Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: Lucia1971, la data 2009-01-12 23:35:21Da, Etta, sunt la job. Da' nu mai vreau sa nasc azi ca n-am chef.
Mai, voi vorbiti de mumu care o iau oamenii cinstiti? Ma inscriu pe lista oamenilor cinstiti ca de 4 luni o iau la greu...

Da Luci.......de mumu de-aia de-ti intoarce matele pe dos !!!!......... ..........stau si eu si ma intreb cum de mai pot glumi !!!!!.........
etta
Postat pe 13 Ianuarie 2009 00:27
Daca m-ai fi vazut joi... Ca nu degeaba am primit o noua porecla: 'telectuala...
Lucia1971
Postat pe 13 Ianuarie 2009 00:32
Eta, iubita,nu lasa nimic sa te supere,stii ca poti si daca stii asta asa va fi dragilor cafeaua e calda pt dimineata ,am puso in termos,beti cum vreti si cit vreti nu mai e asa frig la noi si ma bucur,uite ca am scapat nu am murit de frig,si picioarele mele alea micutesiau revenit,in general sunt bine pt ca asa vreau eu sa fiu,Eta ia exemplu de la mine,chiar daca inima mie rupta cint si fluier hop,hop,sasasaaaaaaaaaaaa,te astept si o suta de ani ,numai sa fac ciuda la dusmani,stiu ca nam avere si nu mis bogata ,dar tu pt mine esti averea toata uite am si cintat un pic ,e mai bine acuma????????
mari58
Postat pe 13 Ianuarie 2009 01:00
Cuculeeeee.....vezi bine ca incerc sa ma mentin pe linia de plutire alaturi de voi !!!......ca si acasa ,dealtfel......DAR ASA AS STRANGE DE GAT PE UNIIIIIII !!!!!!!!........... ..........insa STIU ca este un DUMNEZEU acolo sus care vede si plateste !!!.....si are grija si de noi,amaratii astia cu suflet si inima !!!!......... .......
etta
Postat pe 13 Ianuarie 2009 01:11
Uite cine-i primaaa!! Neata !!!!
Etta, Lucia nu mai fiti suparate, iar pe mumu ala dati-l...inapoi...scrie pe el a se returna...banuiesc ca vine de la job...oh...atunci e putin mai naspa dar totul are un sfarsit...uite, de aia nu mai vreau sa ma angajez, desi ma bantuie o oferta...greu, dar greu !!! haideti la o cafeluta sa povestim, va mai luati un norisor de pe sufletel...chiar acu dau drumu la filtru...fetelor! adunarea! cineva o supara pe patroana iar daca si perversuta e suparata, e belea!
Haideti, am si laptic, original 100%, nu contrafacut de la alimentara, am si frisca, ce-i drept cam vegetala...a,nu va speriati, bufnitura se auzea din dulap, cautam si o sticla de bautura...pana ma intorc sa fiti aici!

Postat pe 13 Ianuarie 2009 07:41
'neata!!!!

okto.............primesc si eu cafeluta cu frisca?
dienuta_nou
Postat pe 13 Ianuarie 2009 08:23
buna dimi !!!!!
neata oktober!!! vreau si o cafeluta mare si tare si dulce!! dau un pupic dulce!!!!
neata dienuta!!!! un pup si bpentru tine!!!!
betterrr
Postat pe 13 Ianuarie 2009 08:36
poftiti poftiti...pt un pupic orice!

Postat pe 13 Ianuarie 2009 08:39
neata fetele..........o zi faina sa aveti...........

Postat pe 13 Ianuarie 2009 09:16
'neata betterrr.............heaven...........

o zi minunata sa aveti.............
dienuta_nou
Postat pe 13 Ianuarie 2009 09:21
buna dimineata! de mult nu mi-am baut cafeluta cu voi
Lulli
Postat pe 13 Ianuarie 2009 09:42
'n'eata si tie lulisor..............apai sa stii ca multi nu isi mai beau cafeluta de ceva vreme cu noi........:P

te pupic.......sa-ti mearga bine...........
dienuta_nou
Postat pe 13 Ianuarie 2009 10:17
neata si io
iris_4_ever
Postat pe 13 Ianuarie 2009 10:22
neata! v-ati strans si aici?! bun... o cafea dulce cu captic se poate va rog?!
missalexandra
Postat pe 13 Ianuarie 2009 10:27
dienuta, hai sa credem ca e sesiunea de vina!
Lulli
Postat pe 13 Ianuarie 2009 10:47
ufff.........bine ca mi-ai adus aminte..........sesiune bat-o vina........va las ca azi am program sexy la facultate........2 examene.....bine ca nu sunt grele........va pupic si sa aveti o zi minunata.......
dienuta_nou
Postat pe 13 Ianuarie 2009 11:03
'neata O tzara de cafea a mai ramas si pentru mine?
Lucia1971
Postat pe 13 Ianuarie 2009 11:20
de la ora sapte e pregatita!!!

Postat pe 13 Ianuarie 2009 11:23
Mersi Oktober, e taare buna. Da' ia zi, scumpa. Tu mai esti suparata? Ca la cat de repede ai scos alcoolu' din camara, tind sa cred ca nu ti-a trecut de tot..
Lucia1971
Postat pe 13 Ianuarie 2009 11:28
Sincer? Nu mi-a trecut...m-am obisnuit cu ea...cu supararea...dar tu? Cum ai alungat-o? Cu nasterea? Daca as fi in stare sa stau si eu in sala de operatii pana la sfarsit m-as duce si eu...dar ma tem ca va trebui sa ma adune de pe jos...din nou

Postat pe 13 Ianuarie 2009 11:36
Mai, eu sunt o optimista incurabila si mi-a dat Dumnezeu norocul de a da, atunci cand sunt mai amarata, peste niste oameni care, chiar daca nu ma pot ajuta efectiv, cel putin un zambet tot imi provoaca. De aceea incerc si eu la randul meu sa fac acelasi lucru cu cei care au nevoie.
Ok. Daca mai esti suparata, hai sa ne facem pulbere de dimineata.
Lucia1971
Postat pe 13 Ianuarie 2009 11:39
eu sunt pulbere deja...am baut cam multa cafea..dar uite, tu deja mi-ai facut ziua mai frumoasa

Postat pe 13 Ianuarie 2009 11:45
Iti multumesc. Si sa stii ca te inteleg mai bine decat crezi.
Lucia1971
Postat pe 13 Ianuarie 2009 11:47
Sunt convinsa...Trage Dodi de mine mooooaaamiiii !! vrea tastatura!
Te pup, si pe fete!

Postat pe 13 Ianuarie 2009 11:49
Te pup si eu. O zi faina sa ai.
Lucia1971
Postat pe 13 Ianuarie 2009 11:51
Buna feteleeeeeeeeeeeeeeeeeee.............

vrea si Mona o cafeluta........................ eu pun la bataie o multime de prajiturele.......

Lucia, Etta, nu mai fiti supi ubitele mele............. aci toata turma de puicute va iubesc .........fara ghilimele vorba Sultanului.................

uite si de la mine o multime de pupicei ca sa va treaca, din aceia superdulci pt superfete.......

Si apropo......... el pe unde bantuie??

Sultane mama , bag sama ca tu ai cam uitat de mine......

unde imi sunt pupicei, aiiiiiiiiiiii??

pai cam de mult nu mai primii..................imi frangi inimioara mea mare

vreau pupiceii meiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............................

si ca sa vezi ca nu sunt fata rea uite ai de la mine o multime....

Luli, dienutza, oktober. better, mari..multi pupicei de la fata...............
sun_shine
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:58
monica, lucia, va pup fetelor! nu am avut timp astazi decat de o cafeluta dimineata...pupici dragi tuturor
Lulli
Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:50
Salutare tuturor!! Prima data si eu pe aici si chiar imi place pe la voi
Schnucki
Postat pe 13 Ianuarie 2009 15:03
daca vrei sa ne cuplam pisicile...astept oferte...pana atunci ia loc,vine un ceai fierbinte pt tine...

Postat pe 13 Ianuarie 2009 15:24
hai bine ai venit.....................

oktober e pisica sau motan??
nu de lata dar am un voluntar;
sun_shine
Postat pe 13 Ianuarie 2009 16:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Regretele voastre((: 174 De la: mihailpaulcraciun 30 Iulie 2009 06:38
Luptam sa fim fericiti sau.... ? 1 De la: innyy 5 Februarie 2011 10:10
ciclu la 2 saptamani? 108 De la: piscolino 27 August 2011 11:01
Ce ziceti de niste banuti de sarbatori? 3 De la: rashela 24 Noiembrie 2009 13:55
Portita de Rad 4 De la: adina_black 4 Noiembrie 2009 16:45