Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

ziua buna dragii mei

am trecut sa va salut, azi sunt convinsa ca toata lumea este ocupata de sarbatori, pregatiri, impodobiri......

am sa va las cafeluta in caz ca veti lua o pauza insotita de....

mafia_nrr1
Postat pe 24 Decembrie 2008 11:58
buna dimi!!!!!!!!!!! sau buna ziua!!!
ce fac dragii mei?primiti cu colindul??? vreau o cana mare de cafea!!!!
neata mafia!!!
neata luli!!!
neata adicon!!
neata heaven!!

dar mai ales neata MOSULE? ai terminat pregatirile? rudolf e gata de drum????????? noi te colindam si cu daruri te asteptam!!!!

neata la mos ajun!!!!
betterrr
Postat pe 24 Decembrie 2008 12:04
eu va urez Craciu Fericit !!!!!!
Nasterea Mantuitorului sa aduca in sufletele voastre pacea si linistea de care aveti nevoie!!!!!
Craciun Fericit dragii mei!!!!

betterrr
Postat pe 24 Decembrie 2008 12:40
ziua buna,dragilooooorrrr !!!!......scuzati lipsa ,daaaa' ...e de inteles cand esti gospodina in prag de sarbatori !!!!.......ca nu sunt numai PERVERSA !!!!..... ........

aseara am avut o "colindeata" superba !!!.....m-au colindat uratorii obisnuiti....apoi juniorul meu cu colegii......si in final mi-au venit finii !!!......m-am simtit tare bine !!!!....... .......cu o mica exceptie.....s-a stricat ceva la calculator si nu am avut colinde sa-mi cante !!!!!....... ......chiar si acum va scriu de pe laptop-ul lu' Lionu' !!!!!......dar una peste alta,a fost frumos,pentru ca mi-am impodobit casa cu de toate: bradut frumos,beteluri pe sus,luminite prin casa si pe balcon si pe geam.......deci o casa plina de lumina si dragoste !!!!....... ...........aaaaaaaa.......si sa nu ziceti voi ca ceea ce vrei nu trage la tine : AM DESFACUT 2 CIOCOLATE KANDIA,PE PATRATELE CARORA ERAU INSCRIPTIONATE DIVERSE ......EU CE CREDETI CA AM TRAS,DIN AMBELE ?????.......PATRATICA PE CARE ERA SCRIS : IU-BI-RE !!!!.....DIN AMBELE CIOCOLATE !!!!......DEEECIIIII........ ........

dragilor,acum vreau sa va doresc toate cele bune.......fie ca acest CRACIUN sa va aduca numai bucurii,fericire,multa lumina in casa si in suflet !!!!!.......va pup cu mult drag si sa dea Dumnezeu sa fim mai buni si mai curati in suflet si in minte !!!!.......LA MULTI ANI !!!!.......... ....

MOS CRACIUN,cu traista plina
La voi va doresc sa vina....
Sa v-aduca-n ea de toate :
Si NOROC...si SANATATE.....
FERICIRE si MULTI BANI....
Si un vesnic LA MULTI ANI !!!......

etta
Postat pe 24 Decembrie 2008 13:39
dragilor...!!!
multumesc mult ,pt mesajele private ,sms-uri si telefoane !!

eu sunt pe fuga ,merg sa-mi ridic de la gara, cel mai frumos cadou, oferit de mos Craciun !!
e vb chiar de Craciunita (dandanaua_reloaded)
ema ,cadana scumpa a Sultanului si vom petrece impreuna cateva zile
vom reveni pe seara, impreuna !!
stef_Sultanu
Postat pe 24 Decembrie 2008 14:57
Va salut si eu din mers ca mai am ceva de facut si gata, poate sa vina Mosul.
Lucia1971
Postat pe 24 Decembrie 2008 16:12
am trecut sa va salut si sa va urez"CRACIUN FERICIT"alaturi de cei dragi!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 24 Decembrie 2008 17:04
Craciun fericit tuturor!Va doresc ca aceste sarbatori sa va aduca bucurii,realizari si toata visele voastre sa se implineasca!Sarbatori fericite!
mucky
Postat pe 24 Decembrie 2008 18:59
Ema,ma bucur ca am reusit sa vorbim inainte sa ni se inchida telefoanele Te pupacesc dulce chiar daca mi-ai facut pofta de placinte

Sarbatori Fericite la toata lumea,sa va aduca Mosul tot ce va doriti
andreea1976
Postat pe 24 Decembrie 2008 19:16
Cu ocazia Nasterii Domnului Nostru , va urez tuturor un Craciun feriict si indeplinirea tuturor dorintelor , si celor care nu au fost cumnti/e sa le aduca o nuielusa :D :) Fie ca in aceasta sa primiti lumina pura in sufeltele voastre si sa fi mai buni si mai iubiti . Craciun fericit dar mai special , andreea1976, crisule :P , alinutzooooooo :):)) stefuleeeeee :) mariiiiii :) peste tot sa se auda strigarea din Bucuresti catre toate colturile tarii acolo unde sunteti voi :) aaa si LA MULTI ANI < IRISSSSSSSSSSS :) sa ne cresti mareeeee :):):*:*
blue07scorpion
Postat pe 24 Decembrie 2008 22:08
sa va colindam... ema sultanu' tanta si puiul de sultan

Deschide usa crestine
Ca venim din nou la tine
Drumu-i lung si-am obosit
De departe am venit.

Si la Viflaeem am fost
Unde s-a nascut Hristos,
Si-am vazut pe a sa mama
Pe care Maria-o cheama.

Cum umbla din casa-n casa
Ca pe fiul ei sa nasca
Umbla-n sus si umbla-n jos
Ca sa nasca pe Hristos!!

umbla-n jos si umbla-n sus
Ca sa nasca pe Iisus,
Mai tarziu casi apoi
Un staul frumos de oi

Si acolo pe fan jos
S-a nascut Domnul Hristos
Cete de ingeri coboara
Staulul de-l inconjoara

Ingerii cu flori in mana
Impletesc mandra cununa
Pe cununa-i scris frumos
Astazi s-a nascut Hristos

Care cu puterea sa
Mantui-va el lumea
Si-de acum pana-n vecie
Mila Domnului sa fie
Tuturor cu bucurïe!!

http://video.google.com/videosearch?hl=ro&q=deschide+usa+crestine&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#

sa va dea Dumnezeu sanatate ,noroc si multa fericire sa va impliniti dorintele si sa va petreceti cat mai multe clipe fericite in compania celor dragi ,
va pupam dulce si mai vb ...cand... pe maine ,evident
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Decembrie 2008 23:27

primiti cu colinda?!!!!!!!!!Cristos se naste,Domnul coboara.ingerii cinta ,magii il adoara,Craciun infinit de frumos tuturor,multa sanatate cai mai buna decit toate mie dorrrrrrrrrrrr,mie dorrrrrrrrr de voi si,doareeeeeeeee!
irissssss,la multi ani sa traiesti,ada la Mari sa bea stii tu ce ii place ei
mari58
Postat pe 24 Decembrie 2008 23:51
mariii cucle , draga mea, imi e tare dor de doinele tale de seara, sa dea Domnul sa te regasesc sanatoasa si voiasa la vara de s-o putea in curtea sultanului , sa mai facem inca o baie la lac...
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Decembrie 2008 23:57
Sarbatori frumoase tuturor! cu ganduri bune, blandete in suflet, sanatate si prieteni minunati alaturi...
inteleg ca IRIS e sarbatorita? si n-ai spus nimic? LA MULTI ANI!!!!!
acum cam o ora m-a bucurat din suflet telefonul primit de la sultan, tantica si ema care se chinuiau sa intre pe internet...dar va spun ca se gandeau cu drag la prietenii nostri de pe forum
va pup pe toti dorindu-va sarbatori fericite si un Craciun cald alaturi de cei dragi
Lulli
Postat pe 25 Decembrie 2008 00:23
LA MULTI ANI, iris..!!
FERICIRE,SANATATE SI BELSUG !!!
stef_Sultanu
Postat pe 25 Decembrie 2008 00:44
CRACIUN FEEERIIIICIIITTTTT !!!!!........ ...........CRACIUN FEEERIIICCIIIIIITTTTTTT !!!!!!!!........... ........CRACIUN FEEERIIICIIITTTTTT !!!!!!!!..........
etta
Postat pe 25 Decembrie 2008 11:16
Acum cand gerul ierii ne ingheata trupurile, sa lasam sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, raza dumnezeiasca sa ne lumineze gandurile, mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transforme inimile in torte arzatoare ale bucuriei! Sarbatori fericite!
sarutama
Postat pe 25 Decembrie 2008 11:17
De la: sarutama, la data 2008-12-25 11:17:05Acum cand gerul ierii ne ingheata trupurile, sa lasam sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, raza dumnezeiasca sa ne lumineze gandurile, mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transforme inimile in torte arzatoare ale bucuriei! Sarbatori fericite!

"SARUTUL MORTII ",in asta zi sfanta de CRACIUN......de la Craciunita ta Perversa !!!!........pentru ca esti atat de "poet" in suflet !!!....... ......
etta
Postat pe 25 Decembrie 2008 11:21
De la: stef_Sultanu, la data 2008-12-25 00:44:43LA MULTI ANI, iris..!!
FERICIRE,SANATATE SI BELSUG !!!

.......si un CRACIUN FERICIT,pentru toti...
nico1234
Postat pe 25 Decembrie 2008 11:22
De la: etta, la data 2008-12-25 11:21:42
De la: sarutama, la data 2008-12-25 11:17:05Acum cand gerul ierii ne ingheata trupurile, sa lasam sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, raza dumnezeiasca sa ne lumineze gandurile, mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transforme inimile in torte arzatoare ale bucuriei! Sarbatori fericite!

"SARUTUL MORTII ",in asta zi sfanta de CRACIUN......de la Craciunita ta Perversa !!!!........pentru ca esti atat de "poet" in suflet !!!....... ......
mersiiiii...craciun fericit si tie PERVERSA ETA......
sarutama
Postat pe 25 Decembrie 2008 11:24
CRACIUN FERICIT DRAGII MEI!!!!!!!!!!!!!
sa va fie sufletul curat, gandul bun si cei dragi lagna voi!!!
betterrr
Postat pe 25 Decembrie 2008 11:58
Sarbatori fericite tuturor!
Lucia1971
Postat pe 25 Decembrie 2008 14:55
idem , ca lucia

SARBATORI FERICITE SA AVETI , DE DRAGOSTE SI BUCURII SA FITI INCONJURATI SI.............CRACIUN FERICIT! :)

Postat pe 25 Decembrie 2008 15:17
Cata fericire pe fata ta! Se pare ca iti priesc sarbatorile astea...
Lucia1971
Postat pe 25 Decembrie 2008 15:21
CRACIUN FERICIT ....KISS 4 ALL
mentosanu
Postat pe 25 Decembrie 2008 16:11
Craciun fericit si tie!
Lucia1971
Postat pe 25 Decembrie 2008 16:32
Sarbatori Fericite!!!!
andreea1976
Postat pe 25 Decembrie 2008 16:48
hopa-hopa darli da, hopa=hopa darli da!
cred ca scrie beutura din mini ......
sanie cu zurgalaiii.....
frumosi sunt caluti tai........
haaaaaai!!

Postat pe 25 Decembrie 2008 18:12
E inca Craciun, deci mai am timp sa va doresc sa fie calm, linistit si plin de ganduri bune!
sandraescu
Postat pe 25 Decembrie 2008 18:39
ziua buna dragii mei....

Colind curat, brad minunat, Mos bogat, Craciun luminat, pahar inchinat, sanatate, gand implinit! M-am intalnit cu Mosu' si i-am dat sa va aduca ceva de Sarbatori... Cum ce? In suflet pace, in inima iubire, in casa belsug, in timp sanatate, in viata fericire!!!

iris............La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Sarbatori Fericite!!!
mafia_nrr1
Postat pe 25 Decembrie 2008 18:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
STAND-UP COMEDY SWOHTIME 1 De la: olivertwist 29 Octombrie 2008 22:21
Distractia e'n toi si la noi 41 De la: eutoteu 31 Martie 2012 13:06
Exista 4 categorii de oameni. Tu la care te incadrezi ? 95 De la: Baiat_virgin 22 Decembrie 2016 19:02
rugaminte !!! 4 De la: anaraoul 20 Noiembrie 2009 15:26
ratiune si simtire 3 De la: iulia069834 17 Decembrie 2009 18:45