorin? Eu in nici un caz...
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:41
nsp
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:42
pustoaicele de pe forum
nsp
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:43
De la: nartea_sorin, la data 2008-12-21 20:43:29pustoaicele de pe forum
flo_r
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:45
Pe mine o sa va rog sa ma scuzati dar tre sa va las singurei un pic , sper ca atunci cand revin sa gasesc doar pupicei si voie buna , persoane stresate nu au ce cauta aici
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:45
tre sa fac baie .revin fetelor
nsp
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:46
Oooooooooo, ar trebui sa ma simt onorata ca ma bagi in gashca lor! Mersi! Dau o bere pentru asta.
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:46
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-21 20:33:32deci unu - nu te intere deloc :,2, du- la dracu , 3 - ai o preferinta de la mine pt tine , o sa ti pun o pila acolo jos , la scaraosky, si 4 , kiss my ars , ok ? nu am nika de discutat cu u domnisoara geniu inteligent wolfy sau :)) cine dracu , oi fi , ok ? du te si traieste in lumea ,

Deci creatura frustrata, nu e cazul sa te iei de mine pe forum fiindca nu am vrut sa vorbesc cu tine pe mess. Si ma "intere" fiindca era vorba de mine aici, dar da, ai dreptate,e o replica care desi banala pentru unii, e prea greu de inteles pentru tine.

Cat despre :"du- la dracu" si "kiss my ars"(care a propos, domnul student la engleza, nu se scrie asa), mie imi convine ca le spui, fiindca arata ca te incadrezi si tu in randul gunoaielor.

Cat despre viata mea, ca sa citez un clasic in viata, ce te "intere"?
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:47
inteleg
nsp
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:47
De la: wolfy, la data 2008-12-21 20:28:33 Dar ma rog, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere...

Vezi ca te poate acuza Lucia de plagiat asa ca incearca si tu data viitoare sa nu mai furi ideile altora ok ?
Ti pup , te astept cu noutati
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:49
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-21 20:40:51Get a life woman !

Asta e o replica de la cineva cu o medie de 23 de comentarii pe zi catre o persoana cu o medie de 8 comentarii pe zi. So who needs to get a life? Anyway, ti-ai demonstrat inca o data inteligenta! Bravos!

De la: iris_4_ever, la data 2008-12-21 20:49:38
De la: wolfy, la data 2008-12-21 20:28:33 Dar ma rog, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere...

Vezi ca te poate acuza Lucia de plagiat asa ca incearca si tu data viitoare sa nu mai furi ideile altora ok ?

Absolut, de la Lucia am luat-o! Alt clasic in viata!
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:49
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-21 20:45:37Pe mine o sa va rog sa ma scuzati dar tre sa va las singurei un pic , sper ca atunci cand revin sa gasesc doar pupicei si voie buna , persoane stresate nu au ce cauta aici

flo_r
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:51
De la: wolfy, la data 2008-12-21 20:49:57
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-21 20:40:51Get a life woman !

Asta e o replica de la cineva cu o medie de 23 de comentarii pe zi catre o persoana cu o medie de 8 comentarii pe zi. So who needs to get a life? Anyway, ti-ai demonstrat inca o data inteligenta! Bravos!

De la: iris_4_ever, la data 2008-12-21 20:49:38

Absolut, de la Lucia am luat-o! Alt clasic in viata!

Pasarica .....adica , esti in stare sa citesti toate vulgaritarile spuse pe aici si nu ai retinut nimic altceva in rest ?

Sa nu-mi zici ca nu ai citit ca am piciorul BULIT ca eu sunt sigura ca ai citit asta mai ales ca am folosit un cuvant pe care sigur l-ai remarcat.

Gata , ti-am raspuns , nu-ti face probleme ca te voi lasa cu ochii in soare tocmai duminica noaptea ca nu te las ...o sa lipsesc un pic dar revin ok ?
Stiu ca te vei plictisi fara mine dar asta e, nu pot sta tot timpul sa-ti tin tie de urat

iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:58
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-21 20:58:24
Pasarica .....adica , esti in stare sa citesti toate vulgaritarile spuse pe aici si nu ai retinut nimic altceva in rest ?

Sa nu-mi zici ca nu ai citit ca am piciorul BULIT ca eu sunt sigura ca ai citit asta mai ales ca am folosit un cuvant pe care sigur l-ai remarcat.

Gata , ti-am raspuns , nu-ti face probleme ca te voi lasa cu ochii in soare tocmai duminica noaptea ca nu te las ...o sa lipsesc un pic dar revin ok ?
Stiu ca te vei plictisi fara mine dar asta e, nu pot sta tot timpul sa-ti tin tie de urat

Si piciorul tau e BULIT de cat timp? Te-ai inscris aici pe 15/07/2008 si ai o medie de 23.29 posturi pe zi. Biata de tine, sa inteleg ca de aproape o jumate de an ai probleme? Sau poate nu stii cum se face media posturilor aici. Deci cine nu are viata? Aud?
Kathara
Postat pe 21 Decembrie 2008 21:09
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-21 20:58:24[Gata , ti-am raspuns , nu-ti face probleme ca te voi lasa cu ochii in soare tocmai duminica noaptea ca nu te las ...o sa lipsesc un pic dar revin ok ?

Nu am citit ca ai piciorul "bulit" si nici nu am aflat ca Lucia e din Ardeal deoarece nu ma intereseaza nimic despre voi.

Nu ma plictisesc eu fara tine, ci tu fara forum, doama 23-de- comentarii- pe- zi care le spune altora:"get a life".

Cat despre apelativul "pasarica", ce sa mai zic? E de nivelul tau, mersi ca imi confirmi spusele inca o data.
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Decembrie 2008 21:12
apropo de post sper sa vina mosul la mine .voi ce vreti sa va aduca?
nsp
Postat pe 21 Decembrie 2008 21:42
irisssss sczzzzzz,acuma uite,as vrea sa stiu ce gindesti si pe cine tu iubesti,stii tu bine badeal meu ca nu iti mai plac ochii mei,tremur bade cind te vad si de drag in ochi te pierd bade cind nus linga tine orice as face nu mie bine,numa la tine ma gindesc,doamne ce mult te iubesc :sml-hapoate ai mai fost iubit dar ca mine nicicindppy0141: lalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasi uite va si colind un pic...o ce veste minunata in viflaie ni se arata ca astazi sa nascut cel far de inceput cum au spus prorocii...cind traia tatal meu asta imi colinda
mari58
Postat pe 21 Decembrie 2008 21:46
suna bine "pasarica"
nsp
Postat pe 21 Decembrie 2008 21:47
mno , femeie pt ultima oara iti spun , ok ? am reactionat asa , pt ca te ai luat de iris , aiurea , ok ? si sincer , calci fff multa lume pe bataturi , ok ? daca cineva se ia de prietenii mei , jar mananca , got that ? dsoara , conbfunzi persoana :)) ok ? ti am zis eu ceva , cumva ca sunt student(a) sau altceva ? crezi ca confunzi :)) daca stii sa zici ? cat face limita de x-a cand x tinde sau converge daca stii la infinit ? ahm :)) kiss my ASS now
blue07scorpion
Postat pe 21 Decembrie 2008 22:36
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-21 22:36:26mno , femeie pt ultima oara iti spun , ok ? am reactionat asa , pt ca te ai luat de iris , aiurea , ok ? si sincer , calci fff multa lume pe bataturi , ok ? daca cineva se ia de prietenii mei , jar mananca , got that ? dsoara , conbfunzi persoana :)) ok ? ti am zis eu ceva , cumva ca sunt student(a) sau altceva ? crezi ca confunzi :)) daca stii sa zici ? cat face limita de x-a cand x tinde sau converge daca stii la infinit ? ahm :)) kiss my ASS now

De unde mai aparu si amaratul asta? Tot cu obsesii anale observ. Puisorule, iate-te de mana cu domnisoara ailalta nestearsa prin partile dorsale si duceti-va-napoi prin canale, se fac bani buni acum de sarbatori!
Kathara
Postat pe 21 Decembrie 2008 22:43
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-21 22:36:26mno , femeie pt ultima oara iti spun , ok ? am reactionat asa , pt ca te ai luat de iris , aiurea , ok ? si sincer , calci fff multa lume pe bataturi , ok ? daca cineva se ia de prietenii mei , jar mananca , got that ? dsoara , conbfunzi persoana :)) ok ? ti am zis eu ceva , cumva ca sunt student(a) sau altceva ? crezi ca confunzi :)) daca stii sa zici ? cat face limita de x-a cand x tinde sau converge daca stii la infinit ? ahm :)) kiss my ASS now

andreea1976
Postat pe 21 Decembrie 2008 22:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rochite pentru orice eveniment 1 De la: kudika323397 28 Septembrie 2010 14:36
PROPUNEI -= OPORTUNITATI VENIT SUPLIMENTAR ...INSCRIERI GRATUITE!!! 3 De la: dana92 14 Februarie 2010 22:44
Ceao la toata lumea!!!!!!!! 11 De la: Delyi 10 Iunie 2010 23:56
intrati p blogul meu 1 De la: kudika114766 5 Februarie 2010 20:06
cadou neasteptat 7 De la: Camelia_08 4 Decembrie 2011 10:50