Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: nartea_sorin, la data 2008-12-21 21:42:36 apropo de post sper sa vina mosul la mine .voi ce vreti sa va aduca?

Vezi ca este un topic cu scrisori pentru Mos Craciun. Dar cred ca bietul s-a zapacit deja...
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 22:57
De la: andreea1976, la data 2008-12-21 22:44:49
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-21 22:36:26mno , femeie pt ultima oara iti spun , ok ? am reactionat asa , pt ca te ai luat de iris , aiurea , ok ? si sincer , calci fff multa lume pe bataturi , ok ? daca cineva se ia de prietenii mei , jar mananca , got that ? dsoara , conbfunzi persoana :)) ok ? ti am zis eu ceva , cumva ca sunt student(a) sau altceva ? crezi ca confunzi :)) daca stii sa zici ? cat face limita de x-a cand x tinde sau converge daca stii la infinit ? ahm :)) kiss my ASS now

Corect - vezi nu care cumva sa-ti apara peste noapte vreo urma de personalitate!
Kathara
Postat pe 21 Decembrie 2008 23:07
No, ma retrag si eu. Noapte buna cafenea. Sa aveti o noapte frumoasa si vise pe masura.
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 23:18
noapte frumoasa si tie draguta!

Postat pe 21 Decembrie 2008 23:24
De la: Lucia1971, la data 2008-12-21 19:40:32
De la: Lucia1971, la data 2008-12-18 18:45:44Domnisoara (sau doamna) Sandra, te sfatuiesc un singur lucru: stay out of it! Asa cum eu, in calitate de patroana a acestei cafenele nu ma bag in dispute interminabile, n-o fa nici tu. Pentru ca din niste simple postari n-ai de unde sa stii care are dreptate si care nu... Faptul ca cineva e licentiat in filologie nu ii confera si titlul de "superinteligent". Deci, fii tu mai inteligenta si renunta la acuzatii. Uite, iti dau din cafeaua facuta aici, esti binevenita oricand, dar cu conditia sa stai la o sueta normala intre niste femei normale. Ce fac unele sau altele, e problema lor. So, daca vrei sa arunci cu noroi, macar tu nu o fa in cafeneaua mea, da?

Te rog sa citesti din nou mesajul meu care e extrem de civilizat si ai sa-ti dai seama ca nu e cazul sa incepi sa te iei de mine.
Draga Lucia,mie imi dai sfaturi sa stau deoparte.Si nu e vorba de niste postari doar,citesc de mult timp ce se scrie aici,totul a inceput de pe topicul cu Laura Stoica.Si stiu faorte bine cine are dreptate,mai bine educa-ti putin fetele sa poarte un limbaj mai civilizat si sa nu mai ia in bataie de joc cultura ca e rusinos.
Ce sueta as putea avea eu pe topicul asta,normala?mie nu-mi plac dulcegariile :te pup,da-mi cafeaua,ia cafeaua....da-mi prajiturelele,iia ciocolatica....si nu mai zic de emoticoanele alea care se revarsa pe toata pagina la infinit.İmi pare foarte rau,nu sunt ca voi din punctul asta de vedere,discutiile voastre mi se par frivole,va zic cu tot riscul de a va supara.
.Si e si problema mea cum i se raspunde lui Wolfy sau Kathara.Prietenii tai,daca erau destepti,nu trebuia sa aduca vorba de cele doua fete in topicul tau doar pentru ca au avut controverse pe celalalt.İar ca sa stau de vorba,la o sueta cum zici,cu o fata care arunca cuvinte atat de vulgare,iarasi nu mi se pare normal,pentru ca eu nu ma pretez la limbajul acesta.

kassandry
Postat pe 21 Decembrie 2008 23:35
Sandra,daca discutiile de pe topicul asta iti par frivole si te deranjeaza dulcegariile,atunci nu intra.Sunt destule topicuri pe forumul asta.In al doilea rand,nimeni nu a luat in ras cultura.Sunt foarte multi oameni inteligenti,dar nu ii vezi ca isi etaleaza cunostintele doar asa de dragul de a se da mari.
Iar lui Wolfy si Katharei i se raspund in felul asta datorita intolerantei si rasismului de care dau dovada.
Nu le-a contestat nimeni iteligenta,dar nu e frumos sa spui ca toti sunt prosti si doar ele inteligente.Si plus multe altele...
andreea1976
Postat pe 21 Decembrie 2008 23:51
Este clar ca oamenii sunt diferiti...dar nu trebuie sa se certe nimeni pe marginea acestui lucru. Nici eu nu sunt fen al dulcegariilor, emoticoanelor, dar mie imi plac aceste fete care frecventeaza cafeneaua...imi plac de asemenea sikathrara si wolfy, sunt niste fete inteligente. Ideea este sa vedem ceea ce este bun la fiecare persoana, si sa nu ne murdarim intre noi cu vorbe grele..nu are rost acest lucru, si nu ajuta pe nimeni.

Va pup fetelor !

Noapte buna !

Postat pe 21 Decembrie 2008 23:53
De la: andreea1976, la data 2008-12-21 23:51:55Sandra,daca discutiile de pe topicul asta iti par frivole si te deranjeaza dulcegariile,atunci nu intra.Sunt destule topicuri pe forumul asta.In al doilea rand,nimeni nu a luat in ras cultura.Sunt foarte multi oameni inteligenti,dar nu ii vezi ca isi etaleaza cunostintele doar asa de dragul de a se da mari.
Iar lui Wolfy si Katharei i se raspund in felul asta datorita intolerantei si rasismului de care dau dovada.
Nu le-a contestat nimeni iteligenta,dar nu e frumos sa spui ca toti sunt prosti si doar ele inteligente.Si plus multe altele...

Nu sunt rasista, sunt islamofoba. Mare diferenta.
Singurul motiv pentru care scrien pe cafeneaua asta este pentru ca am fost AICI insultate de niste persoane cu care, de altfel, nu aveam nimic de-a face.

In consecinta:

insulta pe cafenea - raspuns pe cafenea.

And the world's at peace once again.
Kathara
Postat pe 21 Decembrie 2008 23:56
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-21 22:36:26mno , femeie pt ultima oara iti spun , ok ? am reactionat asa , pt ca te ai luat de iris , aiurea , ok ? si sincer , calci fff multa lume pe bataturi , ok ? daca cineva se ia de prietenii mei , jar mananca , got that ? dsoara , conbfunzi persoana :)) ok ? ti am zis eu ceva , cumva ca sunt student(a) sau altceva ? crezi ca confunzi :)) daca stii sa zici ? cat face limita de x-a cand x tinde sau converge daca stii la infinit ? ahm :)) kiss my ASS now

Nu confund pe nimeni. Pe mess mi-ai zis ca ai facut ase-ul si ca acum esti student la limbi straine(engleza principal).Sau nu mai stii ce-ai mintit?

Lipsa de informare si inteligenta au ca rezultat prostia acuta.Prietena ta iris m-a invitat sa-i explorez cavitatile - la fel ca si tine de altfel - si asta e motivul pentru care "m-am luat" de ea.Deci hai sa-ti zic pe romaneste ca sa intelegi: cine se-aseamana se-aduna.

De la: blue07scorpion, la data 2008-12-21 22:36:26cat face limita de x-a cand x tinde sau converge daca stii la infinit ? ahm :)) kiss my ASS now

Nu, nu stiu sa zic, nu stiu daca ai spus o aberatie sau ceva valabil din punct de vedere al matematicii, dar spre deosebire de tine eu nu am spus niciodata ca sunt studenta la matematica, si nici nu m-am laudat cu ceva ce nu stiu(vezi unii care cred ca stiu engleza dar fac trei greseli in doua propozitii).

beyonce_indragostita
Postat pe 22 Decembrie 2008 00:06
De la: andreea1976, la data 2008-12-21 23:51:55.In al doilea rand,nimeni nu a luat in ras cultura.Sunt foarte multi oameni inteligenti,dar nu ii vezi ca isi etaleaza cunostintele doar asa de dragul de a se da mari

N-ai citit topicul cu "Manole"(Manolescu adica),pe care heaven gate, iris si voicu_monca radeau pe seama criticului. Citeste si o sa vezi acolo bataie de joc la adresa uneia dintre cele mai mari personalitati ale culturii romane.

Eu nu-mi etalez cunostintele de dragul de-a ma da mare, ci fiindca au legatura cu discutia. Daca stii tu un contraexemplu, astept sa ma citezi. Pana atunci, ssst!

Si o ultima chestie: O persoana care aplauda un post in care un barbat(sau ma rog, unul care se crede barbat) ii spune unei femei"kiss my ass" comite un sacrilegiu cand rosteste(scrie) cuvantul "cultura". De ce? Cultura are ca efect asupra celor care cunosc aspecte ale manifestarii ei MACAR iesirea din salbaticie. Ceea ce nu e cazul la tine.

De la: andreea1976, la data 2008-12-21 22:44:49

beyonce_indragostita
Postat pe 22 Decembrie 2008 00:10
Mai ai?hai ca incepi sa devii amuzanta

Nu am de ce sa te citez,chiar nu ma intereseaza persoana ta sau cunostintele ce le ai.
Nu-mi plac persoanele rasiste
andreea1976
Postat pe 22 Decembrie 2008 00:32
De la: andreea1976, la data 2008-12-22 00:32:39Mai ai?hai ca incepi sa devii amuzanta

Nu am de ce sa te citez,chiar nu ma intereseaza persoana ta sau cunostintele ce le ai.
Nu-mi plac persoanele rasiste

Nici noua cele proaste. De unde antipatia reciproca.
Kathara
Postat pe 22 Decembrie 2008 00:48
tu cine mm ? mai esti deep bite ?:| ahm /:| ca vad ai activitate grea rau de tot , nenika , si amarata e mata , sute :| in flori amarata dracu , de infecta si inadaptata ce esti :| ai marsh , e dracia dracu , scuza ti limbaj da m-am infuriat grav de tot :| ce mmmm ? vb asa cu andreea ? retarda lumii , dohhh :P itaaa ce s-a ridicat valeuu , nenika inteligenta :| aaa si am zis sa ma pupe undeva ca sa ma auto cenzurez ,dar vad ca cu maimutele cu creier de dimensiunea unei alune nu se poate discuta decent , si draga mea wolfy ma confunzi :| acel cu care ai vb u , nu eram eu :| ci acum sunt dracu in persoana :|
blue07scorpion
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:00
Si tu esti funny Kathara sau Deep Bite
andreea1976
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:00
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-22 01:00:07tu cine mm ? mai esti deep bite ?:| ahm /:| ca vad ai activitate grea rau de tot , nenika , si amarata e mata , sute :| in flori amarata dracu , de infecta si inadaptata ce esti :| ai marsh , e dracia dracu , scuza ti limbaj da m-am infuriat grav de tot :| ce mmmm ? vb asa cu andreea ? retarda lumii , dohhh :P itaaa ce s-a ridicat valeuu , nenika inteligenta :| aaa si am zis sa ma pupe undeva ca sa ma auto cenzurez ,dar vad ca cu maimutele cu creier de dimensiunea unei alune nu se poate discuta decent , si draga mea wolfy ma confunzi :| acel cu care ai vb u , nu eram eu :| ci acum sunt dracu in persoana :|

Bravo, te integrezi perfect in mizeria de aici Dar sunt sigura ca poti mai mult, hai nu te sfii, invata de la colege!

Uau, imi urezi sa-mi moara mama ... frumos, frumos, banuiesc ca in viata reala esti un amarat care n-are curajul sa sufle un cuvant in fata unei femei.

Astept cu nerabdare continuare, spre deosebire de tine ma atingi si daca imi jignesti tatal (pentru ca eu si stiu cine este).
Kathara
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:05
unu copila sau ce dracu esti :| citeste dracu bine , ok ?:| amarata e mamikutza ta , ok ?:|(SI NIMENI NU MA FACE PE MINE AMARAT < LUA-TE-AR DRACU de persoana care sta la panda pe net si da raspunsuri , aaaaa si cine dracu esti sa mi zici mie ca nu am tupeu sau curaj sa suflu un cuvant , du-te dracu si aprinde-ti o lumanare :| sau daca nu ti aprind eu una :|:|:|:got that :|) = > nu sa ti moara dohhhhhhhhhh, da in fine , cu fiinte ca tine care intelege ca cucu in gura no comment , ce mizerie ? :| pe care voi trei ati creat-o :|, ai frate ma lasi :| daca ma calci pe coada matur cu tine pe jos :| daca esti ok , nu am absolut nicio treaba cu tine .Aaaaaaa si colegele mele sunt persoane cu capul pe umeri care la fel ca si mine isi ies din fire , daca u ai chef de cearta du te frate pe mlastini si incearca sa gasesti akolo ras[unsurile , URA ADUCE URA inapoi , think about it ,tu intelegi ceea ce ai scris , nu are rost sa mai arunc vbele in van , ok ? atat ti spun , numai te lua de persoanele care figureaza la mine in profil ca friends , ok ?:| hai ciao
blue07scorpion
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:14
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-22 01:14:24unu copila sau ce dracu esti :| citeste dracu bine , ok ?:| amarata e mamikutza ta , ok ?:|(SI NIMENI NU MA FACE PE MINE AMARAT < LUA-TE-AR DRACU de persoana care sta la panda pe net si da raspunsuri , aaaaa si cine dracu esti sa mi zici mie ca nu am tupeu sau curaj sa suflu un cuvant , du-te dracu si aprinde-ti o lumanare :| sau daca nu ti aprind eu una :|:|:|:got that :|) = > nu sa ti moara dohhhhhhhhhh, da in fine , cu fiinte ca tine care intelege ca cucu in gura no comment , ce mizerie ? :| pe care voi trei ati creat-o :|, ai frate ma lasi :| daca ma calci pe coada matur cu tine pe jos :| daca esti ok , nu am absolut nicio treaba cu tine .Aaaaaaa si colegele mele sunt persoane cu capul pe umeri care la fel ca si mine isi ies din fire , daca u ai chef de cearta du te frate pe mlastini si incearca sa gasesti akolo ras[unsurile , URA ADUCE URA inapoi , think about it ,tu intelegi ceea ce ai scris , nu are rost sa mai arunc vbele in van , ok ? atat ti spun , numai te lua de persoanele care figureaza la mine in profil ca friends , ok ?:| hai ciao

Ura? Pentru un nevertebrat ca tine? Nu te-a iubit mamica, de-aia cauti atentie? Esti un nimic, iubire, un nimic, deal with it..

Si banuiesc ca persoanele cae iti sunt tie prieteni sunt de aceeasi speta ca tine - josnica, vulgara si neuronally challanged.
Kathara
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:18
nimeni nu ma judeca , mai ales necunoscutele de 2 bani si 3 lei , ai inteles , mai ales ca :)) te iei dupa niste afirmatii spuse la nervi e , CLAAARR ce psihoogie ai =)) mdeah si maimutele sunt mai desptepte decat tine =))
blue07scorpion
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:19
oi fi eu un nervertebrat dar ti ai castigat un inamic pe viata :| asculta bine ce ti spun aici :|ai grija ce drum alegi ca s-ar putea sa ai surprize , si cu asta inkid discutia
blue07scorpion
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:21
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-22 01:19:15nimeni nu ma judeca , mai ales necunoscutele de 2 bani si 3 lei , ai inteles , mai ales ca :)) te iei dupa niste afirmatii spuse la nervi e , CLAAARR ce psihoogie ai =)) mdeah si maimutele sunt mai desptepte decat tine =))

Ooo, dar la nervi se spun cele mai mari adevaruri - iar tu ti-ai dovedit caracterul de doi bani!

Nimeni nu te judeca??? trezeste-te, amaratule, unde te crezi? Ca sa-ti vorbesc pe limba ta, la tac'tu-n batatura? Esti un nimic, asta se vede cu ochiul liber, nici macar nu trebuie sa ma obosesc sa iti citesc mai multe posturi decat ultimele trei.

Kathara
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:22
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-22 01:21:25oi fi eu un nervertebrat dar ti ai castigat un inamic pe viata :| asculta bine ce ti spun aici :|ai grija ce drum alegi ca s-ar putea sa ai surprize , si cu asta inkid discutia

Vai, vai, vai, de unde-mi sari inamicul! Si ce inamic! Ia-ti pastilele, Tudore!

Chiar as vrea sa ne intalnim o data, ai avea multe de invatat. De pilda cum sa mananci printr-o sonda. Just saying!
Kathara
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:25
inteligenta ioc . == cu zeroooo femeieeee trezeste -te :))=))=)) ma doare in cot :)) sa te fereasca sfantul de ceva si mai rau , Cretino :)0=)) nus amarat ci sunt modest , decat sa ma pun la minte ta iti dau cu flit =))
blue07scorpion
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:26
Care dracu tudore :)) vezi femeie ca nu stii ce dracu vb?=))ahm ? acuma kiar ai dat-o in bara :))=))haidi pa
:|
blue07scorpion
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:30
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-22 01:26:09inteligenta ioc . == cu zeroooo femeieeee trezeste -te :))=))=)) ma doare in cot :)) sa te fereasca sfantul de ceva si mai rau , Cretino :)0=)) nus amarat ci sunt modest , decat sa ma pun la minte ta iti dau cu flit =))

Parca aveai obsesii dorsale?

Parca imi eri dusman pe viata?! Ce repede iti schimbi opiniile, intotdeauna am adorat asta la un mascul! Nu esti modest, esti un Neica nimeni care crede ca violenta impotriva femeilor, si verbala si fizica, e nu numai acceptabila dar si de incurajat. Asta spune multe si despre tine si despre prietenii tai. Dar, de, fiecare face ce vede in jurul lui (gratii banuiesc)
Kathara
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:31
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-22 01:30:26Care dracu tudore :)) vezi femeie ca nu stii ce dracu vb?=))ahm ? acuma kiar ai dat-o in bara :))=))haidi pa
:|

Vadim, draga, nu sunteti colegi de internat?
Kathara
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:31
Oricum observ ca lucia, patroana cafenelei, nu simte nevoia unui dialog civilizat. Ma intreb de ce oare?
Kathara
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:32
De la: Deep_Bite, la data 2008-12-22 01:32:37Oricum observ ca lucia, patroana cafenelei, nu simte nevoia unui dialog civilizat. Ma intreb de ce oare?
Cred ca de fapt luciei ii plac scandalurile.dar parca zicea ca se duce sa doarma...nu stiu daca mai vede dar daca da,nu cred ca ar interesa-o decat sa ne retragem noi..
kassandry
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:35
De la: sandra26, la data 2008-12-22 01:35:41
De la: Deep_Bite, la data 2008-12-22 01:32:37Oricum observ ca lucia, patroana cafenelei, nu simte nevoia unui dialog civilizat. Ma intreb de ce oare?
Cred ca de fapt luciei ii plac scandalurile.dar parca zicea ca se duce sa doarma...nu stiu daca mai vede dar daca da,nu cred ca ar interesa-o decat sa ne retragem noi..

Du-te la culcare! O sa fii obosita maine!

Kathara
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:40
De la: Deep_Bite, la data 2008-12-22 01:40:08
De la: sandra26, la data 2008-12-22 01:35:41

Du-te la culcare! O sa fii obosita maine!

Cred ca asa am sa fac......dar nu am somn.
Dorm maine pe drum.....
kassandry
Postat pe 22 Decembrie 2008 01:42
buna ce frumoasa esti numele meu ii cipri

Postat pe 22 Decembrie 2008 01:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau sa cumpar un bichon de la un crescator 5 De la: perce_neige 24 Noiembrie 2010 18:56
Buna la toata lumea! 23 De la: Donty0807 9 Iulie 2009 13:54
singuratatea in doi...... 16 De la: kudika427237 29 August 2011 15:16
PREVIZIUNI IN CAFEA ?? 53 De la: anastasia_m 24 Aprilie 2010 15:56
lume lume a venit vacanta !sau cel putin vara .............. 53 De la: puiu66 16 Ianuarie 2010 18:43