Mai multe
CRACIUN FERICIT DRAGII MEIIIIIIIIIIIII CRACIUN FERICIT...............
|
||
|
sun_shine Postat pe 25 Decembrie 2008 20:07 |
||
|---|---|---|
Monica, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa. Craciun fericit si voua!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 25 Decembrie 2008 20:49 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-12-25 20:49:46Monica, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa. Craciun fericit si voua! Multumesc. Lucia....imi pare asa rau ca nu am reusit sa te vad si sa stam de vb..........
|
||
|
|
||
|
sun_shine Postat pe 25 Decembrie 2008 20:56 |
||
Si mie...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 25 Decembrie 2008 20:58 |
||
OLAAAAAAAA.....LAAAAAA !!!!....... ........salutare,petrecaretiiiiloorrrrrr !!!!!........ ..........am ajuns la patucul meu si am suit burtica in sus.......ca un greieras bortosel !!!!......nu inainte de a va mai ura inca o data.........CRACIUUUUNNNNNN FERIIICIIITTTTT !!!!!....... .........Geeeoooooooooo........domnuuuuuu' Geeeoooooooo !!!!....... ........ .......pai cum putea el rezista la asa "armata" feminina care "ii tinea piept".......in vant ?????...... ......Luciiiiiiii.......n-ai vrut sa raspunzi de dimineata la telefon !!!!!...... ........nu ti-a placut cum am injurat data trecuta,inseamna !!!!.......si ce ma pregatisem azi sa "te injur" cu niste urari de bine !!!!.......... .......mai Iris....io nu stiu ce-i cu urarile astea ,dar tre' sa fiu in ton,nu ????.....asa ca LA MULTI ANI !!!......si restul lamurim si completam telefonic !!!!......... ........si acu' pentru toti iubitii mei prieteni,in asta zi sfanta de Craciun,BIIIIIIGGGGGG AND SWEEEEETTTTT KISSES !!!!.......
|
||
|
etta Postat pe 25 Decembrie 2008 21:51 |
||
Etta, tu esti o scumpa si iti multumesc. Dar am fost in cezariana, sa stii... Cand am iesit si am vazut era tarziu si n-am vrut sa te deranjez...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 25 Decembrie 2008 21:55 |
||
Craciun Fericit tuturor! Multi pupicei
|
||
|
blue_angel79 Postat pe 25 Decembrie 2008 21:56 |
||
Craciun fericit,scumpa mica Ei,ei...ti-a trebuit tie sa pleci...mai bine ramaneai la mine de sarbatori
|
||
|
andreea1976 Postat pe 25 Decembrie 2008 22:02 |
||
Mersi Deea As fi vrut si eu sa mai raman,dar nu se putea :( |
||
|
blue_angel79 Postat pe 25 Decembrie 2008 22:07 |
||
![]() |
||
|
stef_Sultanu Postat pe 25 Decembrie 2008 22:11 |
||
Stefan,ma bucur sa te revad Craciun fericit!
|
||
|
blue_angel79 Postat pe 25 Decembrie 2008 22:16 |
||
|
cafeneaaaa!!! trezirea ....nu v-ati saturat de ghiftuiala????? care cum a petrecut??? stransarati bani de pe urma la colindat????? no apai daca ati strans banuti e timpul sa ii cheltuiti cu prietenii...!!! apropo ... io is.... dandanaua!!!! |
||
|
stef_Sultanu Postat pe 25 Decembrie 2008 22:24 |
||
De la: blue_angel79, la data 2008-12-25 22:16:13Stefan,ma bucur sa te revad multumesc !! si eu pui..!! Sarbatori fericite si tie !! |
||
|
stef_Sultanu Postat pe 25 Decembrie 2008 23:11 |
||
| huaaaaa :) Craciun Fericit din nou peopleeeee :D hey up :) hai la party peeeeeeopleeeeee :) uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ram , pam pam :D:) | ||
|
blue07scorpion Postat pe 26 Decembrie 2008 00:10 |
||
|
Neata fetelor si baietilor! Bineinteles ca nu pot sa stau, dar revin mai incolo sa vad ce faceti...
|
||
|
Postat pe 26 Decembrie 2008 10:52 |
||
| Craciun fericit tuturor! iar Mos Craciun sper k v-a adus tot ce va doriti! Iar anul 2009 sa fie de 2008 mai prosper decat cel kre a trecut~ | ||
|
anamm88r Postat pe 26 Decembrie 2008 10:54 |
||
neata....se vede treaba ca lumea sta acasa.... nu mai prea bea cafeaua.... pe kudika.... glumesc, fetele si baietii va doresc o zi superba c ma duc sa ma imbrac decent (inca sunt in pijamale) si sa il urnesc pe sultan din loc .... ca si azi avem vizite de facut. un puipic maaaare de tot ,cat inima mea.....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Decembrie 2008 11:06 |
||
CRACIUN FERICIT TUTUROR,MULTE REALIZARI SI MULTA SANATATE ,LA MULTI ANI|
|
||
|
wdy Postat pe 26 Decembrie 2008 12:42 |
||
SALUTARE ............. BINE V-AM REGASIT LUMEEEEEEEEEEEEEEEEE........... SULTANE...........multam de surpriza........... Ema ......nu am cuvinte sa iti spun cat ma bucur ca am vb....pupaceala super dulce de la noi... ocktober....better, ana, blue-angel,lucia,laura, wdy..... la toata lumea numai bucurie si fericire.... va doresc cel mai frumos an , cu multi prieteni care sa va bucure sufletul asa cum mi l-au bucurat mie... VA IUBESC DRAGII MEI si asta fara ghilimele
|
||
|
sun_shine Postat pe 26 Decembrie 2008 12:54 |
||
ho, ho, soseste truli pe saniuta! ca la suceava e zapada multa! si va urez sarbatori frumoase alaturi de cei dragi inimilor voastre! dandanica, ce invidioasa eram pe tine cand m-ai sunat! voiam si eu acolo langa brad
|
||
|
Lulli Postat pe 26 Decembrie 2008 13:43 |
||
|
salut intreaga cafenea,cafeneaua mea draga,aduc cu mine multe multzumiri celor care s-au gandit,fie si pt o clipa la mine,multzumindu-le ca mi-au fost prieteni nu doar la "cafea" ci si la greu......multzumesc dragii mei,multzumesc tare mult pt mesajele de pe prv...imi cer scuze ca nu v-am raspuns,insa,cand o sa ma simt ceva mai bine,o sa va raspund,pt ca nu imi place sa raman datoare. va pup iubitzii mei prieteni,Dumnezeu sa va ajute !!!! |
||
|
matracucu Postat pe 26 Decembrie 2008 13:52 |
||
| laura draga mea, mi se rupe inima sa te stiu trista! sa stii ca mereu voi fi langa tine macar cu gandul. te imbratisez cu drag! | ||
|
Lulli Postat pe 26 Decembrie 2008 13:54 |
||
|
laura, trebuie sa fii tare, te ajutam noi... bine ai revenit luli pana am reusit si eu sa ma strecor din pat Mosul a si disparut...o sa-mi fie ft dor de el, si il astept si la anul care vine...poate poate...sa inteleg ca de craciunul sarbesc nu va veni? ![]() si la noi e zapada si soare! e ft frumos! o fi dar de la Mos! |
||
|
Postat pe 26 Decembrie 2008 14:15 |
||
|
ziua buna tuturor............o zi superba sa aveti......si laura te pup.......si te imbratisez..... luli multi pupici........
|
||
|
Postat pe 26 Decembrie 2008 14:16 |
||
De la: oktober, la data 2008-12-26 14:15:34laura, trebuie sa fii tare, te ajutam noi...
|
||
|
Postat pe 26 Decembrie 2008 14:16 |
||
prima zi fara pastile!
|
||
|
Postat pe 26 Decembrie 2008 14:18 |
||
va las dragele mele.......musafirii trebuie sa apara.........o zi superba sa aveti.......
|
||
|
Postat pe 26 Decembrie 2008 14:20 |
||
va pup fetelor! si returnez mai sarbatoreste inca lumea? |
||
|
Lulli Postat pe 26 Decembrie 2008 14:22 |
||
| asta inseamna ca nu mai poti sta in halat...eu stiu cum e...cand ti-e lumea mai draga apare cineva...sa ai musafiri putini dar BUNI | ||
|
Postat pe 26 Decembrie 2008 14:22 |
||
si eu tot in halat sunt! da nu astept musafiri
|
||
|
Lulli Postat pe 26 Decembrie 2008 14:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vine maju meu! | 11 | De la: yumalai 17 Februarie 2010 07:57 |
| Cafeneaua astrelor | 44 | De la: gargaritamica 16 Ianuarie 2010 23:20 |
| roxana | 3 | De la: freakbabe 11 Decembrie 2009 19:17 |
|
|
||
| Caut scriitor de articole | 4 | De la: kudika_nikole 6 Ianuarie 2012 15:48 |
| Buna tuturor...o rugaminte...raspundeti, realizez o cercetare.multumesc | 9 | De la: mkdisk 24 Aprilie 2009 12:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.