Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Mariiii , vad ca esti online ...treci la prezenta aici si baga una de veselie ca mi-s happy azi
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:22
De la: Lucia1971, la data 2008-12-21 15:41:43Iris, te-am felicitat ca aseara ai curatat cafeneaua. In acelasi timp imi pare rau ca ai fost lasata cu ochii-n... soare...

Cafeneaua e curata cu tipa aia care vorbeste cu "anus" si "limbi" printre voi? Interesanta idee de curatenie aveti...Birds of a feather flock together.
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:23
Wolfy, te rog nu te lega de viata mea ca nici eu nu m-am legat de a ta.
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:25
De la: Lucia1971, la data 2008-12-21 19:25:58Wolfy, te rog nu te lega de viata mea ca nici eu nu m-am legat de a ta.

Nu, nu te-ai legat de a mea decat atunci cand i-ai spus Sandrei ca e necivilizata fiindca i-a spus domnisoarei cu limbile(replici adresate si mie) ca e vulgara.
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:35
De la: Lucia1971, la data 2008-12-18 18:45:44Domnisoara (sau doamna) Sandra, te sfatuiesc un singur lucru: stay out of it! Asa cum eu, in calitate de patroana a acestei cafenele nu ma bag in dispute interminabile, n-o fa nici tu. Pentru ca din niste simple postari n-ai de unde sa stii care are dreptate si care nu... Faptul ca cineva e licentiat in filologie nu ii confera si titlul de "superinteligent". Deci, fii tu mai inteligenta si renunta la acuzatii. Uite, iti dau din cafeaua facuta aici, esti binevenita oricand, dar cu conditia sa stai la o sueta normala intre niste femei normale. Ce fac unele sau altele, e problema lor. So, daca vrei sa arunci cu noroi, macar tu nu o fa in cafeneaua mea, da?

Te rog sa citesti din nou mesajul meu care e extrem de civilizat si ai sa-ti dai seama ca nu e cazul sa incepi sa te iei de mine.
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:40
Si daca asta nu te satisface, te rog citeaza-ma unde am scris eu asta.
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:42
Draguta, ce cauti aici ? ai avut probleme cu internetul si acum esti iar pe felie sau care-i explicatia ?

Ia mai bine treci pe topicul lui nea manole ca tocmai s-a abonat cineva la el si ar fi pacat sa lasi fatuca sa vorbeasca singura.

Ajunge cu limbile ca nu am chef sa te citesc iar , cand vei invata sa nu mai dezgropi mortii esti bine venita aici , pana atunci stai departe si las-o pe sandra in pace ca e in stare sa se apere singura.

Doar nu ai uitat parola la contul sandrei nu ?

Doar nu vrei sa-ti explic la ce tip de curatenie se referea Lucia nu ?credeam ca atata lucru intelegi si singura
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:45
Iris, n-o alunga te rog. Sa ma lamuresc si eu cu domnisoara cum sta treaba.
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:47
S-a alungat singura aseara cand i-a picat netul si a ramas fara replica asa ca nu vad ce mai cauta pe aici ....

Si sa nu-mi zica ca s-a hotarat AZI sa faca pe avocatul sandrei ca nu ma intereseaza
Plus ca a nimerit persoana gresita de care sa se ia , numai de tine nu apucase sa zica nimic ca in rest ne-a luat pe toate la rand ....ajunge , ne-am saturat de comentarii insipide.
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:51
Tocmai de aia. Orice om are dreptul la replica. Acum o astept pe a ei.
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:53
De la: wolfy, la data 2008-12-19 11:04:21
De la: Lucia1971, la data 2008-12-19 09:53:13
De la: sandra26, la data 2008-12-18 21:43:12
De la: Lucia1971, la data 2008-12-18 18:45:44Domnisoara (sau doamna) Sandra, te sfatuiesc un singur lucru: stay out of it! Asa cum eu, in calitate de patroana a acestei cafenele nu ma bag in dispute interminabile, n-o fa nici tu. Pentru ca din niste simple postari n-ai de unde sa stii care are dreptate si care nu... Faptul ca cineva e licentiat in filologie nu ii confera si titlul de "superinteligent". Deci, fii tu mai inteligenta si renunta la acuzatii. Uite, iti dau din cafeaua facuta aici, esti binevenita oricand, dar cu conditia sa stai la o sueta normala intre niste femei normale. Ce fac unele sau altele, e problema lor. So, daca vrei sa arunci cu noroi, macar tu nu o fa in cafeneaua mea, da?
Am dreptul sa intru pe ce topic vreau.Nu esti patroana Kudika.Oricine are dreptul sa deschida topicuri la care sa participa cine doreste.Nu s-a proclamat nimeni superinteligent,doar ca singura arma acelora care au atacat-o pe Kathara si pe Wolfy este strans legata de cuvantul 'anus',de vreme ce unii se exprima cu cuvinte triviale la adresa unor fete este normal sa ma revolt. Si e trist sa vad ca nu mai este nimeni ca mine de partea lor,cu toate ca ele insele pot face fata voua,eu vreau sa fiu solidara lor.
Sunt sigura ca sunt multe fete care le plac pe w si k doar ca dau dovada de lasitate nesustinandu-le.Rusine lor.....Unde este solidaritatea?
Pe cine am acuzat?Am zis eu minciuni?
Dana3 unde e???????? Vai,sa nu-mi zici ca si-a desfiintat contul......draga mea,i l-a sters Kudika!
Da,asa sueta normala......le-ati barfit aici pe wolfy si kathara crezand ca ele nu vor vedea.Foarte frumos,o dovada de bun simt.

Mataluta ai citit tot ce-am scris aici sau doar pe sarite? Citeste cu atentie si ai sa pricepi ca te-am rugat sa intri in cafenea ca sa bem impreuna o cafea si sa vorbim civilizat. dar daca nu se poate... De unde nu este, nici Dumnezeu nu cere...

Aha, daca Sandra intra aici sa spuna ca nu e normala vorbirea cu "linge-ma in c@@" inseamna ca e necivilizata. Dar creatura care vorbeste ca o femeie de strada si-mi adreseaza mie cuvinte pe care eu nu le-am adresat nimanui pe forumul asta, e civilizata?

Si sa nu te superi ca-ti spun, dar exact ce face Sandra e un gest de civilizatie.

Si mi se pare de-a dreptul tupeu sa vina cineva sa-mi spuna mie ca am tot timpul chef de cearta avand in vedere ca scandalul asta a fost provocat de voi. Deci cine e cu cheful de cearta?

Reciteste aici tanti lucia - ii spuneai Sandrei ca e binevenita aici atat timp cat poarta o discutie civilizata - de unde rezulta ca ce spusese ea pana atunci - ii spusese lui hg ca e vulgara, era necivilizat. Trebuia mustruluita pentru asta.
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Decembrie 2008 19:56
2 chestii:
1. sunt Lucia si pentru tine
2. cand le-am barfit EU pe Wolfy si Kathara?
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:00
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-21 19:45:22Draguta, ce cauti aici ? ai avut probleme cu internetul si acum esti iar pe felie sau care-i explicatia ?

Ia mai bine treci pe topicul lui nea manole ca tocmai s-a abonat cineva la el si ar fi pacat sa lasi fatuca sa vorbeasca singura.

Ajunge cu limbile ca nu am chef sa te citesc iar , cand vei invata sa nu mai dezgropi mortii esti bine venita aici , pana atunci stai departe si las-o pe sandra in pace ca e in stare sa se apere singura.

Doar nu ai uitat parola la contul sandrei nu ?

Doar nu vrei sa-ti explic la ce tip de curatenie se referea Lucia nu ?credeam ca atata lucru intelegi si singura

Replica "ajunge cu limbile" trebuia sa i-o spui lui hv la momentul potrivit. Atunci nu va murdarea nimeni cafeneaua, nu? Da dom'le, daca mi-a zis acum trei zile ca sunt "limbista", acum nu mai conteaza, ca de, a trecut mult timp pe-aici.

Cat despre conturi multiple, te asigur ca esti paranoica, ca si restul haremului. Ii invit pe toti cei care au indoieli sa scrie administratiei kudika sa-mi stearga mie conturile multiple. Si de data asta chiar suntei penibili cu totii: Sandra e o femeie care traieste in Turcia, e casatorita si are un copil. De altfel pe topicul cu valul am avut un schimb de replici care pe vremea respectiva nu ne arata prietene. Dar in fine, stiam deja ca toti nebunii cred ca daca trei oameni sunt impotriva lor, toti trei sunt de fapt una si aceeasi persoana.

A, vad ca esti curioasa: nu, nu mi-a picat net-ul zilele astea, stai linistita.
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:02
De la: Lucia1971, la data 2008-12-21 19:53:01Tocmai de aia. Orice om are dreptul la replica. Acum o astept pe a ei.

Inseamna ca sunt eu nebuna daca mi se pare aiurea sa te apuci sa reiei o discutie incheiata deja ?

Adica ...okay , nu mai zic nimic azi dar maine imi amintesc ca am lasat o problema nelamurita si hai sa redeschid subiectul ca tot am ceva de zis ?
Trenul opreste de doua ori in gara asta ?
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:03
De la: Lucia1971, la data 2008-12-21 20:00:012 chestii:

Tu stii sa citesti ce scrie mai sus? Ei bine, citeste ce i-ai spus Sandrei cand ne-a luat noua apararea. De fapt e evident pentru oricine ce m-a deranjat atunci, pentru oricine mai putin pentru mata.
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:04
Si de 5 daca e cazul si se cere bis...
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:04
Ii transmite cineva wolfitei ca s-a fumat subiectul de mult si ar fi cazul sa o lase balta ?

Nu de alta dar e enervant sa citesti acelasi lucru de n ori ....
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:06
De la: wolfy, la data 2008-12-21 20:04:35

Tu stii sa citesti ce scrie mai sus? Ei bine, citeste ce i-ai spus Sandrei cand ne-a luat noua apararea. De fapt e evident pentru oricine ce m-a deranjat atunci, pentru oricine mai putin pentru mata.

Pentru ca sunt o DOAMNA, am sa ma opresc aici. N-ai decat sa intelegi ce doresti ca n-am sa raspund la provocari. Stii, daca n-ai aflat inca, eu sunt ardeleanca si ma infurii mai greu. Tocmai de aceea, voi fi putin mai desteapta decat matalutza si inchei eu aceasta discutie fara rost si fara final. Cine ma cunoaste chiar intelege ceea ce am vrut sa scriu.
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:08
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-21 19:45:22Doar nu vrei sa-ti explic la ce tip de curatenie se referea Lucia nu ?credeam ca atata lucru intelegi si singura

Pentru mine curatenia inseamna lipsa de injurii, chiar daca pe un topic sunt prezente persoane care nu-mi plac. Pentru voi curatenia nu exclude persoane care vorbesc ca niste femei de strada. Si ti-am mai spus: poti sa stii cand incepe un scandal, dar nu poti sti cand se termina. Cel mai inteligent lucru este sa-l eviti.Ati vorbit despre mine, am venit aici sa va raspund. Pe topicul cu Manolescu nu a vorbit nimeni de voi, dar ati venit acolo sa-l murdariti cu comentarii despre anus.
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:09
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-21 20:06:34Ii transmite cineva wolfitei ca s-a fumat subiectul de mult si ar fi cazul sa o lase balta ?

Nu de alta dar e enervant sa citesti acelasi lucru de n ori ....

Stii ceva? Ia mai lasa tu fitzele si scuzele si sari in schema cu o bere. Ca tare bine mi-ar cadea acuma una...
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:09
Adica lasam placa sa-si faca de cap si noi ne apucam de baut ?

Buna decizie , macar daca venea cu ceva nou dar asa ....hai sa bem
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:12
Ai cuvantul meu ca as sufla acuma o bere! Ioiiiiiiii, mi-e o seteeeeeeee... Si n-am decat cafea si ceaiuri de vreo 4 feluri: cu fructe, de menta si hepatic...
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:14
De la: Lucia1971, la data 2008-12-21 20:08:53
De la: wolfy, la data 2008-12-21 20:04:35

Pentru ca sunt o DOAMNA, am sa ma opresc aici. N-ai decat sa intelegi ce doresti ca n-am sa raspund la provocari. Stii, daca n-ai aflat inca, eu sunt ardeleanca si ma infurii mai greu. Tocmai de aceea, voi fi putin mai desteapta decat matalutza si inchei eu aceasta discutie fara rost si fara final. Cine ma cunoaste chiar intelege ceea ce am vrut sa scriu.

Da, esti incontestabil o doamna. O doamna i-ar fi cerut tipei cu "limbile" sa se opreasca din ce facea, insa tu, care am inteles ca mai esti si patroana de cafenea, n-ai spus niciun cuvant.Si cand a intervenit cineva, cand a spus cineva ca limbajul creaturii este vulgar, ai invitat-o la o discutie civilizata.Comportament de adevarata doamna, n-am ce zice. Dar ce zic eu doamna de aici de la noi, esti a very British like lady! Si ai dreptate, dupa o asemenea replica legata de "domnia" ta, se vede clar ca esti mai desteapta ca mine.
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:15
De la: wolfy, la data 2008-12-21 20:09:28
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-21 19:45:22Doar nu vrei sa-ti explic la ce tip de curatenie se referea Lucia nu ?credeam ca atata lucru intelegi si singura

Pentru mine curatenia inseamna lipsa de injurii, chiar daca pe un topic sunt prezente persoane care nu-mi plac. Pentru voi curatenia nu exclude persoane care vorbesc ca niste femei de strada. Si ti-am mai spus: poti sa stii cand incepe un scandal, dar nu poti sti cand se termina. Cel mai inteligent lucru este sa-l eviti.Ati vorbit despre mine, am venit aici sa va raspund. Pe topicul cu Manolescu nu a vorbit nimeni de voi, dar ati venit acolo sa-l murdariti cu comentarii despre anus.

Draguta , fiecare face curatenie cum doreste asa ca nu conteza ce inseamna curatenia pentru tine de vreme ce nu esti tu cea care o face asa ca ar fi cazul sa o lasi mai moale cu ce inseamna pt tine ca nu ne intereseaza clar ?

De ce nu te duci pe topicul cu nea manole sa faci curatenie ?
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:20
salutare.ce ziceti de un vin fiert?
nsp
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:20
Ar merge un vin fiert
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:21
De acord. Bine ai venit in cafenea, Sorin!
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:21
De la: nartea_sorin, la data 2008-12-21 20:20:06salutare.ce ziceti de un vin fiert?
nsp
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:22
Ai pus si scortisoara?
Lucia1971
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:24
De la: Lucia1971, la data 2008-12-21 20:24:06Ai pus si scortisoara?

cred ca pus ca doar nu ne invita sa-l facem noi nu ?
iris_4_ever
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salutare! 27 De la: kentfarafiltru 7 Noiembrie 2009 10:41
plsssssssss :* 1 De la: alice_aelyen 22 Ianuarie 2010 15:48
Premii, concursuri, tombole 1 De la: miha_munteanu 8 Mai 2010 08:28
Cea mai tare inventie! Cat woman, in actiune!:) 1 De la: LaCafele 24 Februarie 2012 12:52
kudika nicoll,,m am indragostit de tn 16 De la: kudika_nikole 1 Ianuarie 2012 17:53