Mai multe
oktober, ce se aude de cartea aia de bucate cu autograf? nu de alta, dar cand veti veni la mine in vizita, nu vreau sa ma fac de rusine
|
||
|
Lulli Postat pe 26 Decembrie 2008 14:28 |
||
|---|---|---|
Luli, ma vorbesc cu Lucia si vedem noi, daca nu de Craciun de Dragobete sau...vedem noi...sa nu-mi stimulezi imaginatia ca nu stii peste ce poti da!
|
||
|
Postat pe 26 Decembrie 2008 16:56 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-12-26 13:52:25salut intreaga cafenea,cafeneaua mea draga,aduc cu mine multe multzumiri celor care s-au gandit,fie si pt o clipa la mine,multzumindu-le ca mi-au fost prieteni nu doar la "cafea" ci si la greu......multzumesc dragii mei,multzumesc tare mult pt mesajele de pe prv...imi cer scuze ca nu v-am raspuns,insa,cand o sa ma simt ceva mai bine,o sa va raspund,pt ca nu imi place sa raman datoare. Laura ubita ..nu iti face griji... suntem cu tine , ce de aceea suntem prieteni si oricand ai nevoie de unul din umerele noastre............. le gasesti aci...... ai grija de tine si domnul sa aiba grija de tine si sa iti aduca numai bucurii,,, pupaceala
|
||
|
|
||
|
sun_shine Postat pe 26 Decembrie 2008 17:06 |
||
Buna seara, buna seara! Va pup pe toti si toate ca ma duc in vizite... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 Decembrie 2008 18:10 |
||
|
seara buna ,dragilor !! pt surioara mea draga laura,am ceva special de la noi toti si de la dandanica,desigur.. ![]() astept sa vb ,oate in seara asta ,poate maine.. dragilor si acum sa va fac un rezumat scurt, cum petrecuram pana acum.. seara de ajun: primit cadana ema..,pregatit bunataturi pt ziua de Craciun,primit colindatori si multa bucurie pt sarbatorirea nasterii Domnului ,impreuna cu dandanica_nebunica ziua de Craciun: sarmalute,caltabos,carnaciori si delicatese si o vizita la manastirea Caldarusani.... sosiram acasa, infometati si setosi acum ,sosiram din Bucuresti.. dupa o plimbareala prin parcul Herastrau,continuata in parcul Tineretului si in "TARA lui MOS CRACIUN",am trecut putin si in zona Unirii,pt a hotara la care patinoar sa mergem maine.. poate se mai gasesc si alti doritori sa mergem impreuna !! de la un vin fiertce-l savuram acum,vom iesi langa bradut sa va pregatim si ceva poze !! asa ca ..,dragilor pana atunci pupici si distrati-va bine !!
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 26 Decembrie 2008 20:04 |
||
si eu am fost cu voi dar cu gindul
|
||
|
mari58 Postat pe 26 Decembrie 2008 20:33 |
||
|
mariiii cuculeeee!!!! tare mi-ar fi placut sa fi cu noi in realitate.... vaaaai sultane ...maine ma razbun la patinoar pt picioarele inghetate din seara asta...las ca vezi tu...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Decembrie 2008 22:56 |
||
si eu eram cu voi, dar tot cu gandul
|
||
|
Lulli Postat pe 26 Decembrie 2008 22:57 |
||
|
am mai fost .. si tare mult imi doresc sa mai fim..!!
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 26 Decembrie 2008 23:00 |
||
De la: Luli2, la data 2008-12-26 22:57:34si eu eram cu voi, dar tot cu gandul aaaa luli...pana in ianurie mai e putin de tot |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Decembrie 2008 23:19 |
||
va invidiez...eu nu am avut curajul sa ies din casa, si copiilor le-am facut poze dincolo de geam,se bucurau de prima zapada de anul acesta, cazuta chiar in noaptea de ajun, si sa nu crezi in minuni...vorba unui prieten drag...dar sunt ft fericita, maine merg la matern sa vad un bb nou-nout, care 9 luni de zile a fost vazut ca baietel, chiar si la eko 3D si poftim! e fetita!
|
||
|
Postat pe 26 Decembrie 2008 23:59 |
||
|
sultaneeeeee!!!!! la multi ani cu sanatate sa va dea domnul tot ce doriti zile senine si fericite la multi ani sa traiti!!!!! sa ne traiesti o mie de ani in urma dusmanilor si in amintirea prietenilor.... restul pe dimineata ca acu pic de somn... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Decembrie 2008 00:35 |
||
mi-a lipsit asta cu aim uaching iuu Buna dimineata fetelor! La noi e ft frig si zapada! doar cat sa te poti da cu sania dar pt copii e ceva de nepretuit! Haideti la o cafeluta, unde sunteti somnoroaselor? Vorbeam cu sotul meu azi dimineata ca e a doua zi in care nu am luat Nurofen ,nu ma doare capul, si Deaa a tras concluzia:vezi mami, daca nu iei, nu te doare, de la pastile te durea! Dupa cum spuneam, merg sa vad un bebe frumos nou-nout! Dar o sa intru mai incolo sa vad daca v-ati trezit!
|
||
|
Postat pe 27 Decembrie 2008 10:44 |
||
|
buna dimi!!!! Craciun Fericit!!!! ce faceti dragii mei? la multi ani stef!!!!! sa fii sanatos fericit si norocos !!! |
||
|
betterrr Postat pe 27 Decembrie 2008 10:58 |
||
|
buna dimi!!!! Craciun Fericit!!!! ce faceti dragii mei? la multi ani stef!!!!! sa fii sanatos fericit si norocos !!! |
||
|
betterrr Postat pe 27 Decembrie 2008 10:58 |
||
stai ca m-am intors...e ziua lui stef? ooo! poai atunci si un dans din buric pt tine!
|
||
|
Postat pe 27 Decembrie 2008 11:01 |
||
|
ziua buna dragii mei ... Cu ocazia Sf. Stefan urez tuturor ce poarta numele de Stefan, Stefania, Stefanel, Stefanica, Stefanut, Fane, Fanel, Fanica un calduros La multi ani!!! si multa sanatate. Sultaneeeeee......Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori... Foaie verde izma creata S-ai in cont numai verdeata Cu bascula sa cari banii Sa ai sanatate de beton Si trei iahturi in sopron.... LA MULTI ANI!!! Laura......
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 27 Decembrie 2008 13:40 |
||
|
La multi ani cu sanatate sa iti dea Domnul tot ce doresti, zile senine si fericite, cadane frumoase ca in povesti! La multi ani, multi ani, multi ani STEF!!!! |
||
|
Lulli Postat pe 27 Decembrie 2008 13:51 |
||
betterr, buna dimineata! si sarbatori fericite
|
||
|
Lulli Postat pe 27 Decembrie 2008 13:56 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-26 23:19:46De la: Luli2, la data 2008-12-26 22:57:34si eu eram cu voi, dar tot cu gandul nu mai e mult intr-adevar...
|
||
|
Lulli Postat pe 27 Decembrie 2008 13:56 |
||
Salutare lume..... better Luli. october si care mai sunteti...mafiuta bine v-am gasit..... LA MULTI ANI .... Stef..... sa traiesti cu numele.. iti doresc multa sanatate si fericire si multe bucurii , asa dupa sufletelul tau mare , mare... Sa stai langa noi ca si pana acum sa ne bucuram , cu tine si de tine... pupaceala de la fata pt tine si fam ta minunata...+ ema si acum pupaceala pt toata lumea fara numar ca sa nu uit pe careva |
||
|
sun_shine Postat pe 27 Decembrie 2008 14:46 |
||
Salutare cafeneaaaaa De abia am ajuns acasa , pana se umple cada am timp sa va pup pe toti , sa le multumesc celor care mi-au trimis mesaje private si sa-mi cer scuze ca nu-s atat de draguta si amabila incat sa le returnez ( exista o explicatie , ma blochez la genul asta de urari ..) si sa va spun ca asaaa dorrr mi-a fost de voiiiii Atat de dor incat am intrat acum 2 zile pe net de pe telefon .....greu tare cu telefonul fratilor , asa m-am enervat ca eram sa dau cu el de pereti , noroc ca a venit nepotica de 3 ani sa-mi spuna ca vrea sa ne jucam de-a ascunselea....am ales sa ma joc cu ea decat sa mai butonez telefonul. Va pup , va citesc imediat cum termin baitza
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Decembrie 2008 17:05 |
||
Nu pot sa cred , am venit eu si am inchis cafeneaua sau ce s-a intamplat ? Facui baita si am apucat sa va citesc ,nu am avut inspiratia sa va citez de la inceput asa ca sper sa nu ratez pe cineva care mi s-a adresat in ultimele zile. Etta , cum sa nu stii de ce imi ureaza scoprionul , luli , mafia ,sultanu, mari ...la multi ani ? Multumesc celor care si-au amintit ca ma numesc si cristina, nu numai nicoleta sau iris ,multumesc sultanului , tanticai si emei pentru urarile de la multi ani in direct si da ..bine etta , iti multumesc si tie ca m-ai sunat sa ma intrebi ce a patit lumea de imi face urari fara sa stii de ce EU ce sa zic ? ii multumesc lui d-zeu ca am scapat teafara de la ai mei , nu m-am cantarit inca ( nu am cantar de aia )dar mai mult de un kg ,doua nu cred ca am pus..... S-au pus toti cu mancarea pe mine , daca nu ma vedeau mestecand nu erau linistiti , nu stiu ce au avut cu mine ca eu de abia astept sa bag niste legume la gatit ...mi s-a acrit de atatea sarmale,caltabosi,friptura si carnati ....mi se acrise inca de la pomana porcului dar cine sa ma inteleaga ? Trecand peste faptul ca au atentat la silueta mea au fost toate bune si frumoase, la masa de craciun s-a umplut casa de copii , veri si alte rude . Nu stiu cine a dat sfoara in tara ca am ajuns acasa asa ca nu s-a mirat nimeni cand ne-am trezit 30 de persoane la masa Acum ca v-am citit si v-am pus la curent cu ce am facut ...ma duc sa vad ce pietre de moara mi-a pus mama in traista desi eu am incercat sa ma fac ca uit sa o iau |
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Decembrie 2008 18:06 |
||
|
Buna seara, buna seara! LA MULTI ANI, Iris! Ema, desfunda-ti urechile ca te suna omul de doua zile da' tu n-auzi... LA MULTI ANI, FANE! Si pentru toata lumea,
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 27 Decembrie 2008 18:08 |
||
stef tucamai tu buricul meu asa na uite iti cint ...in buchetul vietii tale vreau sa pui si floarea mea e cea mai fr floare rupta din inima mea,daca ar putea tiar spune ce insemni tu pt mine si cit tin la tine eu nu am cadouri de bogat nici nu traiesc in palat casa mea e din iubire si e deschisa pt tine o floare o garofita si un sarut pe gurita stiu ca intro zi florea se va ofili,tu sa o pui la inima haideti fuga la o cafea ca plec imediat la un Stefan la Nadlac,zahar nu am pus!Iris ada mie cit ai pus tu ca eu slabesc de ma ia vintul pe sus daca bate tare cadinelor haideti sa facem un dans din buric pt sultanul nostru fiecare cum stie si cum poate Octomber esti aradeanca dea mea,ma bucur ca team cunoscut virtual
|
||
|
mari58 Postat pe 27 Decembrie 2008 19:33 |
||
|
In noaptea de 24 decembrie ora 20 pana pe 26 Decembrie ora 5 dimineata pe frontul francez de lupta in 1942 cei 4 comandanti ai armatelor fanceze , engleze germane si ruse au incheiat focul in spiritul Craciunului Asemenea solidaritate si camaraderie nu sa mai intalnit de atunci:) Cinste lor si celor care au luat atunci aceasta decizie :) |
||
|
blue07scorpion Postat pe 27 Decembrie 2008 22:53 |
||
|
buna seara ,dragii mei !! tocmai am sa indoi ,o sticla de Scotch Whisky Queen Anne,primita in dar si in direct de la prietenul nostru blue07scorpion cel mai bun patinator ,ce mi-a fost dat sa vad vreodata te salut prietene si am sa beau, cu gandul la voi toti prietenii mei si in cinstea voastra..!! ![]() va multumesc la toti pentru gandurile voastre..,pt mesajele private,pt telefoanele primite azi, cat si de Craciun !! sunteti tare multi si nu pot raspunde fiecaruia in parte va multumesc pentru prietenia voastra sincera si pt faptul ca imi faceti viata, incredibil de frumoasa !! daca-mi este permis si daca nu ,tot am sa o spun si fara ghilimele ,dupa regula HAREMULUI.. ![]() VA IUBESC ,MINUNILOR !!! SARBATORI FERICITE VOUA SI APROPIATILOR VOSTRI !!
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 27 Decembrie 2008 23:22 |
||
| sa traiti , multumesc frumos :)inca odata la multi ani si savurare placuta :) | ||
|
blue07scorpion Postat pe 27 Decembrie 2008 23:54 |
||
|
buna seara!!!! mai e careva pe aici?????? nu am somn si ma plicti tare de tot.... toti dorm iar eu....... fac de paza........ sevesc un ceiut..... mai vrea careva???? |
||
|
betterrr Postat pe 28 Decembrie 2008 03:23 |
||
buna dimineata mai degraba.... ![]() mai e cate unu asa...care n-are somn |
||
|
elisa_23 Postat pe 28 Decembrie 2008 03:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nou pe kudika | 6 | De la: emaemia 9 Decembrie 2010 20:33 |
| Salutare tuturor! | 7 | De la: ocsa 30 Octombrie 2009 15:37 |
| buna | 11 | De la: Lacra___ 17 Septembrie 2009 15:56 |
|
|
||
| masca argila rosie anti ride clalrins si dior | 1 | De la: ocaziebuna 28 Octombrie 2010 13:54 |
| Confort la cele mai mici preturi | 2 | De la: FILISOARA 20 Septembrie 2009 19:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.