Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Mai caut o reteta de chiftele pe net , va mai citesc un pic si uite asa iese bucatareasa din mine la suprafata
iris_4_ever
Postat pe 29 Decembrie 2008 16:43
E neaparat necesar sa pun paine in chiftele ca pe net asa scrie ? adica ...puii mei , ma duc sa cumpar paine daca vreau sa fac chiftele ?
iris_4_ever
Postat pe 29 Decembrie 2008 16:52
bine v am regasit fetelor!
laurici ..pupicei multi si..multumesc!
ema..pupicei..
stefule snoby te asteapta!~
roberta sa o pupi pe mindrutza ta mica!
pupieci la toata lumea....
alinadanielalazar
Postat pe 29 Decembrie 2008 17:02
Buna seara cafeneaaaaaaaaa
No, pe cand unii si-au terminat ziua de lucru, altii si-o incep... noaptea de lucru... Sa aveti o seara minunata, calda si luminoasa.
Lucia1971
Postat pe 29 Decembrie 2008 17:53
buna seara,hai Lucia da Mari o cafea o bem impreuna tu la munca,eu rupta de obosita ,sa vezi ce bine ne cade iubita,zahar nu am pus ,pui cit vrei tu ok,Oktomber -7 grade la noi si spune mai frig ufff ca nu imi place si toata ziua am umblat prin frig ...brrrrmie miwe frig numai la miini ati mai auzit asa ceva si cind conduc imi iau manusi sa nu rideti macar voi ca rid altii destul de mine,am caldura in masina dar mie mie frig na o noapte buna va doresc
mari58
Postat pe 29 Decembrie 2008 19:40
De la: mari58, la data 2008-12-29 19:40:50buna seara,hai Lucia da Mari o cafea o bem impreuna tu la munca,eu rupta de obosita ,sa vezi ce bine ne cade iubita,zahar nu am pus ,pui cit vrei tu ok,Oktomber -7 grade la noi si spune mai frig ufff ca nu imi place si toata ziua am umblat prin frig ...brrrrmie miwe frig numai la miini ati mai auzit asa ceva si cind conduc imi iau manusi sa nu rideti macar voi ca rid altii destul de mine,am caldura in masina dar mie mie frig na o noapte buna va doresc
buna seara ,,,,,asa frig e acolo ?????uaaaaaaauuuuuuuuuu,,,nu mai vin in tara in vacanta daca e asa ,,,,mai bine aici si cu geamul deschis si acuma la ora asta
sarutama
Postat pe 29 Decembrie 2008 19:47
seara buna tuturor! vb cineva de caldura? ca la mine e un frig de crapa lemnele!
laura, imi pare bine sa te vad pe cafenea
lucia, oktober, mari, iris, ema
Lulli
Postat pe 29 Decembrie 2008 20:14
Adicaaaa, nimeni nu stie sa faca chiftele de aci sau nu ati observat mesajul meu disperat ?
Nu mai conteaza ca oricum le-am facut deja
iris_4_ever
Postat pe 29 Decembrie 2008 20:15
soia sau carne?
nsp
Postat pe 29 Decembrie 2008 20:18
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-29 20:15:08Adicaaaa, nimeni nu stie sa faca chiftele de aci sau nu ati observat mesajul meu disperat ?
Nu mai conteaza ca oricum le-am facut deja

Ba da, mai, l-am vazut. Eu le fac cu pita muiata, da' poate sunt altele care stiu alta reteta. Daca te-ntere', ti-o dau pe a mea ca si eu fac maine chiftele...
Lucia1971
Postat pe 29 Decembrie 2008 20:20
iris, nu apela la mine cand e vorba de gatiti ca eu sunt un dezastru in bucatarie
Lulli
Postat pe 29 Decembrie 2008 20:27
cafegiilor........noapte buna si somnic odihnitor !!!.....sa acumulati pentru marea NOAPTE de pomina ce bate la usa !!!....... .....

siiiiiiiiiiiiiiiiiiii........MIE-MI PLACEEEE FRIIIGUUULLLL !!!!......urasc calduraaaaaa !!!!!.........vreau sa-mi inghete nasuucuuulllll....in loc sa mi se topeasca !!!!....... ......mai curge dreaq si ceva daca se topeste !!!....... .......

GOOD NIIIIIIGHTTTTT !!!!!.........
etta
Postat pe 29 Decembrie 2008 21:30
Noapte buna cafenea si vise placute.....

fata va pupiceste de somn usor .............
ne vedem maine
sun_shine
Postat pe 29 Decembrie 2008 21:56
Noapte buna, dragele mele! Somn usor si vise frumoase sa aveti.
Lucia1971
Postat pe 29 Decembrie 2008 22:01
Io inchid... Io deschid cafeneaua. Nu-i bai. Va inteleg, va odihniti pentru ziua de maine...
BUNA DIMINEATAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! DESTEPTAREA LENESILOR CA-I GATA CAFEAUA!!! Daca in 5 minute nu veniti sa v-o luati, nu mai capatati nimic!
Lucia1971
Postat pe 30 Decembrie 2008 09:36
sunt primaaaaaaaaaaaaaaa

neata lucia.....

neata tuturor somnorosilor........pupici...si cafea de la lucia

Postat pe 30 Decembrie 2008 09:37
Normal... Cine stie sa se distreze, stie sa si lucreze... Celia, 10 bile rosii de la mine.
Lucia1971
Postat pe 30 Decembrie 2008 09:39
imi place rosu............si cafeaua....

mersi......poop

Postat pe 30 Decembrie 2008 09:41
Si eu sunt fan rosu. Cat despre cafea... sunt un caz pierdut: cafegioaica pana-n maduva hematogena...
Lucia1971
Postat pe 30 Decembrie 2008 09:42
Buna dimineata! Lucia, Iris, Monica, Heaven ,Luli, etta, mary pt urarile voatre de ieri, si datorita voua puiul meu are 24 de ore fara febra sunteti ft ft dragute!

Buna dimineata inca odata tuturor din cafenea! Sa aveti o zi frumoasa si fierbinte...mai putin etta, tie sa-ti inghete nasucu si tot ce mai vrei tu, am aflat eu ca asa iti place

Postat pe 30 Decembrie 2008 09:44
neata okto.....

va las oleaca........ne auzim.....un pic mai tarziu......pupici
lucia.....cafeaua o opresc.......

Postat pe 30 Decembrie 2008 09:47
Lamureste-ma si pe mine o chestie, Okto. Toate prietenele mele care au doi copii mi-au spus ca cu al doilea e mai usor decat cu primul ca nu le bagi pe toate in seama, in sensul ca treci mai usor peste ele... Tu ce parere ai? ca te-am simtit si ieri destul de stresata... Apropo, 'neata Okto!
Lucia1971
Postat pe 30 Decembrie 2008 09:48
Iris, cum au iesit chiftelutele? eu pun cam mult usturoi, dar ne place...si in loc de pita mai trisez cu pesmet, chiar imi place cum iasa, mai ales daca suspectez carnea cum ca ar fi prea grasa...si patrunjel tocat ft marunt...

Postat pe 30 Decembrie 2008 09:48
Neata Lucia inca odata! Sa nu le crezi! ...hmmm, depinde...ai mei puiuti difera ft mult unul de celalalt...ma stresam ieri pt ca Bogdi chiar nu a mai fost racit si acum a facut 38,5 cat ai clipi...spre norocul nostru era temperatura maxima admisa! deocamdata! hmmm...poate in anumite privinte e mei usor, nu stiu...da,exista experienta de la copilul mai mare, anumite lucruri le trec mai usor cu vederea...dar cand ai facut neonatologie la scoala, ai citit, auzit, vazut atatea cazuri, si sunt sigura ca aici ma intelegi perfect, altfel vezi problema...daca incep sa vorbesc despre copii, sarcina si nastere o sa monopolizez topicul! dar multumesc din suflet pt urari...pe scurt: nu e neaparat mai usor cu al doilea dar e ft ft frumos sa mai fie unul!

Postat pe 30 Decembrie 2008 09:54
Okto, stii ceva? mai bine ma apuc de facut chiftele... Ca, vorba ta, daca ne apucam sa dezbatem subiectul nastere, neonat... etc... nu mai apuc sa fac nimic. Si maine am musafiri... Nu-i destul ca lucrez pana la 17, mai am si musafiri de rev...
Lucia1971
Postat pe 30 Decembrie 2008 10:03
neata buna ,fetelor !!
mamici ingrijorate ,totul va fi bine..
servesc si eu cafeluta repejor cu voi,ca am atata treaba si chef deloc..
stef_Sultanu
Postat pe 30 Decembrie 2008 10:14
neata stef!

Lucia,musafiriiiii? incui poarta si arunc telefonul in zapada! si mai trebuie sa si gatesti???? iooooiii, las' ca va fi bine, ai tu acolo un ajutor pretios

Postat pe 30 Decembrie 2008 10:16
Daaaaaa, eu si cu mine... Bine, decat sa stam singuri in noaptea de rev, mai bine asa. Problema e ca nu prea am chef de gatit, da' las ca in 1, 2, 3 si 4 ma odihnesc...
Lucia1971
Postat pe 30 Decembrie 2008 10:53
Mie chiar imi place moda de la americani...sa vina fiecare cu ceva...la noi de ce nu se poate?

Postat pe 30 Decembrie 2008 10:59
Ca suntem noi tamptizi la cap...
Lucia1971
Postat pe 30 Decembrie 2008 11:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
helpppppppppp me pls 4 De la: kudika052198 9 Ianuarie 2010 01:59
buna fetelor 6 De la: gabidari 29 August 2010 20:04
mai bine vegetarian? 1 De la: Fahnell 12 Aprilie 2010 14:23
kudika nicoll,,m am indragostit de tn 16 De la: kudika_nikole 1 Ianuarie 2012 17:53
Welcome ... to me 77 De la: soraderazboi 7 Martie 2010 12:32