Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

salutare fetelor! eu sunt pisicuta categoric! si am motan... asa ca... poate data viitoare! inca o cafea doamnelor?!
missalexandra
Postat pe 13 Ianuarie 2009 16:29
Da, e buna ideea. Mai ales ca motanul meu este prea imbufnat, asa ca i-ar trebui ceva companie sa-i mai revina zambetul pe buze.
Schnucki
Postat pe 13 Ianuarie 2009 16:30
pisicaaa! blanda, alba pura...ce mai? ! perfecta !

Postat pe 13 Ianuarie 2009 16:36
buna seara dragutelor... va anunt ca s-a deschis sezonul la confesiuni...

http://www.kudika.ro/comunitate/confesiuni/toate_confesiunile/1.html

sa vedem cand cum si cu ce vom construi topicul ala cu tampenii de pe kudika...

spor la distractie.
dandanaua_reloaded
Postat pe 13 Ianuarie 2009 18:18
Aha! deci nu kmoare nici forumul si nici topicul asta! Va pup dragii mei pe toti.
Lucia1971
Postat pe 13 Ianuarie 2009 18:28
seara buna, cafegiilor!
Lulli
Postat pe 13 Ianuarie 2009 18:31
Searaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cafegiilor...................

motani ca motani dar eu vreau o psicuta pt motanelul meu.........................

Cine areeeeeeeeeee??
sun_shine
Postat pe 13 Ianuarie 2009 18:33
'na seara..............mai primesc si eu cafeluta?
dienuta_nou
Postat pe 13 Ianuarie 2009 19:09
De la: dienuta_nou, la data 2009-01-13 19:09:18'na seara..............mai primesc si eu cafeluta?

vine dienutza mama, ..............
cum sa fie?? ..............scurta , lunga , cu lapte sau fara?
sun_shine
Postat pe 13 Ianuarie 2009 20:59
sal'tare
Am fost prinsa cu tudorita ca de 7 pagini tot citessc la ea si continui sa ma minunez si sa rad
Cafeluta nu mai vreau ca am servit azi fix 4 si pentr ca-s pusa pe nebunii am dat-o pe o sticla de pepsi in seara asta asa ca .....cine vrea pepsi sa se fluture
iris_4_ever
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:49
Buna fetelor ma primiti si pe mine pe aici pe la voi?
App de tudorita inca ma gandesc daca sa ma mai minunez sau sa rad sa mi se faca rauoricum asa ceva nu am mai vazut inainte
Rania7
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:57
asa ceva nu am vazut...mai rar ca tudorita noastra
am trecut sa va salut,sa va las multi si sa va doresc o seara buna!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:21
pup lumea de noapte buna ca eu va las sa va destrabalati singuri
iris_4_ever
Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:58
De la MAREA resedinta de vara si de iarna a Sultanului,in direct va transmite reporter oficial la fata locului(si la copca) al dvs.(este adevarat,mai rarut cai mai dragut)Lionu............vin fiert,spectacole nautice(patinaj,peisaje superbe,lebede,etc.....pe timpul iernii.......distractii cat cuprinde,pe timp de vara),buna dispozitie si nu numai in ultimul rand,multa,multa dragoste va ofera,intregului HAREM si ale lui MINUNI ai vostri trubaduri ..................pt.confirmare accesati adresele de mail ale PERVERSEIIII..............
Asteptam provincia....vezi,NEBUNA HAREMULUI... IRIS-ul lacului......MONICA Deltei..............Floarea de colt a BV.....LAUR-ul maramuresan......Oana nazdravana 8si1 care-i si intrece............Sheeva Kama-sutrei.......Ingerul HAREMULUI(Cellia tzuc-dulceee):)))))..........Alinarea iubirilor si doctorita sufletelor din I.O.R..........Dragalaspui-Mada........Vasi cel frumos.........Andreea vestului-ighen(nem to dom rumano).:))).............Maria Banatului.-tzucui buricul????.........Scorpinul-James Bond.....................Luci&Dienuta Clujului........Truli -Luli SV........Deny-olteanca hot..............Touch-me-ul hot line..................Betterrr-ul(si nu cel suedez)............Oktober-fest-ul secuimii..........Musceleanca din Lyon(nu din mine).......:)))))............impreuna cu toti si toate,pe care cu scuzele de rigoare(in proportie de 99,99% nu i-am numit din cauza ferestrei spatio-temporale)va astept sa mentinem viu spiritul si sufletul acestor zile si nopti care va sunt dedicate voua si numai voua........acum si pt. totdeauna din 2009 in 7009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FETELOR,MANCA-V-AS GURA......NU VA MAI JUCATI CUUUUUUU..................URINELA !!!!!!!!!!!!!!...........
lion_king
Postat pe 14 Ianuarie 2009 01:44
doamne! ce tare esti, lionule! si inca nu m-ati uitat!
'neata cafenea! unde-i cafeluta? patroana? ia treci la apel si bea cu luli cafeluta!
Lulli
Postat pe 14 Ianuarie 2009 08:16
buna dimi!!!!
neata luli!!!
daca patroana nu s-a trezit inca ma grabesc eu sa aduc cafeluta, ca e tare si fierbinte!!!
dar am si niste puppici de impartit, unul pentru tine, unul pt lionul care nu -a uitat ( apropo lionule sunt din orasul gri a lui bacovia!!! ), si resutl de pupici ii dau la care si cum se trezesc!!!!
duna dimi cafenea!!!!
betterrr
Postat pe 14 Ianuarie 2009 08:32
acum ca v-am lasat cafeluta pot sa ma apuc de treaba... fara chef!!!
betterrr
Postat pe 14 Ianuarie 2009 08:35
'neata fetelor!mai primiti pe cineva la o cafea?
fabiola70
Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:13
Doamneee!!! Si eu dormeam!! Oktober-festul secuimii ??/!!! M-ai nimerit, eu sunt!!!! dau si eu un barack palinka langa cafeluta!

Buna dimineata fetelor!!!!

Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:34
luli, betteerr si fabiola, harnicute rau azi

Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:35
diadora
Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:40
hiii ! acum observ, ptiuuu! se dau si papuci! vreau si eu! cu toc de minim 10cm si cu puf roz sa fie da???
Doamne cate prostii ati facut voi azi noapte

Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:47
'neata!!!!!
vreau si eu cafea.................si va pupic din mers.......ca m-am trezit tarziu si am intarziat la servici...............
dienuta_nou
Postat pe 14 Ianuarie 2009 10:19
neata .. hai la mine ca e gata
a_delia06
Postat pe 14 Ianuarie 2009 10:24
neata fetele.................o zi faina sa aveti.................

pui un tzuc lung si dulce

lyon.......frumoasa postare
portitza_Maria
Postat pe 14 Ianuarie 2009 10:49
'neata si de la mine. Azi sa nu va suparati pe mine, da' mi-am baut cafeaua cu mama. Daca vreti, putem bea altceva...
Lucia1971
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:06
De la: lion_king, la data 2009-01-14 01:44:25 De la MAREA resedinta de vara si de iarna a Sultanului,in direct va transmite reporter oficial la fata locului(si la copca) al dvs.(este adevarat,mai rarut cai mai dragut)Lionu............vin fiert,spectacole nautice(patinaj,peisaje superbe,lebede,etc.....pe timpul iernii.......distractii cat cuprinde,pe timp de vara),buna dispozitie si nu numai in ultimul rand,multa,multa dragoste va ofera,intregului HAREM si ale lui MINUNI ai vostri trubaduri ..................pt.confirmare accesati adresele de mail ale PERVERSEIIII..............
Asteptam provincia....vezi,NEBUNA HAREMULUI... IRIS-ul lacului......MONICA Deltei..............Floarea de colt a BV.....LAUR-ul maramuresan......Oana nazdravana 8si1 care-i si intrece............Sheeva Kama-sutrei.......Ingerul HAREMULUI(Cellia tzuc-dulceee):)))))..........Alinarea iubirilor si doctorita sufletelor din I.O.R..........Dragalaspui-Mada........Vasi cel frumos.........Andreea vestului-ighen(nem to dom rumano).:))).............Maria Banatului.-tzucui buricul????.........Scorpinul-James Bond.....................Luci&Dienuta Clujului........Truli -Luli SV........Deny-olteanca hot..............Touch-me-ul hot line..................Betterrr-ul(si nu cel suedez)............Oktober-fest-ul secuimii..........Musceleanca din Lyon(nu din mine).......:)))))............impreuna cu toti si toate,pe care cu scuzele de rigoare(in proportie de 99,99% nu i-am numit din cauza ferestrei spatio-temporale)va astept sa mentinem viu spiritul si sufletul acestor zile si nopti care va sunt dedicate voua si numai voua........acum si pt. totdeauna din 2009 in 7009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FETELOR,MANCA-V-AS GURA......NU VA MAI JUCATI CUUUUUUU..................URINELA !!!!!!!!!!!!!!...........

Mda ,fremos mesaj dar tot nu m-am trezit , mai am o cana de cafea te terminat si mai discutam
iris_4_ever
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:58
neatza
iris_4_ever
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:59
halloooo domnisoaraaaa! unu doi...unu doi....respiram adanc ne aplecam...etc etc miscari de inviorareee! afara e soare si cald, pomii au inflorit, randunicile au sosit...bine, exagerez putin...

Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:23
Hai sa aveti pofta la cafea....si cei ca mine..care beau cafeaua mai tarziu ..mama lui de servicu ..:)) Am trecut ...ca am promis...sa va salut...sa va tzuc... sa aveti in continuare o saptamana minunata..si un weekend si mai si ... Multi multi pupici la cafengii ..Muah...
mia_mia
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bagarea in seama... 406 De la: gya29 29 Februarie 2012 22:07
hello 4 De la: oana16br 15 Septembrie 2009 18:07
O mana de ajutor pt mine si una pt tine ! 8 De la: Dontyyy 8 Aprilie 2010 15:36
joc jucaus 882 De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 19:19
PENTRU LAURA 18 De la: yumalai 25 Ianuarie 2010 20:16